Setari Cookie-uri

hepatita C se ia de la stomatologie!!!!

Cred ca aveti o problema cu medicii dentisti...Va plangeti ca au preturi mari, dar cati v-ati intrebat de ce? Apoi pentru ca este prea scump mergeti in alta parte unde este mai ieftin si daca ceva nu va convine aruncati cu noroi in toti!Foarte frumos...oricum e mai usor sa dai vina pe altii decat sa-ti accepti propriile greseli
Numai bine
RaMaya_healthy
Postat pe 5 Februarie 2009 10:08
corect! hepatita c se poate lua si din cabinetul stomatologic( este incorect spus de la stoamtologie). dar asta nu inseamna ca este singurul loc unde putem fi infectati.
despre cabinetele stomatologice..ce sa spun.eu nu pot crede ca un instrument care a cazut pe jos , este ridicat si apoi introdus imediat in gura pacientului. se curata cu apa, cu alcool..
intrumentele folosite la un pacient..oblogatoriu se sterilizeaza pt o noua folosire. exista azi autoclave-uri..fara care un cabinet stomatologic nu are drept sa functioneze.si nu vad de ce instrumentele nu ar fi autoclavate..
anumite persoane sunt mai sensibile si iau virusul mai usor.
e pacat sa aruncam in cabinete si in medici. la urma urmei..daca tot ne e frica de stomatolog...de ce nu periem dintii zilnic ? de ce nu folosim apa de gura sau ata dentara?? de ce ajungeti sa va miroasa gura in autobuze si tramvaie?? o masea umflata trece de la faza de simpla carie...pana se sparge, se impute si se umfla.asa ca..prevenind acriile puteti preveni si hepatita c
Robert
Postat pe 5 Februarie 2009 15:01
NU are importanta prea mare unde lucrez cert este ca virusul hepatitei c se ia SI de la stoamtologie nu am afirmat ca se ia EXCLUSIV de la stomatologie desigur la fel de bine se poate lua de la manichiura pedichiura si de la orice manopera cu instrumente care pot ajunge in contact cu sangele acesta din urma fiind principalul transmitator al virusuli.Iar in legatura cu serilizarea la poupinel...Acesta nu urca decat pina la 180 de grade celsius.Nu ar conta ca nu urca la 200 de grade ajung 160 problema este timpul in care se face sterilizarea trebuie 2 ore.sSi desigur mai terbuie sa se si faca.Frezele de la stomatologie nu se sterilizeaza la temperaturi inalte pentru ca se deterioreaza si domnii doctori nu cheltuiesc bani pe asta.Bine ar fi daca ar exista de unica utilizare la preturi ffff mici sa le cumpere si ei pt ca pentru o plmba percep o taxa de 120 lei.Suficient zic eu.
maria1931
Postat pe 5 Februarie 2009 19:00
Ce aiureala cum sa fie necesar pt avizul de functionare autoclavul?Nu este adevarat.Eu una nu am vazut in absolut nici un cabinet autoclav si credeti-ma stiu perfect cum arata lucrez cu unul.Si apoi nu se stie daca cei infectati de la stomatologie cu virus C nu s-au spalat pe dinti sau nu au folosit apa de gura nici nu s-a imputit nimic la ei in gura.
maria1931
Postat pe 5 Februarie 2009 19:06
va rog frumos cine stie, cine cunoaste medic stomatolog bun, specializat in parodontologie, sa-mi dea si mie nume, adresa, nr telefon, fie aici fie la adresa anaionescu67@gmail.com
multumesc mult si multa sanatate
Onaona
Postat pe 6 Februarie 2009 13:20
autoclavul functioneza la temperaturi foarte inalte, circa 2 ore. daca dr nu-l pune 2 ore..atunci pt ce-l mai pune? eu nu am vazut nicaieri in lume sa se foloseasca instrumente de unica folosinta la cabinetul stomatologic. de exemplu..un cleste pt molarul de minte..daca e de unica folosinta..e din plastic nu?? si stunci il poti da copilului se se joace cu el, pt ca nu se poate lucra cu asa ceva. cum poti scoate o masea de minte cu un cleste din plastic!!????????sau. cum ar fis a fe o oglina din plastic. pai oglina are si rolul de a indeparta limba.cu o oglinda din plastic nu se poate face nimic.cum ar fi sa ai o sonda din plastic? pai..trebuie sa fie ascutita..ca sa masori adancimea cariei. deci..chiar nu se poate.daca erau folosibile, se inventau instrumentele de unica folosinta, pt stomatologie. eu am vazut instrumente stomatologice..sterilizate 10 ani zilnic..cu exceptia concediului de odihna, anual..si aratau foarte bine. nu sunt nici ruginite, nici altcumva. nu poti lucra cu un instrument deteriorat pt ca nu iti poti face treaba.
eu spuneam ca avand o buna igiena eviti mersul la stomatolog, eviti extractiile( sangerarea) si astfel diminuezi riscul de a lua orice boala, nu numai hepatita c.
