Setari Cookie-uri

Am o lipitoare în casã ºi nu scap de ea nicicum....help!

Este casa tuturora si numai unul singur e de acord sa o tina, nu are nici un drept sa stea acolo sa va faca viata amara. Eu i-as pune lucrurile la usa si i-as spune sa nu mai vina nici macar in vizita asa o persoana.. chiar dc fratele s-ar supara, ii trece lui, macar sufera unul nu toti. Curaj si nu va lasati. Eu nu as sta pe ganduri nici o clipa!
kudika068226
Postat pe 23 Mai 2010 15:21
Este casa tuturora si numai unul singur e de acord sa o tina, nu are nici un drept sa stea acolo sa va faca viata amara. Eu i-as pune lucrurile la usa si i-as spune sa nu mai vina nici macar in vizita asa o persoana.. chiar dc fratele s-ar supara, ii trece lui, macar sufera unul nu toti. Curaj si nu va lasati. Eu nu as sta pe ganduri nici o clipa!
kudika068226
Postat pe 23 Mai 2010 15:22
Simplu ! vorbeste cu parintii tai sa fie mai autoritari si sa ceara baietului lor sa contribuie cu o suma fixa de atat cat aveti nevoie la cheltuielile comune, si sa nu o mai primeasca in casa pe individa care va face probleme si va strica.
armonia familia.
"arme" legale
- flagrantul organizat de intreaga familie cu ajutorul unui reportofon si un consilier de paza, sincer politia nu se baga in chestiile domestice, decat in cazuri de violenta foarte grava, agresiune, vatamare etc
- discutie despre abuzurile si apucaturile individei cu fratioru "turmentat"
- sanctiuni: schimbarea yalei, cheia de la casa nu se mai ofera fratelui tau deci implicit nici acelei pdoboabe, si interzicerea "podoabei" in casa voastra, sa-si gaseasca alt domiciliu unde sa faca fite individa.
- foloseste feng-shui, armonie florala, schimba anumite mobile, vaze, iconite , oglinda unghiuri in casa
si flori, multe flori parfumate... exemplu, parma, gardenia, aloe etc, vezi tu... aromoterapie...

deci nu droguri, nu somnifere, nu batai, nu injurii, nu improvizatii, nu scandal, nu pierdrea propriei demnitati, nu alta tara.. discutii si prevedere, aplanarea conflicutului, negociere, reguli noi, actiune.

poti sa mergi si la preot si poti sa te rogi pentru ei sa le iasa nasarmabele din cap, dar trebuie sa actionezi, pentru ca zici ca ai de a face cu o seducatoare care s'a dat la unul din prietenii tai "ca sa iti faca zile fripte", ba chiar si la sotu vecinei care culmea ti-a reprosat tie desi ce vina ai tu, deci in nici un caz nu are cum sa mai fie bine si armonie cu o asemenea persoana intriganta. de ce sa te distrugi tu si parintii pentru un frate cuprins de dementa celei intrigante poame acre... stai blanda
Doamne ajuta.

Succes negociator.
fel
Postat pe 23 Mai 2010 16:40
Lady Black ai spus putin ,aceea ''sare '' dar bine iodata pentru oameni fara destui neuroni in capsula sintezei ,restul se intelege de la sinele lor .Vacanta frumoasa si iti respect originalitatea gandirii.
JADIRA
Postat pe 23 Mai 2010 16:43
Bine va face,sunteti o familie de nimic daca o asemenea "lipitoare" va poate face asa ceva.
Nu ai spus, de unde are fratele bani ca sa poata suge lipitoarea?si daca nu are , de ce i se dau bani ?
Cred ca si parintii sunt vinovati de tot ce se intampla acolo,nu au stiut cum sa procedeze,inca de cand au simtit ca "lipitoarea incepe sa suga.
ticuta2IV1940
Postat pe 23 Mai 2010 16:58
draga mea, vorbeste cu fratele tau, explica-i , da-i exemple.......sunt multe pitipoance care se cred de neinlaturat din viata iubitilor. Sa te sprijine intreaga familie, sau dati-o afara, clar! daca nu , sa o treceti la cheltuielile comune si gata! daca vrea sa faca parte din familie trebuie sa suporte!

te pup,
succes
marcelapojar
Postat pe 23 Mai 2010 17:14
ya toporu la ea si pune-o in saci,, k doar nici p elodia n-au gasito nimeni...pe bune
bombonel26
Postat pe 23 Mai 2010 17:54
ciao, mie chiar nu mi-a mai ramas mare lucru de adaugat,asa ca,el se va trezi la realitate numai atunci cand va locui cu "marea iubire" si va vedea cum e sa suporte singur toate cheltuielile:chirie,intretinere si tot ce trebuie la o casa de om
E adevarat,sangele apa nu se face,dar cred ca nu exista alta solutie. Oricum,voi faceti cum credeti,dar asta e parerea mea.Toate cele bune
iri37
Postat pe 23 Mai 2010 18:10
Am si eu una acasa!nu ai ce sa la faci!am incercat 1001 lucruri nimic...!intr-un final au plecat de acasa in chirie sa poata trai "linistita".Iti dau un sfat-aliaza cu ea,serios incearca sa-i fi prietena si confidenta,sa barfesti la un loc cu ea pe ai tai si ai sa vezi cum singura cade in groapa!oricum fratele meu ca si al tau sunt pierduti pt totdeauna,intotdeauna ea va avea dreptate...!
kudika098349
Postat pe 23 Mai 2010 18:15
De la: ossarina, la data 2010-05-23 10:15:27am avut o situatie similara...cu fratele meu! sincer, s-a iscat o certa la un moment dat si ei s-au simtit jigniti si au plecat amandoi cu chirie, nu au vorbit cu noi muuult timp dupa care tot ei ne-au cautat! naspa e ca fratele meu s-a si casatorit cu tipa, au si si copil si fratele meu are o viata nasola, ea nu s-a schimbat deloc! ce sa zic...incercati sa ii despartiti cat inca nu e prea tarziu si se ajunge la chestii serioase...fratele tau te poate prinde dusman daca ii spui acum ceva!
multa bafta di doamne ajuta!


