Postat pe: 10 Mai 2010, ora 21:50
buna tuturor,pare ciudat titlul meu.....dar sa va spun povestea mea si poate o sa ma intelegeti.Imi doresc din tot sufletul sa ma indragostesc ,sa simt acei fluturi in stomac ,sa doresc mereu prezenta lui in preajma mea...etc,insa din pacate nu pot sa simt acest lucru.Nu stiu ce pot sa fac,toti baietii cu care am avut o relatie s-au indragostit de mine,eu fiind cea care de fiecare data a pus punc relatiei.Ma plictisesc repede intr-o relatie,dar sa nu ma intelegeti gresit ,asta nu inseamna ca sunt aventuriera,si ca imi place sa ma joc cu sentimente,sau ca imi place sa ma distrez,din contra sunt genul de fata mai la locul ei,mai cu frica de D-zeu pot sa spun.Cand incep o relatie deja ma gandesc la ziua in care am sa o termin,sa nu sufere,si mai ales sa nu puna suflet ,pentru ca atunci imi este si mie ff greu.Din fericire sau nefericire am atractie doar la baieti de treaba,care ar face orice pentru partenera lor,am fost rasfatata,respectata ,dar din pacate nu am putut sa ma indragostesc,uneori am impresia ca e ceva in neregula cu mine,observ ca nu imi place sa fiu curtata,nu imi plac florile ,nu ma pot bucura nici macar de cadouri,mi-i se pare aiurea sa primesc atentii daca nu tin la acea persoana,ma autoinvinovatesc de faptul ca le fac sa sufere pe pers care nu merita ,Imi aduc aminte de o faza,de 8 martie fostul prieten mi-a facut o surpriza ,venind la mine la lucru cu un buchet imens de trandafiri,m-am simtit jalnic si nu stiu de ce,si cred ca acesta a si fost motivul despartirii noastre,Ma intreb uneori dc as fi primit atentii de la cineva pe care l-as iubi reacvtia mea va fi aceeasi?considerati si voi ca este ceva in neregula cu mine,va multumesc........aaa si am 21 ani si un pic