si..am auzit eu la tv..la emisiunea ''un dr pt dvs'' pe tvr... cum ca hepatita c se poate lua si prin lichid seminal, nu numai saliva, sangerare. asa ca..nu ne mai sarutam..nu mai facem dragoste , nu mai mergem la dentist, la genicolog..la restaurant , pt ca sunt paharele murdare...stam inchisi in casa, imbracati intr-un sac steril si hibernam! si doamna maria..va recomand eu o multime de cabinete stomatologice cu autoclavuri. poate sunt tinute intr-o camera separata..nu la vederea dvs!
Robert
Postat pe 9 Februarie 2009 17:54
multumesc Roberta chiar doresc sa stiu cabinete stomatologice cu autoclav.Autoclavul daca merge 2 ore expldeaza timpul maxim de sterilizare este de o ora jumatate la 2 atmosfere.doua ore nicidecum .Dar este sufucient o ora dar sa existe si sa functioneze desigur.
maria1931
Postat pe 10 Februarie 2009 18:58
cabinete stomatologice cu autoclave:stoma dent, dent estet... care nu sunt pentru lumea de rand..cabinetele sunt pentru VIP-uri..care patesc oricat pt dinti frumosi, nu numai pt tratamente.. iar..cabinete cat de cat cu preturi normale..pe strada unirii .la nr 11. si pe strada brailita..intr-un bloc( clar ca se vede firma din starda!). deci eu am vazut cu ochii mei autoclavul! la urma urmei...domnii doctori sunt niste prieteni de-ai sotului meu, care e medic stomatolog..
asa ca am fost cu ochi critic in cabinete!
bafta si sa ai mai multa incredere in cabinetele din romania.
si daca intr-adevar vrei instrumente sterilizate..du-te la facultatea de stomatologie..acolo fiecare trusa ti-o da calda, prospat scoasa de la sterilizat..pt lucru.
Robert
Postat pe 13 Februarie 2009 09:33
Multumesc pt informatii acum inteleg mai multe deci SOTUL e medic stomatolog da si intr-adevar mai nou exista oameni de rand si oameni afara din rand tu din care faci parte din cei inafara de rand inteleg iar eu din cei de rand ok! Mai multa grija la exprimare s-ar putea sa jignesti anumiti oameni care chiar nu au nici o vina ca nu sunt VIP-uri mai lae s ca la noi in tara sunt extrem de multe VIP-URI FARA ABSOLUT NICI O VALOARE SI NICI UN TALENT real dar desigur au alte feluri de TALENTE.
maria1931
Postat pe 13 Februarie 2009 15:41
aH SI A FI CALDA O TRUSA NU INSEAMNA CA A FOST STERILIZATA CORECT.
maria1931
Postat pe 13 Februarie 2009 15:43
MARIE DRAGA... sotul meu nu are cabinet in romania. si chiar nu cred ca ai inspectat tu toate cabinetele stomatologice din bucuresti , sau provincie ca sa vezi daca au autoclav-uri! cand am spus VIP-uri m-am referit la oamenii cu multi, multi bani, nu la salariatii normali cu salariu intre 10-( max) 20 milioane lei vechi.deci omul de rand e un om cu salariu mediu, care se duce la stomatolog cand il doare, nu periodic, la 6 luni , cum scrie la carte.
nu discut eu valoarea vip-urilor..nici nu ma intereseaza.in romania oamenii cu bani multi apar in paginile ziarelor si pe net, de aceeaia i-am numit vip-uri . ii pot numi bogatani , ca sa te simti tu bine!.
instrumentele folosite se spala foarte bine cu peria, apoi se pun la sterilizat intai intr-o solutie intre 30 minute si 1 ora...dupa care se pun in autoclave.
iar daca nu ai incredere in medicina romaneasca..emigreaza draga! eu am incredere numai in medicii romani.
de ex eu anual ma duc la control la mary's stop pe b-dul marasesti. m-a durut odata urechea..si m-am dus la policlinica titan. analize mi-am facut tot la policlinica titan.la stomatolog nu m-am dus decat la medicul din liceu, acum 20 ani, pt tratament ortodontic! sotul meu nu mi-a facut o plomba in 15 ani!
eu iti recomand cand mergi la cabinete stomatologice sa rogi doctorul sa-ti arate autoclavul si cum scoate instrumentele din el. daca nu-ti convine..pur si simplu faci reclamatie la OPC! si rezolvi problema. dar sa nu fii convinsa ca hepatita o iei ducandu-te la stomatolog. si ti-am spus..poti evita vizitele la dr( deci si riscul de imbolnavire cu orice boala) printr-o igiena corecta( a mainilor, a dintilor, a organelor genitale), prin sex protejat, etc
sau...te bagi intr-un sac steril si umbli cu el pe strada..sau ai incredere in medicina romaneasca( atunci cand e nevoie)! eu traiesc in strainatate si desi platesc asigurari medicale enorme, ma duc la dr doar in romania. asigurarea o platesc ca sa fie!
sper ca am incheiat subiectul
Robert
Postat pe 17 Februarie 2009 18:32
aa..mi-am adus aminte de ceva. stiai ca pt a obtine aviz de functionare a unui cabinet stomatologic iti trebuie aprobare de la pompieri????oare pt ce?? ca medicul stomatolog nu lucreaza cu foc deschis! sunt multe reguli in romania pe care nu le stii.mai informeaza-te
Robert
