Setari Cookie-uri

Latura umana a leadershipului - Intrebarile esentiale ale leaderului

Success Coaching

– Sprijinim managerii din Romania in vederea eficientizarii stilului de conducere si cresterii competentelor de leadership.
– Sustinem dezvoltarea autentica a leadershipului prin cresterea constiintei de sine, motivatiei, empatie, gestionarea emotiilor si abilitatilor sociale.

Capacitatea unui leader de a-si gestiona emotiile influenteaza in mod semnificativ performanta unei organizatii. Daca acesta transmite emotii pozitive, entuziasm si energie in orice conditii, organizatia sa prospera, dar daca acesta emana emoþii negative ºi disonanþa, atunci intreaga organizatie are de suferit.

Esti leader, director, manager, antreprenor? Aloca-ti timp in data de 15 aprilie pentru un moment de reflectie si decizie asupra impactului tau in business:

- Esti pe directia potrivita pentru viziunea si obiectivele tale? Care sunt indicatorii care iti spun asta?
- Care iti sunt prioritatile in acord cu obiectivele acestei perioade?
- Ce activitati ai facut astazi pentru aceste obiective?
- Uita-te in jurul tau la cei care contribuie la obiectivele tale. Pe cine poti sa sprijini sa contribuie mai mult si mai bine? Cum poti sa o faci? Cand iti aloci timp pentru asta?
- Cum evaluezi activitatile tale de astazi in raport cu obiectivele pe care vrei sa le atingi? Dar pe ale celorlati contribuitori?
- Care este mediul pe care l-ai creat pentru atingerea obiectivelor?

Elimina obstacolele din calea performantei, invatarii si increderii in sine.

Succes Coaching organizeaza in data de 15.04.2010, la Hotel Golden Tulip Times, un program intensiv de coaching cu tema Latura umana a leadershipului, cuprinzand strategii de dezvoltare ale inteligentei emotionale, care permit exprimarea si utilizarea intregului potential al leaderului si raspunzand la nevoi reale ale managerilor din companiile din Romania.

• Cea mai mare resursa in afaceri este leadershipul. Dar fiecare leader este intai de toate om. In postura de leader, importanta EQ (inteligenta emotionala) este de 85%, iar cea a IQ (inteligentei mentale) este de 15%. Cu alte cuvinte, inteligenta emotionala gestioneaza intr-o masura covarsitoare componentele rationale ale leadershipului.

• Programul este adresat in special antreprenorilor si managerilor, interesati de autoreglare, de a fi puternic motivati si de a-i putea motiva pe ceilalti, de a avea deprinderi legate de toate laturile empatiei, precum si o gama completa de abilitati sociale si tehnice. Programul va cuprinde o zi de lucru intensiv in grup si o sesiune individuala de coaching.

• Leadership-ul nu se invata din carti, ci se traieste, adica este o stare interioara. Dezvoltarea rolului de lider vine dinauntru - nu numai din cap, ci mai ales din inima si suflet. Un leader modern creeaza un loc unde oamenii prospera in asa fel incat pot contribui mai mult la sarcina comuna pe care o au de indeplinit. Sunt doua moduri de a dezvolta eficient competentele de leadership:
- Practica, practica, practica
- Dezvoltarea inteligentei emotionale

• Astfel, prin antrenarea inteligentei emotionale, programul de coaching Latura umana a leadershipului va va conduce la:
- Constientizarea faptului ca emotiile va dirijeaza comportamentul de leadership;
- Obtinerea unei noi perspective a modului in care va gestionati emotiile;
- Constientizarea propriului potential de leader;
- Insusirea procesului de delegare prin care iti ajuti echipa sau organizatia sa isi exprime si utilizeze intregul potential;
- Constientizarea obstacolelor interne care stau in calea atingerii potentialului;
- Crearea de comportamente aplicabile in activitatea curenta si care permit exprimarea talentului si a intregului potential;
- Antrenarea mecanismelor de adaptare eficienta la situatii dificile si presante;
- Identificarea surselor personale de putere.

Cea mai mare resursa in afaceri este leadershipul. Cea mai mare resursa a leadershipului este inteligenta emotionala. Dar fiecare leader este intai de toate om.


Detalii organizatorice:
Tematica: Latura umana a leadershipului
Data: 15.04.2010
Locatia: Hotel Golden Tulip Times
Investitie: 1000 ron/persoana
Mod de lucru: 1 zi lucru intensiv in grup si 1 sesiune individuala de coaching
Coach: Rodica Obancea, Executive&Team Coaching, ACC

Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati www.successcoaching.ro

Success_Coaching
Postat pe 12 Martie 2010 19:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CULTURA FAMILIEI DE ORIGINE SI INFLUENTA SA: 12 FEB. 1 De la: kudika310794 27 Ianuarie 2011 13:04
Eurocalificari.ro 2 De la: matrioshka 9 Noiembrie 2009 21:33
Latura umana a leadershipului - Intrebarile esentiale ale leaderului 1 De la: Success_Coaching 12 Martie 2010 19:30
Curs de limba spaniola in Iasi? 3 De la: wildstyle 30 August 2009 13:13
Meditez lb. Engleza 209 De la: Lucia38 22 Octombrie 2009 22:53