Setari Cookie-uri

Va recomand o crema anticelulitica care chiar se simte ca actioneaza de la prima aplicare

Vand crema TERMO-ACTIVA anticelulitica profesionala ANESI,MULTIFAZICA,cu carnitina si cafeina,produce dilatarea capilarelor,stimuleaza circulatia limfatica si duce la eliminarea tesutului adipos.Ambalaj de 500 ml(fara pompita).

De la cunoscuta firma frantuzeasca Anesi cu care se maseaza usor zonele cu exces de celulita; aceasta crema este un tratament extrem de concentrat cu ingredienti activi care patrund adanc in piele eliminand aspectul de "coaja de portocala".

http://www.okazii.ro/catalog/38146089/CREMA-PROFESIONALA-ANTICELULITICA-ANESI.html#galerie
Inna30
Postat pe 26 Februarie 2010 17:29
COSMETICE DE LUXcream antiride jour clarins 50 ml pret 70 ron
serum renew corp clarins 100 ml pret 50 ron
serum lift botanical clarins 30 ml pret 60 ron
shave easy oil masline clarins 30 ml 25 ron
fatique fighters aftershave clarins 50 ml pret 25 ron
masca raifermisant multi regenerate 50 ml clarins pret 35 ron
cream regenerare de zi super calitativ protejeata fata de frig si intemperi clarins 50 ml 50ron
CAPTURE TOTALE MULTI PERFECTION CREAM DIOR 30 ML PRET 135RON !!!
tin sa precizez ca produsele sunt originale , in garantie , sigilate fara nici o mica urma de indoiala ,
se pot oferi testere de testare gratuit 0767121594







ocaziebuna
Postat pe 10 Martie 2010 13:28
sau pastrezi zatul de la cafea, il amesteci cu putin ulei de masline, il dai pe zonele afectate, in baie sa nu patezi, te infasori in folie de plastic, stai asa 15 min si dupa faci dus. e f placuta senzatia, si e spaul tau acasa, fara tone de bani si tone de chimicale. numai reclame stiti sa faceti la produse cu chimicale ieftine vandute scump. de ce mia-s dori sa dau tone de bani pe chimicale cand exista varianta naturala si ieftina la indemana oricui????
ra_kudika
Postat pe 10 Martie 2010 16:16
Imi pare rau dar trebuie sa te mai documentezi in domeniu! Exista creme de o calitate extrem de buna speciale pentru celulita!
In primul rand zatul de la cafea nu ajuta la nimic mai mult dekt exfolierea agresiva a pielii.. da ai dreptate la partea cu masajul!
In ceea ce priveste cremele anticelulitice cele mai bune sunt cele care actioneaza termo activ! Adica incalzesc pielea si fac o gimnastica a vaselor de sange, astfel vasele incep sa isi recapete forma lor normala si se elibereaza de nodulii de grasime formati, care dau acel aspect inestetic si pe langa aspectul lor dauneaza in primul rand circulatiei sangelui! Poti sa intrebi orice specialist in domeniu si iti va spune la fel!
P.s. lucrez in domeniu si stiu despre ce vorbesc prea bine!
Bafta multa!!!
Inna30
Postat pe 11 Martie 2010 19:28
alceva pt vergeturi dupa nastere nu stii ma refer la cele naturale nu la creme ca am incercat si eu ogramada de creme si nu siau facut efectul
diana_camelia
Postat pe 12 Martie 2010 12:34
alceva pt vergeturi dupa nastere nu stii ma refer la cele naturale nu la creme ca am incercat si eu ogramada de creme si nu siau facut efectul
diana_camelia
Postat pe 12 Martie 2010 12:36
De la: kudika142244, la data 2010-03-12 12:36:11alceva pt vergeturi dupa nastere nu stii ma refer la cele naturale nu la creme ca am incercat si eu ogramada de creme si nu siau facut efectul


Doar laserul te mai scapa de ele.
Kathara
Postat pe 12 Martie 2010 14:14
Buna.Fetelor,cu exceptia tratamentelor cu diferite aparate ultraperformante,toate cremele anticelulitice sunt o minciuna.Cremele nu fac altceva decat sa inflameze pielea si automat va disparea si aspectul de coaja de portocala ,dar asta se intampla doar atat cat folositi crema.Am incercat atat eu cat si sora mea,cumnate,prietene....etc de la creme de 230 ron tubul pana la creme de 20 ron tubul......toate au acelasi efect care.......repet..........tine atat timp cat folosim crema!Sport ,fructe si apa fetelor!!!!!!
bebe_Cristina
Postat pe 12 Martie 2010 16:24
as dori sa cumpar si eu acest produs l am mai incercat si intradevar functioneaza ......te rog sa imi dai si mie un raspuns sau cum as putea sa iau legatura cu tine......te pup dulce si multumesc.... maria
kudika022790
Postat pe 12 Martie 2010 19:29
da add cu marry_irina@yahoo.com si vb pe mess!
Inna30
Postat pe 12 Martie 2010 20:06
De la: kudika142244, la data 2010-03-12 12:36:11alceva pt vergeturi dupa nastere nu stii ma refer la cele naturale nu la creme ca am incercat si eu ogramada de creme si nu siau facut efectul