Daca fratele tau s-a casatorit cu acea persoana despre care ai tu o parere proasta si au acum si un copil,inseamna ca o duce bine si se simte bine alaturi de aceasta persoana. Daca v-au cautat inseamna ca si-au dat seama ca nu tre sa stea in cearta cu parintii si neamurile,nu v-a cautat pt bani si nici sa se intoarca inapoi(din cate am inteles din ce ai povestit) , inseamna ca ei nu au atata rautate in suflet cat aveti voi.
Tu daca ai gasi pe cineva si fratelui tau nu i-ar convenii de acea persoana,ti-ar convenii sa faca tot posibilul sa va desparta?
DydiG
Postat pe 23 Mai 2010 18:30
ii bateam pe amandoi de se cacau pe ei
felixcat
Postat pe 23 Mai 2010 18:42
Eu sper ca ai inteles care este solutia din tot ce citesc aici.
Sunt mama de baiat si inteleg foarte bine dragostea materna, dar situatiile dificile au solutii drastice. Mama trebuie sa aiba o discutie cu fratele tau si sa-i explice ca, daca nu vede realitatea si nu poate pune anumite reguli de convietuire va fi nevoita , cu durere in suflet sa "isi ia mana de pe el". Si sa-i explice cu frumosul ca singuri le va fi mai bine lor ca tineri, deci il responsabilizeaza. Si totul se va schimba cand vor fi nevoiti sa se descurce singuri...poate in bine . Cu siguranta ca va fi mai bine ca acum pentru voi si pentru el. Precis ca mai tarziu va intelege. Numai bine!
maria_novartis
Postat pe 23 Mai 2010 18:43
De la: Lory29, la data 2010-05-23 09:35:54 Tu care esti mai dezghetata( dupa cum imi dau seama citindu-ti randurile)din casa,nu crezi ca trebuie sa fi-ti un singur glas impreuna cu parintii tai cand fratiorul "prostit"si-a aciuit "otreapa indracita" ?!...Pune-i lucrurile la usa,inregistrati dialogul cu vipera si chemati Politia ptr 'tulburare si violare de domiciliu ,fara acordul proprietarilor de drept(parintii tai) ! Fratelui tau ii va trece supararea pe voi ....in scurt timp,chiar daca o sa ia hotararea de a pleca impreuna cu ea din casa ! CAPUSA nu va rezista sa mai aiba relatii cu el ...prin vecini !!! EI NU-I CONVINE DECAT LA VOI IN CASA ,DE UNDE TRANSFERA O PARTE DIN CAPITALUL FRATELUI TAU LA PARINTII EI DE 2 LEI SI 5 BANI ! Nimeni nu poate sta sub acoperisul vostru decat cu acordul expres al proprietarilor de drept ,adica al parintilor tai !
crysis
Postat pe 23 Mai 2010 18:49
De la: felixcat, la data 2010-05-23 18:42:29ii bateam pe amandoi de se cacau pe ei

