Setari Cookie-uri

Geniile si zodiile

pmbada_15.........te rog frumos pune si pentru celalalte zodii caracteristicile astea haioase/adevarate...ca tare bine m-am distrat!!!
paula27
Postat pe 21 Martie 2010 19:07
De la: whitepaparuna, la data 2010-03-21 12:33:34m-a amuzat teribil acest topic nu tin partea nimanui pt k nu cred ca genialitatea are de'a face cu zodiile, voiam doar sa punctez ca ati uitat geniul geniilor. einstein, fratilor. pesti :-> sincer, pt mine, ce a facut einstein cantareste cam cat toate geniile de aer si foc laolalta



De acord
LovelyFlor
Postat pe 21 Martie 2010 19:18
http://www.banknews.ro/stire/13472_topul_celor_100_de_genii_ale_lumii.html
crissym
Postat pe 21 Martie 2010 19:25
ce zici de Einstein ? Este zodia zodia Pesti ?
genica_ro
Postat pe 21 Martie 2010 19:35
De la: Ochi_albastri, la data 2010-03-21 13:14:11
De la: supermiki, la data 2010-03-21 11:31:55
De la: supermiki, la data 2010-03-21 11:05:57
De la: Fahnell, la data 2010-03-18 12:28:54Buna ziua
Sunt curios daca e o leg intre semnul zodiacal si genialitatea
Asa ca am facut o mica investigatiune...si a rezultat o chestie absolut interesanta

90% din genii sunt fie zodii de foc fie de aer (puteti cauta pe wikipedia)

sa fie doar o coincidenta?

- Am vazut doar acum acest topic si nici nu l-am parcurs inca tot. E interesanta observatia ta, iar cineva care a si dat raspunsul cel mai probabil, am vazut ca a fost ironizat. Intr-adevar in aceste luni se nasc cei mai multi oameni. Si multi au sarit ca nu de cantitate este vorba ci de calitatea oamenilor. Asa este. Insa, este mult mai probabil ca daca intr-o luna se nasc 10 milioane de oameni sa gasim printre ei acel 1 dintr-un milion care sa fie un geniu decat daca intr-o luna s-ar naste 10 oameni sa zicem, si acel unu dintr-un milion sa se gaseasca intre cei zece. Nu ca nu ar fi posibil, dar dupa regula probabilitatilor mult mai probabil ar fi sa alegem sau sa-l cautam pe acel om intre cei 10 milioane. Hai sa va dau un exemplu, din care iti dai seama ce inseamna cantitatea. Daca am da cu banul, ar fi doar doua posibilitati: sa fie stema sau ban. Corect? ... Deci este posibilitatea de 50- 50%
Adica 50 % sa fie stema si 50% sa fie ban, asa-i? ... Si totusi daca am da doar de 10 ori cu banul se poate intampla ca sa cada de 8 ori stema si de 2 ori ban ... corect? ... Insa asta nu inseamna ca procentul este de 80% stema si de 20% ban. Inseamna ca nu am dat de suficiente ori cu banul. Pentru ca, in cazul in care am da de 1000 cu banul am putea vedea ca acel procent de 50 - 50% este acolo, in orice caz foarte apropiat. De acord? ... Deci , raspunsul corect intr-adevar este ca in anumite luni se nasc mai multi copii, iar daca sunt mai multi, este evident ca si probabilitatea de a gasi printre ei persoane de exceptie este mai mare. Corect? ...


A citit cineva postarea asta? ... sau va intereseaza doar cele pentru care va puteti certa? ...


Corect era sã ne dea ºi niºte date statistice...cu nr. "copiilor" care se nasc în lunile astea...atunci ar fi credibil...fãrã aceste date...este doar o afirmaþie nefondatã!