Pentru vergeturi sincer o crema minune nu exista ! Depinde de cat de vechi sunt , de profunzimea lor..etc.. dar slabe sanse sa se vada mari diferente!
Inna30
Postat pe 12 Martie 2010 20:22
De la: bebe_Cristina, la data 2010-03-12 16:24:36Buna.Fetelor,cu exceptia tratamentelor cu diferite aparate ultraperformante,toate cremele anticelulitice sunt o minciuna.Cremele nu fac altceva decat sa inflameze pielea si automat va disparea si aspectul de coaja de portocala ,dar asta se intampla doar atat cat folositi crema.Am incercat atat eu cat si sora mea,cumnate,prietene....etc de la creme de 230 ron tubul pana la creme de 20 ron tubul......toate au acelasi efect care.......repet..........tine atat timp cat folosim crema!Sport ,fructe si apa fetelor!!!!!!



ce creme ai incercat de 230 ron? E normal ca celulita sa-ti reapara daca tu intre timp nu iti schimbi obiceiul alimentar! si in plus nu exista creme care sa inflameze pielea..
Inna30
Postat pe 12 Martie 2010 20:26
De la: kudika022790, la data 2010-03-12 19:29:18as dori sa cumpar si eu acest produs l am mai incercat si intradevar functioneaza ......te rog sa imi dai si mie un raspuns sau cum as putea sa iau legatura cu tine......te pup dulce si multumesc.... maria


Buna,

Trimite-mi un email pe marry_irina@yahoo.com si vorbim!
Sa ai o seara buna!
Inna30
Postat pe 12 Martie 2010 22:37
PROBLEMA VERGETURILOR ESTE UNA EXTREM DE DELICATA. PREDISPOZITIA GENETICA ESTE PREDOMINANTA, DAR OSCILATIILE DE GREUTATE CORPORALA POT ACCENTUA APARITIA LOR. EU PERSONAL CRED CA IMBUNATATIREA TONUSULUI MUSCULAR (GIM IN APA), MASAJUL REGULAT 1-2 SAPTAMANAL CU ULEIURI VEGETALE NATURALE IMBUNATATESC ASPECTUL GENERAL AL PIELII. RECOMAND UN REGIM ALIMENTAR LACTO-VEGETARIAN, ITI ASIGURA O ALIMENTATIE COMPLETA CU MINIM DE TOXINE. ESTE UN PROCES INDELUNGAT, DAR CASTIGI FOARTE MULT: SANATATE, TONUS FIZIC SI PSIHIC EXCELENT. VERGETURILE DEVIN DOAR UN MIC AMANUNT ...
imolagizela
Postat pe 13 Martie 2010 07:55
ATENTIE LA CREMELE TERMO-ACTIVE!! NU ORICE TIP DE TESUT CUTANAT SUPORTA IN EGALA MASURA APLICAREA LOR. VA ROG SPECIFICATI LA VANZAREA UNUI PRODUS MODUL DE UTILIZARE, FRECVENTA SI CANTITATEA CARE SE APLICA, MAI ALES PENTRU PERSOANELE CARE FOLOSESC LA DOMICILIU. ESTE FOARTE IMPORTANT SA DATI ACESTE INFORMATII PE LANGA CELE CARE APAR IN GENERAL IN PROSPECT, DACA APAR...! EX. PIELEA MASLINIE, GROASA SUPORTA MAI BINE DECAT CEA ALBA, SENSIBILA SI SUBTITE. GRIJA MARE LA VARICE, ALUNITE, MICRORUPTURI VASCULARE, ETC. CERETI PAREREA SPECIALISTILOR!
imolagizela
Postat pe 13 Martie 2010 08:11
Imi pare rau sa-ti spun, dar n-o sa ai niciodata rezultate cu zat de cafea si ulei de masline! Cremele Anesi sunt foarte bune. Eu am folosit mult timp, pana in momentul in care s-a inchis Top Line-ul de la Unirea si nu le-am mai gasit. Am incercat dupa aceea foarte multe si de abia acum am gasit una care sa mi se para la fel de buna, e una de la Bios Line, cu multe ingrediente naturale, care se gaseste doar in farmaciile Help Net.
Sigur ca au efect cremele anticelulitice, dar nu asa, de unele singure. Ele rezolva aspectul primului strat al epidermei. daca vreti picioare sculptate, nu exista decat sport de minim trei ori pe saptamana, cu activitate cardio (preferabil alergare minim 30 de minute de fiecare data), cu hidratare doi litri de apa pe zi si schimbarea alimentatiei. Se pot adauga diverse produse naturiste de drenaj si detoxifiere in perioada asta (sau care sa ajute la slabit, unde e cazul), plus crema anticelulitica. In trei luni veti fi uimite de rezultat. Dar fara vointa, cu trișãri, nu prea merge.
diaradu13
Postat pe 13 Martie 2010 08:29
De la: imolagizela, la data 2010-03-13 08:11:36ATENTIE LA CREMELE TERMO-ACTIVE!! NU ORICE TIP DE TESUT CUTANAT SUPORTA IN EGALA MASURA APLICAREA LOR. VA ROG SPECIFICATI LA VANZAREA UNUI PRODUS MODUL DE UTILIZARE, FRECVENTA SI CANTITATEA CARE SE APLICA, MAI ALES PENTRU PERSOANELE CARE FOLOSESC LA DOMICILIU. ESTE FOARTE IMPORTANT SA DATI ACESTE INFORMATII PE LANGA CELE CARE APAR IN GENERAL IN PROSPECT, DACA APAR...! EX. PIELEA MASLINIE, GROASA SUPORTA MAI BINE DECAT CEA ALBA, SENSIBILA SI SUBTITE. GRIJA MARE LA VARICE, ALUNITE, MICRORUPTURI VASCULARE, ETC. CERETI PAREREA SPECIALISTILOR!



