De la: fran, la data 2010-02-20 21:27:31pai ,daca ai fi citit un roman de dragoste, probabil ai fi spus asta inainte de a te lua la discutii cu mine,nu?
sau astepti doar un motiv de cearta
eu de citit am citit SI romane de dragoste ; iti recomand sa faci la fel ......sau la 17 ani nu iti sta capul la citit
iti recomand din suflet "la rascruce de vanturi"de emily bronte...........e superba.............am citit-o de vreo 3 sau 4 ori
cand eram de varsta ta..sau poate mai mica.........mult succes!o seara placuta
Ce tare eu ieri am început carte...sper că ai dreptate și dacă ai chiar nu știu cum de mi-a scăpat până acum cartea :)
Hmm..romane de dragoste...
1. Mândrie și prejudecată Jane Austen - despre dragoste adevărată
2. Adam și Eva Liviu Rebreanu - despre reîncarnare și iubire
3. Floare-de-zăpadă și evantaiul secret Lisa Lee -despre iubirea unei prietene
4. Memoriile unei gheișe Arthur Golden - despre iubire aproape imposibilă
5. Anna Karenina Lev Tolstoi - despre două iubiri
6. De ce iubim femeile Mircea Cărtărescu - o copilație de povestiri cu parfum de dragoste
7. Pe aripile vântului Margaret Mitchell - și cei încăpăținați pot iubi :)
8. Scarlet Alexandra Ripley - ba mai merită și o a doua șansă
9. Jane Eyre Charlotte Bronte - despre iubire și principii, moralitate
10. Un cuib de nobili Ivan Sergheivici Turgheniev - despre nobili și iubire
11. Regina Margot Alexander Dumas (tatăl) - despre obstacole în calea iubirii
12. Colierul reginei Alexander Dumas (tatăl) - iarăși o curte regală, nobili și intrigi
13. Unsprezece minute Paulo Coelho - sacrifici și o iubire de basm
14. La râul Piedra am șezut și am plâns Paulo Coelho - foarte emoționantă cartea, iubirea nu are limite
15. Amantul doamnei Chatterley David Herbert Lawrence - despre o iubire adulterină
16. Emanuelle Emanuelle Arsan - despre erotism ...
17. Lolita Vladimir Nabucov - despre o iubire ciudată a unui bărbat față de o nimfetă
18. Mari speranțe Charles Dickens - o iubire inocentă
19. "Ultimul mohican" - James Fenimore Cooper - un roman istoric
20. Enigma Otiliei George Călinescu - despre iubire și maturizare
21. La sud de graniţă, la vest de soare Haruki Murakami - despre amintiri, jazz și iubire
Mă opresc aici..dar dacă îmi mai amintesc ceva mai adaug...dar lista poate fi completată și de voi, apropo cineva zicea că nimeni nu citește..eu rar scriu ceva aici pe forum, dar acest subiect îmi place, de aia și întârzierea, pur și simplu nu am văzut că se discută despre cărți