- Ai cat se poate de multa dreptate ca nu am dat statistici ...
Daca ai intelege CAT imi este de perpendicular daca tu sau cineva ma va crede sau nu ... ai intelege si DE CE nu caut aceste statistici. In cazul in care m-ai crede, nu am nevoie de statistici , iar daca nu m-ai crede ... le vei cauta tu ... corect? ... asta in primul rand. In al doilea rand, as putea sa va dau explicatii logice de ce in anumite luni se nasc mai multi copii, as putea sa va spun ca mai ales in mediul rural, dar nu numai, in anumite luni oamenii nu sunt atat de ocupati, poate este iarna sau mai stiu eu ce, si in aceasta perioada se cotarcesc mai des, ca nu prea au altceva de facut, si o multime de alte explicatii, insa, pentru ca sa va folositi si voi mintea si sa va ganditi cum in anumite luni se nasc mai multi copii si care este explicatia logica, va las voua aceasta satisfactie.
Nu vreau nici sa contest ca anumite aspecte cu Pluto in conjunctie cu Mercur si cu ascendent in descendent in unghi perpendicular nu influienteaza. Sa zicem ca acestea pot da anumite inclinatii spre ceva sau altceva. Dar chiar daca Dumnezeu, sau Pluto cu Mercur te-a dotat cu anumite talente si tu nu faci TOT CE TREBUIE sa iti dezvolti si sa iti valorifici acel potential, si nu faci alegerile care trebuie, si nu depui munca care trebuie, de fapt iti bati joc de munca lui Pluto cu Mercur sau al lui Dumnezeu ! ... Pentru ca eu am cunoscut si cunosc o multime de oameni care au potential ... si il au degeaba !!! ... Stiu o multime de oameni talentati care au ajuns sau sunt ratati !! ... Si cunosc si o multime de oameni care nu au avut nici potentialul celor ratati, nu au avut nici talentul, mai mult, au avut si niste handicapuri care pe altii i-ar fi distrus ... si totusi ei au ajuns oameni de exceptie !!! ...
supermiki
Postat pe 21 Martie 2010 19:46
- Asa ca ... Geniile au ajuns genii pentru ca au facut munca si sacrificiile necesare pentru a ajunge acolo !!! ...
supermiki
Postat pe 21 Martie 2010 19:52
Oamenii buni renuntati la povestea cum ca in anumite luni se nasc mai multi copii, ca e penibil.
Daca nu aveti o statistica oficiala, de exemplu, in anul 2009 in Romania, cati copii s-au nascut in fiecare luna, nu veniti cu argumente absolut ridicole care jignesc inteligenta .Ce luni? Unde mai pui ca intr-o luna sunt si 2 zodii?? In aprilie de ex, avem si berbec si taur.
Nr de persoane care se nasc in fiecare luna e aproximativ egal.
Adica cineva vrea sa spuna ca-s mai multi nascuti in zodii de foc si aer fata de restul? Aiurea!

Vai, vai...era sa cad pe jos de ras la argumentul cu satenii care n-au ocupatie si se "cotarcesc"...Mai frate, dar ai luat in calcul ca durata unei sarcini nu e la toti la fel? Stii ca exista persoane care intentionat isi programeaza sarcina incat copilul sa iasa intr-o anumita zodie, si se intampla sa nu le iasa?
Pfff....cine sustine aceasta pesudo-teorie nu are nimic in comun cu genialitatea. Clar.
bgd74
Postat pe 21 Martie 2010 19:58
De la: Fahnell, la data 2010-03-18 12:28:54Buna ziua
Sunt curios daca e o leg intre semnul zodiacal si genialitatea
Asa ca am facut o mica investigatiune...si a rezultat o chestie absolut interesanta

90% din genii sunt fie zodii de foc fie de aer (puteti cauta pe wikipedia)

sa fie doar o coincidenta?


