Setari Cookie-uri

problema e de la mine?

Totul a inceput candva in clasa a5a,cand se facea ceva discoteca de sf valentin la scoala. toate colegele mele au venit in fustite si bluzite scurte,iar eu ma simteam ingrozitor,fiind mai plinuta. Am inceput sa nu mai mananc,apoi prin clasa a7a mancam si vomitam. Am ajuns la 19 ani si nu mai stiu cum sa ma opresc. Pe langa faptul ca ma distrug fizic, am impresia ca nu pot avea nicio relatie. Stie putina lume de pb asta,dar cand cunosc pe cineva,mai ales baiat,am impresia ca nu o sa ma placa veci.Stiu ca nu sunt singura care are problema asta,si o sa imi spune'ti sa merg la doctor.Am fost,dar nu merge nicium.
Nanucco
Postat pe 9 Mai 2010 22:36
De la: Nanucco, la data 2010-05-09 22:36:49Totul a inceput candva in clasa a5a,cand se facea ceva discoteca de sf valentin la scoala. toate colegele mele au venit in fustite si bluzite scurte,iar eu ma simteam ingrozitor,fiind mai plinuta. Am inceput sa nu mai mananc,apoi prin clasa a7a mancam si vomitam. Am ajuns la 19 ani si nu mai stiu cum sa ma opresc. Pe langa faptul ca ma distrug fizic, am impresia ca nu pot avea nicio relatie. Stie putina lume de pb asta,dar cand cunosc pe cineva,mai ales baiat,am impresia ca nu o sa ma placa veci.Stiu ca nu sunt singura care are problema asta,si o sa imi spune'ti sa merg la doctor.Am fost,dar nu merge nicium.


Sa mergi odata la medic nu te ajuta, te va ajuta la fel de putin simpla dorinta sa te opresti. Poate ai fost la un medic de alta specialitate care nu se "ocupa" cu astfel de probleme.

Din pacate nu te distrugi doar fizic ci si psihic... Stiu ca probabil nu esti singura, dar am impresia ca "problema" nu este luata in serios de cei din jurul tau, parinti, scoala, prieteni ...Ori nu vad, ori li se pare o problema triviala care se rezolva de la sine. Iar o gramada probabil te felicita pentru supletea corpului tau...

Probabil nu exista in RO multe centre/clinici cu cadre specializate care trateaza exact problema asta.
Ai avea nevoie de o terapie inclusiv supraveghere unde inveti din nou sa manaci normal, terapie.... Unde se ocupa o gramada de specialisti de problemele pe care le ai, sa inveti sa te "vezi" altfel, sa iti privesti corpul si formele feminine altfel ....sa inveti sa mananci normal/cantitati normale ....
http://www.psyclinic.ro/index.html

Str. Ialomicioarei 15
Sector 1, Bucuresti
Telefon 0726.191.822 begin_of_the_skype_highlighting              0726.191.822      end_of_the_skype_highlighting / 0726.191.822 Email: servicii@psyclinic.ro

Iar aici ai brosura despre modalitile de tratament.
http://www.psyclinic.ro/files/Brosura%20bulimia,%20anorexia,%20mancat%20compulsiv.pdf
Full_Metal_Jacket
Postat pe 10 Mai 2010 10:33
am citit commentul tau de dincolo.imi pare rau ca ai inteles asa...
Nanucco
Postat pe 11 Mai 2010 22:30
in primul rand ar trebui sa mergi la psiholog...verisoara mea a avut asemenea probl si sedintele la psiholog au facut minuni...acuma este ok si are un prieten de 5 luni si se simte foarte bine in pielea ei oricat ar cantari.... iti urez succes si multa sanatate
kudika038762
Postat pe 13 Mai 2010 23:37
Dupa cum vezi,nici nu ti-ai spus bine problema,ca au aparut si oportunistii(nr.telefon,recomandari).Eu,dupa varsta, as putea sa-ti fiu mama si-ti spun asa:problema e ca tu te percepi grasa.Incearca sa-ti faci un program de viata sanatos;mananca des si putin,fa miscare si , ce e cel mai important,priveste-te cu alti ochi.Frumusetea vine din interior si daca tu vei gandi altfel despre tine si vei trece la un mod de viata sanatos,rezultatele nu vor intarzia sa apara.Nimeni nu te poate ajuta mai bine decat o poti face tu insati. Succes!
viogen26
Postat pe 19 Mai 2010 10:18
De la: viogen26, la data 2010-05-19 10:18:03Dupa cum vezi,nici nu ti-ai spus bine problema,ca au aparut si oportunistii(nr.telefon,recomandari).Eu,dupa varsta, as putea sa-ti fiu mama si-ti spun asa:problema e ca tu te percepi grasa.Incearca sa-ti faci un program de viata sanatos;mananca des si putin,fa miscare si , ce e cel mai important,priveste-te cu alti ochi.Frumusetea vine din interior si daca tu vei gandi altfel despre tine si vei trece la un mod de viata sanatos,rezultatele nu vor intarzia sa apara.Nimeni nu te poate ajuta mai bine decat o poti face tu insati. Succes!

