Setari Cookie-uri

m-am indragostit de cineva,dar am nunta in august

De la: kudika102356, la data 2010-05-16 08:32:32cel mai bine amani nunta cu un an....ar fi frumos sa avetzi o discutzie sincera ca asa ii normal si ii frumos in al 2lea rand punete tu in locul lui daca el ar trai o poveste de dragoste tu ce ai face?.....Eu si cu sotzia mea am trecut prin asa ceva si a durat 5 luni povestea ei de dragoste cu un alt fat frumos si nu a realizat nimic si sa intors tot la mine ....Dc? pt ca voi femeile dupa ce va plictisitzi de un barbat cautatzi sa ii datzi papucii un lucru logic si natural .... dar nu tot tipul facetzi alegerea ce-a mai buna si regretatzi.... Concluzia clasicul proverb roman Nu da cioara din mana pe cea din parc.....

cred ca nu ar trebui sa fie vorba de nici o nunta...sub nici o forma.daca dupa o perioada atit de lunga de stat impreuna inca nu ti-ai clarificat pozitia...nu ar trebui sa te afunzi si mai mlult in" mocirla" in care ai intrat.in primul rind incurci viata acestui baiat cit si viata ta.
deja este clar ca nu este nimic serios intre voi ...chiar daca tu sustii alceva.ai stat acesti 7 ani linga el in virtutea inertiei si a obisnuintei...apoi ai deschis ochii si ai vazut "lumea"...daca ai face o introspectie a interiorului tau la modul serios ai descoperi adevarul...
cit despre ... (hai sa-i zic si eu cum ii spun mai multi/multe pe aici)..fat frumos cu magarul cu palosul cit parul de la gard...e greu de dat un sfat mai ales ca l-ai cunoscut doar de la distanta.nu ai stat cu el nu stii cum se comporta ce alte "calitati"ascunse are...adica sunt multe necunoscute care in momentul descoperirii lor s-ar putea sa nu mai fie chiar asa cum spune el.
tu esti singura in masura sa hotarasti...ramin insa la parerea mea nu mai fa nunta.incurci prea multa lume si va stricati amindoi viitorul...deznodamintul v-a fi acelasi mai devreme sau mai tirziu.
scuze daca am zis ceva care te-a deranjat. este parerea mea iar tu poti sa nu o bagi in seama.
si pentru vinatorii de greseli...scuzati scrisul ...eu nu recitesc niciodata ce am scris.citesc abia la a doua postare sa vad ce idie am sustinut.sa fiti iubiti.
RUY_BLAS
Postat pe 16 Mai 2010 09:05
De la: rocsa68, la data 2010-05-15 11:00:15Buna.....eu cred ca relatia voastra s-a epuizat, ati reusit sa faceti tot impreuna....numai aveti nimic nou de aratat unul celuilalt....daca ai mai fi fost foarte atrasa de el nu cred ca cineva ar fi putut sa te distraga de la viata ta......parerea mea este asa cum am vazut ca ti s-a mai spus sa ai o discutie foarte sincera, sa luati o pauza si sa iti aduni gandurile...sa vezi ce simiti si daca mai simti....ai numai 29 ani...viata ta nu se va opri la nik, relatiile in ziua de azi nu mai au aceiasi continuitate ca pe vremuri....ma mira si faptul ca ati rezistat atat.......oricum iti doresc numai bine s
i sa dea D-zeu sa iei decizia cea mai inteleapta....bafta multa!

ia-ti mireasa ziua buna de la iubit de la muma ! si maritate pina ce ai ocazie altfel ai putea sa o ratezi si pe asta!
nicolaedavid2000
Postat pe 16 Mai 2010 09:19
Tu te-ai indragostit de colegu ala dar el de tine?stii ca dragostea asta apare dar mai si dispare ..si knd dispare ce ai sa faci?ai sa ramai cu o relatie in care te vezi doar in week-end?plus ca e strain,are alte principii legate de viatza si din experienta unor prietene d-ale mele raman cu un gust amar,e decizia ta,dar nu da vrabia de pe gard pe.....stii u ce...succes!
Francesco
Postat pe 16 Mai 2010 09:20
Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare........numai k la mine n-a fost vorba de atatia ani ci de cateva luni si oricum era o nunta din obligatie. Am plecat si eu din tara in septembrie si in noiembrie trebuia sa aiba loc nunta....numai k intre timp m-am indragostit de altcineva si eu nu mai vroiam nici o nunta....doar k toata lumea era impotriva mea si a noului meu iubit si nu ne sustinea nimeni sa ramanem impreuna; asa k am venit in tara si foarte trista ma uitam cum se fac pregatirile de nunta, ma mai bucurau doar orele vb la telefon cu iubitul meu din strainatate......iar in saptamana nuntii m-am lasat condusa de inima si am fugit in strainatate la iubitul meu si i-am lasat balta cu toata nunta lor si pregatiri...
Acum sunt foarte fericita cu iubitul meu, suntem impreuna de 4 ani deja si parca ieri am fugit la el....si anu viitor urmeaza sa ne casatorim.
Sper sa-ti fie de ajutor povestea mea si u sti cat de mult merita noul iubit sa ramai cu el, dar ce stiu sigur e ca a trebui sa vb foarte deschis cu el si sa-i spui in ce siuaie esti si dak te iubeste cum il iubesti si u o sa-ti propuna sa ramai cu el.........multa bafta¡¡¡
andrex_cris
Postat pe 16 Mai 2010 09:41
Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. Mi-am lasat iubitul cu care eram de patru ani si cu care urma sa ma casatoresc pentru un tip care mi-a sucit mintile la inceput. Am avut curaj nebun de am facut acest pas in schimb totul s-a schimbat dupa 6 luni, mi-am dat seama ca nu era ce ma asteptam si acum stau si plang zilnic dupa fostul meu iubit. I-mi doresc din suflet sa dau timpul inapoi si sa traiesc iar momentele. Asa ca gandeste-te bine ...
bruni_mihaela
Postat pe 16 Mai 2010 09:53
7 ani.........are incredere in tine si u ce faci? in fine....de ce dai vrabia din mana pe cea de pe gard?
dyzzuk04
Postat pe 16 Mai 2010 10:02
De la: scorpio67, la data 2010-05-11 09:00:50
De la: kudika123081, la data 2010-05-08 07:09:22daca ti-ar raspinde copilul din mine ti-as spune clar sa-ti urmaezi inima!Sa asculti cand iti spune ca iubeste pentru ca are nevoie de asa ceva ca sa traiasca fericita!
Ratiunea insa ma face sa-ti spun alte lucruri care nu sunt tocmai ceea ce vrei tu sa auzi...>( Sunt 7 ani intr-adevar...in care v-ati fost alaturi la bine si la rau, si cred ca este o decizie destul de greu de luat! Daca sunt 7 ani de relatie care a inceput cand tu aveai 14 ani atunci uita de ea...si porneste pe un nou drum! Daca sunt 7 ani inceputi la maturitate atunci pune in balanta ceea ce vrei sa faci in viata!Imagineaza-ti viata de dupa...si cum ti-ar placea tie sa fie de fapt ;)
Sper ca m-am facut inteleasa..:d