In ceea ce priveste descrierea + aplicarea:
ANESI

OBJECTIF MINCEUR

crema termoactiva


ARTICOL PROFESIONAL


Descriere

Atingeti perfectiunea conturului corporal cu ajutorul acestei creme termoactive cu extract de Guarana, Caffeine liposomes si L-Carnitina. Lupta impotriva celulitei cu eficienta, in timp ce decongestioneaza tesuturile. Extractul de iedera si crono-sferele cu Retinol intensifica rezultatul, actionand timp de 6-8 ore dupa aplicare.


Utilizare

Se poate utiliza zilnic, dimineata si/sau in cursul noptii pentru cel putin o luna.

Se aplica prin masare in lungul fibrelor pe zonele afectate (coapse, solduri, etc...) dupa baie sau dus.

Mainile trebuie spalate dupa aplicare.
Se aplica o cantitate suficienta de creama pentru protiunea pe care o utilizati, nu in exces!


Contraindicatii: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina, tumori.
Avantaje

* formula termoactiva ridica temperatura corpului intr-un mod care nu prezinta riscuri, in vederea eliminarii grasimii cu mai multa usurinta.
* in cateva saptamani reduce stratul de celulita lasand o piele fina si mai ferma
* dreneaza cu eficienta tesuturile, facilitand eliminarea toxinelor
* Aceata crema va actiona vizibil prin inrosirea partii tratate si o usoara senzatie de caldura sau chiar mancarime usoara, semn ca deja a inceput sa actioneze. Nu recomandam dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 6-8 ore de la aplicare!

Inna30
Postat pe 13 Martie 2010 10:36
De la: Inna30, la data 2010-03-11 19:28:05Imi pare rau dar trebuie sa te mai documentezi in domeniu! Exista creme de o calitate extrem de buna speciale pentru celulita!
In primul rand zatul de la cafea nu ajuta la nimic mai mult dekt exfolierea agresiva a pielii.. da ai dreptate la partea cu masajul!
In ceea ce priveste cremele anticelulitice cele mai bune sunt cele care actioneaza termo activ! Adica incalzesc pielea si fac o gimnastica a vaselor de sange, astfel vasele incep sa isi recapete forma lor normala si se elibereaza de nodulii de grasime formati, care dau acel aspect inestetic si pe langa aspectul lor dauneaza in primul rand circulatiei sangelui! Poti sa intrebi orice specialist in domeniu si iti va spune la fel!
P.s. lucrez in domeniu si stiu despre ce vorbesc prea bine!
Bafta multa!!!