Inainte sa acuzi lumea, macar vezi ce fac, ce dreg si ce au mai postat
Full_Metal nu are cum sa fie oportunista, ca n-are nici o treaba cu numerele alea de telefon. A fost pur si simplu altruista, da-s unele ca tine care trebuie sa strambe din nas la orice si sa judece pe oricine!!!
Si esti atat de ignoranta incat nici nu recunosti o dereglare de comportament, dar stii sa emiti judecati despre altii care o fac. Ceea ce descrie fata aici se numeste bulimie si extraordinar de putini din cei care sufera de asa ceva se trateaza de la sine. Este nevoie de ajutor specializat, adica un terapeut.
kitty_krieger
Postat pe 19 Mai 2010 14:37

ar trebuii sa-ti faci niste controale si daca nu ai probleme de sanatate , totul tine de vointa .In primul rand ia-ti un abonament la sala du-te zilnic si trage ca o spartanca de tine , stai 2 ore daca poti zilnic si tine-te de sala pana ajungi la forma pe care o doresti .In acelasi timp trebuie sa-ti schimbi alimentatia , renunta la foietaje , paine , tot ce tine de faina , grasimi , dulciuri , au aparut fructele , rosiile , mananca des , fructe , salate , mancaruri sarace caloric .Nu uita , trebuie sa te tii de ele daca vrei sa iti fie bine si combina-le , una fara alta nu merge , nu poti trage la sala si sa mananci mult cand vii acasa sau inainte , iar dupa ora 18.00 nu mai manca nimic.Si eu aveam ceva kg in plus , nu-mi mai veneau costumele si din ianuarie si pana acum am dat 15 kg jos si 16 cm in talie , iar acum sunt un fan al salii de sport , zilnic merg si trag de mine cate 2 ore , uneori ma intreb de ce am zacut atatia ani departe de sala , tu ai idee ce moral si incredere in mine am eu acum ?Pentru tine la varsta ta ar trebuii sa fie usor.Daca mergi la sala iti recomand tae bo si aerobic , dai jos la greu.
Alte solutii ar fii : acupunctura , pastila chinezeasca de slabit ( pastila lui Mutu ) , daca ti-o suporta organismul slabesti la greu si nu e scumpa , dar oricum ai nevoie de sala ca o sa atarne pielea pe tine si trebuie tonifiata.Iti trebuie vointa multa , crezi ca ai ?succes.
banalulanonim
Postat pe 20 Mai 2010 10:46

Sincer credeam ca in Romania nu sunt chiar atat de multi ignoranti. Sunt deja doua raspunsuri ale unor oameni inconstienti pe o singura pagina. Inca nu stiti sa faceti dferenta intre boala si un complex minor. Cum poti sa zici unei fete care nu a mai mancat normal de vreo 8 ani sa se indoape cu pastile de slabit???
Luciana___
Postat pe 21 Mai 2010 08:51
Te duci la psihiatru...bibilica e dereglata...
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 19:50
De la: Nanucco, la data 2010-05-11 22:30:57am citit commentul tau de dincolo.imi pare rau ca ai inteles asa...

De dincolo?
Barbie30
Postat pe 11 Iulie 2010 19:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nume arabesti 37 De la: lorenala 17 August 2011 16:47
metode mai simple pt grabirea bronzului??? 4 De la: emmannuela 26 Ianuarie 2009 14:35
frumusetea- atuu sau povarã? 48 De la: Cherry_bob 22 August 2014 17:00
APLIC UNGHII TEHNICE 50 RON LA SALON CLUJ 1 De la: kudika328338 20 Aprilie 2011 22:22
Formele sanilor va influenteaza? 38 De la: 25 Ianuarie 2014 20:17