din cate stiu Einstein era pesti iar el spunea :Totul este relativ"
ionelaela
Postat pe 21 Martie 2010 20:12
Te rog documenteaza -te pentru fiecare zodie care sunt geniile si ai sa vezi ca nu exista genii care sa aiba doar zodie de foc sau de aer.
Presupun ca faci parte dintre persoanele care au zodii de foc sau de aer.
Daca nu reusesti in cautarea ta anunta-ma si-ti voi da eu exemple pentru fiecare cautand in locul tau.
Fara suparare.
nykole
Postat pe 21 Martie 2010 20:40
Tema aceasta si discutia ff incinsa de pe forum, m-a determinat sa caut in dictionar, sa aflu ce este, de fapt ,GENIU.Si iata ce spune dictionarul limbii romane : GENIUL ESTE PERSOANA INZESTRATA CU O CAPACITATE CREATOARE EXTRAORDINARA .De aici trebuie pornita discutia si nu in alt fel .Hitler,Stalin ,Putin,Bill Clinton,Abraham Lincoln nu au creat nimic,sunt personalitati politice,istorice.Eminescu are fascinante creatii literare care nu i-au fost recunoscute in perioada vietii lui,ca fiind deosebite.Geniul lui a fost si este acceptat pentru ca ,prin creatia sa literara ,se situeaza pe un plan superior altor creatii literare poetice .Numai in urma unor statistici putem afla daca in zodiile de foc si aer se afla cele mai multe genii..Nu detin astfel de date deaceea ma abtin.Dar,comentarii se pot face dand exemple ,fara sa ne enervam,ca aici nu este vorba de noi ,muritorii de rand al tuturor zodiilor.Va doresc numai bine .
kudika080816
Postat pe 21 Martie 2010 20:41
De la: nykole, la data 2010-03-21 20:40:41Te rog documenteaza -te pentru fiecare zodie care sunt geniile si ai sa vezi ca nu exista genii care sa aiba doar zodie de foc sau de aer.
Presupun ca faci parte dintre persoanele care au zodii de foc sau de aer.
Daca nu reusesti in cautarea ta anunta-ma si-ti voi da eu exemple pentru fiecare cautand in locul tau.
Fara suparare.


Pai, sa vedem exemplele tale!
bgd74
Postat pe 21 Martie 2010 20:48
cata prostie.... de cand actorii sau oamenii bogati sunt genii???? vad cu stupoare ca unii habar nu au ce inseamna geniu si nu sunt in stare sa faca legatura intre lunile care reprezinta zodiile de apa si foc, cand se nasc cei mai multi si faptul ca majoritatea geniilor sunt in zodiile respective: e logic!!
vallentine
Postat pe 21 Martie 2010 21:12
Eu sunt zodie de pamant asa ca.... Nu pot sa zic decat ca sunt o fire foarte stabila deci, geniu nu pot fi ca alea sunt cam aeriene, cu capul in nori...
candy_girl79
Postat pe 21 Martie 2010 21:31
parerea tah este mult prea subiectiva...cum potzi numi "genii" niste actori???
tu realizezi ce spui??
aleks_baby_blue
Postat pe 21 Martie 2010 21:47
sa stii ca nu numai zodiile de foc sau aer sunt destepte , vb aia si eu cunosc destule fenomene care nu ajung nici la 5% din nivelul meu ..si sunt zodie de apa si ma mandresc .
nu are nici o legatura zodia cu ce ai in cap .... potzi sa fi u cea mai buna zodie de si nu exista ca tiate au si partzi bune si partzi rele , daca in cap e gaura neagra ...... esti ....ura si la gara ....
carmen_raduMJ
Postat pe 21 Martie 2010 22:08
Fanele baga mare cautare sa te crucesti cat pamant la orizont gasesti in lista asta de genii http://nobelprize.org/nobel_prizes/lists/all/

am foarte amuzata de schimbul de replici ... hai sa fim genii ;))
AndreeaAlessa
Postat pe 21 Martie 2010 22:22
fanele ti-am gasit conversatiile astea ca am primit un mail ce este semnat cam asa