Eu inteleg ca foamea de bani e mare, dar totusi... zatul de cafea logic ca se incalzeste, si chiar are efect. Dar te inteleg de ce esti contra, NU FACI TU BANI DE PE URMA LUI!!! Oricum cel mai eficient este masajul, asta pentru ca vacumul desi e eficient contra celulitei, cu vergeturile nu e bun. Mai lasa reclama si povestile, nu dau sute de mii pt un ingredient activ dintr-o crema minune plina de chimicale ca sa faceti voi bani. Daca un ingredient e bun, il folosesc natural nu din creme. Iar cafeaua si efectele ei pentru celulita se stiu, scoate nasul din pliantul de reclama si mai da un search pe google sa vezi. Bafta!
ra_kudika
Postat pe 13 Martie 2010 13:26
De la: diaradu13, la data 2010-03-13 08:29:53Imi pare rau sa-ti spun, dar n-o sa ai niciodata rezultate cu zat de cafea si ulei de masline! Cremele Anesi sunt foarte bune. Eu am folosit mult timp, pana in momentul in care s-a inchis Top Line-ul de la Unirea si nu le-am mai gasit. Am incercat dupa aceea foarte multe si de abia acum am gasit una care sa mi se para la fel de buna, e una de la Bios Line, cu multe ingrediente naturale, care se gaseste doar in farmaciile Help Net.
Sigur ca au efect cremele anticelulitice, dar nu asa, de unele singure. Ele rezolva aspectul primului strat al epidermei. daca vreti picioare sculptate, nu exista decat sport de minim trei ori pe saptamana, cu activitate cardio (preferabil alergare minim 30 de minute de fiecare data), cu hidratare doi litri de apa pe zi si schimbarea alimentatiei. Se pot adauga diverse produse naturiste de drenaj si detoxifiere in perioada asta (sau care sa ajute la slabit, unde e cazul), plus crema anticelulitica. In trei luni veti fi uimite de rezultat. Dar fara vointa, cu trișãri, nu prea merge.


Vreau si eu lista de ingrediente. Pariez ca au chimicale pe ce vrei tu. Stii cum se face o crema? Pui un pic de ceva natural, tone de chimicale ieftine si o vinzi la de cateva de ori pretul pentru ca mereu se gasesc fraieri sa cumpere. Ia ingredientele naturale si combina-le singura. Si uita-te la orice spa ca sunt impachetari cu cafea. te deranjeaza ca le fac acasa? Imi propui tu sa dau bani altora pt chimicale vandute ca naturale? Cel mai natural tratament e ala facut pe loc, nu creme cu parabeni ca sa tine 1000 ani produsul. Pana sa postezi, invata sa ai bun simt. Nu mai fraieriti lumea cu creme din comert.
ra_kudika
Postat pe 13 Martie 2010 13:29
De la: kudika142244, la data 2010-03-12 12:36:11alceva pt vergeturi dupa nastere nu stii ma refer la cele naturale nu la creme ca am incercat si eu ogramada de creme si nu siau facut efectul


Pentru urmele de la acnee e eficienta microdezabraziunea, dar merge si pentru vergeturi. Dezavantajul e ca costa destul de mult si zona pe care avem vergeturi e mare. Se vor reduce vergeturile in timp si poti repeta tratamentul de cate ori vrei, dar intre sedinte trebuie sa ai cam o luna. De ce? pentru a avea timp corpul sa refaca celulele pe care le-ai indepartat prin microdermabraziune.
ra_kudika
Postat pe 13 Martie 2010 13:33
De la: ra_kudika, la data 2010-03-13 13:26:27
De la: Inna30, la data 2010-03-11 19:28:05Imi pare rau dar trebuie sa te mai documentezi in domeniu! Exista creme de o calitate extrem de buna speciale pentru celulita!
In primul rand zatul de la cafea nu ajuta la nimic mai mult dekt exfolierea agresiva a pielii.. da ai dreptate la partea cu masajul!
In ceea ce priveste cremele anticelulitice cele mai bune sunt cele care actioneaza termo activ! Adica incalzesc pielea si fac o gimnastica a vaselor de sange, astfel vasele incep sa isi recapete forma lor normala si se elibereaza de nodulii de grasime formati, care dau acel aspect inestetic si pe langa aspectul lor dauneaza in primul rand circulatiei sangelui! Poti sa intrebi orice specialist in domeniu si iti va spune la fel!
P.s. lucrez in domeniu si stiu despre ce vorbesc prea bine!
Bafta multa!!!


Eu inteleg ca foamea de bani e mare, dar totusi... zatul de cafea logic ca se incalzeste, si chiar are efect. Dar te inteleg de ce esti contra, NU FACI TU BANI DE PE URMA LUI!!! Oricum cel mai eficient este masajul, asta pentru ca vacumul desi e eficient contra celulitei, cu vergeturile nu e bun. Mai lasa reclama si povestile, nu dau sute de mii pt un ingredient activ dintr-o crema minune plina de chimicale ca sa faceti voi bani. Daca un ingredient e bun, il folosesc natural nu din creme. Iar cafeaua si efectele ei pentru celulita se stiu, scoate nasul din pliantul de reclama si mai da un search pe google sa vezi. Bafta!