subscriu
Ventrue
Postat pe 23 Mai 2010 18:56
De la: kudika073812, la data 2010-05-16 16:16:13Bunã ziua!
Nu ºtiu cum sã încep,dar o sã îndrãznesc,poate mã ajutã ºi pe mine cineva care a fost într-o situaþie asemãnãtoare!
Pe scurt: de trei ani de zile s-a"aciuit" la noi în casã un aspirator de bani,un scai aº putea spune care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" care mai nou traseazã cheltuielile în casã pe jumãtate,fãfrã sã þinã cont cã de trei ani fata asta nu a adus nici un suport material în casã,mai mult am avut doi"prieteni" la cãrora le-a fãcut avansuri ,doar de distracþie,numai sã mã calce pe nervi,cu unul dintre ei chiar s-a culcat pe bani,dar acest fapt nu l-a prea deranjat pe fratele meu,mai mult i-a " aspirat" vreo......mii de euro într-o zi ...ºi culmea...a iertat-o ...
În plus nu lucreazã,este studentã, la ºcoalã nu se duce,se trezeºte la ora unu dupãamiazã,sfideazã pe toatã lumea din casã,ne râde în nas cum îl manipuleazã pe dobitocul de fratele meu mai mic,care se crede mare cuceritor,crede cã a prins pe Dumnezeu de picior ºi fata asta îl manipuleazã cum vrea ea,mai mult bagã vrajbã între noi...nu ne mai înþelegem..
În plus,când am avut vreodatã nevoie de ea,totdeauna s-a fofilat ca o laºã calculatã ce este ea.
Cu riscul de a mã considera vreo scorpie,vã rog daþi-mi vreun sfat...
Din pãcate o ajutã cineva din umbrã,cã ea nu prea are în tãrtãcuþã nimic,dar are o familie fãrã servici niciunul care o îndeamnã sã stea la noi nu conteazã cum dar sã-l perieze pe fraier de bani pânã o dã afarã din casã...
Doamne nu se poate sã ni se întâmple aºa ceva în casa noastrã,niciodatã nu am fãcut rãu la nimeni cu intenþie,cu ce-am greºit de ne-am procopsit cu o asemenea podoabã în casã...
Este din ce în ce mai nesimþit,deºi a pierdut un an preþios din viaþa lui,a pierdut un an de studii pentru cã nu a învãþat,cã domniºoara se plictisea ºi îi trebuia ceva acþiune ºi în loc sã înveþe ...a plecat cu ea vreo 5 zile pe litoral....ºi a picat anul....ºi a pierdut o grãmadã de bani...
Vã spun sincerã cã nici acum când ea terminã ºcoala,nu sunt sigurã cã el terminã...Eu în locul ei mã cãram de mult,dar nu ea stã cu nesimþire,deºi i-a spus de n-ºpe ori sã plece...dar nu pleacã...ºi pace...Dumnezeu sã mã ierte dar îmi face zile fripte fata asta ºi culmea de la un timp îm
Vecina de lângã mine mi-a transmis cã o bate dacã o mai prinde cã se uitã la bãrbatu-sãu...
A ajuns sã negocieze cu tata cheltuielile casei,nici unul dintre fraþi nu a îndrãznit mãcar sã se gândeascã la acest lucru,în condiþiile în care tata este ºomer,eu câºtig destul de puþin,iar mama este casnicã...


Deci daca inteleg eu bine " un aspirator de bani,lipitori,un scai care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" " ati fost voi pana sa mai vina inca o lipitoare. Si v-ati suparat f tare ca sponsorul casei ,care va tinea in puf , a delimitat cheltuielile. F bine a facut ,normal era sa imparta cheltuielile la 5 sau cati stati in casa,si voi ceilalti plateati mai mult de jumate,nu jumate. E rusinos ca dupa ce ca sunteti cu musca pe caciula mai ai si tupeul sa comentezi de noua lipitoare.
Problema sta altfel, de unde sti tu cati bani a aspirat ea? Ti-a facut cineva vre-un raport? Se vede ca inventezi orice la nervi ...asa ca nu esti deloc credibila.
E f bine ca a inceput sa se trezeasca prostul la realitate , adica sa nu va mai intretina pe voi...singura lui problema este ca nu se muta sa traiasca linistit alaturi de lipitoarea lui,fara sa va mai intretina deloc pe voi,cei care profitati de el. Mama ta daca e casnica a fost lipitoarea lu taicatu sau ?
Nush cum poti sa critici familia ei,cand voi sunteti tot o adunatura de lipitori.

Iti spun sincer ca eu de mica am fost independenta,n-am trait nici pe spatele parintilor,nici al fratelui,care acum sta cu o fata in casa parintilor mei si de fiecare data cand o aud pe mama ca spune ca fata mananca banii fratelui ,o invat sa se comporte si sa nu mai fie rautacioasa,pt ca niciodata nu o sa stie ea ce fac ei doi cu banii,care pune mai multi bani,care pune mai putini bani....
Tre sa fim mai buni si sa incercam sa vedem realitatea scotand rautatea din suflet....
Sufletul tau e plin de rautate,asa incearca sa scoti veninul din sange.
De obicei fata/baiatul care vine in casa soacrei/socrului is vazuti cu ochi rai si se vorbeste toate bazaconiile despre ei,care nu-s intodeauna realitatea.