Dupa cum stii, ne-am promis ca la fiecare final de saptamana sa te informam in privinta modului in care cititoarele noastre interactioneaza in cadrul Comunitatii. Daca nu mai doresti sa primesti acest supliment special realizat automat de Kudika, click aici pentru a te dezabona.

ahahahaahhaha "cititoarele noastre interactioneaza"

Gospodarul gospodareste gospodaria

GENIAL
AndreeaAlessa
Postat pe 21 Martie 2010 22:26
te asigur,ca marea majoritate a geniilor,a oamenilor de afaceri, cat si a artistilor/ muzicienilor, sunt nascuti in zodiile de apa................mai documenteaza-te, sa fii mai bine informat..........
kudika109898
Postat pe 21 Martie 2010 22:31
este adevarat ca majoritatea sunt zodii de foc si apa...stiti dc majoritatea geniilor sunt varsatori de execmplu?
pentru ca varsatorii gandesc liber,nu au limite in gandire,la fel ca alte zodii...si ii procupa foarte tare sa gaseasca raspunsuri...la zodiile de foc...nu stiu ce sa zic...ele de regula sunt inventive si au spirit de lider...probabil ca d-aia ...
ma rog..pana la urma nu zodia conteaza,ci IQ-ul...
rraita
Postat pe 21 Martie 2010 22:43
De la: paula27, la data 2010-03-21 09:01:32
De la: Fahnell, la data 2010-03-19 16:56:40unii din noi se pare ca nu inteles
mai ales expertul sau experta in logica
eu am zis asa
luam pe rand 10 genii mari mari si ne uitam la zodii
vedem ca sunt zodii de aer sau foc cele mai multe
daca tie pritene/prietena nu ti se pare frapent....ee mie mi se pare..nimic mai mult

ps: cauta la galilei. 15 feb...oare ce e ..aer cumva?
atat vreau sa zic. este o incidenta MARE si ce nu prea poate fi neobservata.
nu este un topic impotriva racilor sau fecioarelor deci sa nu se simta nimeni lezat



Eu inteleg la ce anume se refera si am sa vin cu cateva observatii:
zodiile de foc au mult curaj si initiativa, nu le este frica sa se exprime; daca au norocul sa se nasca cu o minte ascutita cu siguranta caracteristice unei zodii de foc ii va propulsa inspre directia dorita....aceastia vin cu teoria in ceea ce priveste "genialitatea"
zodiile de aer au multa imaginatie, originalitate, nu se inspaimanta usor de ceea ce trebuia facut, de volumul de munca, au prin caracteristica zodiei o gandire logica (desi multi au probleme la "mansarda"....cu tendinte nevrotice sau paranoice)...acestia vin cu partea practica in ceea ce priveste "genialitatea"
toate astea sunt observatii proprii prin deducere din realitatea ce ma inconjoara
apropos de zodii.....berbecii si varsatorii mi se par zodii intoarse pe dos.....caracteristica: instabilitate emotionala si mare egocentrism (la berbeci)
...eu sunt zodie de pamant........eu ma pricep la a intelege oamenii si a relationa cu ei (aici se ascunde genialitatea zodiei de pamant)


te contrazic un picut la zodia varsator: nu e instabil emotional, fiind cea mai toleranta zodie e si cea mai potrivita pentru psihologie umana, etc si nu stiu de unde ai scos-o ca zodiile de pamant sunt mai capabile decat altele in a intelege si a relationa cu oamenii, taurii de exemplu chiar nu sunt asa.
diana3289
Postat pe 21 Martie 2010 22:43
aa....si app...lume in zodii de apa si pamant...asta nu inseamna ca voi NU SUNTETI DESTEPTI,sua ca NU SUNT GENII IN ZODIA VOASTRA....ci doar ca MAJORITATEA (adica....GEN peste 51% sunt in zodii de aer si foc)
rraita
Postat pe 21 Martie 2010 22:45
Buna

