Setari Cookie-uri

Tot vorbim de horoscop...o cimbinatie ciudata(a mea) ea-pesti, el-leu

sunt in aceeasi situatie ca si tine. de fapt, sunt la a doua relatie cu un leu. ori ai o rabdare infinita cu el, ori il lasi in plata lui. dar sa recunoastem ca te face sa te simti cu adevarat femei.
gretaioana
Postat pe 17 Mai 2010 10:59
De la: dana03, la data 2010-04-11 14:25:01
Sunt intr-o relatie cidata si tumultuoasa de patru ani cu un leu...a mai fost cineva in pozitia mea?....ce ar trebui sa fac...fiindca am multe momente in care stau si ma gandesc daca diferentele dintre noi nu se vor mari pe timp ce trece


hihiii eu sunt leu iar partenerul meu varsator :) peste tot pe unde am citit combinatia varsator -leu este fatala. relatia mea dureaza de 1 an si jumatate si ne intelegem foarte bine. mai avem momente cand nu picam pe aceeasi parere, dar trecem f usor peste. leoaica din mine contine orgoliu, foarte multa dragoste, simte nevoie de fff multa afectiune, dar stie sa o si retuneze, si sa stii, contrar spuselor, de ff multe ori las de la mine ca sa fie bine. parerea mea este ca mai conteaza si mediul in care s-a format fiecare, nu neaparat zodia e de vina. in cele mai multe cazuri si educatia isi spune cuvantul.
succes in continuare in dragoste, in relatia curenta.
buhagiarbianca
Postat pe 17 Mai 2010 11:08
Eu leu, el pesti. Ne intelegem bine, eu sunt foarte calma, el mai repezit (iute). Suntem impreuna de 4 ani si jumatate.
Ca leu sunt increzatoare in mine, in ideile mele, dar cand vad ca el are dreptate ma dau inapoi. Sunt un altfel de leu. Poate e de vina ascendentul.
Mama este leu, tata leu, ei bine... sunt impreuna de 32 ani, dar pot spune ca a fost greu, tot timpul se contrazic. Eu ma inteleg bine cu amandoi, dar in acelasi timp diferit, chiar daca amandoi sunt leu.
In schimb nu ma inteleg sub nicio forma cu barbatul scorpion.
Cum o fi cu horoscopul asta? ca nu prea se potriveste, adica cam deloc.
Lowiny
Postat pe 17 Mai 2010 11:15
Draga mea,

Eu sunt leu(foc), partenerul meu rac(apa). Suntem impreuna de 15 ani si ne cunoastem de 17 ani. Da! noi am reusit sa ne suportam pentru ca ne-am iubit si ne iubim inca foarte mult. Pot insa sa-ti spun ca a fost de multe ori foarte dificil si daca nu exista o dragoste atat de puternica dar si alte elemente care ne-au legat: pasiuni comune, acelasi tel, compatibilitate sexuala 100% ... nu am fi trecut peste atat de multe diferente. Este foarte adevarat tot ce se scrie aici despre caracteristicile zodiilor! Sunt leu si ma cunosc foarte bine! E in firea mea sa-mi testez zilnic as putea spune capacitatea de seductie. Efectiv ma distrez cu asta. Iar legat de mandrie, ce sa mai zic... in general, avem cu ce... Si legat de rabdare este foarte adevarat ca avem rabdare dar doar pana la un punct... in momentul in care ne-a ajuns cu cicaleala, ripostam recunosc, extrem de violent! Cunosc de asemenea si persoane in zodia pestilor, care sunt exact cum spun si alti vizitatori ai site-ului... Eu i-as numi totusi, "alunecosi". La fel, cati pesti am cunoscut, toti au incercat la randul lor sa ma seduca... Prin urmare, din punctul acesta de vedere cred ca va asemanati ca zodie si amandoi in momentul in care " v-a ajuns" o sa cautati un refugiu in alta parte, in bratele altcuiva... O mare influenta o poate avea dupa varsta de 30 ani si ascendentul fiecaruia, care poate influenta zodia de baza, in functie de semnul mai puternic sau nu al acestuia. De pilda, eu am ascendentul in balanta si pentru ca este un semn mai slab decat cel de baza, de foc, atunci predominant va ramane semnul de baza... dar la lucrurile astea te poate ajuta numai un specialist!