O zi frumoasa dragi lipitori,incercati sa va dezlipiti
DydiG
Postat pe 23 Mai 2010 19:16
De la: DydiG, la data 2010-05-23 19:16:29
De la: kudika073812, la data 2010-05-16 16:16:13Bunã ziua!
Nu ºtiu cum sã încep,dar o sã îndrãznesc,poate mã ajutã ºi pe mine cineva care a fost într-o situaþie asemãnãtoare!
Pe scurt: de trei ani de zile s-a"aciuit" la noi în casã un aspirator de bani,un scai aº putea spune care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" care mai nou traseazã cheltuielile în casã pe jumãtate,fãfrã sã þinã cont cã de trei ani fata asta nu a adus nici un suport material în casã,mai mult am avut doi"prieteni" la cãrora le-a fãcut avansuri ,doar de distracþie,numai sã mã calce pe nervi,cu unul dintre ei chiar s-a culcat pe bani,dar acest fapt nu l-a prea deranjat pe fratele meu,mai mult i-a " aspirat" vreo......mii de euro într-o zi ...ºi culmea...a iertat-o ...
În plus nu lucreazã,este studentã, la ºcoalã nu se duce,se trezeºte la ora unu dupãamiazã,sfideazã pe toatã lumea din casã,ne râde în nas cum îl manipuleazã pe dobitocul de fratele meu mai mic,care se crede mare cuceritor,crede cã a prins pe Dumnezeu de picior ºi fata asta îl manipuleazã cum vrea ea,mai mult bagã vrajbã între noi...nu ne mai înþelegem..
În plus,când am avut vreodatã nevoie de ea,totdeauna s-a fofilat ca o laºã calculatã ce este ea.
Cu riscul de a mã considera vreo scorpie,vã rog daþi-mi vreun sfat...
Din pãcate o ajutã cineva din umbrã,cã ea nu prea are în tãrtãcuþã nimic,dar are o familie fãrã servici niciunul care o îndeamnã sã stea la noi nu conteazã cum dar sã-l perieze pe fraier de bani pânã o dã afarã din casã...
Doamne nu se poate sã ni se întâmple aºa ceva în casa noastrã,niciodatã nu am fãcut rãu la nimeni cu intenþie,cu ce-am greºit de ne-am procopsit cu o asemenea podoabã în casã...
Este din ce în ce mai nesimþit,deºi a pierdut un an preþios din viaþa lui,a pierdut un an de studii pentru cã nu a învãþat,cã domniºoara se plictisea ºi îi trebuia ceva acþiune ºi în loc sã înveþe ...a plecat cu ea vreo 5 zile pe litoral....ºi a picat anul....ºi a pierdut o grãmadã de bani...
Vã spun sincerã cã nici acum când ea terminã ºcoala,nu sunt sigurã cã el terminã...Eu în locul ei mã cãram de mult,dar nu ea stã cu nesimþire,deºi i-a spus de n-ºpe ori sã plece...dar nu pleacã...ºi pace...Dumnezeu sã mã ierte dar îmi face zile fripte fata asta ºi culmea de la un timp îm
Vecina de lângã mine mi-a transmis cã o bate dacã o mai prinde cã se uitã la bãrbatu-sãu...
A ajuns sã negocieze cu tata cheltuielile casei,nici unul dintre fraþi nu a îndrãznit mãcar sã se gândeascã la acest lucru,în condiþiile în care tata este ºomer,eu câºtig destul de puþin,iar mama este casnicã...


Deci daca inteleg eu bine " un aspirator de bani,lipitori,un scai care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" " ati fost voi pana sa mai vina inca o lipitoare. Si v-ati suparat f tare ca sponsorul casei ,care va tinea in puf , a delimitat cheltuielile. F bine a facut ,normal era sa imparta cheltuielile la 5 sau cati stati in casa,si voi ceilalti plateati mai mult de jumate,nu jumate. E rusinos ca dupa ce ca sunteti cu musca pe caciula mai ai si tupeul sa comentezi de noua lipitoare.
Problema sta altfel, de unde sti tu cati bani a aspirat ea? Ti-a facut cineva vre-un raport? Se vede ca inventezi orice la nervi ...asa ca nu esti deloc credibila.
E f bine ca a inceput sa se trezeasca prostul la realitate , adica sa nu va mai intretina pe voi...singura lui problema este ca nu se muta sa traiasca linistit alaturi de lipitoarea lui,fara sa va mai intretina deloc pe voi,cei care profitati de el. Mama ta daca e casnica a fost lipitoarea lu taicatu sau ?
Nush cum poti sa critici familia ei,cand voi sunteti tot o adunatura de lipitori.

Iti spun sincer ca eu de mica am fost independenta,n-am trait nici pe spatele parintilor,nici al fratelui,care acum sta cu o fata in casa parintilor mei si de fiecare data cand o aud pe mama ca spune ca fata mananca banii fratelui ,o invat sa se comporte si sa nu mai fie rautacioasa,pt ca niciodata nu o sa stie ea ce fac ei doi cu banii,care pune mai multi bani,care pune mai putini bani....
Tre sa fim mai buni si sa incercam sa vedem realitatea scotand rautatea din suflet....
Sufletul tau e plin de rautate,asa incearca sa scoti veninul din sange.
De obicei fata/baiatul care vine in casa soacrei/socrului is vazuti cu ochi rai si se vorbeste toate bazaconiile despre ei,care nu-s intodeauna realitatea.

O zi frumoasa dragi lipitori,incercati sa va dezlipiti


iauu` .. that really hurts.!
ViSuRi_DuLcI
Postat pe 23 Mai 2010 19:20
ma
sincer eu chiar am crezut ca ai o lipitoare adevarata in casa
era sa zic:"ia-o cu furculitza"!!!!!1
wwwcamylya
Postat pe 23 Mai 2010 20:18
De la: kisa77, la data 2010-05-23 09:09:55Cica bataia e rupta din rai...................Pune-i un somnifer in ceai, leag-o bine, asigura-te ca nu exista martori si da-i la ficati. Nu-i lasa urme, poate sa-si scoata certificat medico-legal si sa te dea in judecata.
Explica-i ca daca nu se cara o sa-i aplici tratamentul asta din 2 in 2 zile (are si ea nevoie de o pauza).
Du-l pe fratiorul tau la un popa...........exista si varianta ca tarfa sa-i fi facut farmece, mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de imbecil. Gaseste o fata cumintica si incearca sa-l combini pe frati-tu.
Roga-i pe parintii tai sa depuna o plangere la politie (agresiune)..........dar trebuie sa existe dovezi.........un pumn in fata n-a ucis pe nimeni......se poate sacrifica maica-ta pt linistea familiei, nu?
Si ultima varianta (nu cea mai fericita): fa rost de niste droguri .......bagai-le in captuseala de la geanta si suna la politie.........s-ar putea sa scapi de ea vreo 7 ani.