Daca va ajuta.... eu pot enumera cateva genii din zodia mea Pesti:

- Chopin, Maurice Ravel, George Harrison, Schopenhauer,Rudolf Steiner, sir Richard Burton, , Michelangelo, Copernic, Galileo, Einstein, Yuri Gagarin, Rudolf Diesel, Andrea d’Inghilterra, cardinalul Richelieu, Alexander Bell....
ramocarmen
Postat pe 21 Martie 2010 22:46
Nu a pasit nimeni pe luna...e imposibil sa se ajunga acolo...despre asta fi fost ceva daca ati fi citit pe net...in loc sa va certati de zodii...genialitatea...chiar nu tine de zodie..da...e o intamplare care poate trezi intrebari normal..:)
nu a ajuns nimeni pe luna...o intreaga umanitate a fost mintita... uita.ti.va la documentare:) sunt niste trucuri in asa zisese filmari de pe luna...acolo nu bate vantull(in filmare se flutura steagul)...nu e umbra... soarele emite niste radiatii foarte puternice si nu stiu exact cate kg de plumb ti.ar trebui ca sa faci peretii de un metru grosime.. si asa o nava nici macar nu ar decola:)
kudika026915
Postat pe 21 Martie 2010 22:53
De la: bgd74, la data 2010-03-21 19:58:29Oamenii buni renuntati la povestea cum ca in anumite luni se nasc mai multi copii, ca e penibil.
Daca nu aveti o statistica oficiala, de exemplu, in anul 2009 in Romania, cati copii s-au nascut in fiecare luna, nu veniti cu argumente absolut ridicole care jignesc inteligenta .Ce luni? Unde mai pui ca intr-o luna sunt si 2 zodii?? In aprilie de ex, avem si berbec si taur.
Nr de persoane care se nasc in fiecare luna e aproximativ egal.
Adica cineva vrea sa spuna ca-s mai multi nascuti in zodii de foc si aer fata de restul? Aiurea!

Vai, vai...era sa cad pe jos de ras la argumentul cu satenii care n-au ocupatie si se "cotarcesc"...Mai frate, dar ai luat in calcul ca durata unei sarcini nu e la toti la fel? Stii ca exista persoane care intentionat isi programeaza sarcina incat copilul sa iasa intr-o anumita zodie, si se intampla sa nu le iasa?
Pfff....cine sustine aceasta pesudo-teorie nu are nimic in comun cu genialitatea. Clar.


Inteligentu' pamantului ... geniule !!! ... partea asta ai citit-o?
"Nu vreau nici sa contest ca anumite aspecte cu Pluto in conjunctie cu Mercur si cu ascendent in descendent in unghi perpendicular nu influienteaza. Sa zicem ca acestea pot da anumite inclinatii spre ceva sau altceva. Dar chiar daca Dumnezeu, sau Pluto cu Mercur te-a dotat cu anumite talente si tu nu faci TOT CE TREBUIE sa iti dezvolti si sa iti valorifici acel potential, si nu faci alegerile care trebuie, si nu depui munca care trebuie, de fapt iti bati joc de munca lui Pluto cu Mercur sau al lui Dumnezeu ! ... Pentru ca eu am cunoscut si cunosc o multime de oameni care au potential ... si il au degeaba !!! ... Stiu o multime de oameni talentati care au ajuns sau sunt ratati !! ... Si cunosc si o multime de oameni care nu au avut nici potentialul celor ratati, nu au avut nici talentul, mai mult, au avut si niste handicapuri care pe altii i-ar fi distrus ... si totusi ei au ajuns oameni de exceptie !!! ..."
sau asta:
"- Asa ca ... Geniile au ajuns genii pentru ca au facut munca si sacrificiile necesare pentru a ajunge acolo !!! ... "
supermiki
Postat pe 21 Martie 2010 23:20
- Este evident ca unui "geniu" ca tine anumite parti ale postarii nu au cum sa iti zica nimic.
supermiki
Postat pe 21 Martie 2010 23:32
Mircea Geoana si Tom Cruise sunt genii??? LOOOOOOLLLL
Dodutza
Postat pe 22 Martie 2010 00:07
De la: supermiki, la data 2010-03-21 19:46:24
De la: Ochi_albastri, la data 2010-03-21 13:14:11
De la: supermiki, la data 2010-03-21 11:31:55
De la: supermiki, la data 2010-03-21 11:05:57
De la: Fahnell, la data 2010-03-18 12:28:54Buna ziua
Sunt curios daca e o leg intre semnul zodiacal si genialitatea
Asa ca am facut o mica investigatiune...si a rezultat o chestie absolut interesanta

