Setari Cookie-uri

PAstilele XL-S

Buna fetelor !Gata, m-am hotarat, in seara asta mi-am cumparat din Craiova de la farmacie pastilele XL-S si de maine ma voi apuca sa le iau.Nu stiu daca vor aparea reatii adverse, cert este ca m-am interesat pe net si nu prea am gasit prea multe pareri despre aceste pastile M-am si cantarit, pornesc de la 78 kg si vreau sa ajung la 69-70 kg. Sper sa dea rezultate aceste pastile la care se tot fac atata reclama la tv.
REvin si va voi tine la curent cu toate modificarile
Slabire usoara tuturor!
elenitagrig
Postat pe 11 Februarie 2010 23:26
pai sa revii. cat ai dat pe ele, vad ca pe net ajung la 80lei
Shhh
Postat pe 12 Februarie 2010 12:18
Uite sa iti povestesc si experienta mea si poate te ajuta cumva.

Sa stii ca in general nu sunt de acord cu niciun fel de medicamente, etc si merg pe ideea de echilibru, dieta, sanatate, natural, sport. Eu am fost plecata un an la masterat in Franta si acolo mi-au fost recomandate de o colega din Belgia care le incercase si ea niste tablete de slabit pe baza de ingrediente naturale XL-S.Se iau inainte de masa si absorb grasimea si colesterolul din mancare. Am tinut 2 luni acest obicei si am ajuns sa slabesc 7 kg fara niciun fel de efort. Am fost foarte incantata, dar plecand din Belgia nu am mai putut sa tin cura. Oricum de curand am aflat ca au fost aduse si in Romania.

Chiar o kudika de pe acest forum mi-a trimis linkul din Romania al pastilelor de slabit: www.xl-s.ro

A inceput si o prietena de-ale mele sa le ia si de vreo 10 zile a slabit 2 kg, deci mi se pare incet uniform si frumos. Evident dupa 2 luni abia numaram si vedem care sunt rezultatele. Va tin la curent


Te rog mult de tot elenitagrig sa ne spui si tu cum ti se par.

@Shhh: pretul este cam de 75-80 RON per cutie cu 30 capsule - care iti ajung luand 2 pe zi cam doua saptamani si o zi.
dana_romos
Postat pe 15 Februarie 2010 15:20
Buna seara din nou! Astazi a fost a 5-a zi de cand am inceput sa le iau, nu am avut nicio reactie adversa.Inca nu m-am cantarit, dar mi se pare mie cat de cat o schimbare, parca ma simt mai usoara.
Eu am dat pe o cutie cu 30 de capsule, 80 lei, si mi-a fost recomandat de catre farmacista sa iau cate un comprimat pe zi, inainte de masa, asa scrie si pe prospectul pastilelor.
Eu de obicei iau pastila dimineata, inainte sa mananc.
Am vorbit si cu o prietena din Franta, acolo o cutie cu 30 de capsule, costa 29 E si mai exista si o cutie cu 10 capsule (dar sunt mai puternice ca si continut) si costa 15 E. Si pe ale ei tot o capsula pe zi este recomandata.
Am mai citit pe net ca trebuiesc 2 comprimate luate pe zi...nu stiu ce sa zic, pe ale mele scrie 1 comprimat pe zi.
Acum astept sa vad rezultatele, incerc sa mananc mai putin si poate voi avea si rezultate bune.
Slabire usoara...pe curand! va pup!
elenitagrig
Postat pe 17 Februarie 2010 02:03
mai bine grasa decat sa dau banii pe tot felul de tampenii
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 08:00
@yumalai: mi se pare sincer pueril ceea ce spui. in conditiile in care aceste pastile te ajuta pe cale naturala si deosebit de frumos sa slabesti cateva kilograme - in cazul meu cel putin a fost vorba despre 7 kg nu inteleg de ce exact te-ar deranja acest lucru. De ce ai prefera sa fii grasa cand cu un minim de disciplina - sport si dieta- poti obtine o sanatate mai buna si un trup mai frumos si mai atragator pentru cei din jur si pentru cel pe care il iubesti?
dana_romos
Postat pe 23 Februarie 2010 17:33
De la: dana_romos, la data 2010-02-23 17:33:33@yumalai: mi se pare sincer pueril ceea ce spui. in conditiile in care aceste pastile te ajuta pe cale naturala si deosebit de frumos sa slabesti cateva kilograme - in cazul meu cel putin a fost vorba despre 7 kg nu inteleg de ce exact te-ar deranja acest lucru. De ce ai prefera sa fii grasa cand cu un minim de disciplina - sport si dieta- poti obtine o sanatate mai buna si un trup mai frumos si mai atragator pentru cei din jur si pentru cel pe care il iubesti?




... ??? ... pai ori pastile ori disciplina-sport-dieta ? ... sau toate la pachet ? ...

... cu CE EFORTURI si pentru CIT TIMP ? ... cred ca femeile disperate sa arate cit mai ''bine'' intra intr-o spirala haotica si confuza cu timpul ... iar eforturile si lucrurile la care renunta(direct si indirect) nu vor compensa niciodata timpul si banii aruncati pe geam ... pe linga faptul ca este o DISCRIMINARE inconstienta a femeilor fatza de alte femei ... de la care incepe si DISCRIMINAREA barbatilor fatza de femei ... care vor cauta mai tinere, mai frumoase, mai disponibile ... rezultatul - femei false si barbati si mai falsi ...

marco918
Postat pe 23 Februarie 2010 17:43
Bravo elenitagrig, eu zic ca este o alegere minunata pentru organismul tau si pentru silueta ta XL-S. Chiar cred ca este tot ceea ce ai nevoia pentru o silueta de invidiat. In alta ordine de idei, eu am slabit cele 7 kilograme pe care le aveam de slabit. Tu cate ai de slabit in total?
dana_romos
Postat pe 23 Februarie 2010 17:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CEAIUL ZEIN 1 De la: b63msh 13 Decembrie 2009 01:59
spirulina 3 De la: _dulcik_ 25 Februarie 2009 22:00
Superslim 32 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:12
Produse de slabit si detoxiefiere 100% naturale 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:15
Buna... 6 De la: www_angel_elly2002 30 Noiembrie 2013 10:46