Bravo, fata!

Sunt de acord cu parerea de mai sus ...eu ma complac intr-o situatie de genul casnicie din comoditate si mai tot timpul sunt nervoasa si nemultumita de alegerea mea...vreau sa plec mai departe dar ma trage inapoi parerea celor din jur daca divortez si mentalitati din romania as vrea sa fiu mai curajoasa ....si relatia mea era perfecta ne stiam de mult timp ne-am casatorit nu am inselat...insa am frustrare in mine care se simte in toate,sentimemntele nu mai sunt aceleasi am realizat ca m-am casatorit din cauza ca toti imi spuneau ca e timpul ca bla bla am 31 de ani si ma simt prinsa in ceva unde sunt la mijloc...sunt casatorita de 4 ani copii nu am si nici nu vreau ...libera nu sunt si inca nu am curajul sa fiu!!! asa ca gandestete bine ce vrei si ce simti....daca acuma te indoiesti atunci ar fi bine sa nu te casatoresti...asta e doar parerea mea....si nu asculta ce spun altii ca familia prietenii...ei nu sunt tu doar tu poti sa decizi
kudika050613
Postat pe 16 Mai 2010 10:14
De la: arahne, la data 2010-05-10 22:40:42
De la: kudika179551, la data 2010-05-08 07:03:00salut!sunt diserata...am un prieten de 7 ani msi in august avem nunta,doar ca am cunoscut un coleg din companie care este din alta tara si ne-am indragostut unul de celalalt nebuneste.nu mi-am tradat iubitul pt ca am niste principii de viata,dar simt ca nu mai pot continua...ma gandesc si la celalalt...nu e roman si oare ce sanse as avea sa avem o relatie la distanta(el calatoreste toata saptamana,doar in weekend este acasa).am nevoie de cateva sfaturi,va multuesc.


Parerea mea este sa te gandesti foarte bine la ceea ce mai simti pentru prietenul tau. Fiind de 7 ani impreuna, de acum incolo sentimentele pt el nu se vor mai aprofunda daca deja au inceput sa se piarda. Incearca sa-ti imaginezi cum va fi casnicia voastra, ce sanse sunt sa reziste in conditiile actuale etc. O situatie de compromis ar fi sa vorbesti cu prietenul tau sa amanati nunta pentru un an si poate in timpul asta vei reusi sa-ti faci si tu ordine in sentimente, sa descoperi ce iti doresti intradevar de la viata. Nu face greseala sa te mariti doar pentru ca ai apucat sa promiti daca nu esti convinsa ca asta vrei. Risti sa divortezi peste un an-doi sau sa te complaci in casnicie din comoditate. Daca poti, ia o pauza din relatia actuala si vezi cum te simti fara el, ce mai simti. Mai e iubire sau doar obisnuinta? Ti-ar fi dor de el pentru ca il iubesti sau doar din obisnuinta de a fi cu el?
E intradevar o decizie foarte importanta care iti va afecta intreaga viata indiferent ce vei decide. Si trebuie sa te grabesti pentru ca timpul zboara.





SCUZE ERA VORBA DE TOPICUL ASTA SID E PAREREA ASTA AM LUAT GRESIT :(
kudika050613
Postat pe 16 Mai 2010 10:16
De la: kudika179551, la data 2010-05-08 07:03:00salut!sunt diserata...am un prieten de 7 ani msi in august avem nunta,doar ca am cunoscut un coleg din companie care este din alta tara si ne-am indragostut unul de celalalt nebuneste.nu mi-am tradat iubitul pt ca am niste principii de viata,dar simt ca nu mai pot continua...ma gandesc si la celalalt...nu e roman si oare ce sanse as avea sa avem o relatie la distanta(el calatoreste toata saptamana,doar in weekend este acasa).am nevoie de cateva sfaturi,va multuesc.


Nu cumva te-ai indragostit de el doar pentru ca e strain! Gandeste-te bine! S-ar putea sa fie totul o iluzie, chiar daca acum nu ti se pare asa... Imi inchipui ce inseamna: el calatoreste in tari pe care tu visezi doar sa le vizitezi, probabil ca-si permite niste lucruri pe care tu nici nu indraznesti sa le doresti, are bani, are o cariera de succes s.a.m.d. Incearca sa cobori cu picioarele pe pamant si sa judeci situatia la rece... E doar un barbat ca oricare altul, cu defecte, cu probleme, cu griji...iar tu s-ar putea sa fii pentru el doar o aventura. Poate ca are cate o iubita in fiecare tara, ca asa fac unii: cum s-ar zice, imbina utilul, cu placutul. Esti sigura ca asta iti doresti?
Micael
Postat pe 16 Mai 2010 10:46
pune in balanta ambele povesti de dragoste si vezi care atarna mai greu la cantar!
o alternativa ar fi sa stii ce este cel mai bine pt tine si ce este mai important ,in functie de ce iti doresti de la viata!