In primul rand este o crema profesionala nu o crema din comert! Pentru ca daca cauti nu se gaseste in COMERT!
IN AL 2LEA RAND DACA ESTI ATAT DE BIO PE CAT TE DAI , SA INTELEG CA NU FOLOSESTI DELOC PRODUSE CU PARABENI.. ATUNCI CE FOLOSESTI? ULEI DE MASLINE IN LOC DE CREMA? OFFFFFF DA MI VOIE SA TE ANUNT CA NICI MACAR ULEIUL DE MASLINE NU MAI ESTE NATURAL IN ZIUA DE AZI! SI IN AL 2LEA RAND NU INTELEG CE I CU ATATA RAUTATE? TE OFTICI CA EXISTA CREME PROFESIONALE CARE CHIAR ISI FAC EFECTUL SI SUNT DE N ORI MAI BUNE DECAT CELE DIN COMERT CARE SUNT FOARTE NECALITATIVE? :))OF CE PACAT:)) BAFTA CU ZATUL TAU..IN 10 ANI SPER SA OBTII REZULTATELE DORITE:D
P.S. NU-S POVESTI, DUPA CUM VEZI EXISTA PERSOANE CARE AU FOLOSIT ACEASTA CREMA SI SUNT MULTUMITE DE EA:)
Inna30
Postat pe 13 Martie 2010 14:57
De la: Inna30, la data 2010-03-13 14:57:38
De la: ra_kudika, la data 2010-03-13 13:26:27
De la: Inna30, la data 2010-03-11 19:28:05Imi pare rau dar trebuie sa te mai documentezi in domeniu! Exista creme de o calitate extrem de buna speciale pentru celulita!
In primul rand zatul de la cafea nu ajuta la nimic mai mult dekt exfolierea agresiva a pielii.. da ai dreptate la partea cu masajul!
In ceea ce priveste cremele anticelulitice cele mai bune sunt cele care actioneaza termo activ! Adica incalzesc pielea si fac o gimnastica a vaselor de sange, astfel vasele incep sa isi recapete forma lor normala si se elibereaza de nodulii de grasime formati, care dau acel aspect inestetic si pe langa aspectul lor dauneaza in primul rand circulatiei sangelui! Poti sa intrebi orice specialist in domeniu si iti va spune la fel!
P.s. lucrez in domeniu si stiu despre ce vorbesc prea bine!
Bafta multa!!!


Eu inteleg ca foamea de bani e mare, dar totusi... zatul de cafea logic ca se incalzeste, si chiar are efect. Dar te inteleg de ce esti contra, NU FACI TU BANI DE PE URMA LUI!!! Oricum cel mai eficient este masajul, asta pentru ca vacumul desi e eficient contra celulitei, cu vergeturile nu e bun. Mai lasa reclama si povestile, nu dau sute de mii pt un ingredient activ dintr-o crema minune plina de chimicale ca sa faceti voi bani. Daca un ingredient e bun, il folosesc natural nu din creme. Iar cafeaua si efectele ei pentru celulita se stiu, scoate nasul din pliantul de reclama si mai da un search pe google sa vezi. Bafta!



In primul rand este o crema profesionala nu o crema din comert! Pentru ca daca cauti nu se gaseste in COMERT!
IN AL 2LEA RAND DACA ESTI ATAT DE BIO PE CAT TE DAI , SA INTELEG CA NU FOLOSESTI DELOC PRODUSE CU PARABENI.. ATUNCI CE FOLOSESTI? ULEI DE MASLINE IN LOC DE CREMA? OFFFFFF DA MI VOIE SA TE ANUNT CA NICI MACAR ULEIUL DE MASLINE NU MAI ESTE NATURAL IN ZIUA DE AZI! SI IN AL 2LEA RAND NU INTELEG CE I CU ATATA RAUTATE? TE OFTICI CA EXISTA CREME PROFESIONALE CARE CHIAR ISI FAC EFECTUL SI SUNT DE N ORI MAI BUNE DECAT CELE DIN COMERT CARE SUNT FOARTE NECALITATIVE? :))OF CE PACAT:)) BAFTA CU ZATUL TAU..IN 10 ANI SPER SA OBTII REZULTATELE DORITE:D
P.S. NU-S POVESTI, DUPA CUM VEZI EXISTA PERSOANE CARE AU FOLOSIT ACEASTA CREMA SI SUNT MULTUMITE DE EA:)