Postat pe 17 Februarie 2009 18:38
No problem ! Daca pe Roberta o deranjeaza ceea ce am postat si de asemenea a verificat toate cabinetele stomatologice din tara desi traieste in strainatate nu voi mai posta nimic.Apropo oare de unde stie cat salariu am? Si daca le spui bogatani pt linistea mea ca sa te citez crede-ma poti sa le spui cum vrei imi este perfect egal.Iar eu nu voi veni never ever pentru o nenorocita de plomba de la Cluj la Bucuresti asta e sigur.Apara in continuare cu MULT SUCCES specialitatea sotului tau .Te admir realmente ca aperi medicina romaneasca acolo lucrez si stiu foarte bine cum esti obligat sa-ti faci meseria cu mainile goale din lipsa dotarii si daca la Cluj e asa cine stie cum este in orasele mici.Poti fi linistita Roberta draga ca am incheiat subiectul .Ah si chiar nu ma intereseaza emigrarea as fi putut oricand medicina e un domeniu foarte bine cotat si cautat afara.Si poti fi sigura ca merg la dentist ca de fapt dentisti sunt se cred ei medici stomatologi nu ca ar fi la fiecare 3 luni pt ca de mica am avut mari probleme.
maria1931
Postat pe 20 Februarie 2009 14:03
Ah degeaba imi spui MARIE DRAGA nu ma cheama asa era doar un nickname daca stii ce inseamna asa ceva.Mi-a placut pt ca este numele bunicii mele.Pa!
maria1931
Postat pe 20 Februarie 2009 14:05
nickname??? nuuuuuuuuuuu..nu stiu ce inseamna.si un copil de gradinita stie! eu credeam ca a postat chiar bunica, dupa felul exprimarii .
si bingo! sotul meu a facut facultatea la cluj!
daca tot nu ai de gand sa te duci la bucuresti la un cabinet cu autoclave, pt ce intrebi?? e clar, a mai spus cineva pe forum..ai ceva cu medicii stomatologi!
si culmea..si eu am ceva cu incultii!
iti doresc sa ai cea mai urata boala: PARODONTOZA! ca sa fii nevoitasa te duci la stomatolog si sa pui sume enorme pe tratamente, iar cand ti-e lume amai draga sa ramai fara dinti! bafta!
ha ha ha!
Robert
Postat pe 21 Februarie 2009 20:36
Imi pare foarte rau ca am ajuns cu acea Roberta la discutii absolut inutile care nu au absolut nici o legatura cu subiectul.Sunt de fapt o gramada de insulte la adresa mea care zau chiar nu au nici o legatura cu hepatita c.Oricum ai multumesc pentru absolut tot ce imi doreste.Si te rog sa mai treci pe la scoala astfel vei invata sa scrii corect pentru ca in ultimul mesaj ai uitat multe reguli de baza ale ortografiei limbii romane.
maria1931
Postat pe 24 Februarie 2009 19:21
suntem pe un forum si chiar nu am chef sa scriu cu litera mare la inceput de propozitie.cand am sa-ti scriu un e-mail personal, am sa scriu asa cum am invatat in clasa a treia cu introducere , cuprins si sfarsit, cu virgule si cu litera mare unde trebuie. dar nu se pune problema ca ti-as scrie vreodata vreun mail. iar daca am scris doua cuvinte impreunate, sau litere inversate in cuvant...se datoreaza vitezei. credeam ca e vorba de omiterea vreunei cratime, ceva..dar tu ai ceva cu stomatologia si cu oamenii care au legatura cu ea, asa ca te iei absolut de orice.
iar pt linistea ta..daca ai de facut o amarata de plomba...nu trebuie sa-ti fie frica de hepatita. ca la plombe nu se iveste nici o picatura de sange..asa ca esti inafara de orice pericol. si uite asa ai economisit banii de drum la bucuresti!
Robert
Postat pe 25 Februarie 2009 18:29
Roberta esti o mare proasta si am eu impresia TERIBIL DE SNOABA.Eu vroiam sa spun doar ca hepatita c se poate lua SI de la stomatologie si BINEINTELES SI DIN ALTE PARTI .NIMIC MAI MULT.
maria1931
Postat pe 26 Februarie 2009 15:33
sa-ti fie rusine! faptul ca sustin medicina romanesca si cabinetele particulare..te-a deranjat incat ai inceput sa vorbesti urat. ei..lasa ca nu ai sa mai postezi mult pe forumul asta!
Robert
Postat pe 28 Februarie 2009 17:29
Este site-ul tau particular?
maria1931
Postat pe 1 Martie 2009 19:19
Ai plecat in strainatate unde nu ai net sau ti-ai inghitit replicile Roberta DRAGA?!
maria1931
Postat pe 4 Martie 2009 14:39
.....................am net, oriunde as fi!.............
Robert
Postat pe 12 Martie 2009 15:11
De la: ana28, la data 2008-12-26 20:42:47 Hepatita C se poate lua de la pedichiura,manichiura ,frizerie....si multe altele .Nu exista studii care sa ateste ca numai de la stomatologie se poate lua si oricum un cabinet care se respecta isi i-a toate masurile de precautie si foloseste dezinfectante de calitate si sa nu mai vorbim de sterilizare care la ora actuala se face la standarde europene...altfel nu ar mai functiona nici un cabinet



