Setari Cookie-uri

senzatia de deja-vu

si mie mi se intampla , dar nu vorbesc despre asta
kudika050528
Postat pe 22 Mai 2010 09:04
Buna,draga mea...Ai putea incerca sa te initiezi in ale astrologiei,daca iti permite timpul. Eu am inceput sa citesc si,crede-ma ,am gasit raspunsuri la multe intrebari.Cat despre senzatia ta,e posibil sa nu fie doar o senzatie...este posibil sa fie o intalnire karmica intre tine si fiul tau si chiar sa fi trait asta intr-o viata anterioara.Iti recomand un site de unde eu am aflat multe mihneafiran.ro. Toate bune,weekend placut
kudika081721
Postat pe 22 Mai 2010 09:08
Buna.Nu trebuie sa-ti faci probleme , tuturor ni se intimpla lucrul asta, bine acum mie nu mi se intimpla foarte des .Este o senzatie foarte ciudata. http://www.contraboli.ro/deja-vu-ce-este-teorii-si-observatii/comment-page-2/
georgiana_geana
Postat pe 22 Mai 2010 09:26
eu am aflat ca ne sta putin mintea...cva de genul: actiunea merge , o percepem(subconstient) si apoi o percepem la nivel real( din nou) ...sunt ciudate senzatiile,altii le asociaza cu viata anterioara
licuriciul_zapacit
Postat pe 22 Mai 2010 09:44
Buna subiect si este o tema ce poate fi dezbatuta foarte mult.Dar cand exista persoane care se lovesc de asemenea senzatii si incearca sa puna intrebari care sa o lamureasca intr-o anumita masura ,si ne intreaba pe noi de unde poate primi raspunsuri care pot fi pe intelesul tuturor nu pe site-uri unde se invart in explicatii care te ametesc,sau se gasesc si mai rau persoane care dau cu presupusul despre viata privata a persoanei ca si cum ar fi fost pe post de detectiv si a urmarit indeaproape viata acesteia si a realizat ca aceasta e obosita si stresata si ca nu reuseste sa doarma decat 4-5 ore pe zi deoarece e greu sa te imparti intre copil sot si amant.Eu as intreba-ope aceasta persoana care mai in toate mesajele e oarecum rautacioasa "Daca are cumva o problema cu femeile si asta datorita unor evenimente intamplate in viata personala?""Daca are copiii ca sa realizeze si consumul psihic ,fizic si mental care intampla pe parcursul acestei perioade?"dar nu cred ca are altfel nu putea spune o asemenea aberatie pe care a afirmat-o .Si as dori daca poate aceasta persoana care daca imi citeste mesajul va intelege cine este sa propuna ea un subiect din viata ei privata si personala si astfel poate scapa de unele inhibitii si probleme pe care le resimte.Si acum sa ma intorc la subiect-draga mea poate e si pe fondul oboselii si stresului dar eu cred ca exista forte exterioare care ne influienteaza existenta si ne induc uneori senzatii care noi credem ca le-am mai trait,sau pot fi chiar trairi pe care le avem dim diata anterioara.Sigur exista explicatii pentru fiecare eveniment in parte pe care il intampinam in viata noastra dar care sunt greu de explicat si chiar de perceput de noi insine.
mirunama
Postat pe 22 Mai 2010 09:46
Buna,

Nu cunosc cauza, dar stiu ca este foarte adevarat ce spui, deoarece eu trec si am trecut prin aceste situatii de cca 20 ani cu o mica diferenta - eu stiu ce urmeaza cu cateva secunde mai devreme sau visez ceea ce mi se poate intampla in urmatoarele 2 zile cu lux de amanunate. Obisnuieste-te, este extraordinar sa stii cu ceva timp inainte ce va spune o persoana, ca troleibuzul se va rupe, sau pe un drum de munte acea ramura va lovi pe cineva direct in fata, etc