sa ai o zi cat mai buna!
kudika137877
Postat pe 16 Mai 2010 10:58
prea bine spus Rashela!
biby24
Postat pe 16 Mai 2010 11:10
imi pare bine ca ai inteles ceva din msj meu si te-as ruga sa-ti revizuiesti rasp tau ai spun ca esti o fiire statornica si care iti place siguranta deci concluzia maritate.
Hai sa te fac sa intelegi mai bine trec prin aceeasi situatie acuma , am un prieten care imi da tarcoale si care ma face sa gandesc ca ar trebui sa ispitesc .Ce ma retine? siguranta respectul fata de sotul meu dar in acelasi timp imi dau seama ca imi place pt ca la noi in rel au disparut acele lucruri frumoase dintre noi, au disparut acele scantei, m-ar incanta nu zic ca nu dar este foarte greu sa ma gandesc ca a-si distruge ceva atat de frumos ce am cu sotul meu ma iubeste ma respecta are grija sa nu duc lipssa de nimic si mai mult de atat ma dorest fizic zilnic cum a-si putea sa ii fac asta? cu toate ca este o pers din fire tacuta si plictisitoare compenseaza prin felul sau de a se purta cu mine
Stiu ca nu am stapanire si poate daca celalalt m-ar saruta fara sa anunte nu a-si zice nu dar cat o sa dureze rel cu el?
Eu nu cred ca ar dura ceva in final dupa primii doi ani sigur ar disparea acea scanteie de aceea si de aici apare stapanirea de sine pe care eu o controlez foarte bine
Eu cred ca sunt multe femei care nu vor sa recunosca dar ce sa mai ne place sa fim curtate si adorate chiar de catre alt barbat nu doar de viitorul sot .Te simti mai bine te simti frumoasa te simti iubita te simti ca si cum ai fi singura pe pamant dar inainte de toate conteaza mai mult respectul doar vezi ca in jurul tau sunt femei batute zilnic sau nerespectate. Vrei asta? Nu cred eu cred ca iti iubesti viitorul sot foarte mult si cum spunea cineva mai inainte a fost un test sa iti da-i seama cat de mult iti iubesti viitorul sot
Casnicia ti-am spus nu te astepta la prea multe dar atata timp cat esti respectata fii sigura ca te va invidia toata lumea si tu te vei simti ca intr-un palat o regina
Mai mult cand ne casatorim ne place sa conducem daca pe celalalt nu il poti modela ce ai sa faci? Macar aici ai deja teritoriul pregatit si stii ce sa faci
Deci ca sa inchei hai sa nu cadem in ispita ca multi s-ar bucura chiar si EL colegul daca ti-ai insela viitorul sot
Si daca dupa aceea gandeste ca asa o sa faci si cu el (colegul) cand o sa ajungeti la un pas de casatorie?
In general barbati indiferent de natie sunt aproape la fel .Sigur va fi suspicios si iti va aduce aminte ca l-ai parasit pe cel dinaintea lui ca sa fi cu el .Concluzie: multe probleme. Vrei asta?
hai te pup si bafta ne vedem pe banca in parc cu viitorul sot si eu o sa va urmaresc cand va pupati cu foc fara inhibitii
te pupic
pa
alexcris2007
Postat pe 16 Mai 2010 11:13
am revenit mi-a venit o idee hai sa probam de exemplu reactia colegului: spune-i intr-o zi cand va vedti la munca si te va intreba ce faci ca esti istovita ca te-ai culcat tarziu ca ai facut dragoste nebuneste cu iubitul tau ai sa vezi ca iti va intoarce spatele si isi va da seama ca iti iubesti f mult viitorul sot si ca el mai bine nu mai incearca nimic .Asta il va lasa pe ganduri si probabil nu te va mai deranja vei vedea ca barbatilor le place sa fie pe primul loc la cuceriri
Vorbestei mai mult de prietenul tau si ai sa vezi ca se va retrage
Doar daca nu cumva aceasta asa zisa iubre s-a foarmat doar in capul tau adica el nu ti-a propus nimic ci tu fizic ai inceput sa fii atrasa de el asta nu am de unde sa stiu dar daca el a facut primul pas fa ce ti-am scris mai sus
Nu te lasa dusa de val este doar un test femeile care nu se lasa usor pacalite devin mai atractive de aceea nu stii ce sa faci ca probabil colegul devine prea insistent si tu esti prea rece cu el iar pe el asta il atrage la tine
pupici
vin la nunta te asigur
sunt departe dar am sa vin

alexcris2007
Postat pe 16 Mai 2010 11:27
bravo...tot respectul pt cele spuse....in sfarsit cineva care da un sfat cu adevarat bun...
under_the_crescent_moon
Postat pe 16 Mai 2010 11:59
De la: catalina09, la data 2010-05-11 15:49:38Parerea mea e ca o discutie sincera cu Fat Frumos iti va clarifica macar putin situatia. Gandeste-te ca poate fi doar o furtuna intr-un pahar cu apa........nu te lasa dusa de val. Gandeste-te la relatia ta de 7 ani, aveti o istorie impreuna, aveti planuri, aveti o relatie stabila, solida si confortabila, bazata pe sentimente puternice, din moment ce a rezistat atata timp. Toata lumea stie ca in timp, pasiunea de la inceput dispare, dar asta nu inseamna ca au disparut sentimentele. Nu, ele se transforma. Exista iubire, incredere, respect, planuri si scopuri comune...........doar ca nu mai e pasiunea de la inceput. Ce simti tu acum pentru Fat Frumos e chiar aceasta pasiune..........dar gandeste-te ca in timp si aceasta va disparea........ Gandeste-te bine, este o decizie care-ti va schimba viata. Mai demult ti-as fi spus sa-ti asculti inima si sa ramai cu cel pentru care simti aceasta pasiune. Acum insa, iti spun ca iubirea nu e suficienta pentru ca o relatie sa mearga si iti mai spun si ca eu nu as da iubire, confortul si siguranta unei relatii stabile pentru o pasiune de moment.......( dar asta e doar parerea mea ).Am ajuns la concluzia ca pentru mine e mult mai importanta o relatie de durata, stabila si confortabila decat o pasiune trecatoare.
Te simti confortabil in relatia actuala???? Intreb asta pentru ca multe relatii nu se rup din cauza lipsei de iubire, ci din cauza faptului ca partenerii nu se simt confortabil in relatie. Exista riscul sa nu-ti fie bine langa Fat Frumos desi iubirea poate fi foarte mare.....atunci vei pleca de langa el, nu din lipsa de iubire ci din lipsa de confort...........Pune-le pe toate in balanta inainte sa iei hotararea. Imi cer scuze daca am spus ceva ce nu trebuia. Pupici. Sa ne ti la curent cu evolutia lucrurilor