Bine zis "care se respecta", dar gandeste-te ca un om de rand nu isi permite sa mearga la un astfel de cabinet, asa ca merge la cabinetele de stat, care sunt cum sunt...cu aceeasi aparatura de cand au fost deschise. Cat despre sterilizarea la standarde UE, da-i pace, sunt cabinete in care medicii stomatologi isi desinfecteaza ustensilele cu Domestos
petricpatricia
Postat pe 28 Martie 2009 10:36
domestos??? dar rau s-a ajuns!
daca eu as fi in romania as face reclamtie la OPC pt toate neregulile observate. nu se poate in halul asta.
Robert
Postat pe 28 Martie 2009 20:32
De la: Roberta, la data 2009-03-28 20:32:03domestos??? dar rau s-a ajuns!
daca eu as fi in romania as face reclamtie la OPC pt toate neregulile observate. nu se poate in halul asta.


http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-cu-dintii-n-farfurie-dupa-o-simpla-vizita-la-dentist.html
Uite Romania si cum functioneaza OPC-ul...
petricpatricia
Postat pe 28 Martie 2009 20:57
Buna fetelor !Doresc sa va amintesc ca hepapatita se poate contacta si prin orice aliment care nu este spalat sau fiert si a luat contact cu un bolnav De exemplu fructele si legumele nespalate sau spalate insuficient In concluzie prima masura pentru orice boala este igiena. Exista tratamente pentru hepatita dar boala poate lasa sechele si in cel mai bun caz sensibilitati ale ficatului si organismului in general. O zi buna ...
nicusor
Postat pe 30 Mai 2009 20:56
Buna

Ca adjuvant in tratamentul hepatitei va recomand suplimnetul alimentar Argint coloidal. In paralel cu tratamentul prescris de dr.
Acest produs are propritati antibacteriene, antifungice si antivirale.Revitalizeaza ficatul prin faptul ca omoara agentii patogeni.
Nu are contraindicatii eliminandu-se singur din organism deoarece contine nanoparticule de argint. Nanoparticulele nu se dizolva in nici un lichid.
Argintul coloidal este notificat de Ministerul Sanatatii.