Fer10
Postat pe 22 Mai 2010 09:57
Si mie mi de intampla destul de des....imi amintesc sa mai fi auzit parti din conversatii inainte sau sa mai fi trait anumite momente si chiar sa stiu scene din filme fara sa le mai fi vazut inainte...:-??.....chiar nu stiu de ce....:-??
mada75
Postat pe 22 Mai 2010 10:01
Da si mie mi s-a intamplat asa ceva, problema este ca aveam si vise, dar mi se intampla sa merg in unele locuri si sa am impresia ca le cunosc de cand lumea. Spre exemplu cand am mers in excursie la Campia Turzii, cunosteam strazile, chiar casele care urmau, cu toate ca a fost pentru prima si ultima data cand am fost pe acolo. Si multe alte exemple am. Deci se poate. ori ai mai trait asta intr-o alta viata, ori ti s-a aratat cumva. Nu stiu nici eu care este explicatia.
.
kudika123276
Postat pe 22 Mai 2010 10:03
eu de exemplu visez scurte momente din viata mea chiar si o actiune dintr-un film sau o discutie de 1 minut cu o persoana care atunci nu o stiam dar cand am flashul acela realizez cine e, eu zic ca atunci cand dormim creierul calatoreste si preia fractiuni din intamplari viitoare, acum ca am eu dreptate sau nu asta e partea a doua iar fractiunile le uit repede dar iti vin mai tarziu in minte cand esti in acea situatie.
__Kayla__
Postat pe 22 Mai 2010 10:22
si mi-e mi se intampla la fel
bLoNdA_19
Postat pe 22 Mai 2010 10:36
Buna!
Corect. Fiintele sunt , intr-adevar conectate telepatic, dar de ce excluzi posibilitatea reancarnarii? Putem fi legati telepatic si de alte forme de existenta decat semenii nostrii , acum prezenti in carne si oase.
Deja vu-ul poate fi o amintire din vieti trecute. Nu fii asa categorica. Mecanismele de functionare a creierului si ale perceptiei extrasenzoriale , inca , ne scapa. Putem face afirmatii pe baza a ceea ce stiinta a descoperit pana acum, dar cine poate spune ca stiinta a descoperit totul?
Unde este sediul instinctului, de exemplu?
ea_din_muscel
Postat pe 22 Mai 2010 10:45
Chiar ieri am avut un astfel de episod, si ma sperie oarecum atunci cand mi se intampla au trecut cateva luni bune de cand nu mi s-a intamplat. Vorbeam cu o clienta sa ii vand ceva, si am vazut-o trecand prin fata magazinului pe matusa patronului... ideea e ca imaginea si cuvintele pe care le rosteam m-au cutremurat pentru ca stiam ca se mai intamplase, desi NU era adevarat! Clienta respectiva era pentru prima data la noi in magazin... Stiam ce mi se intampla, si dupa imagine si cele cateva cuvinte am facut o pauza de 2 secunde, si am reluat de unde ramasesem - pentru ca am avut o senzatie de frica, nu stiu de ce... Stiu ca multi nu cred si nu inteleg asta, din pacate nici eu nu stiu de la ce anume vine, ideea e ca exista! Mai grav e sa simti spirite ale unor oameni ce nu mai traiesc...! :( Asa ca... mai ne documentam noi despre deja vu...