Ma seaca la inima cand vad filozofie de asta de pahar! Ce dragutze sunt sfaturile astea venite din toata inima dar perfect superficiale!
Ia sa o iau metodic:
1. ,,Gandeste-te la relatia ta de 7 ani, aveti o istorie impreuna, aveti planuri, aveti o relatie stabila, solida si confortabila, bazata pe sentimente puternice, din moment ce a rezistat atata timp. Toata lumea stie ca in timp, pasiunea de la inceput dispare, dar asta nu inseamna ca au disparut sentimentele. Nu, ele se transforma."
In ce se transforma? Oare oamenii care divorteaza, nu s-au iubit poate candva? Ca se transforma..? Asta e clar, dar in ce? Intr-un spanac? Asta cred ca cere ceva reflectie. Sub presiunea rutinei si-a uzurii, pe praful asta de viata din ziua de azi si ca simpli oameni, avem toate sansele sa nu se transforme in ceva placut. Nu toti barbatii au sansa sa-si poarte sotiile in locatii exotice, sa le cumpere zilnic flori...si sa aiba suficiente lovele cat sa duca o viata linistita deajuns cat sa nu-i pese daca un sef l-a frecat de-a maturat pe jos cu el...si duce nervii acasa fara sa vrea. Si atunci cum sa nu se uzeze o relatie, cum sa nu se transforme?
2. ,,Acum insa, iti spun ca iubirea nu e suficienta pentru ca o relatie sa mearga si iti mai spun si ca eu nu as da iubire, confortul si siguranta unei relatii stabile pentru o pasiune de moment.......( dar asta e doar parerea mea ).Am ajuns la concluzia ca pentru mine e mult mai importanta o relatie de durata, stabila si confortabila decat o pasiune trecatoare. "
Pai parca toate pasiunile erau trecatoare, sau asa citisem mai sus. Ma insel? Pai daca asta de-a doua e pasiune trecatoare, cu cea ptr care evident deja nu mai simti nimic (de vreme ce intervine dragostea pentru un altul) ce sa ramana? Mai e deja ceva ramas? Ce fundatie ar avea o casatorie in acest caz? Timpul frumos petrecut impreuna? Mult prea subtire! O casnicie care incepe, trebuie sa aiba substanta in acel moment, nu in trecut. Asta nu inteleg cei ce se iubesc si stau in relatii indelungate. In loc sa se casatoreasca dupa un an doi si sa guste pasiunea si atasamentul cat inca se iubesc, consuma tot in afara casatoriei si cand se iau sunt gata plictisiti! Si evident ca au casnicii de tot spanacul. Nici nu mai cer parerea cuiva in asa ceva caci am 100% dreptate. Am trecut prin asta.
3. ,,Te simti confortabil in relatia actuala???? Intreb asta pentru ca multe relatii nu se rup din cauza lipsei de iubire, ci din cauza faptului ca partenerii nu se simt confortabil in relatie. Exista riscul sa nu-ti fie bine langa Fat Frumos desi iubirea poate fi foarte mare.....atunci vei pleca de langa el, nu din lipsa de iubire ci din lipsa de confort..........."
Fata mamii...daca tot sfatuiesti pe cineva intrat aici dupa o opinie, lasa latura materialist- economica deoparte. O sa-mi zici ca nu la asta te-ai gandit si ca am inteles gresit - dar daca eu am simtit aceasta referinta probabil si altii au observat-o cam la fel. Confort oricum ai lua-o...n-are decat vreo 2 componente: economica si de relativa libertate disponibila intr-o relatie. De ce spun sa lasi asta? Suntem satule toate cred de gandirea materialist-pragmatica si e deja clar ptr toata lumea cred, ca fufele care stau fericite prin cluburi pe banii sotilor sau sotiile de fotbalisti nu au o viata prea deosebita. Ideea ca confortul creaza satisfactie e cam falsa fetelor cu tot respectul. Confortul e bun intr-o oarecare masura, dar daca ar fi de preferat, cum explicati ca tipe de bani gata o iau razna de prin casnicii cu amarasteni de aiurea si fug de cu ei de acasa?
Asa ca...mai lasati sfaturile de fonfleuri de astea materialiste.
Sunt nu bogata, ci foarte bogata, dar daca ar veni un tip sarac lipit pe care il stiu eu, la vederea caruia si azi imi bate inima dupa ani si care ma evita exact de asta...pentru ca am bani, as taia-o cu el de-as pleca sa traiesc in fundul pamantului in garsoniera lui amarata.
Sa nu fiti tampite fetelor! Niciodata sa nu dati dragostea pe bani!
Iar daca va indragostiti constant de tipi instariti si nu aveti ochi decat ptr asa ceva, inseamna ca aveti o mare problema. Si n-o sa aveti decat o viata de cacao si doi lei jumate printre masini de lux si cersafuri de matase.
cristinarudi
Postat pe 16 Mai 2010 12:05
pai eu tias spune sa iti asc inima!sa sti ca unele relatii la distanta merg dak va iubiti cu adv!la urma urmei ii poti spune iubitului tau ca ai nevoie de o pauza pe termen mai lung si vezi cum se desfasoara relatia cu barbatul de care teai indragostit...dak merge poti ramane cu el iar daca nu merge intoarcete la actualul iubit!sper sa iti fie de folos sfatul acesta
kudika182729
Postat pe 16 Mai 2010 12:27
De la: alexcris2007, la data 2010-05-16 11:13:15imi pare bine ca ai inteles ceva din msj meu si te-as ruga sa-ti revizuiesti rasp tau ai spun ca esti o fiire statornica si care iti place siguranta deci concluzia maritate.
Hai sa te fac sa intelegi mai bine trec prin aceeasi situatie acuma , am un prieten care imi da tarcoale si care ma face sa gandesc ca ar trebui sa ispitesc .Ce ma retine? siguranta respectul fata de sotul meu dar in acelasi timp imi dau seama ca imi place pt ca la noi in rel au disparut acele lucruri frumoase dintre noi, au disparut acele scantei, m-ar incanta nu zic ca nu dar este foarte greu sa ma gandesc ca a-si distruge ceva atat de frumos ce am cu sotul meu ma iubeste ma respecta are grija sa nu duc lipssa de nimic si mai mult de atat ma dorest fizic zilnic cum a-si putea sa ii fac asta? cu toate ca este o pers din fire tacuta si plictisitoare compenseaza prin felul sau de a se purta cu mine
Stiu ca nu am stapanire si poate daca celalalt m-ar saruta fara sa anunte nu a-si zice nu dar cat o sa dureze rel cu el?
Eu nu cred ca ar dura ceva in final dupa primii doi ani sigur ar disparea acea scanteie de aceea si de aici apare stapanirea de sine pe care eu o controlez foarte bine
Eu cred ca sunt multe femei care nu vor sa recunosca dar ce sa mai ne place sa fim curtate si adorate chiar de catre alt barbat nu doar de viitorul sot .Te simti mai bine te simti frumoasa te simti iubita te simti ca si cum ai fi singura pe pamant dar inainte de toate conteaza mai mult respectul doar vezi ca in jurul tau sunt femei batute zilnic sau nerespectate. Vrei asta? Nu cred eu cred ca iti iubesti viitorul sot foarte mult si cum spunea cineva mai inainte a fost un test sa iti da-i seama cat de mult iti iubesti viitorul sot
Casnicia ti-am spus nu te astepta la prea multe dar atata timp cat esti respectata fii sigura ca te va invidia toata lumea si tu te vei simti ca intr-un palat o regina
Mai mult cand ne casatorim ne place sa conducem daca pe celalalt nu il poti modela ce ai sa faci? Macar aici ai deja teritoriul pregatit si stii ce sa faci
Deci ca sa inchei hai sa nu cadem in ispita ca multi s-ar bucura chiar si EL colegul daca ti-ai insela viitorul sot
Si daca dupa aceea gandeste ca asa o sa faci si cu el (colegul) cand o sa ajungeti la un pas de casatorie?
In general barbati indiferent de natie sunt aproape la fel .Sigur va fi suspicios si iti va aduce aminte ca l-ai parasit pe cel dinaintea lui ca sa fi cu el .Concluzie: multe probleme. Vrei asta?
hai te pup si bafta ne vedem pe banca in parc cu viitorul sot si eu o sa va urmaresc cand va pupati cu foc fara inhibitii
te pupic
pa

