risti si castigi! dar daca pierd tot ?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Vallee Avatarul lui Vallee

13 mesaje
Membru din: 10/03/2010

buna, pe scurt voi spune ca am intalnit iubirea adevarata..acea iubire care nu poate fi descrisa in cuvinte,a fsot iubire la distanta, a durat doi ani de zile ...dupa care nu mai puteam suporta nici unul gelozia celuilalt. Am decis amandoi ca ar fi bine sa o terminam ...zis si facut... el cu viata lui,eu cu a mea...timp de 7 luni de zile nu am vorbit absolut deloc....in tot acest timp atat eu cat si el ne facusem cate un partener ... acelasi sentimente ...desi aveam un alt "iubit", gandul meu era incontinuu la ex' ... Pana intr-o zi,acum de curand cand m-a suant si mi-a spus ca vrea sa-mi faca o surpriza,aceea de a ma duce intr-o excursie la Venetia,locul unde imi doream sa ajung dintotdeauna! ..zis si facut ..mi-am mintit partenerul si am plecat o sapatamana ..a fost o saptamana de vis ...ne-am comportat la fel ca atunci cand eram impreuna...ne-am comportat ca si cum nu se intamplase absolut nimic intre noi... pana in ultima zi cand am inceput sa discutam despre cei ce exista deja in viata noastra..Atat eu cat si el nu ne-am implicat emotional in aceste realtii, ci doar a ne atinge scopurile ...Mi-a cerut sa inchei relatia cu acest baiat pentru a ne impaca si sa fim noi :X mereu noi....Atunci eu a trebuit sa fiu sincera cu el sa-i spun ca nu ma pot desparti pentru moment de el din cauza faptului ca ma va ajuta sa imi deschid propria afacere si nu vreau sa dau cu piciorul acestei oportunitati.A inteles ideea in sine in schimb a fost destul de dezamagit...am incercat sa-i explic in toate sensurile posibile faptul ca desi stau cu acest baiat ..inima mea ii apartine ! Mi-a spus "acum ori niciodata" ..si am refuzat crezand ca este destul de matur sa inteleaga ca il iubesc....dar vreau sa ma pun pe pe picioarele mele..cu atat mai bine daca ma ridica cineva ... Merita sa renunt la ideea de impacare in momentul de fata pentru bani ? sunt constienta ca banii nu aduc fericirea,dar tin de foame...iar in ziua de azi daca nu ai o situatie nu te baga nimen iin seama ... eu cred in sufeltul meu ca ma va accepta si apoi, dar daca nu va fi asa ???
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
nu-mi plac oamenii materialisti singurul lucru pe care pot sa ti-l spun este ca ce semeni, aia vei si culege MERTZANE, VILA 20 CAMERE SI PISCINA, 100 KILE DE AUR...si atat!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
ralucutza16_jerry_me Avatarul lui ralucutza16_jerry_me

2 mesaje
Membru din: 19/06/2009
Oras: hunedoara

eu spun ca daca il iubesti cu adevarat impacate cu el si incearca sa sa te pui singura pe picioare.Nu e nimic pe lume care sa fie mai de pret ca iubirea.bafta
Raporteaza abuz de limbaj
kudika085381 Avatarul lui kudika085381

2 mesaje
Membru din: 22/11/2009
Oras: bucuresti

si daca te impaci cu el si in 3 luni va despartiti iarasi?! :( nici sa stai cu un barbat doar ca "te poate ridica" nu-i ok! daca vrei sa stai pe picioarele tale, ridica-te singura! asa poti fi sigura ca daca va fi sa cazi, nu-ti vei reprosa decat tie; sau asta este problema? pentu cel cu care esti acum, chiar nu simti nmk, te bucuri doar de sprijinul financiar pe care ti-l poate oferii?! gandeste-te bine, numai tu-ti poti raspunde ! O zi excelenta!
Raporteaza abuz de limbaj
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim

388 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: galati


ai un caracter interesant , la tine nu primeaza dragostea ci ...banii , este corect si moral sa te folosesti de banii cuiva si sa-i da-i viteza cu buna stiinta , eu in locul iubitului tau mi-as pune o groaza de intrebari vis a vis la moralitatea ta si la un posibil viitor cu tine , nu stiu daca constientizezi , dar asta tot un soi de prostitutie este , ca il acepti sub denumirea asta sau alta .Personal nu stiu de ce ai postat subiectul asta , doreai sa stie lumea ca tu te lansezi in business si era cea mai ieftina modalitate de reclama sau ai vrut sa te faci de cacao ?Nu stiu ce varsta ai , dar se pare ca esti pe drumul cel bun...al pierzaniei. Personal mi-e mila de tine si de sufletul tau , dar mi-e mila si de cei doi naivi din viata ta .Poate ye-o lumina si pe tine d-zeu.
Raporteaza abuz de limbaj