Sanatate
www.argint-coloidal.ro
Beni_healthy
Postat pe 3 Iulie 2009 15:31
Pt Nicusor.Pe acest forum se vorbeste despre hepatita C dumneavoastra vorbiti despre hepatita de tip A .Aceasta forma de hepatita se ia de la un aliment fiert insuficient sau alterat si asa cum spuneti de la legumele si fructele nespalate nu degeaba este denumita si hepatita C are cu totul alte cai de transmitere nicidecum alimentare nu se ia pe cale digestiva.Hepatita A nu necesita tratament medicamentos ci doar cat mai mult repaus se vindeca in 95%din cazuri singura si nu las nici un fel de sechele.Hepatita de tip C si B au tratament nenorocirea este ca in putine cazuri da rezultate si acelea doar temporare vindecare definitiva nu exista.
maria1931
Postat pe 4 Iulie 2009 18:14
Mod de transmitereSusHCV este transmis in primul rand prin contactul cu sange sau produse de sange infectat. Transfuziile sangvine si folosirea acelor si seringilor de la o persoana la alta, fara a fi sterilizate sau sterilizate insuficient au fost cele mai frecvente metode de trasmitere a infectiei cu HCV. Din 1991, odata cu introducerea screening-ului pentru anticorpii HCV (analiza atenta a sangelui si produselor de sange pentru depistarea HCV) si cu imbunatatirea testelor la mijocul anului 1992, transmiterea hepatitei C prin transfuzii a fost stopata. In prezent, consumul de droguri intravenoase este cel mai comun factor de risc pentru contactarea infectiei. Cu toate acestea, multi pacienti dobandesc hepatita C fara o expunere la sange infectat cunoscuta sau fara a consuma droguri intravenoase.

Transmiterea de la mama la fat

Transmiterea de la o femeie insarcinata la fat este neobisnuita. In cele mai multe studii, doar 5% dintre nou nascutii cu o mama infectata, devin infectati. Boala la nou nascuti este, de obicei, usoara si asimptomatica. Riscul acestei modalitati de trasmitere este ceva mai mare la femeile insarcinate care sunt infectate concomitent si cu HIV. Riscul pentru transmiterea infectiei de la mama la fat creste odata cu cantitatea de virusi din sangele mamei (mai exact numarul de copii ale virusul hepatic C in sange). Infectia nu poate fi transmisa prin alaptare.

Transmiterea sexuala

Transmiterea sexuala a hepatitei C intre partenerii monogami (cu un singur partener sexual) este neobisnuita. Din punct de vedere al transmiterii sexuale a HCV exista studii contradictorii si nu s-au tras inca concluziile.
Cercetarea sotilor sau partenerilor monogami ai pacientilor cu hepatita C a relevat ca mai putin de 5% erau infectati, si multi dintre acestia aveau alti factori de risc pentru infectie. Din acest motiv, modificarile comportamentului sexual nu sunt considerate obligatorii in cuplurile monogame, insa utilizarea unui mijloc de protectie este o atitudine mai prudenta. Testarea partenerului pentru anticorpii HCV (anti-HCV) este de ajutor in consilierea pacientilor. Persoanele cu mai multi parteneri sexuali trebuie avertizati sa foloseasca prezervativul ca metoda de protectie, acesta protejandu-i in acelasi timp si de contactarea hepatitei B si HIV.