Cati ani de casnicie ai alexcriss2007? Mai asteapta cativa si nu o sa ai senzatia ca-ti place sa fii curtata, ci o sa-ti vina sa sari in bratele cui te priveste intens.
Stii mereu mi-am propus in viata sa nu fiu lasa. Nu mi-ar frica sa las balta ceva de tine de 7 ani daca lipsa emotiei in acea relatie m-a lasat sa ma indragostesc de un altul.
Daca ar fi ceva ce-as sfatui-o pe fata aceea ar fi sa il lase pe tipul cu care umbla de 7 ani cu toate pregatirile facute cu tot. Ce adevar ar avea pentru el? Ca s-a indragostit de altul?
Iar celalalt stie de relatia ei? De stadiul ei? Ce barbat accepta deliberat relatia cu o tipa implicata? Genul care e interesat doar de pasarica si care ar insela la randul lui, nu?
Sfatul meu ptr fata asta e unul singur: Flit ambilor cu toate consecintele, urmata de o pauza pentru a se aduna si reflecta la ce drum isi doreste. Iar cand cunoste pe cineva... sa fie sigura ca e libera pentru o relatie.
P.S. Daca imi mai spune vreouna ca dupa 7 ani de zile... indragostita fiind de un altul si casatorita prospat cu unul ptr care nu prea mai simt nimic, imi vine sa ma sarut cu el cu foc si fara inhibitii intr-un spatiu public...ma apuca starea de voma!
cristinarudi
Postat pe 16 Mai 2010 12:39
De la: kudika182729, la data 2010-05-16 12:27:11pai eu tias spune sa iti asc inima!sa sti ca unele relatii la distanta merg dak va iubiti cu adv!la urma urmei ii poti spune iubitului tau ca ai nevoie de o pauza pe termen mai lung si vezi cum se desfasoara relatia cu barbatul de care teai indragostit...dak merge poti ramane cu el iar daca nu merge intoarcete la actualul iubit!sper sa iti fie de folos sfatul acesta