Totusi, aceste caracteristici ale zodiilor sunt doar "fondul" pe care urmeaza sa se formeze individul prin educatie, cultura, credinta .....

Numai timpul va putea spune daca relatia voastra va rezista sau nu!
miluca
Postat pe 17 Mai 2010 11:20
Revin sa-ti dau un mic sfat, in cazul in care consideri ca merita efortul. Si anume, incearca sa nu-i interzici niciodata nimic, sau daca doresti sa faci acest lucru atunci incearca sa o faci cu diplomatie, propunandu-i altceva o solutie la diferendul intervenit intre voi, care sa fie una constructiva!

Alta sugestie ar fi sa incerci sa nu-l sufoci cu tandreturi! desi le place "giugiuleala" , leii, obosesc repede si se simt mult mai bine cand slabesti putin latzul! E important sa va reamintiti cat de mult va iubiti, sa va purtati frumos unul cu celalalt si sa va respectati!

Succes!
miluca
Postat pe 17 Mai 2010 11:37
BUNA,
LA MINE A FOST INVERS EL PESTI EU LEU .A DURAT 6 ANI RELATIA...UN ESEC TOTAL!ORICUM DACA RELATIA TA E TUMULOASA AI NU VA INTELEGETI SI SUB NICI O FORMA NU PUTETI SOLUTIONA PROBLEMELE VOASTRE CEL MAI CONVENABIL AR FI SA O LASATI BALTA MAI BINE MAI DEVREME DECAT MAI TARZIU.
klaudyaO
Postat pe 17 Mai 2010 12:07
E foarte dificil!! Eu am avut o relatie de 4 ani cu un leu plus o casnicie de 3 ani si... nu a existat cale de intelegere. Am sperat din prima zi, cred, ca se va schimba ca va fi bine dar... degeaba. Lei spun ca iubesc dar eu as adauga ca "iubesc posesiv". Vor sa domine tot, sunt gelosi, sunt aroganti etc etc. Asa mi s-a intamplat mie. Poate la tine este diferit, tot ce-ti pot spune este sa fii foarte atenta si sa ai mare grija. Eu sunt rac deci tot zodie de apa.
kudika024680
Postat pe 17 Mai 2010 12:51
si eu sunt o sagetatoare si sunt in relatie cu un rac de un an si 4 luni si nu e greu de loc depinde si de persoana si ce asteptari ai de la o relatie . daca te iei dupa horoscop tot cu cine nu te intelegi trebuie sa fi. nu conteaza prea mult zodiile intr-o relatie
angel_discount115_yahoo_com
Postat pe 17 Mai 2010 14:28
hey,trebuie sa stii leul e zodie de foc si des zodiile de foc sunt mai "revoltate " decat celelalte semne ...tu trebuie sa inveti sa fii toleranta ..si sa-i explici cu calm cu te deranjeaza ...fa-l sa se simta prost...dar fa-o subtil o sa vezi cu timpul o sa se mai calmeze apele
matzapoc
Postat pe 17 Mai 2010 15:48
Si eu am avut o relatie cu un leu timp de 6 ani,totul a fost frumos la inceput dar pe parcursul timpului au aparut multe neintelegeri,mai ales in ceea ce priveste libertatea mea.dacu tu nu simti ca este jumatatea ta lasa-l si gaseste-ti un tip care sa stie sa te alinte si sa te aprecieze ca viata este frumoasa si merita traita.caci langa un leu nu vei fi decat"'femeia de la cratita"Bafta in viata.
kudika065484
Postat pe 17 Mai 2010 17:07
intrebare de 1000 puncte:

