Setari Cookie-uri

De ce mereu ne indragostim de cine nu trebuie?

Buna va mai cer odata sfatul nu stiu de cate ori am sa mai am nevoie de sfaturi , dar sincer nu stiu ce imi mai cred. Am mai scris povestea mea de baiatul cu care vorbesc de 4 luni si ca mi-a propus pe mess sa ne casatorim si el este plecat din tara si ca mie imi este frica de cuvantul casatorie pentru ca pentru mine casnicia este ceva serios pe care o ai toata viata sii nu poti face greseli , am dezbatut acest lucru cu el si i-am spus ce ma doare m-a inteles si mi-a spus te inteleg nu este nici o graba mai intai ne cunoastem mai bine si apoi.
De ce scriu ca m-am indragostit de cine nu trebuie pentru ca de cand il cunosc mereu am plans pentru el din cauza ca a avut 3 accidente si un preinfarct pentru ca este si bolnav.Pentru mine nu conta asta . Ce ii drept de fiecare data cand ii spune-am sa aiba grija de el nu avea mereu facea cate ceva si eu plang de fiecare data .
Imi spune te iubesc si eu poate de proasta nu stiu de ce ma abtin din nevi nu il cert asa drastic ca ar trebui sa ii spun multe ,dar las mereu de la mine si stiu ca nu am facut bine deloc deoarece deja nu mai pot plang mereu si nu ma mai concentrez la invatat .
Familia (fratii lui,cumnatii ) m-au rugat sa vorbesc cu el si sa ii readuc mintile la cap ca pe ei nu ii asculta chiar daca sunt cu el acolo .
Am trecut si peste faptul ca de cate ori vorbeam fosta lui prietena din il suna si plangea ca si-a anulat nunta si ca vrea sa vina la el si el ii raspundea in fata mea ca nu o mai vrea ca timp de 4 ani nu i-a mai pasat de el si au vorbit ca amici si el a incercat sa mearga mai departe chiar daca i-a fost greu .
I-am spus vorbeste cu ea si nu o alunga asa prin telefon nu vorbiti pe telefon macar aveti curajul sa va vedeti fata in fata sa va spuneti cuvintele .Pentru ca o relatie ca a lor a durat 2 ani de zile si de cand a fost el plecat in strainatate el nu a reusit sa o uite , de fiecare data cand gaseste pe cineva se uita la ea si isi aminteste de cea care i-a ranit sufletul si plange mereu .
Vorbea cu mine ,dar eu nu is chiar asa de proasta vad ca in ochii poti citii suferinta sufletului lui si se zbatea intre sentimentul pe care il simte pentru mine si pt ea ,ii greu asa .
Eu am decis sa incetez discutiile cu el pentru un timp sa le reduc nu asa dintr-o data ca pentru mine era greu deja .
Acum regret din cauza ca in seara cand am stat cu el numai o jumatate de ora in seara aceea a iesit afara si-a luat masina si a plecat suparat spre biroul lui dupa niste acte si la reintoarcerea spre casa a avut un accident mi-au spus ca baiatul cu care vorbeam este in coma ,nu va doresc sa stiti cum m-am simtit.
Si-a revenit are gatul in ghips,mandibula fracturata si coloana vertebrala fracturata nu se stie daca va mai putea umbla vreodata sau nu .
gdeia
Postat pe 30 Mai 2010 17:46
din cate am inteles din textul tau e ca nu prea ai incredere in dragostea lui pentru tine...si pe buna dreptate. ar fi bine sa luati o pauza ca el sa se gandeasca mai bine si sa se lamureasca daca intr-adevar tine la tine si nu vrea sa faca pasul de a se casatori cu tine doar din "razbunare" sa spun asa, pentru fosta lui prietena. daca el nu vrea sa se intalneasca cu ea e un semn de intrebare...poate se gandeste ca ar putea ceda in fata ei sau poate se gandeste ca asa ii va fi mult mai greu sa o uite.
in ceea ce priveste accidentele lui ...sa stii ca ce ii este sortit omului asta o sa i se intample. nimeni nu are puterea de a decide.
nu iti spun sa il dai la o parte, ci doar sa ii explici ca nu e nevoie sa se casatoreasca cu tine pentru a o uita pe fosta si ca daca intr-adevar o sa faceti pasul acesta nu o sa aveti liniste in casatorie pentru ca intotdeauna va exista o urma din trecut.
MULT SUCCES ! si sa stii ca e mai bine sa vorbiti deschis decat sa va fie teama de raspunsul celuilalt!
AAANNDreea
Postat pe 8 Iunie 2010 13:46
eu zic sa'ti ieie gandul de la el.....nu va trece niciodata peste fosta relatie....nu faci decat sa te amagesti singura,crede'ma stiu cum e. vei gasi candva si jumatatea ta. pana la urma tot la ea se va intoarce, insurat cu tine sau nu......sorry...asta e crudul adevar!
kudika196474
Postat pe 15 Iunie 2010 13:25
Multumesc mult de sfaturi deja am povestit pe tema asta cu el ce ii drept m-am amagit singura si am pus suflet in ceva ce nu merita sa pun se pare ca am fost naiva pentru ca atunci cand sunt alaturi de cineva pun suflet si ma implic mult chiar daca nu ar trebui ,nu imi place sa vad pe celalat de langa mine ca sufere asta este firea mea nu cred ca o sa ma pot schimba.
gdeia
Postat pe 15 Iunie 2010 16:48
dacã tot e rãnit io zic sã-i mai faci și tu o zgârieturã ....fu*e-i una in coa_ie...sã te ținã minte și pe tine, nu numai pe fosta...
freakyyy
Postat pe 15 Iunie 2010 18:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa studiez ceva ce ma atrage... 14 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 23:04
Bioenergia 7 De la: Alexandra_Horecica 17 Octombrie 2009 21:29
ce facultate alegem? 11 De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 20:28
Cum sa invat mai repede???????? 30 De la: LisaMe 25 Iunie 2015 10:19
mercedes e270 nu mai porneste la cheie 3 De la: PICCKARD 18 Octombrie 2011 06:31