Numai sfaturi care de care pe aici frate! Ma apuca durerea de cap
Daca tu fata ai fii un barbat intr-o reltie de 7 ani ai inghiti o pauza de asta cu 3 luni inainte de nunta?
Dar daca ai inghiti asa ceva, ce-ai face daca ai afla ca in pauza ea s-o pune cu altul proaspat cunoscut?
Ai mai primi-o inapoi?
Mai fetelor voi ganditi cand postati ceva pe aici? Mi-e mila de fata aceea care vine aici sa capete o directie...ori ajunge sa gandeasca ca o materialista cum o sfatuia cineva mai sus, ori de traga concluzii mai mult decat superficial ...tot ca mai sus, ori sa devina o desfaranata de-a dreptul asa cum o sfatuiesti tu aici.
Tu asa ai face nu-i asa? Chiar crezi ca exista barbati asa de cretini? Slava domnului ca nu.
cristinarudi
Postat pe 16 Mai 2010 12:47
De la: sirghea, la data 2010-05-16 09:05:13
De la: kudika102356, la data 2010-05-16 08:32:32cel mai bine amani nunta cu un an....ar fi frumos sa avetzi o discutzie sincera ca asa ii normal si ii frumos in al 2lea rand punete tu in locul lui daca el ar trai o poveste de dragoste tu ce ai face?.....Eu si cu sotzia mea am trecut prin asa ceva si a durat 5 luni povestea ei de dragoste cu un alt fat frumos si nu a realizat nimic si sa intors tot la mine ....Dc? pt ca voi femeile dupa ce va plictisitzi de un barbat cautatzi sa ii datzi papucii un lucru logic si natural .... dar nu tot tipul facetzi alegerea ce-a mai buna si regretatzi.... Concluzia clasicul proverb roman Nu da cioara din mana pe cea din parc.....

cred ca nu ar trebui sa fie vorba de nici o nunta...sub nici o forma.daca dupa o perioada atit de lunga de stat impreuna inca nu ti-ai clarificat pozitia...nu ar trebui sa te afunzi si mai mlult in" mocirla" in care ai intrat.in primul rind incurci viata acestui baiat cit si viata ta.
deja este clar ca nu este nimic serios intre voi ...chiar daca tu sustii alceva.ai stat acesti 7 ani linga el in virtutea inertiei si a obisnuintei...apoi ai deschis ochii si ai vazut "lumea"...daca ai face o introspectie a interiorului tau la modul serios ai descoperi adevarul...
cit despre ... (hai sa-i zic si eu cum ii spun mai multi/multe pe aici)..fat frumos cu magarul cu palosul cit parul de la gard...e greu de dat un sfat mai ales ca l-ai cunoscut doar de la distanta.nu ai stat cu el nu stii cum se comporta ce alte "calitati"ascunse are...adica sunt multe necunoscute care in momentul descoperirii lor s-ar putea sa nu mai fie chiar asa cum spune el.
tu esti singura in masura sa hotarasti...ramin insa la parerea mea nu mai fa nunta.incurci prea multa lume si va stricati amindoi viitorul...deznodamintul v-a fi acelasi mai devreme sau mai tirziu.
scuze daca am zis ceva care te-a deranjat. este parerea mea iar tu poti sa nu o bagi in seama.
si pentru vinatorii de greseli...scuzati scrisul ...eu nu recitesc niciodata ce am scris.citesc abia la a doua postare sa vad ce idie am sustinut.sa fiti iubiti.


Ai un pupic de la mine pentru cum gandesti! Din fericire exista si barbati pe lumea asta si pot sa-ti zic ca esti in mod clar unul. Nu am idee ce defecte ai, cum esti, dar nu am nicio indoiala ca esti un barbat adevarat fiindca fiecare vb de-a ta e un sfat bun. Nota 10!
cristinarudi
Postat pe 16 Mai 2010 12:53
DUAPA 7 ANI,NUNTA NU SE OPRESTE,STRAINUL STIE SITUATIA TA?TE CLARIFICI USOR,VREA O AVENTURA SAU SE VA CASATORI CU TINE?II SPUI CA TE MARITI SI ADEVARUL VA IESI DIN EL REPEDE.EU CRED CA VREA O AMANTA AICI,ALTA DINCOLO,ESTE TANAR SI CALATORESTE MULT,ASA CA,FA NUNTA SI AI LA DISPOZITIE UN AN SA VEZI CUM TE SIMTI,NU FACE COPII UN AN.POTI TRAI SI IUBI PE DOI,DAR DE MOMENT AI ALES UN DRUM,NU POTI BATJOCORI PE CEL CARE TE RESPECTA SI IUBESTE PANA LA A-SI ASUMA ACEST PAS CU TINE PENTRU UN CALATOR PE CARE NICI NU-L CUNOSTI BIEN MAI MAULT CA O PARTIDA DE SEX.ACUM MERGI LA ALTAR,DUPA,FARA COPII SI INTR-UN AN DIVORTEZI USOR,FARA COMPLICATII DACA DRUMUL TAU ESTE IN VIATA CU CELALT,DE MOMENT PETRECE DISCRET INCA UN WEEKEND CU STRAINUL,LINSITTE-TI FOCUL,ORICUI I SE POATE INTAMPLA DRAGOSTE FULGER.DAR RAMAI UND ESTI.MERGI LA ALTAR SI SPUNE-I STRAINULUI CE PIERZI CU ACESTA AVENTURA PENTRU CA-L IUBESTI ATAT DE MULT,VEZI CE FOC ARE EL,FI SINCERA CU TIEN,CU EL SI DE MOMENT NU AI MOTIVE,NICI DREPTUL SA-L FACI SA SUFERE PE CEL CARE TE CINSTESTE DUCANDU-TE AL ALTAR,NU DOAR LA SEX SI IN PAT...
kudika132747
Postat pe 16 Mai 2010 13:22
Cel mai sanatos sfat este acela de a-ti urma INIMA !...Daca deja esti indragostita (deci inimioara ta deja ti-a saltat in alta directie)de altcineva NU FACE PACATUL SA-L INCURCI PE BIETUL TAU VECHI PRIETEN SI AMANATI-VA SAU ANULATI-VA NUNTA ! O sa ajungI in scurt timp sa alergi ptr a intenta actiune de divort ,ptr ca asa cum te-ai indragostit de acest coleg,o sa te mai indragostesti in continuare ! ADEVARUL CA INTRE TINE SI LOGODNICUL TAU IN ACESTI 7 ANI , DRAGOSTEA S-A CAM DIMINUAT SI-NLOCUL EI S-A INSTALAT OBISNUINTA SI RUTINA RELATIONALA !!!
crysis
Postat pe 16 Mai 2010 14:02
De la: cristinarudi, la data 2010-05-16 12:47:02
De la: kudika182729, la data 2010-05-16 12:27:11pai eu tias spune sa iti asc inima!sa sti ca unele relatii la distanta merg dak va iubiti cu adv!la urma urmei ii poti spune iubitului tau ca ai nevoie de o pauza pe termen mai lung si vezi cum se desfasoara relatia cu barbatul de care teai indragostit...dak merge poti ramane cu el iar daca nu merge intoarcete la actualul iubit!sper sa iti fie de folos sfatul acesta


