Setari Cookie-uri

Buna Fetelor! Am probleme cu parul..

Buna ! Eu folosesc o masca facuta de mine in casa:miere,zeama de lamaie,ulei masline,ulei ricin,vitamina A,le poti combina,sau poti face masca doar cu una din aceste ingrediente.Am incercat si cu galbenus de ou,insa nu mi-a placut.Mai nou mi-am facut de 2 ori masca cu tinctuta de ardei iute,am citit ca stimuleaza circulatia,si parul creste mai repede si mai des(am parul pana la umeri,pun o lingurita de tinctura si o jumatate de lingurita de apa,fac masaj si las pe par cateva ore inainte de a face dus,face parul f fin,sper sa mi se regenereze parul).Sper sa va fie de folos aceste masti,mie una sincer imi este bine..:D
Ideea este ca am firul de par f subtire,si pare f rar,iar pentru a scapa de acest aspect m-am tuns pe rotund si acum pare mai des.Eu zic ca este sanatos:D.
cami_goanga10
Postat pe 25 Mai 2010 00:06
De la: Mils, la data 2010-05-08 11:03:51Am probleme cu parul.. .. par rar, fire subtirele, matreata. NU arata deloc bine. Ce remedii folositi voi pentru a avea un par frumos, dar si sanatos? Va multumesc mult...


Acum ca vine vara aduna frunze de nuc si fa-ti decoct din ele , spala parul cu un sampon anti matretza si limpezeste-l cu fiertura de la nuc.Intareste radacina, ili face elastic si lucios, are miros placut si da si o culoare super, daca nu esti blonda bineinteles.Pe par saten pana la negru da niste nuantze superbe.
Poti usca frunzele pentru iarna daca iti face bine tratamentul si vrei sa-l continui.Trebuie facut a la long.

PS: Nu se mai clateste dupa ce l-ai bagat si limpezit cu decoctul de nuc.

Postat pe 25 Mai 2010 09:15
Te astept pe forum www.hemelco.eu . Sunt produse naturale 100 %, cu rezultate remarcabile . astept sa ma contactezi .
hemel
hemel
Postat pe 25 Mai 2010 17:05
buna!
eu ti as zice tot de petrol,
dar ..... nu as folosoi asa ceva,
parerea mea sincera este sa folosesti ceva natural din legume , te poti spala cun un ou crud + putin otet , si poti adauga cev pt un miros frumos
dar in nici un caz orice metoda ai adapta nu se va intampla peste noapte ca paarul tau sa fie asa cum iti doresti ,
dar daca ai bani de cheltui te poti uita dupa produse bune ! scump= calitate .
eu asa as face
pup
DINMARIANA
Postat pe 27 Mai 2010 10:28
La naturist gasesti produsul pe baza de petrol, ulei de ricin si ulei de masline de la Vivanatura! E minunat...il lasi sa actioneze 15-40 min si apoi speli parul normal...un miros vag de petrol va ramane dar trebuie sa te gandesti ca nu e de parca iti pui petrol in cap, ci o crema de la farmacie cu extracte de petrol si plante naturale. Pt mine a fct perfect atunci cand imi cadeau suvite intregi de par de la stres, acum cad cateva fire si s-a indesit, puteti amesteca masca aceasta si cu un galbenus de ou si putin ulei de ricin extra, chiar daca masca in sine are deja diferite uleiuri. Costul este de 17 lei Succes!
anemma2002
Postat pe 27 Mai 2010 15:34
....eu am folosit toate porcariile de petrol si gaz si ni mi-a mers deloc ...am inceput sa-mi tund parul ..am avut n. coafuri si asa mi sa indesat...am luat sin prostie vitamine pt par ..intraba un specialist pt asta ,eu le-am cumparat din ialia pt ca imi cadea parul...rezultatul e spectacular ...firul de par nu mai este subtire si mi sa indesit ff mult ...imp este sa le folosesti dupa cum iti este prescris iar apoi un sampon bun si balsam este recomandat indiferent iar o data pe saptamana o masca regeneratoare,cateodata face miracole. ..daca ai parul gras evita spalarile frecvente pe cap, asta inseamna ca daca te speli o data la 2 zile incearca sa te speli o data la 3-4 zile si sa mentii asa ...e cam naspa dar nu ai ce face ,cat mai rar te speli pe cam si cat mai bine iti mentii parul..bafta!
ionelyizza
Postat pe 29 Mai 2010 12:32
Uite si eu am avut probleme cu parul dar l-am rezolvat folosind produsele din gama Krauter din catalogul celor de la LIFE CARE.Are mai multe tipuri de tratamente pt par si pt multe altele si la mine la servici toata lumea a fost multumita de rezultate.Este o companie Bio si 100% naturala si nu ca as vrea sa le fac reclama dar chiar sunt bune.M-am si inscris la ei ca si consultant ca sa imi pot lua mai multe tratamente de la ei si am astfel reducere si mai castig si un ban in plus.daca crezi ca te intereseaza scrie-mi si iti scriu exact ce sampoane sa folosesti.O zi buna.
kudika133973
Postat pe 29 Mai 2010 12:49
Pentru par gras, cu firul subtire sau fin, cu tendinta de casare, eventual si agresat prin vopsire, EXCELENTE sunt masca de par de la ELSEVE- RENUTRITION ( ambalaj alb cu portocaliu ) si samponul pentru par gras de la Dr KURTZ - ALPECIN, (ambalaj alb cu verde), din farmaciile Sensiblu. Garantat antimatreata, antisebum, anticasare, regenerare si restructurare!!!
bbseptik
Postat pe 3 Iunie 2010 12:34
Buna ziua!

Trebuie sa iti faci masca cu ulei de masline si lamaie.Te vei da pe oar cu aceast preparat cu cel putin o ora iniante a te spala.trebuie sa faci cel putin odata pe saptamana timp de cateva luni, dar rezultatele vor venii.Nu trebuie sa folosesti fixativ, mergi la plafar si cumpara numai sampon pe baza de miere de albine, laptisor ,numai produse naturale..mult succes!
kudika182517
Postat pe 3 Iunie 2010 17:20
Masca de placenta se gaseste la plafar (cu aceasta masca imi dau la sfarsit , dupa ce ma spal de acel ulei apoi sampon) este foarte buna, am folosit si eu + masca aceea facuta de tine in casa cu galbenus de ou si ulei de ricin si ulei de masline .... folositi cu incredere ... va pup ...
daniella_rona
Postat pe 5 Iunie 2010 23:20
Buna ziua! Eu am incercat si va recomand samponul de ingrijire cu mei pentru par delicat de la Weleda. Este un remediu naturist pentru parul tau.Este 100% natural,are extracte de mei, ovaz, ulei de macadamia.Eu l-am cumparat de pe miobio.ro. Sunt foarte multumita de acest produs si vi-l recomand cu toata increderea.
maria_85
Postat pe 22 Aprilie 2013 11:54
eu folosesc un ulei, o sa las o adresa sa vedeti , imi prieste si sunt multumita.

http://www.boutiquebio.ro/cumpara/set-cadou-ulei-de-cocos-si-ulei-esential-de-anason-6048035
Danuta72
Postat pe 28 August 2015 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Original UGG Boots 1 De la: Mikandra 5 Februarie 2009 10:50
BILETE DE AVION 1 De la: realturism 6 Ianuarie 2010 13:26
Totul s-a dus.... 219 De la: bea79 20 Iunie 2011 09:41
ce sa fac? 7 De la: GYPSI 1 Martie 2010 18:09
ma iubeste sau e doar o maimutza libidinoasa? 29 De la: lolitalola 19 August 2009 00:13