Setari Cookie-uri

Stiti vreo clinica de specialisti estetica-stomatologie?

Scriu pentru sora prietenei mele, are 23 de ani si ceva probleme cu dintii din fata...se uita mereu la renumita emisiune PE MUCHIE DE CUTIT si plange, vrea si ea dinti perfecti ca acolo. Am incurajat-o sa le scrie celor de la Pro Tv dar nu vrea sa apara la TV si in plus nu stie daca va fi selectata pt emisiune. Spuneti-mi si mie daca stiti de vreo clinica de profesionisti stomatologie-estetica de prin Bucuresti sau oriunde in tara, sau poate cunoasteti numele clinicii cu care lucreaza cei de la Pro Tv, pt ca sa-si rezolve problema, e tinerica si mereu pe chipul ei se citeste tristetea K "ea nu e frumoasa" etc, ne-a innebunit si pe mine si pe sora-sa si am zis sa o ajutam. Merci
oana84onutza
Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:20
daca are doar probleme, adica ma rog niste carii niste dinti rupti poate merge la un cabinet stomatologic. iti fac astia tot felul de chestii da sa nimeresti un dr bun.nu cred ca iti tb o clinica de estetica.
Shhh
Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:23
nu stiu cu cine lucreaza aia de la protv
dar uite o clinica foarte buna
www.smilemed.ro
one_size
Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:31
De la: Shhh, la data 2010-01-28 14:23:15daca are doar probleme, adica ma rog niste carii niste dinti rupti poate merge la un cabinet stomatologic. iti fac astia tot felul de chestii da sa nimeresti un dr bun.nu cred ca iti tb o clinica de estetica.


Pai tocmai asta e, ca nu stie un doctor bun, si la ea cred ca ar necesita ceva implanturi ca sa arate perfect, cum isi doreste(ea se gandeste ca dak tot da bani sa rezolve, chiar daca o costa mai mult... sa fie lucrat klumea si sa o tina, sa nu trebuiasca sa se duca la fiecare 2 ani sa reinnoiasca lucrarea, cum se intampla in general), de aceea intrebam de o clinica niste specialisti ceva...o adresa a unei clinici, un numar de tel al unui doctor priceput i-ar fi de mare folos, multumim.
oana84onutza
Postat pe 28 Ianuarie 2010 18:35
Oana, daca esti din Bucuresti sau chiar daca nu esti, iti recomand clinica VitalityDentClinic este un site, mergi cu incredere, pentru ca eu am trecut printr-o mare cumpana cu fata mea. Clinica aceasta mi-a recomandat-o un coleg de servici, pentru ca nu stiam unde sa aplez chiar si cu bani. De ce spun asta? Fiindca fata mea de 15 ani, a avut probleme la dantura (vineri 29.01.2010), am mers de urgenta la Facultatea de stomatologie, a avut nesansa ca pe tura sa fie un doctor rezident arab-Mohsen Rafiei- care a trimis-o sa faca radiografie la parterul facultatii, am venit cu radiografia si mi-a zis ca molarii de minte nu au loc sa iasa pentru ca maxilarul nu este dezvoltat si ca atare trebuie sa-i dea afara. Ca daca vrem sa facem operatie sa mergem la el la clinica din intersectia Ferentari cu Sebastian, ca la facultate nu are voie sa opereze. L-am intrebat cat costa si mi-a zis ca de regula ia pentru un molar 700 lei, dar pentru noi ne ia 500 lei de molar.Total 1000 lei; normal ca mi-a dat de gandit:1.ca e rezident si 2 ca e prea scump. Asa ca am apelat la cunostinte si mi-a recomandat clinica care ti-am spus-o si tie. Cand am ajuns aici, baietii(doctorii) s-au uitat peste radiografie, i-am spus ce mi-a zis arabul, si ei au constatat ca nu e nevoie, s-a uitat in gura feteti si a avut doar ABCES, unde arabul zicea ca ii ies molarii, dar si o gingivita, a curatat-o si saptamana viitoare (marti-9 februarie)a programat-o pentru detratraj. Asa ca daca nu mai intrebam in stanga si dreapta imi nenorocea fata nemernicul ala de doctor. Intra pe situl asta, vezi preturile, ia telefonul si vorbeste cu echipa asta de medici tanara si vezi ce raspuns iti da. Am scris lucrurile acestea pentru ca sa afel si alte persoane, sa nu ia de buna ce spune un medic, sa se mai intereseze, pentru ca astia pentru bani sunt in stare de orice. Multa, multa sanatate si sper ca ti-am fost de ajutor !!!
quantex
Postat pe 2 Februarie 2010 16:56
Multumim tare mult, intr-adevar nu stii pe mana cui nimeresti si te poate nenoroci, plus iti mai ia si o groaza de bani, de aceea am si postat aici, pt a afla pareri despre medici, sfaturi etc, ca sa nu mergem la ghici
oana84onutza
Postat pe 2 Februarie 2010 18:28
Buna,eu merg la o doamna dr. de mult timp.Știu ca pune si implanturi,eu nu am avut nevoie decât de niște fațete la dinții din fața si un dinte din zirconiu.Sunt mulțumitã de rezultat,in plus vorbește f frumos si are multã rãbdare.Cabinetul e al dânsei,ca scrie si pe usa numele,deci nu am avut surprize ca nu o mai gãsesc acolo etc.Este in Titan,aproape de metrou,dna dr.Poll Bianca, asa se cheamã si cabinetul.
Si mi-a plãcut ca este extrem de curat si avea o grãmada de chestii pe care le arunca dupa ce le folosea.
kudika_993498
Postat pe 10 Septembrie 2015 14:37
Eu as recomanda https://dentasym.ro/, e o clinica cu mai multe specializari la un loc si fiecare medic de acolo o poate vedea rezolva problemele pe care le are :)
kudika_1040184
Postat pe 18 Iulie 2021 18:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul scorpion si femeia pesti. 27 De la: lilyfleur81 28 Februarie 2012 03:24
Rochie mireasa 1 De la: kudika115534 8 Februarie 2010 14:39
Ce vrea ? Ce e in mintea lui ? 3 De la: kudika_7065 29 Iunie 2013 15:54
OARE SE POATE? 11 De la: simonycik 15 Septembrie 2009 11:16
E sau nu alesul meu? 94 De la: abulinuta 13 August 2014 21:28