dupa parerea Voastra, cat sunt de razbunatori leii, datorita orgoliului lor incredibil?
la cereactie si ce consecinte sa se astepte o peste de la un leu, in cazul unei separari???
dorsolya
Postat pe 17 Mai 2010 18:16
am stat si eu cu un peste 17 ani,ea nu a putut sa faca mai nimic in viata,lucreaza la sora ei,sora care ne a inselat de acord cu sotul ei iar pestele-sotie tinea tot cu ei,buba la cap,vb aiurea,nu are logica,etceu sunt un sagetator ff muncitor,am cumparat teren,am facut casa,ea a bagat divort...peste-sagetator=sex,nici macar ala de calitate,minte cu nrusinare,etcdaca o descoperi face crize,multe multe chestii,daca as gasi pe cineva sincer etc ca si mine as pleca pe veci sa nu o mai vad,am incercat sa o suport,e fff greu,fata noastra e varsator,cu mine se intelege ok,cu ea =scintei,poate o sa gasiti voi pesti mai ok,bafta
justmetraian
Postat pe 17 Mai 2010 20:01
De la: florosbif, la data 2010-05-16 14:48:53deeutza...leii sunt atrasi de persoane frumoase...de tot ce inseamna frumos....vezi sa nu faci confuzie intre placerea leului.de a se simti bine cu tine si dragoste...cand iubesc leii...sunt ft blajini..faci ce vrei cu ei...dar doar cand iubesc...asta se intampla mai rar....sau chiar niciodata in unele cazuri..


avand in vedere ca suntem de 6 ani impreuna nu cred ca e vorba de placere....poate a fost la inceput cum a fost si pentru mine...dar dupa atata timp...si tin se mentionez ca ne iubim mai ceva ca la inceput,,,ms
deeutza_
Postat pe 17 Mai 2010 22:18
De la: doina_panait, la data 2010-05-16 10:36:49Fugi ca dracu de tamaie,ca eu ma chinuiesc cu un leu de 20 de ani,si nu am reusit decat sa ma degradez pe mine.Nu ai sorti de izbinda cu nici o metoda.Cind zici ca l-ai adus cit de cit la liman se afunda tot mai mult si te trage si pe tine.Cine a zis ca pestele si leul sunt incompatibili a avut inzecit dreptate.
kudika108147
Postat pe 17 Mai 2010 22:48
da..din pacate nu e o combinatie reusita.....la capitolul sex, da o combinatie aproape reusita,dar in rest lasa de dorit
sharry
Postat pe 17 Mai 2010 23:32
mda un leu chiar adevarat...cei drept un barbat leu nu trebuie cicalit un sfat foarte bun...si eu sunt leu si sincer nu imi place sa fiu cicalit.cand o fost vb de relatie daca acce fata incepea sa ma cicale stiam k este o relatie de scurta durata dk nu inceta...asa sun leii nu ai ce sa faci.
kudika183074
Postat pe 18 Mai 2010 04:15
Daca leu e mascul e grav, eu pe toti care-i stiu sunt f orgoliosi si niciodata n-o sa fie ei care sa caute impacare, de multe ori fac pe victima ca vor sa fie pupati in f...nd de toata lumea, sa fie ei undeva sus,deci mai bine te feresti,asa ca ori zici ca el macar chiar daca faci ca tine ori daca nu poti sa zici ca el ,nu mai zi nimic si mergi in directia opusa
Cacoun
Postat pe 18 Mai 2010 14:02
De la: dennysutza, la data 2010-05-16 15:00:46o relatie intre o geamana sh un berbec,merge?
suntem d 2 ani impreuna sh avem sh certuri,sh discutii...adevarul e k ne iubim...dar d ceva timp pare km distant...oare nu ne potrivim???