Probabil crema voastra se vinde pe sub mana. Cunosti notiunea de comert? Salon, magazin tot aia. Exista si creme complet naturale, au efect, dar nu tin mult pentru ca nu au chimicale pentru a le prelungi ciclul de viata. Uleiul de masline se gaseste si el pur, in cea mai naturala stare, certificat din agricultura ecologica. Nu m-as oftica daca nu as fi fost si eu mintita ani de zile cu cremele naturale si grozave. Stii ca legislatia te lasa sa pui un singur ingredient natural intr-o bomba chimica si s-o vinzi ca produs natural??? Astept lista ingredientelor minune sa facem impreuna o analiza. Asya daca nu ti-e frica s-o postezi. Desi daca ma stresez putin dau si de cremele voastre. Ma duc la un spa care le are si imi iau si singura lista de ingrediente si o postez, cu toate chimicalele si efectul fiecaruia, inclusiv ce e natural. Mai greu de gasit procentele.
ra_kudika
Postat pe 13 Martie 2010 22:17

DE LA O CREMA ATI AJUNS LA DISCUTII PERSONALE...ASA NU REZOLVAM PROBLEMA CELULITEI SI NICI AL VERGETURILOR... EU LUCREZ CU MAI MULTE MARCI...TOCMAI PENTRU A GASI SOLUTII PENTRU TOATA LUMEA... NU PIERDETI TIMPUL CU DISCUTII INUTILE... INCEPETI DE UNDEVA,PE PARCURS LUCRURILE SE REZOLVA...IMPORTANT E SA VRETI.... SA FITI INGRIJITE!!!!!!!!!!!11
imolagizela
Postat pe 14 Martie 2010 09:42
De la: Inna30, la data 2010-03-13 14:57:38
De la: ra_kudika, la data 2010-03-13 13:26:27
De la: Inna30, la data 2010-03-11 19:28:05Imi pare rau dar trebuie sa te mai documentezi in domeniu! Exista creme de o calitate extrem de buna speciale pentru celulita!
In primul rand zatul de la cafea nu ajuta la nimic mai mult dekt exfolierea agresiva a pielii.. da ai dreptate la partea cu masajul!
In ceea ce priveste cremele anticelulitice cele mai bune sunt cele care actioneaza termo activ! Adica incalzesc pielea si fac o gimnastica a vaselor de sange, astfel vasele incep sa isi recapete forma lor normala si se elibereaza de nodulii de grasime formati, care dau acel aspect inestetic si pe langa aspectul lor dauneaza in primul rand circulatiei sangelui! Poti sa intrebi orice specialist in domeniu si iti va spune la fel!
P.s. lucrez in domeniu si stiu despre ce vorbesc prea bine!
Bafta multa!!!


Eu inteleg ca foamea de bani e mare, dar totusi... zatul de cafea logic ca se incalzeste, si chiar are efect. Dar te inteleg de ce esti contra, NU FACI TU BANI DE PE URMA LUI!!! Oricum cel mai eficient este masajul, asta pentru ca vacumul desi e eficient contra celulitei, cu vergeturile nu e bun. Mai lasa reclama si povestile, nu dau sute de mii pt un ingredient activ dintr-o crema minune plina de chimicale ca sa faceti voi bani. Daca un ingredient e bun, il folosesc natural nu din creme. Iar cafeaua si efectele ei pentru celulita se stiu, scoate nasul din pliantul de reclama si mai da un search pe google sa vezi. Bafta!



In primul rand este o crema profesionala nu o crema din comert! Pentru ca daca cauti nu se gaseste in COMERT!
IN AL 2LEA RAND DACA ESTI ATAT DE BIO PE CAT TE DAI , SA INTELEG CA NU FOLOSESTI DELOC PRODUSE CU PARABENI.. ATUNCI CE FOLOSESTI? ULEI DE MASLINE IN LOC DE CREMA? OFFFFFF DA MI VOIE SA TE ANUNT CA NICI MACAR ULEIUL DE MASLINE NU MAI ESTE NATURAL IN ZIUA DE AZI! SI IN AL 2LEA RAND NU INTELEG CE I CU ATATA RAUTATE? TE OFTICI CA EXISTA CREME PROFESIONALE CARE CHIAR ISI FAC EFECTUL SI SUNT DE N ORI MAI BUNE DECAT CELE DIN COMERT CARE SUNT FOARTE NECALITATIVE? :))OF CE PACAT:)) BAFTA CU ZATUL TAU..IN 10 ANI SPER SA OBTII REZULTATELE DORITE:D
P.S. NU-S POVESTI, DUPA CUM VEZI EXISTA PERSOANE CARE AU FOLOSIT ACEASTA CREMA SI SUNT MULTUMITE DE EA:)


Subiectul in linii mare, recunosc, nu ma intereseaza. Ceea ce vreau sa aflu este altceva. Daca exista toate aceste minuni pentru femei, de ce nu se vand totusi in magazine si doar prin mlm-uri? Cu siguranta ca producatorii ar avea mai mult de castigat pe o piata de desfacere uriasa decat din "gura'n gura". Da-mi, daca poti, un raspuns logic care sa stea in `picioare.