ebo
Postat pe 22 Mai 2010 10:46
In ciuda scepticilor,senzatia ca ai mai trecut odata printr-un loc exista.Eu ,in urma cu cativa ani,a trebuit sa fac o alegere:sa-mi cumpar o casa pe pamant sau un apartament intr-un bloc.Preocupata de aceasta problema,am visat ca imi cumparasem o casa pe pamant.Crezand ca e "un semn,"am pornit sa-mi caut o casa.De atunci,am aproape mereu senzatia ca aceasta casa imi este foarte cunoscuta.Uneori mi se pare ca retraiesc unele intampalri, ca gradina mea de flori am mai ingrijit-o candva;desi e o senzatie ciudata,stranie chiar,eu imi iubesc mult casa si gradina,dar ce este cu aceasta senzatie nu-mi pot explica.Si acum faceti-ma" ciudata" ,scepticilor!
viogen26
Postat pe 22 Mai 2010 10:48
senzatia pe care o ai asa numitul deja-vu, o au majoritatea persoanelor, insa multe dintre aceastea se rezuma in a denumi acest lucru printr'un simplu cuvant si dat uitarii. celor cale li se intampla mai des acest lucru, isi pun un mare semn de intrebare si asa apar gandurile nefaste. insa eu una iti pot spune sa nu te panichezi asa de tare, ptr k acest deja-vu pot fi vise pe care le ai de'a lungul noptilor insa nu sunt vise de pe o zi pe alta. sunt niste vise lipsite de importantza pentru tine, si uitate imediat ,insa constientul tau pus in fatza scenei respective iti apare ca un flash, iar creierul tau incepe sa reactioneze si asa apare panica. ia¡le ca atare. si incearca sa te controlezi. sa iti controlezi reactiile si asa iti vei da seama ca anumite lucruri pe care le visezi noaptea vor capata forma in viatza reala insa dupa ceva timp. daca vrei sa aflii mai multe despre acest lucru ,cauta in carti de psihologie sau filozofie despre vise, deja-vu si alte subiecte ce'ti pot explica mai bine ce si cum sta treaba.
sooshy_a
Postat pe 22 Mai 2010 10:50
idem kysme_06
kudika051149
Postat pe 22 Mai 2010 10:57
Daca vrei un raspuns la ceasta intrebare citeste cartea: "Exista viata dupa moarte" de Anthony Peak
O sa te convingi ca nu e nimic anormal ceea ce vezi si explicatia va fi destul de argumentata.
kudika166275
Postat pe 22 Mai 2010 10:58
Am avut si eu senzatia aceasta de 2 ori...in urma consumului de diferite lucruri odata si a doua oara m-a marcat sa vorbesc ceva ce stiam ca am mai zis si stiam si ce-mi va raspunde persoana cu care discutam.
hippylaura
Postat pe 22 Mai 2010 11:00
De la: salitos, la data 2010-05-11 14:17:06aseara am fost cu baietelul meu la doctor si jur ca o parte din conversatie am mai trait-o. nu stiu cum si unde. nu stiu daca am visat asta , sau se intampla altceva, cert e ca mi se intampla des. ati avut si voi senzatia asta? eu as prefera sa stiu dinainte, dar abia cand se intampla am un flash ,ceva de genu. sigur e o explicatie logica, dar care. daca stie cineva...astept rasp