oooooooo nu o sa mearga ! sunt prea redusi dpdv intelectual berbecii
borodimonica
Postat pe 18 Mai 2010 14:45
buna ziua,si eu zic ca e o combinatie ciudata,dar in aceeasi situatie sunt si eu (eu-peste,el-leu).Suntem de 9 ani impreuna si nu e ca la inceput,s-a schimbat foarte mult,cu siguranta si eu,dar la inceput era mult mai atent cu mine,imi trimitea non stop mesaje dragastoase acum ma suna o singura daca cand e la lucru :( si sufar.Am trecut peste o gramada impreuna si tot ne-a intortocheat D-zeu drumurile.M-a cerut de nevasta acum 3 ani ,inainte sa plec sa lucrez intr-o alta tara,si am ales sa plec,ca aveam totul platit si aranjat.Dupa 6 luni am ales sa ma intorc pentru el,ca numa promisiuni ca ne casatorim si nici pana in ziua de azi nu am facut nunta.Acum stau in dubii,ca am ocazia sa plec iar sa-mi fac viata mea, si sunt convinsa ca daca plec,el nu ma mai asteapta.Mi-e greu sa renunt la el,dar daca nu trecem relatia la urmatorul nivel,plec,nu are rost ca mi-am pierdut destui ani,nu?Ce ziceti?
inesuca
Postat pe 18 Mai 2010 15:21
de ce trebuie sa fie atat de razbunatori?
saracia lui de viata!
dorsolya
Postat pe 18 Mai 2010 18:22
De la: inesuca, la data 2010-05-18 15:21:59buna ziua,si eu zic ca e o combinatie ciudata,dar in aceeasi situatie sunt si eu (eu-peste,el-leu).Suntem de 9 ani impreuna si nu e ca la inceput,s-a schimbat foarte mult,cu siguranta si eu,dar la inceput era mult mai atent cu mine,imi trimitea non stop mesaje dragastoase acum ma suna o singura daca cand e la lucru :( si sufar.Am trecut peste o gramada impreuna si tot ne-a intortocheat D-zeu drumurile.M-a cerut de nevasta acum 3 ani ,inainte sa plec sa lucrez intr-o alta tara,si am ales sa plec,ca aveam totul platit si aranjat.Dupa 6 luni am ales sa ma intorc pentru el,ca numa promisiuni ca ne casatorim si nici pana in ziua de azi nu am facut nunta.Acum stau in dubii,ca am ocazia sa plec iar sa-mi fac viata mea, si sunt convinsa ca daca plec,el nu ma mai asteapta.Mi-e greu sa renunt la el,dar daca nu trecem relatia la urmatorul nivel,plec,nu are rost ca mi-am pierdut destui ani,nu?Ce ziceti?
mihaela255
Postat pe 19 Mai 2010 20:00
De la: mihaela255, la data 2010-05-19 20:00:58
De la: inesuca, la data 2010-05-18 15:21:59buna ziua,si eu zic ca e o combinatie ciudata,dar in aceeasi situatie sunt si eu (eu-peste,el-leu).Suntem de 9 ani impreuna si nu e ca la inceput,s-a schimbat foarte mult,cu siguranta si eu,dar la inceput era mult mai atent cu mine,imi trimitea non stop mesaje dragastoase acum ma suna o singura daca cand e la lucru :( si sufar.Am trecut peste o gramada impreuna si tot ne-a intortocheat D-zeu drumurile.M-a cerut de nevasta acum 3 ani ,inainte sa plec sa lucrez intr-o alta tara,si am ales sa plec,ca aveam totul platit si aranjat.Dupa 6 luni am ales sa ma intorc pentru el,ca numa promisiuni ca ne casatorim si nici pana in ziua de azi nu am facut nunta.Acum stau in dubii,ca am ocazia sa plec iar sa-mi fac viata mea, si sunt convinsa ca daca plec,el nu ma mai asteapta.Mi-e greu sa renunt la el,dar daca nu trecem relatia la urmatorul nivel,plec,nu are rost ca mi-am pierdut destui ani,nu?Ce ziceti?