90% din genii sunt fie zodii de foc fie de aer (puteti cauta pe wikipedia)

sa fie doar o coincidenta?

- Am vazut doar acum acest topic si nici nu l-am parcurs inca tot. E interesanta observatia ta, iar cineva care a si dat raspunsul cel mai probabil, am vazut ca a fost ironizat. Intr-adevar in aceste luni se nasc cei mai multi oameni. Si multi au sarit ca nu de cantitate este vorba ci de calitatea oamenilor. Asa este. Insa, este mult mai probabil ca daca intr-o luna se nasc 10 milioane de oameni sa gasim printre ei acel 1 dintr-un milion care sa fie un geniu decat daca intr-o luna s-ar naste 10 oameni sa zicem, si acel unu dintr-un milion sa se gaseasca intre cei zece. Nu ca nu ar fi posibil, dar dupa regula probabilitatilor mult mai probabil ar fi sa alegem sau sa-l cautam pe acel om intre cei 10 milioane. Hai sa va dau un exemplu, din care iti dai seama ce inseamna cantitatea. Daca am da cu banul, ar fi doar doua posibilitati: sa fie stema sau ban. Corect? ... Deci este posibilitatea de 50- 50%
Adica 50 % sa fie stema si 50% sa fie ban, asa-i? ... Si totusi daca am da doar de 10 ori cu banul se poate intampla ca sa cada de 8 ori stema si de 2 ori ban ... corect? ... Insa asta nu inseamna ca procentul este de 80% stema si de 20% ban. Inseamna ca nu am dat de suficiente ori cu banul. Pentru ca, in cazul in care am da de 1000 cu banul am putea vedea ca acel procent de 50 - 50% este acolo, in orice caz foarte apropiat. De acord? ... Deci , raspunsul corect intr-adevar este ca in anumite luni se nasc mai multi copii, iar daca sunt mai multi, este evident ca si probabilitatea de a gasi printre ei persoane de exceptie este mai mare. Corect? ...


A citit cineva postarea asta? ... sau va intereseaza doar cele pentru care va puteti certa? ...


Corect era sã ne dea ºi niºte date statistice...cu nr. "copiilor" care se nasc în lunile astea...atunci ar fi credibil...fãrã aceste date...este doar o afirmaþie nefondatã!