Cat despre persoanele care le-au folosit, iti fac acum 10 conturi si iti postez ca "le-am folosit si NU au dat rezultate". Ti-e cunoscuta metoda, nu?
rashela
Postat pe 14 Martie 2010 09:59
nu sunt adanci si si le am de un an jumate de cand am nascut si nu sunt foarte multe dar parca ma simt eu aiurea
diana_camelia
Postat pe 14 Martie 2010 11:37
nu e adevarat eu am folosit o spuma anticelulitica de la bruno vassari care a dat rezultate frumoase si nu a fost nevoie de masaj pentru ca avea efect termic.am folosit-o timp de 2luni si mi-a mers foarte bine cu ea in conditiile in care celulita s-a redus considerabil.depinde si de corp bineinteles.daca va intereseaza spuma se numeste trexi si este de la bruno vassari
andreutza33
Postat pe 14 Martie 2010 11:51
De la: Inna30, la data 2010-03-12 20:26:23
De la: bebe_Cristina, la data 2010-03-12 16:24:36Buna.Fetelor,cu exceptia tratamentelor cu diferite aparate ultraperformante,toate cremele anticelulitice sunt o minciuna.Cremele nu fac altceva decat sa inflameze pielea si automat va disparea si aspectul de coaja de portocala ,dar asta se intampla doar atat cat folositi crema.Am incercat atat eu cat si sora mea,cumnate,prietene....etc de la creme de 230 ron tubul pana la creme de 20 ron tubul......toate au acelasi efect care.......repet..........tine atat timp cat folosim crema!Sport ,fructe si apa fetelor!!!!!!



ce creme ai incercat de 230 ron? E normal ca celulita sa-ti reapara daca tu intre timp nu iti schimbi obiceiul alimentar! si in plus nu exista creme care sa inflameze pielea..


Nu am deloc un obicei alimentar gresit,ba din contra.Eu nu mananc prajeli,grasimi,prajituri,nu beau sucuri decat cele facute in casa,beau 1.7 litri(cat este necesar kg mele) de apa plata /zi si incerc pe cat posibil sa fac sport.Nu am kg in plus ba din contra am 48 kg la 160 in conditiile in care medical vb ar trebuii sa am 52 kg la varsta mea.Prin urmare nu mai comenta despre lucrurile pe care nu le cunosti.Spui ca nu exista astfel de creme care sa inflameze pentru ca vrei sa le vinzi pe ale tale dar daca ar sta fetele se urmareasca anumite emisiuni cu specialisti ar afla ca am dreptate.Ce creme am folosit,daca vrei iti spun in particular nu aici ca sa fac reclama,oricum se gasesc doar in farmacii si vitrinele farmaciilor sunt pline cu reclame pentru acele produse.Iar celulita nu mi-a reaparut deoarece nu a disparut,singurul lucru pe care l-au facut aceste creme a fost sa inbunatateasca un pic aspectul pielii,lucru care il face orice crema hranitoare.
bebe_Cristina
Postat pe 14 Martie 2010 14:48
De la: ra_kudika, la data 2010-03-13 13:29:50
De la: diaradu13, la data 2010-03-13 08:29:53Imi pare rau sa-ti spun, dar n-o sa ai niciodata rezultate cu zat de cafea si ulei de masline! Cremele Anesi sunt foarte bune. Eu am folosit mult timp, pana in momentul in care s-a inchis Top Line-ul de la Unirea si nu le-am mai gasit. Am incercat dupa aceea foarte multe si de abia acum am gasit una care sa mi se para la fel de buna, e una de la Bios Line, cu multe ingrediente naturale, care se gaseste doar in farmaciile Help Net.
Sigur ca au efect cremele anticelulitice, dar nu asa, de unele singure. Ele rezolva aspectul primului strat al epidermei. daca vreti picioare sculptate, nu exista decat sport de minim trei ori pe saptamana, cu activitate cardio (preferabil alergare minim 30 de minute de fiecare data), cu hidratare doi litri de apa pe zi si schimbarea alimentatiei. Se pot adauga diverse produse naturiste de drenaj si detoxifiere in perioada asta (sau care sa ajute la slabit, unde e cazul), plus crema anticelulitica. In trei luni veti fi uimite de rezultat. Dar fara vointa, cu trișãri, nu prea merge.


Vreau si eu lista de ingrediente. Pariez ca au chimicale pe ce vrei tu. Stii cum se face o crema? Pui un pic de ceva natural, tone de chimicale ieftine si o vinzi la de cateva de ori pretul pentru ca mereu se gasesc fraieri sa cumpere. Ia ingredientele naturale si combina-le singura. Si uita-te la orice spa ca sunt impachetari cu cafea. te deranjeaza ca le fac acasa? Imi propui tu sa dau bani altora pt chimicale vandute ca naturale? Cel mai natural tratament e ala facut pe loc, nu creme cu parabeni ca sa tine 1000 ani produsul. Pana sa postezi, invata sa ai bun simt. Nu mai fraieriti lumea cu creme din comert.