Numai sfaturi care de care pe aici frate! Ma apuca durerea de cap
Daca tu fata ai fii un barbat intr-o reltie de 7 ani ai inghiti o pauza de asta cu 3 luni inainte de nunta?
Dar daca ai inghiti asa ceva, ce-ai face daca ai afla ca in pauza ea s-o pune cu altul proaspat cunoscut?
Ai mai primi-o inapoi?
Mai fetelor voi ganditi cand postati ceva pe aici? Mi-e mila de fata aceea care vine aici sa capete o directie...ori ajunge sa gandeasca ca o materialista cum o sfatuia cineva mai sus, ori de traga concluzii mai mult decat superficial ...tot ca mai sus, ori sa devina o desfaranata de-a dreptul asa cum o sfatuiesti tu aici.
Tu asa ai face nu-i asa? Chiar crezi ca exista barbati asa de cretini? Slava domnului ca nu.



Cristinarudi,mai sunt si barbati cretini pe lumea asta... In legatura cu sfaturile si filozofia ta de viata,sunt total de acord cu tine in ciuda tonului vehement pe care-l adopti.Chiar am citit cu placere postarile tale,insa multe din ele tin mai mult de teorie decat de practica. Si te intreb prieteneste fara sa-ti cer un raspuns : cat timp crezi ca ai rezista in garsoniera celui pe care-l iubesti asa mult..fara sa regreti comfortul vietii de acasa?
mdana
Postat pe 16 Mai 2010 16:53
De la: kudika179551, la data 2010-05-08 07:03:00salut!sunt diserata...am un prieten de 7 ani msi in august avem nunta,doar ca am cunoscut un coleg din companie care este din alta tara si ne-am indragostut unul de celalalt nebuneste.nu mi-am tradat iubitul pt ca am niste principii de viata,dar simt ca nu mai pot continua...ma gandesc si la celalalt...nu e roman si oare ce sanse as avea sa avem o relatie la distanta(el calatoreste toata saptamana,doar in weekend este acasa).am nevoie de cateva sfaturi,va multuesc.

Draga mea ...eu stiu prin ce treci..pentru ca asta am patit si eu...anul trecut in toamna am cunoscut o minune de barbat...de care normal ca m-am indragostit..eu logodita fiind si tot asa, 7 ani de relatie..am simtit ca nu-l mai iubesc pe iubitul meu..numai la EL imi era gandul, ma racisem fata de logodnicul meu..si asa mai departe....Dar am avut taria sa ma trezesc din vis la timp inainte de a face o prostie pe care sigur as fi regretat-o toata viata,,si asta acum cateva saptamani.
Nu mi-am inselat nici eu iubitul dar nu mai era mult daca o tineam tot asa.
Sincer , ai grija de ceea ce ai , pentru ca e doar o iluzie ce simti acum pentru respectivul...doar pasiune si nimic mai mult.
Eu am ramas prietena buna cu cel ce putea sa-mi destrame nunta, chiar daca ma iubeste enorm ma respecta si nu insista deloc.
Incearca sa te regasesti, nu e de joaca cu o nunta..Gandeste-te cata lume va suferi daca te vei desparti de logodnicul tau tocmai acum si cata lume te va condamna, chiar daca nu va conta pentru tine, tot vei suferi enorm, si tu si parintii tai.Dar daca u simtit ca nu se mai poate, asta este, urmeaza-ti inima.
Eu una ma bucur ca am realizat la timp ce om minunat am langa mine, sentimentele de iubire profunda si afectiune fata de viitorul meu sot au renascut si sincera sa fiu, nu regret ca l-am cunoscut pe acel barbat pentru ca m-a adus cu picioarele pe pamant .
Acum ma pregatesc de nunta, in iulie e fericitul eveniment si sunt fff fericita si incerc sa pretuiesc fiecare minut trait alaturi de iubitul meu, ceea ce inainte nu stiam sa pretuiesc.
kittycrys
Postat pe 16 Mai 2010 17:46
la a da sfaturi,toata lumea se pricepe,,,eu doar atat iti pot spune,,asteapta sa treaca intalnirea de la sf.lunii,pe care o ai cu EL si dupa aceea gandestete la ce simti pentru el ,dar si la ce simti pentru viitorul sot,,gandestete bine,nu te pripi si dupa aceea sa iti para rau,,,,MULT NOROC iti doresc
syv45
Postat pe 16 Mai 2010 17:57
Si..un sfat ...incearca sa nu mai tii legatura cu respectivul si anuleaza calatoria ...ai sa vezi ca dupa 2 saptamani, daca ai sa te straduiesti sa vezi ce te-a facut sa-ti iubesti logodnicul atatia ani, nu vei mai avea aceleasi sentimente fata de barbatul ala.
Dar asta inseamna sa incerci sa iti salvezi relatia, nu s ate gandesti tot la celalat fara un efort din partea ta de al uita.
Iti doresc numai bine si sper sa gasesti forta de a trece peste tentatiile astea..ca in viata multe dintr-astea vor mai fi, depinde cat de slaba ai sa fii u in fata lor.
kittycrys
Postat pe 16 Mai 2010 18:03
din moment ce ai inceput sa te gandesti la altul e clar ca ceva s-a schimbat in inima ta! sfatul meu este sa te asiguri ca intradevar simti ceva pt actualul barbat din viata ta si daca ai curaj renunta la nik pt ca nu are rost sa mai ramai alaturi de el daca nu il mai iubesti.... si eu sunt cam in aceeasi sit ca tine numai ca eu sunt lasa ...nu pot renunta,,,cred ca obisnuinta e de vina ,de aceea iti spun : DACA AI CURAJ SI INTRADEVAR SIMTI CEVA IN PLUS IN AFARA DE ATRACTIA DE INCEPUT FATA DE ACEL STRAIN ,DESPARTE-TE DE NIK
kudika178002
Postat pe 16 Mai 2010 18:35
parerea mea ca dupa acel weekend care urmeaza sa-l petreceti impreuna vei intelege ce se intampla cu tine....macar un pic,retsul se gaseste numai in tine ,raspunsul acolo este...sfatul meu ar fi sa faci ce te iindeamna inima ...nu mai calcula dinainte totul ca oricum lucurile vor fi asa cum trebuie sa fie....e greu sa-ti impui ca vei face ceva sau ca nu vei face.....si mai ales niciodata nu spune "eu nu" pt ca chiar si tu pt tine poti fi o surpriza....nu mai analiza atata, incearca sa vorbesti cu amandoi cat mai multe lucruri care conteaza pt tine,vezi cum decurg lucurile...e intr-adevar o situatie delicata...dar cine stie..toate au rostul lor in viata...observ la tine ca esti genu de pers care a trait dupa niste reguli,principii...sa inteleg ca exista si un fel de teama ca o astfel de intorsatura ar soca pe cei din jurul tau? parinti,socrii....prieteni? chiar si iubitul tau,ti-e teama ca n-ai sti ce sa-i spui..cum ai putea sa te scuzi in fata lui.. sunt lucuri la care nu s-ar astepta de la tine....e intr-adevar si asta destul de greu insa trebuie sa fii tu ...si cei care tin la tine trebuie sa inteleaga ....ai dreptul sa fi egoista ,nu te conadmana pt asta.
asteptam vesti de la tine .....te pup
elisa_23
Postat pe 16 Mai 2010 18:35
De la: kudika179551, la data 2010-05-08 07:03:00salut!sunt diserata...am un prieten de 7 ani msi in august avem nunta,doar ca am cunoscut un coleg din companie care este din alta tara si ne-am indragostut unul de celalalt nebuneste.nu mi-am tradat iubitul pt ca am niste principii de viata,dar simt ca nu mai pot continua...ma gandesc si la celalalt...nu e roman si oare ce sanse as avea sa avem o relatie la distanta(el calatoreste toata saptamana,doar in weekend este acasa).am nevoie de cateva sfaturi,va multuesc.


