A incercat cineva Cellu Active?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

Anatoile Avatarul lui Anatoile

26 mesaje
Oras: bucuresti

Astazi mi-am comandat de la teleshopping un aparat menit sa te scape de celulita. Se numeste Cellu Active si costa de 200 ron, dar nu asta este important. Este un aparat relativ micut, care practic iti "aspira" suprafata pielii, lasand-o mai catifelata si mai tonifiata. Cel putin asa spune spotul de prezentare de la tv. Intrebarea mea este daca ati mai foslosit asa ceva si daca a functionat. Mentionez ca eu sunt o persoana slaba (1.72m, 55 kg) dar de ceva vreme pielea de pe coapse si fese a capatat un pic din aspectul acela de "coaja de portocala". Asta datorita vegetatiei in fata televizorului, mancatul la orice ora orice are gust bun , luat taxiuri in loc de mers pe jos, etc. Am mizat pe faptul ca asa este constitutia mea (sunt slaba de cand ma stiu), ca orice as face/manca nu ma ingras, si ca nu am avut niciodata complexe legate de corpul meu. Si nici nu vreau asta, de aceea, chiar daca se vede destul de putin, vreau sa scap de mica mea problema! Astept pareri si sugestii!
Raporteaza abuz de limbaj
Diavolyta_ Avatarul lui Diavolyta_

7696 mesaje
Oras: iasi

cellluuu ceee????
Sweet Little Devil
Anatoile Avatarul lui Anatoile

26 mesaje
Oras: bucuresti

Cellu Active. Google it
oana84onutza Avatarul lui oana84onutza

337 mesaje

Cellu Action e, si pe mine aproape ca m-au convins sa il cumpar, insa nu stiu ce e cu acest produs, daca cineva are deja sa ne informeze please, merita banii?