P.S. Stiu c-o sa zici ca-s dementa si ca asta se intampla numai in filme, dar n-o vei scoate din casa prin metode ortodoxe. Te confrunti cu o problema mult mai grava decat pare in realitate. Este o tarfa fara scrupule si fara suflet. Mai mult ca sigur ma-sa n-a invatat-o sa-si lase loc de buna ziua sau ca nu poti sa primesti totul gratis in viata.




Mare-i gradina domnului !Cu astfel de sfaturi....aia e inger pe langa tine...doamne fereste-ne de cei care gandesc asa !
Doamne ajuta,
Cristinica
pdg
Postat pe 23 Mai 2010 20:42
De la: pdg, la data 2010-05-23 20:42:41
De la: kisa77, la data 2010-05-23 09:09:55Cica bataia e rupta din rai...................Pune-i un somnifer in ceai, leag-o bine, asigura-te ca nu exista martori si da-i la ficati. Nu-i lasa urme, poate sa-si scoata certificat medico-legal si sa te dea in judecata.
Explica-i ca daca nu se cara o sa-i aplici tratamentul asta din 2 in 2 zile (are si ea nevoie de o pauza).
Du-l pe fratiorul tau la un popa...........exista si varianta ca tarfa sa-i fi facut farmece, mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de imbecil. Gaseste o fata cumintica si incearca sa-l combini pe frati-tu.
Roga-i pe parintii tai sa depuna o plangere la politie (agresiune)..........dar trebuie sa existe dovezi.........un pumn in fata n-a ucis pe nimeni......se poate sacrifica maica-ta pt linistea familiei, nu?
Si ultima varianta (nu cea mai fericita): fa rost de niste droguri .......bagai-le in captuseala de la geanta si suna la politie.........s-ar putea sa scapi de ea vreo 7 ani.

P.S. Stiu c-o sa zici ca-s dementa si ca asta se intampla numai in filme, dar n-o vei scoate din casa prin metode ortodoxe. Te confrunti cu o problema mult mai grava decat pare in realitate. Este o tarfa fara scrupule si fara suflet. Mai mult ca sigur ma-sa n-a invatat-o sa-si lase loc de buna ziua sau ca nu poti sa primesti totul gratis in viata.





scz...am postat gresit m-ai sus...

Mare-i gradina domnului !Cu astfel de sfaturi....aia e inger pe langa tine...doamne fereste-ne de cei care gandesc asa !
pdg
Postat pe 23 Mai 2010 20:44
...mmda,
Tie ti se pare corect sa ne pui pe noi in pozitzie de judecatori fatza de ea, fara ca sa-i ascultam si punctul ei si al fratelui tau de vedere ???

Tu o numesti lipitoare, aspirator de bani x,y... dar asta e doar punctul tau de vedere !

Un Judecator curat si drept, pune lucrurile in balantza ... tu insa, ai venit sa-ti ceri sprijin, ca si cum tu ai avea deja dreptate. Pt tine, procesul este deja incheiat.
Ei bine, daca tu ai castigat deja procesul si ea este cea vinovata, atunci de ce esti tu cea care sufera ?
Vezi tu ? pe Dumnezeu nu-l potzi pacali, in fatza lui inca nu ai castigat procesul.

In momentul de fatza, lucrurile stau perfect la locul lor. Toate nevoile noastre au un pretz.
Analizeaza-ti nevoile si-ti vei intzelege cifra facturilor...

Daca vrei sa condamni pe cineva, condamna-ti parintzii care s-au despartzit de intzelepciunea lui Hristos si v-au crescut fara bazele morale... ulterior, condamna-te pe tine, ca ai ales sa te incarnezi intr-o asemenea familie.


Doar cei ce-si recunos pacatele sint in masura sa vindece efectul lor. Pacatele, sint izvoare de suferintze... gaseste-ti izvorul pacatelor, pune-i un dop si ai rezovat problema.
denis_3d25
Postat pe 23 Mai 2010 21:33
urasc "lipitorile astea", de ce nu faceti o sedinta de familie si il luati frumusel pe fratele tau deoparte si ii spuneti ca asa zisa iubita a lui nu este responsabilitatea voastra ci doar a lui daca lui ii place sa i se manance banii ii treaba lui dar voi nu aveti nevoie de alte probleme pe cap daca ea il iubeste atat de mult cum probabil pretinde de ce nu isi gaseste de lucru si ea ca sa cotizeze in casa,faceti-l sa priveasca si din perspectiva asta,daca nu intelege atunci ii spuneti ori ea ori voi si daca o alege pe ea atunci bagajelu si bascuta si afara din casa.nu o sa reziste nici o saptamana
Divine_Girl
Postat pe 24 Mai 2010 00:08
De la: DydiG, la data 2010-05-23 19:16:29