- Ai cat se poate de multa dreptate ca nu am dat statistici ...
Daca ai intelege CAT imi este de perpendicular daca tu sau cineva ma va crede sau nu ... ai intelege si DE CE nu caut aceste statistici. In cazul in care m-ai crede, nu am nevoie de statistici , iar daca nu m-ai crede ... le vei cauta tu ... corect? ... asta in primul rand. In al doilea rand, as putea sa va dau explicatii logice de ce in anumite luni se nasc mai multi copii, as putea sa va spun ca mai ales in mediul rural, dar nu numai, in anumite luni oamenii nu sunt atat de ocupati, poate este iarna sau mai stiu eu ce, si in aceasta perioada se cotarcesc mai des, ca nu prea au altceva de facut, si o multime de alte explicatii, insa, pentru ca sa va folositi si voi mintea si sa va ganditi cum in anumite luni se nasc mai multi copii si care este explicatia logica, va las voua aceasta satisfactie.
Nu vreau nici sa contest ca anumite aspecte cu Pluto in conjunctie cu Mercur si cu ascendent in descendent in unghi perpendicular nu influienteaza. Sa zicem ca acestea pot da anumite inclinatii spre ceva sau altceva. Dar chiar daca Dumnezeu, sau Pluto cu Mercur te-a dotat cu anumite talente si tu nu faci TOT CE TREBUIE sa iti dezvolti si sa iti valorifici acel potential, si nu faci alegerile care trebuie, si nu depui munca care trebuie, de fapt iti bati joc de munca lui Pluto cu Mercur sau al lui Dumnezeu ! ... Pentru ca eu am cunoscut si cunosc o multime de oameni care au potential ... si il au degeaba !!! ... Stiu o multime de oameni talentati care au ajuns sau sunt ratati !! ... Si cunosc si o multime de oameni care nu au avut nici potentialul celor ratati, nu au avut nici talentul, mai mult, au avut si niste handicapuri care pe altii i-ar fi distrus ... si totusi ei au ajuns oameni de exceptie !!! ...


Dacã tot nu ai rãspuns la postarea mea...de ce te-ai mai deranjat sã-mi trimiþi mesaj privat???
Pe mine m-ai lãmurit din prima propoziþie: nu ai date statistice = vorbeºti aiurea...sau mult, ºi fãrã rost!
Ochi_albastri
Postat pe 22 Martie 2010 01:06
De la: ramocarmen, la data 2010-03-21 22:46:12Buna

Daca va ajuta.... eu pot enumera cateva genii din zodia mea Pesti:

- Chopin, Maurice Ravel, George Harrison, Schopenhauer,Rudolf Steiner, sir Richard Burton, , Michelangelo, Copernic, Galileo, Einstein, Yuri Gagarin, Rudolf Diesel, Andrea d’Inghilterra, cardinalul Richelieu, Alexander Bell....


loool!!!! Fatã dragã puteai citii un pic mai sus despre ce înseamnã geniu...ºi nu te mai fãceai de kaka, aºa tare! Poate mã luminezi ºi pe mine, ce legãturã are familia Winsor cu genialitatea????
P.S. Galileo a fost vãrsãtor, adicã în zodie de aer iar Richelieu, din câte ºtiu eu era din zodia fecioarei!
Ochi_albastri
Postat pe 22 Martie 2010 01:21
hahaha, mda....si cica-s zodie de pamant si mai rau, sunt Fecioara:) , asadar, ce sa inteleg la randu-mi??? sau e deja pleonasm si d epamant si fecioara??? hahahaha.....ptiu! si citisem eu undeva ca cica majoritatea geniilor ar fi din zodia Fecioarei!! na ca s-au inselat!!
browneye
Postat pe 22 Martie 2010 02:33
geniul nu are legatura cu zodia !!!
geniile se creeaza, nu se nasc; ele apar apar atunci cand inteligentei putin peste medie i se adauga o forta de lucru extraordinara si conditii corespunzatoare. Edison spunea ca geniul este 99% transpiratie .
asa ca s-au scris 10 pagini degeaba ! zodiile nu au legatura cu geniul ! si voi chiar credeti in zodii !???
coldwind
Postat pe 22 Martie 2010 08:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia rac 80 De la: dana_brb 5 Noiembrie 2013 16:06
buna:* 2 De la: andreea1976 28 Martie 2009 16:40
barabtul scopion 27 De la: Eve89 13 Mai 2011 01:51
Berbec-fecioara 2 De la: kudika_9935 17 Iunie 2012 13:12
Eu rac si el fecioara....ce parere aveti? 4 De la: eu_olguta 25 Decembrie 2011 15:56