e o prostie sa dai vrabia din mana pe cioara calatoare in tarile calde. si asta doar pentru niste sentimente insignifiante. gandeste-te la viitorul tau cu cel nou. o sa il astepti luni intregi pana vine de pe mare? daca vrei o aventura (ca asta e la nivelul asta, atractie sexuala) inca o mai poti face pentru ca nu ai depus un juramant fata de viitorul sot, insa asigura-te ca lucrurile astea se termina pentru totdeauna in ziua cand te casatoresti. altfel nu te casatori pentru ca nu esti de ajuns de matura
leo_
Postat pe 16 Mai 2010 20:07
DRAGA MEA...CLAR!!!!..URMEAZATI INIMA.....EA E INTOTDEAUNA CEA PE CARE TREBUIE SA O URMEZI....CREDE-MA PE CUVANT!!!
kudika_parasga
Postat pe 16 Mai 2010 20:08
De la: cristinarudi, la data 2010-05-16 12:05:24
Sunt nu bogata, ci foarte bogata, dar daca ar veni un tip sarac lipit pe care il stiu eu, la vederea caruia si azi imi bate inima dupa ani si care ma evita exact de asta...pentru ca am bani, as taia-o cu el de-as pleca sa traiesc in fundul pamantului in garsoniera lui amarata.
Sa nu fiti tampite fetelor! Niciodata sa nu dati dragostea pe bani!
Iar daca va indragostiti constant de tipi instariti si nu aveti ochi decat ptr asa ceva, inseamna ca aveti o mare problema. Si n-o sa aveti decat o viata de cacao si doi lei jumate printre masini de lux si cersafuri de matase.


haide sa iti spun eu parerea mea: tie iti e prea bine. daca ai fi trait fara acei bani care te fac nu bogata, ci foarte bogata ai fi fost mai matura. prima cearta intr-o familie vine in urma lipsei banilor. asta duce mai multe persoane la divort decat chestiuni de "nu ne intelegem". exista insa si oameni atat de inabili pentru care banii nu folosesc la nimic, au prea multi si datorita acestui fapt nu si-au facut o viata cum trebuie (lipsa banilor nu le-o va aduce pentru ca se afla in ei carentele si nu in avere). pe tine te urmareste blestemul banilor, casatoria cu un barbat bogat, tu nefiind in stare sa ajungi la nivelul lui si sa fii astfel o contrapondere. poate de asta nici nu esti respectata.

atunci cand ai bani poti sa fii omul perfect, iti permiti sa ai unele produse care sa te puna in valoare asa cum iti doresti (lucruri pentru care eu trebuie sa muncesc cel putin o luna), iti permiti lucruri romantice (pentru ca nu te omoara serviciul unde trebuie sa ii zici yes sir! superiorului sau grija zilei de maine), cu alte cuvinte ai o sansa mare pe care altii nu o au. iubirea fara finante nu prea exista si daca exista sfarseste rau. singura chestiune este sa fii intelept si sa nu te arunci prea sus ca sa nu ai de unde sa cazi prea rau.
exista o sigura problema: sa fii bogat si la creier si la buzunar. la asta pierdem si eu si tu si toti. adevarata fericire este cand le alaturi pe cele doua bogatii
leo_
Postat pe 16 Mai 2010 20:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce pot sa fac? 5 De la: kudika_16543 17 Iulie 2014 06:59
allah zeul lunii 2 De la: kudika_982635 22 Iunie 2015 20:51
Am si eu o poveste 1 De la: Ana_Cosmina_Br__ila_1 24 Iunie 2012 16:58
femeia gemeni +barbatul fecioara 2 De la: carmen_lungu21 30 Aprilie 2010 22:30
pff.. 20 De la: ankris 15 Februarie 2010 12:34