Unii dau vina pe lipsa de somn (dar nu e intotdeauna valabil), altii spun ca e vorba de amintiri din alte vieti (lucru care mi se pare putin probabil)... Eu spun ca de fapt, pentru o fractiune de secunda, noi vedem in viitor... Exact ca in cazul premonitiilor... Totul se deruleaza insa mult prea repede, pentru ca noi sa reusim sa constientizam ceea ce se petrece si sa punem cap la cap informatiile primite...si atunci avem doar o senzatie de deja-vu.
Micael
Postat pe 22 Mai 2010 11:05
ceea ce zici tu nu este deja-vu. se numeste "aura" iar acest fenomen poate aparea, ca o forma de "instiintare" daca vrei, inainte de a avea o criza de epilepsie. deci chiar are de a face cu boala :)
Binchen
Postat pe 22 Mai 2010 11:14
lasati mai epilepsia si toate alea..:-j..

daca crezi in reincarnare, acesta este raspunsul...mai multe nu.ti pot spune..daca chiar crezi ca exista, cauta si vezi ce este, cum se manifesta si asa mai departe.. :)

bafta!
kudika081760
Postat pe 22 Mai 2010 11:17
pentru a intelege toate aceste senzatii de deja -vu si pentru a vedea ca sunt normale la un moment dat si ca nu este nimic paranormal, iesit din comun puteti citi cartea SPIRIT SI SUFLET REINCARNAREA scrisa de Dr. Aurel Popescu -Balcesti.
am si eu aceasta senzatie de multe ori, visez noaptea anumite locuri sau persoane cu care ma confrunt a doua zi in viata reala... e foarte interesant!
ancutza_1
Postat pe 22 Mai 2010 11:31
si eu am simtit asta de multe ori si nici eu nu stiu ce se intampla. Daca tu chiar crezi ca ai visat asta scrie-ti in fiecare dimineata ce ai visat si data viitoare cand ai deja-vu uita-te in carnetul cu vise ca sa te asiguri
parishiltonbia
Postat pe 22 Mai 2010 11:43
Acest sentiment este adevarat datorita faptului ca noi oamenii ca specie ne dezvoltam , si daca tu personal crezi in mitul reincarnarii cred ca vei gasi raspunsul la intrebarile pe care le ai vis a vis de intamplarile pe care le experimentezi.
Mie personal mi s-a intamplat de mai multe ori in viata , si chiar stateam si ma gandeam pas cu pas la ce o sa se intample , si se poate proba asta in momentul senzatiei de deja vu pe care o ai trebuie sa dai anumite replici . Si imi spuneam in sinea mea '' daca spun asta acum trebuie sa se intample '' si asteptam sa vad daca scenariul pe care il aveam in fata deja isi urmeaza cursul prestabilit sau nu , dar de fiecare data nu am avut ''curajul'' sa schimb scenariul dar nu imi explic de ce sau din ce cauza daca tot stiu ce o sa se intample in situatia data.
Nu tot ceea ce ne inconjoara tine de ceva palpabil .
pantegrus
Postat pe 22 Mai 2010 11:51
dragi colegi,si mie mi se intimpla asa ceva....aceasta senzatie eu cred ca am trait-o in lumea interioara si acum....citeodata ma sperii eu singura pe mine....
Doinellu_
Postat pe 22 Mai 2010 12:47
va recomand o RESOFTARE
sunteti stresati de ceva s-au de multe
alungati stresul ginditiva la familii cei care aveti
iar restul schimbativa domiciliul sentimental
viata este scurta.

DEJA-VU , auzi domne.......... tara arde si baba se piaptana
LOPY_71
Postat pe 22 Mai 2010 13:33
am avut de multe ori senzatia de ''deja vu'' in anumite situatii, sau cand intalneam persoane, pe care nu le-am vazut pana atunci......
SOLITUDE_54
Postat pe 22 Mai 2010 13:49
o patesc si eu din ce in ce mai des.....e un sentiment inexplicabil sa privesti o pers in ochi sa vobesti cu ea si sa stii ca simti momentul pe repeat,dar e adevarat ca in momentul ala nu stii daca ai mai visat sau este parte dintr-o alta viata,daca exista asa ceva...strange feeling oricum...
Lady_Gaga9
Postat pe 22 Mai 2010 13:56
Stai linistita... te inteleg perfect.. am patit si eu multe lucruri de genul... ba mai mult mi s-a intamplat la un mment sat sa visez anumite lucruri... iar ele sa se intample peste ceva timp, exact la fel (aceleasi replici, gestica, mimica ale persoanelor implicate, aceeasi imbracaminte, totu la fel pana la cel mai mic detaliu...)
ESTE EXTREM DE CIUDAT STIU,,, SI SENZATIA DE DEJA-VU ESTE EXTREM DE PUTERNICA... DAR DIN PACATE NU AM O EXPLICATIE LOGICA PT ASA CEVA...
BeatriceOBM
Postat pe 22 Mai 2010 14:10
Nu are cum sa existe o explicatie logica la asa ceva!Eu cred ca am trait dintotdeauna ...doar ca sub alte forme si memoria noastra,sentimentele nu au cum sa dispara...asa se explica flash-urile tale!Am trait o gramada de asemenea momente si eu....locuri pe care sunt convinsa ca le-am mai vazut......sentimente renascute....persoane pe care sigur le-am mai intalnit si de care ma simt legata....nu au explicatii logice...raspunsul e doar in tine!Ceea ce pot sa-ti spun e ca ai un dar deosebit pe care nu-l au multi si ar trebui sa fii fericita ca simti asta!
r_2hot4u
Postat pe 22 Mai 2010 14:37
Buna! Si mie mi se intamla foarte des Am tot incercat sa gasesc explicatii chiar si cand eram copil, dar fara succes...Chiar nu stiu ce asputea spune....E destul de ciudat sa faci un lucru si apoi sa realizezi ca l-ai mai facut odata. Poate este o dovada ca asa trebuie sa se intample un anumit lucru, sau o conversatie...Nu stiu....
oanamanolache2009
Postat pe 22 Mai 2010 14:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
1 ori unu 12 De la: clau19 5 August 2010 01:02
putin ajutor va rog:D :o3 2 De la: DarkMAGIC 13 Iulie 2011 02:01
Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries 1 De la: kudika_4506 27 Mai 2012 13:20
Trump presedinte 22 De la: kudika_991915 4 Martie 2016 13:22
Ironia sortii 13 De la: kudika098645 2 Mai 2010 12:20