Transmiterea sporadica

Transmiterea sporadica, atunci cand sursa infectiei este necunoscuta, este inregistrata in aproximativ 10% din pacientii cu hepatita acuta C si in 30% din cei cu hepatita cronica C. Aceste cazuri se refera, de asemenea, la infectiile contactate in comunitate. Virusul poate fi contactat prin cutite, rani superficiale, injectii, extractii dentare sau alte proceduri medicale.

carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 23 August 2009 06:51
Totul despre hepatite si virusurile hepatitice, un volum semnat de prof.dr. Adrian Streinu Cercel
Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel si-a lansat, marti, cartea "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice", cu prilejul Zilei Internationale a Hepatitei, volumul oferind raspunsuri pentru cea mai mare problema de sanatate publica din Romania: hepatita.
Potrivit statisticilor, unul din zece romani este infectat cu un virus hepatitic - B sau C -, iar Romania ocupa primul loc ca numar de persoane cu hepatita C inregistrate si locul patru in Europa ca rata a mortalitatii din cauza bolilor hepatice. Mai mult decat atat, in Romania exista mai multe persoane infectate cu virusurile B sau C decat oameni purtatori de virusul HIV.
Se estimeaza ca, de fapt, doar in tara noastra exista aproximativ 900.000 de oameni posibil infectati cu virusul B si circa 1.000.000 posibil infectati cu virusul C, aceste virusuri fiind detectabile doar prin intermediul unor analize specifice.
Studiile mai arata ca cel mai mare pericol il reprezinta faptul ca oamenii nu cunosc factorii de risc si conditiile in care se transmit virusurile hepatitice, evolutia bolii fiind adeseori foarte grava, generand ciroza sau cancer hepatic.
Cartea "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice" contine informatii despre: reventie, modalitati de transmitere, tratamente, vaccinuri, analize, teste specifice bolilor care afecteaza ficatul si interpretarile lor.
"Din pacate, in Romania sunt atat de multi oameni infectati cu aceste virusuri pacatoase, incat nu am niciodata timp cat mi-as dori sa stau de vorba cu ei, sa le explic ce se intampla cu fiecare. Mi-am dorit ca aceasta carte sa poata fi un reper pentru toti cei infectati cu virusuri hepatitice", a declarat prof. dr. Adrian Streinu- Cercel.
Cartea este alcatuita dintr-o serie de 135 de intrebari si raspunsuri adunate si selectate de editori de pe internet, astfel incat dr. Adrian Streinu-Cercel sa poata raspunde nedumeririlor tuturor.
"Bineinteles, fiecare caz are particularitatile lui, insa, in mare parte, se poate trage o concluzie in ceea ce priveste comportamentul virusurilor si felul in care acestea interactioneaza cu organismul", subliniaza autorul.
Targetul principal al cartii "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice" este format din persoane cu varste cuprinse intre 45 si 50 de ani, bolnave de hepatita sau cu risc crescut de a fi contractat virusul inainte de 1992, din cauza transfuziilor de sange, a instrumentarului nesterilizat, a intreruperilor de sarcina etc.
Populatia activa (30-45 de ani) care ar fi putut contracta virusul (fara sa aiba neaparat simptomatologie) de la manichiura/pedichiura, stomatolog, prin act sexual ori simplu sarut, sau prin utilizarea obiectelor de toaleta (periute de dinti sau lama de ras) in comun cu membrii familiei ar putea fi, de asemenea, interesata sa citeasca aceasta carte. O alta categorie de public-tinta este reprezentata de familiile tinerilor (15-30 de ani) care se drogheaza, au relatii sexuale neprotejate multiple si intamplatoare, isi fac piercienguri, tatuaje.
"Cartea este scrisa cat se poate de `nemedical`, pe un ton pe care profesorul il foloseste in consultatii, cu pacientii lui, indiferent de nivelul lor intelectual sau de gradul de pregatire. Citind-o, veti intelege cum functioneaza ficatul si ce se intampla cu acesta in momentul in care este atacat de virusurile hepatitice si veti afla ce anume aveti de facut si cum sa intampini si sa gestionezi aceasta boala", a declarat Corina Pintilie, director general la Coreus Publishing.
Aceasta carte este „stenograma“ unei consultatii, o consultatie imaginara, ca o discutie, in cadrul careia cititorul ii pune profesorului Adrian Streinu-Cercel absolut toate intrebarile care-l framanta, iar acesta ii raspunde, cu toate detaliile si explicatiile necesare.
SURSA: Agerpres, 19-05-2009
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 23 August 2009 06:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Retinopatie diabetica 1 De la: LucianR 27 Aprilie 2010 08:40
tromboflebita 9 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 10:55
Vand antidepresive si somnifere 5 De la: kudika_5953 23 Septembrie 2013 20:20
Mi se cojesc mainile pe perioada primaverii si a verii 5 De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 21:33
menstruatie si alaptare 3 De la: alexandra25 17 Iulie 2009 18:30