distribuitori de produse cosmetice

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
elenab41 Avatarul lui elenab41

2 mesaje
Membru din: 22/01/2010

O vorba din MLM uri spune ca este bine sa-ti pui ouale in mai multe cosuri.
Acum in anul in care se preconizeaza cele mai multe concedieri si disponibilizari eu te sfatuiesc sa nu ratezi aceasta afacere, chiar functioneaza, iti pot dovedi acest lucru. Ajuta-te singur caci altcineva nu te va juta. Prinde aceasta undita si dai drumul la pescuit.
Cautam parteneri de afaceri, persoane care doresc sa promoveze afacerea si/sau distribuitori de produse cosmetice, produse de o calitate deosebita la preturi de criza, preturi de importator. Vrei sa cumperi pentru uz personal sau vrei sa faci o afacere contacteaza-ma la e-mail: dactiloro@gmail.com , sau tel: 0722491886 Ioana. Cei care au activat sau activeaza intr-un mlm clasic au un avantaj. Lucru de acasa full time sau part time. Firma iti creeaza GRATUIT propriul tau magazin virtual. Beneficii de la fiecare client adus in afacere. Transportul comenzilor GRATUIT la tine in localitate. Inscriere GRATUITA. NU ai plan de vanzari. NU este obligatoriu sa ai internet. Daca vrei sa renunti poti renunta fara nimic de plata chiar daca nu ai comandat nimic niciodata.
Raporteaza abuz de limbaj
rody52 Avatarul lui rody52

59 mesaje
Membru din: 21/03/2009

www.parfumuritricu.hi2.ro
Raporteaza abuz de limbaj
kudika133973 Avatarul lui kudika133973

11 mesaje
Membru din: 1/03/2010

Pentru cei care doresc sa isi mareasca veniturile acum pe timp de criza,va ofer sansa de a deveni concultanti Lile Care,prima companie din tara care promoveaza produsele BIO si 100% naturale.Va oferim cele mai puternice geluri antireumatice,anticelulitice,antirid,parfumuri bio dar si alte produse de calitate din Germania.Bonusurile sunt pe masura,produse cadou la fiecare comanda si avansare in sistemul de bonificatii foarte repede.pentru cine doreste mai multe informatii,imi puteti scrie pe mail la:kerzsy@yahoo.com si va voi ajuta sa va imbunatatiti situatia financiara.Nu spuneti Nu daca nu stiti despre ce este vorba,s-ar putea sa va placa!
Raporteaza abuz de limbaj