Am si eu nevoie de cateva sfaturi, daca se poate de la persoane care chiar stiu cate ceva despre problema, as fi recunoscator.
In urma cu 2 saptamani, intr-un moment de sinceritate excesiva, sotia mi-a marturisit ca m-a inselat in urma cu cativa ani, cu un barbat care ii era coleg, au avut o relatie de aprox 1 un. Din cate mi-a spus, am inteles ca nu l-a iubit, desi e greu de admis asta, insa ce ma doare cel mai mult e altceva.
Casatoria noastra dureaza de 16 ani si avem 2 fetite minunate si le iubesc enorm.
Cu toate ca am trecut prin aceasi problema, adica am inselat la randul meu,inainte sa faca ea asta si am marturisit asta in urma cu mai multi ani, am spus si care a fost motivatia mea, desi in astfel de momente e aproape ridicol sa expui motivatii, dar ea le stia inainte sa le afle de la mine, ea m-a iertat.
Mi-e greu si nu stiu cum sa trec peste aceasta perioada, nu pot sa uit ca o perioada de cativa ani, in care am fost sincer si deschis complet fata de ea, ea mi-a ascuns si mi-a reprosat de atatea ori ca am ranit-o, si avea dreptate, dar ea stia ca a facut acelasi lucru, dar nu mi-a marturisit.Cu alte cuvinte m-a jignit de atatea ori si pe buna dreptate, dar ea nu era impecabila, si asta ma doare, dincolo de asta, eu mi-am dat seama in mai multe randuri ca are pe cineva in perioada respective, insa a negat de fiecare data.
Eu nu stiu cum sa fac, cum ar trebui sa procedez, ne-am certat in fiecare zi din cauza asta, dar dupa 10 zile am hotarat sa ma separ pentru cateva zile, sa-mi limpezesc gandurile, dar mai mult am plecat pt ca nu vreau sa o jignesc la randul meu, nu vreau sa o supar si mai ales sa auda si copii unele lucruri si sa ii vad suparati, am preferat sa plec, desi ma doare ingrozitor.
O am mereu in imagine cu acea persoana, ma bantuie acea relatie a ei cu cineva pe care eu il cunosc, mi-a fost coleg si mie in acea prioada, dar eu am demisionat de la acea firma.
Cum pot sa scap de aceste fantome ale trecutului ei, o iubesc,imi iubesc copii, dar nu stiu cum sa procedez si vreau sa o iert sa trec peste tot.
Multumesc pentru ajutor!