Deci daca inteleg eu bine " un aspirator de bani,lipitori,un scai care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" " ati fost voi pana sa mai vina inca o lipitoare. Si v-ati suparat f tare ca sponsorul casei ,care va tinea in puf , a delimitat cheltuielile. F bine a facut ,normal era sa imparta cheltuielile la 5 sau cati stati in casa,si voi ceilalti plateati mai mult de jumate,nu jumate. E rusinos ca dupa ce ca sunteti cu musca pe caciula mai ai si tupeul sa comentezi de noua lipitoare.
Problema sta altfel, de unde sti tu cati bani a aspirat ea? Ti-a facut cineva vre-un raport? Se vede ca inventezi orice la nervi ...asa ca nu esti deloc credibila.
E f bine ca a inceput sa se trezeasca prostul la realitate , adica sa nu va mai intretina pe voi...singura lui problema este ca nu se muta sa traiasca linistit alaturi de lipitoarea lui,fara sa va mai intretina deloc pe voi,cei care profitati de el. Mama ta daca e casnica a fost lipitoarea lu taicatu sau ?
Nush cum poti sa critici familia ei,cand voi sunteti tot o adunatura de lipitori.


Auzi draga mea, dar pe baietel, cine mama ma-si l-a crescut? Nu cumva mama si tata? nu cumva parintii au contribuit si ei cu ceva? Adica tu nu ti-ai ajuta parintii daca sunt in dificultate? Bai nene, ce mentatlitate ai... (de copil cazut in bila)
Deci mai bine vine una care ii da puta, si ca de DARNICA CE E O MAI DA SI PE LA ALTII, si il mananca de bani (gura ma-si-i de bagaboanta), decat frumuselu' de el, sa geseasca una "care tine cu casa", asa isi ajuta si familia, si o "intretine" si pe ea. Scuza-ma ca nu suport FENOMENELE astea a naturii (ca nu se pot numi femei) si ca sunt mai familista de felul meu, dar am doar 20 de ani... tu cati ani ai de gandesti asa?
lusha_ubitik
Postat pe 24 Mai 2010 00:50
parintii tai trebuie s-o ia de ciuff si afara cu ea!! si tu la fel poti face.. fratele tau nu are decat sa plece cu ea!!!! va veni el inapoi nu va afceti griji!! cat cinism si ipocrizie!!! nu trebuia sa-i permiteti atatea lucruri.... paduchele ajuns in varful capului.... imi pare rau pt tine.. si familia ta... nu aveti nicio vina.. decat aceea ca ii permiteti asa ceva!!
dr10mady
Postat pe 24 Mai 2010 00:56
De la: pdg, la data 2010-05-23 20:44:50
De la: pdg, la data 2010-05-23 20:42:41
De la: kisa77, la data 2010-05-23 09:09:55Cica bataia e rupta din rai...................Pune-i un somnifer in ceai, leag-o bine, asigura-te ca nu exista martori si da-i la ficati. Nu-i lasa urme, poate sa-si scoata certificat medico-legal si sa te dea in judecata.
Explica-i ca daca nu se cara o sa-i aplici tratamentul asta din 2 in 2 zile (are si ea nevoie de o pauza).
Du-l pe fratiorul tau la un popa...........exista si varianta ca tarfa sa-i fi facut farmece, mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de imbecil. Gaseste o fata cumintica si incearca sa-l combini pe frati-tu.
Roga-i pe parintii tai sa depuna o plangere la politie (agresiune)..........dar trebuie sa existe dovezi.........un pumn in fata n-a ucis pe nimeni......se poate sacrifica maica-ta pt linistea familiei, nu?
Si ultima varianta (nu cea mai fericita): fa rost de niste droguri .......bagai-le in captuseala de la geanta si suna la politie.........s-ar putea sa scapi de ea vreo 7 ani.

P.S. Stiu c-o sa zici ca-s dementa si ca asta se intampla numai in filme, dar n-o vei scoate din casa prin metode ortodoxe. Te confrunti cu o problema mult mai grava decat pare in realitate. Este o tarfa fara scrupule si fara suflet. Mai mult ca sigur ma-sa n-a invatat-o sa-si lase loc de buna ziua sau ca nu poti sa primesti totul gratis in viata.





scz...am postat gresit m-ai sus...

Mare-i gradina domnului !Cu astfel de sfaturi....aia e inger pe langa tine...doamne fereste-ne de cei care gandesc asa !



