Mai multe
Pentru ca epilatul face partea din viata unei femei macara sa-l facem mai putin durereos! :D Eu obisnuiesc sa ma epilez cu ceara traditionala dar vara sunt tentata sa ma mai epilez cu bicul sau cu crema epilatoare. Am incercat si cu epilatorul dar durerea e induportabila!!! Am incercat si cu gheata dar nu a avut nici un efect :) Cred ca o metoda eficienta anti durere ar fi xilina. Eu am folosita-o cand mi-am dat pierce si nu am simtit absolut nimic. A mai incercat cineva? |
Aleka Postat pe 31 Martie 2010 13:27 |
---|
www.tpb.ro -> anestezie locala pentru epilare ![]() Also daca vrei sa intri mai deep,contacteaza un dematolog si-ti va recomanda el anestezii mai bune la pret.... Nu-ti recomand sa iei pastile oral pentru ameliorarea durerii,ca poti face complicatii avand in vedere ca aceste chimicale sunt medicamente pentru tratarea anomaliilor din organism,nu dureri provocate la nivel cutanat. |
kudika049846 Postat pe 22 Aprilie 2010 23:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Epilare definitiva fara durere si fara fire crescute sub piele!!! | 4 | De la: Nomasvello 26 Iulie 2010 10:52 |
cerere | 2 | De la: kdroussi 25 Noiembrie 2010 12:53 |
Buna ziua. Asa dori sa stiu daca a folosi | 6 | De la: Camelia_08 26 Noiembrie 2011 14:37 |
|
||
APLIC GENE FALSE DIN PAR NATURAL,EPILAT SI PENSAT | 1 | De la: daniela1487 27 Iulie 2010 17:02 |
epilator cu lumina | 9 | De la: Monicamm85 8 Iulie 2010 17:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.