dar tu ce faci pentru ca relatia voastra sa treaca la nivelul urmator?.....tu alegi sa pleci,tu alegi sa te intorci....hmmmmmm esti cam alunecoasa,nu cumva ai tu o problema cu dorintele tale ascunse ? nu cumva iti doresti tu altceva,altfel si intro alta lumina? cam asa lasi de inteles.
mihaela255
Postat pe 19 Mai 2010 20:13
mihaela255
Postat pe 19 Mai 2010 20:18
Nu crede cu sfintenie ce zice horoscopul pentru ca educatia, caracterul, personalitatea sunt cele mai importante (cel putin in viziunea mea) si consider ca acestea trei sunt cele care sunt usor influentate de momentul in care ne-am nascut. Daca dupa atata timp voi va intelegeti bine mi se pare inutil sa va despartiti pentru ca tu te gandesti la "ce va fi cand va fi". TRAIESTE CLIPA si s-ar putea sa descoperi cu bucurie ca aceasta clipa se va transforma in toata viata
andra_lavinia
Postat pe 20 Mai 2010 18:48
citeam si eu p aici si am zis sa ma bag in discutie..cred ca nu conteaza atat de mult astrele ..depinde mult de caracter, si educatie..oamnenii se mai pot schimba..si multi au scris aici chestii rele despre leu..ca e incapatanat si agresiv....dar credeti-ma ca este cel mai loial din tot zodiacul.daca apuca sa capete incredere in tine nu te v-a dezamagii niciodata si te va ajuta la greu si v-a fii mereu langa tine..si oricum nu trebuie sa compari cu alte relatii pentru ca voi sunteti diferiti de alti oameni asa ca...eu sunt leu si am avut un prieten pesti..a fost cea mai instabila relatie...dc? pentru ca el era foarte derutat si confuz si tot timpul accepta orice avansuri din jurul lui..loialitatea nu e un punct forte pt pesti..in schimb pentru lei este..daca stii sa il asculti toata incapatanarea lui v-a fii folosita intr-un scop bun!
kudika005137
Postat pe 23 Mai 2010 09:20
Ideea este sa stii cum sa-i ''mangai coama'' si totul iese asa cum vrei tu...Este adevarat ca le place sa fie aplaudati la scena deschisa, sunt mandri si orgoliosi, dar asta numai in fata scenei...in ''culise'' (acasa) sunt pisicute daca stii cum sa-i faci! Si eu stau langa un leu de 2 ani si totul este de poveste...atunci cand vin de la serviciu obosita imi pregateste masa si baia, atunci cand sunt prea ocupata spala, calca, gateste etc...ne simtim fff bine impreuna, facem aproape totul impreuna, ma protejeaza, ii pasa de tot ce fac si mai ales, ma asculta ... este extraordinar, insa trebuie sa stii sa-l stimulezi sa faca toate astea.Eu de exemplu il critic ''o data la 10ani''...Defecte ''nu are'' niciodata...iar incurajarile sunt ca si aerul pentru lei...
asa ca...........BAFTA
pissy_love_23
Postat pe 24 Mai 2010 10:40
felicitari bravo, imi placi
kudika098645
Postat pe 24 Mai 2010 10:43
De la: kudika098645, la data 2010-05-24 10:43:02 felicitari bravo, imi placi


si nici nu ti-a platit intretinerea....
Tazmanian
Postat pe 24 Mai 2010 10:45
Combinatia leu- pesti nu e deloc ciudata dar conform astrelor nu e insa o combinatie reusita - semn de foc cu semn de apa dpdv astrologic nu se impaca.
Insa viata demonstreaza ca pot fi si exceptii, desigur,
In tot cazul este o relatie ce presupune mult efort din partea ambilor, si destule compromisuri
Cocktail
Postat pe 24 Mai 2010 16:51
Spuneti-mi si mie: ea(adicã eu) taur, iar el e gemeni. Cel mai tare ma enerveaza ca-mi zice de 100 de ori acelasi lucru si el nu e vinovat niciodata pentru nimic, decat daca-i dau probe si nu mai are nicio sansa de scapare. Uneori ma amuza, alteori ma oboseste ca vorbeste prea mult. Are si calitati si anume, face pentru mine, ce pt. el nu ar face. Exemplu: mie imi cumpara, fara comentarii, un parfum scump, dar lui nu-si cumpara. Pentru el se zgarceste. Si e foarte dezordonat!!!!!!!!!!!!!
kudika002979
Postat pe 25 Mai 2010 15:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
kit acryl unghii false ieftin 2 De la: kudika328685 5 Noiembrie 2010 08:05
El scorpion si eu gemeni incotro ne indreptam ? 3 De la: Helada 4 August 2009 10:57
karissa 3 De la: kudika181837 14 Decembrie 2010 22:46
hmm 30 De la: 592777 22 Iunie 2009 18:15
cum flirteaza un scorpion ? 263 De la: 1 Aprilie 2013 01:05