Auzi, ma scuzi putin ca intervin... dara daca al tau copil, aduce asa un FENOMEN in casa, tu ce i-ai face? L-ai lua/ ai lua-o in brate si i-ai spune: " Bun venit in familie!" ? Na', acu' fiecare cu parera lui, dar LIPITOAREA aia nu stie de vorba buna, asa ca metodele neortodoxe sunt singura sansa de scapare!
lusha_ubitik
Postat pe 24 Mai 2010 00:57
De la: felixcat, la data 2010-05-23 18:42:29ii bateam pe amandoi de se cacau pe ei

nu sunt de acord... nu au vb cu ei pt ea a avut influenta asupra lui.. si akm nu s eiteleg bine tot de-aia.. si apoi i-au cautat pt k aveau nevoie de ei... mai ales k aveau un copil... astfel de lichele.. trebuiesc lasate fara nimic... sa vada ce inseamna greul.. nu s afi servita si sa faci mutre si sa controlezi pe altii...
dr10mady
Postat pe 24 Mai 2010 01:02
De la: denis_3d25, la data 2010-05-23 21:33:40...mmda,


Daca vrei sa condamni pe cineva, condamna-ti parintzii care s-au despartzit de intzelepciunea lui Hristos si v-au crescut fara bazele morale... ulterior, condamna-te pe tine, ca ai ales sa te incarnezi intr-o asemenea familie.



Vreau sa-ti PUN O INTREBARE.
De cand incoa' fiecare alege in ce familie sa se nasca? Si de une stii tu cum i-au crescut parintii?Ia zi, nu cumva in acest caz tu judeci?
P.s.: Cand scrii un post, scrii de dragul artei?Sau cate-odata mai si gandesti ce scrii? Nu de alta, dar te contrazici singur...
lusha_ubitik
Postat pe 24 Mai 2010 01:03
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-24 00:50:44
De la: DydiG, la data 2010-05-23 19:16:29

Deci daca inteleg eu bine " un aspirator de bani,lipitori,un scai care îi mînâncã banii fratelui meu mai mic "sponsorul" " ati fost voi pana sa mai vina inca o lipitoare. Si v-ati suparat f tare ca sponsorul casei ,care va tinea in puf , a delimitat cheltuielile. F bine a facut ,normal era sa imparta cheltuielile la 5 sau cati stati in casa,si voi ceilalti plateati mai mult de jumate,nu jumate. E rusinos ca dupa ce ca sunteti cu musca pe caciula mai ai si tupeul sa comentezi de noua lipitoare.
Problema sta altfel, de unde sti tu cati bani a aspirat ea? Ti-a facut cineva vre-un raport? Se vede ca inventezi orice la nervi ...asa ca nu esti deloc credibila.
E f bine ca a inceput sa se trezeasca prostul la realitate , adica sa nu va mai intretina pe voi...singura lui problema este ca nu se muta sa traiasca linistit alaturi de lipitoarea lui,fara sa va mai intretina deloc pe voi,cei care profitati de el. Mama ta daca e casnica a fost lipitoarea lu taicatu sau ?
Nush cum poti sa critici familia ei,cand voi sunteti tot o adunatura de lipitori.


Auzi draga mea, dar pe baietel, cine mama ma-si l-a crescut? Nu cumva mama si tata? nu cumva parintii au contribuit si ei cu ceva? Adica tu nu ti-ai ajuta parintii daca sunt in dificultate? Bai nene, ce mentatlitate ai... (de copil cazut in bila)
Deci mai bine vine una care ii da puta, si ca de DARNICA CE E O MAI DA SI PE LA ALTII, si il mananca de bani (gura ma-si-i de bagaboanta), decat frumuselu' de el, sa geseasca una "care tine cu casa", asa isi ajuta si familia, si o "intretine" si pe ea. Scuza-ma ca nu suport FENOMENELE astea a naturii (ca nu se pot numi femei) si ca sunt mai familista de felul meu, dar am doar 20 de ani... tu cati ani ai de gandesti asa?



Deci in primul rand am mai multi ani decat tine si probabil ca gandesc f bine.
Tu iti expui punctul de vedere si propia parere si eu pe a mea.
Una e sa fi familist...si eu sunt familista,am propia mea familie sot,copil...si familia care m-a facut si crescut.Logic ca i-as ajuta la nevoie...dar una e sa-i ajuti la nevoie pe parintii tai...si una sa fi "sponsorul casei" al intregii familii(frati,surori ce mai are ca ei au mainile legate,nu pot lucra)
Ce nu intelegi tu...daca citesti f bine postarea persoanei acre a creat acest topic o sa intelegi ca fratiorul cel mic o fost tot timpul sponsorului casei,nu este obligat sa fie sposorul casei.... ca parintii te fac si te cresc asta nu inseamna ca tu esti obligat dupaia sa-i cresti...e normal sa-ti ajuti parintii,dar atata timp cat ei te respecta, si-ti respecta viata si intimitatea. In acest caz el trebuie sa ia deciziile in ceea ce-l priveste si in nici un caz surioara.
Daca surioara se crede mai desteapta de ce nu sponsorizeaza ea casa?
Totusi ce n-am inteles eu,de unde sti tu cum o este de fapt acea fata care este numita "lipitoare"? De ai sarit in asa hal in sus?
Lipitoarea de sorasa care pana acum a profitat de banii lui...a sarit arsa in sus sa ne scrie noua pe topic,ca vai nu mai plateste fratemiu toate cheltuielile,acum tre sa platesc si eu...si nu-mi mai da fratemiu bani de haine si machiaje ca ii da la fufa aia.....Tre sa priceapa ca odata si odata fratiorul v-a face aripi si v-a trebuii sa zboare la casa lui,cu banii lui si cu nevasta lui.
Asa ca stai linistita fetita...cand vei ajunge si tu la casa ta sper sa gandeti altfel...si in primul rand sa vorbesti altfel, pentru ca educatia se vede in primul rand din limbaj.
DydiG
Postat pe 24 Mai 2010 01:23
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-24 01:03:48
De la: denis_3d25, la data 2010-05-23 21:33:40...mmda,


Daca vrei sa condamni pe cineva, condamna-ti parintzii care s-au despartzit de intzelepciunea lui Hristos si v-au crescut fara bazele morale... ulterior, condamna-te pe tine, ca ai ales sa te incarnezi intr-o asemenea familie.