Mare dreptatea ai rakudika,ai spus un lucru real si acela ca tratamentele bune pentru celulita sunt cele facute pe loc nu cele carea u termen de valabilitate ani.nici o crema de pe piata nu este naturala pentru ca nu ar putea sa reziste fara sa se altereze mai mult de cateva zile.Si intradevar...........e foame de bani........e foame de bani!
bebe_Cristina
Postat pe 14 Martie 2010 14:54
Mai eu nu inteleg un lucru, sincera sa fiu v-am zis de aceasta crema pentru ca eu chiar o folosesc, si fata de altele am observat un rezultati vizibil! In ceea ce o priveste pe tipa aia care a spus ca si cum mi-am facut eu N conturi ca sa spun tot eu ca e buna nu este adevarat , dar n am de ca sa ma scuz atat!
FIecare foloseste ce vrea si cu asta am spus tot! Si dupa cum spuneam, am spus si de uleiul de masline ca nu este natural, orice produs care are un termen de valabilitate mai mare de cateva zile nu este natural contine in el conservanti pentru ca acel termen de zile sa fie mai mare ! Spuneti-mi voi , va rog o crema din comert care sa aiba un termen de cateva zile si voi pleca palaria in fata voastra si va voi da dreptate! Nu inteleg de ce ati luat-o unele dintre voi atat de personal si vreti sa faceti asa pe "justitiarele", fiecare foloseste ce vrea !
Inchei aceasta discutie pentru ca mi-se pare ca deja o dati in niste rautati inutile si nu le vad rostul!
Inna30
Postat pe 14 Martie 2010 15:36
De la: bebe_Cristina, la data 2010-03-14 14:48:13
De la: Inna30, la data 2010-03-12 20:26:23
De la: bebe_Cristina, la data 2010-03-12 16:24:36Buna.Fetelor,cu exceptia tratamentelor cu diferite aparate ultraperformante,toate cremele anticelulitice sunt o minciuna.Cremele nu fac altceva decat sa inflameze pielea si automat va disparea si aspectul de coaja de portocala ,dar asta se intampla doar atat cat folositi crema.Am incercat atat eu cat si sora mea,cumnate,prietene....etc de la creme de 230 ron tubul pana la creme de 20 ron tubul......toate au acelasi efect care.......repet..........tine atat timp cat folosim crema!Sport ,fructe si apa fetelor!!!!!!



ce creme ai incercat de 230 ron? E normal ca celulita sa-ti reapara daca tu intre timp nu iti schimbi obiceiul alimentar! si in plus nu exista creme care sa inflameze pielea..


Nu am deloc un obicei alimentar gresit,ba din contra.Eu nu mananc prajeli,grasimi,prajituri,nu beau sucuri decat cele facute in casa,beau 1.7 litri(cat este necesar kg mele) de apa plata /zi si incerc pe cat posibil sa fac sport.Nu am kg in plus ba din contra am 48 kg la 160 in conditiile in care medical vb ar trebuii sa am 52 kg la varsta mea.Prin urmare nu mai comenta despre lucrurile pe care nu le cunosti.Spui ca nu exista astfel de creme care sa inflameze pentru ca vrei sa le vinzi pe ale tale dar daca ar sta fetele se urmareasca anumite emisiuni cu specialisti ar afla ca am dreptate.Ce creme am folosit,daca vrei iti spun in particular nu aici ca sa fac reclama,oricum se gasesc doar in farmacii si vitrinele farmaciilor sunt pline cu reclame pentru acele produse.Iar celulita nu mi-a reaparut deoarece nu a disparut,singurul lucru pe care l-au facut aceste creme a fost sa inbunatateasca un pic aspectul pielii,lucru care il face orice crema hranitoare.



Buna , Tu ce anume iti doresti de la o crema? Cand te referi ca acest lucru il face orice crema hranitoare la ce te referi?
Inna30
Postat pe 14 Martie 2010 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre Adonia Legtone 18 De la: kandreeea 21 Februarie 2010 21:42
gama clarins ce ziceti ?? 2 De la: mahy33 10 Martie 2010 20:21
mai bine prevenim vergeturile, dar cum? 10 De la: kudika012172 29 August 2012 08:37
Crema pentru marirea sanilor,100% naturala 2 De la: allyflex 21 Februarie 2009 11:18
Inotul 1 De la: kudika057527 2 Septembrie 2010 15:22