Vreau sa-ti PUN O INTREBARE.
De cand incoa' fiecare alege in ce familie sa se nasca? Si de une stii tu cum i-au crescut parintii?Ia zi, nu cumva in acest caz tu judeci?
P.s.: Cand scrii un post, scrii de dragul artei?Sau cate-odata mai si gandesti ce scrii? Nu de alta, dar te contrazici singur...


Draga mea aici nici n-as zice ca a scris o fata de 20 de ani...deci ii spui persoanei ca se contrazice....si tu de altfel te contrazici.....pai ii atragi atentia de ce judeca...dar tu ai voie sa-l judeci pe el?
DydiG
Postat pe 24 Mai 2010 01:26
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-24 00:57:31
De la: pdg, la data 2010-05-23 20:44:50
De la: pdg, la data 2010-05-23 20:42:41
De la: kisa77, la data 2010-05-23 09:09:55Cica bataia e rupta din rai...................Pune-i un somnifer in ceai, leag-o bine, asigura-te ca nu exista martori si da-i la ficati. Nu-i lasa urme, poate sa-si scoata certificat medico-legal si sa te dea in judecata.
Explica-i ca daca nu se cara o sa-i aplici tratamentul asta din 2 in 2 zile (are si ea nevoie de o pauza).
Du-l pe fratiorul tau la un popa...........exista si varianta ca tarfa sa-i fi facut farmece, mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de imbecil. Gaseste o fata cumintica si incearca sa-l combini pe frati-tu.
Roga-i pe parintii tai sa depuna o plangere la politie (agresiune)..........dar trebuie sa existe dovezi.........un pumn in fata n-a ucis pe nimeni......se poate sacrifica maica-ta pt linistea familiei, nu?
Si ultima varianta (nu cea mai fericita): fa rost de niste droguri .......bagai-le in captuseala de la geanta si suna la politie.........s-ar putea sa scapi de ea vreo 7 ani.

P.S. Stiu c-o sa zici ca-s dementa si ca asta se intampla numai in filme, dar n-o vei scoate din casa prin metode ortodoxe. Te confrunti cu o problema mult mai grava decat pare in realitate. Este o tarfa fara scrupule si fara suflet. Mai mult ca sigur ma-sa n-a invatat-o sa-si lase loc de buna ziua sau ca nu poti sa primesti totul gratis in viata.





scz...am postat gresit m-ai sus...

Mare-i gradina domnului !Cu astfel de sfaturi....aia e inger pe langa tine...doamne fereste-ne de cei care gandesc asa !



Auzi, ma scuzi putin ca intervin... dara daca al tau copil, aduce asa un FENOMEN in casa, tu ce i-ai face? L-ai lua/ ai lua-o in brate si i-ai spune: " Bun venit in familie!" ? Na', acu' fiecare cu parera lui, dar LIPITOAREA aia nu stie de vorba buna, asa ca metodele neortodoxe sunt singura sansa de scapare!


Se vede cum ai fost crescuta......deci daca pt tine violenta si rautatea este solutia intr-o problema.... ai gresit din start calea in viata.

DydiG
Postat pe 24 Mai 2010 01:31
DyDiG lasa-ma sa te contrazic papusa... Eu am o familie a mea, de aproape un an stau cu logodnicul meu asa ca... Am crescut destul daca sunt capanila sa stau impreuna cu un barbat mult mai mare ca mine, si ca naiba, sa-l si duc pe caile bune (dar na', de unde sa stii tu toate astea ca doar nu ma cunosti). Nu ai de unde sa stii cum am fost educata, cum am fost crescuta.Daca esti psihiloaga, te rog, sa-mi faci si mie profilul, ca de', esti docotreasa dupa cum "ma judeci".
Partea proasta stii care e? Ca tu tii apararea unui FENOMEN al naturii (ca aia nu e femeie) si culmea, ii dai dreptate! Si mai si jignesti familia fetei asteia saraca.Ai 2 posibilitati:
1. Ori ai fost ca ea, si te-ai facut fata cuminte la casa ta.
2. Ori esti inca un copil de nu mai mult 15 ani.
lusha_ubitik
Postat pe 24 Mai 2010 01:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE VREA? 59 De la: andra_05 8 Mai 2009 09:11
Ganduri nelinistite 23 De la: pickard 4 Mai 2011 16:05
Ce ziceti de barbatii gemeni? 73 De la: tha_cold_butterfly 19 August 2013 17:20
ce e de facut? 6 De la: kudika_27270 23 Ianuarie 2013 13:25
o parere....? confuza :( 21 De la: ana_34 21 Septembrie 2010 16:26