Setari Cookie-uri

fondul de ten - imbatraneste?

desi are un efect asupra esteticii f bun, totusi acoperind porii prin care pielea respira si realizeaza chimburi de substante cu mediul poate fi nociv pentru tesuturile citanate. Am citit artuicole in care se spunea ca fondul de ten accelereaza imbatranirea, favorizeaza dilatatia porilor mai ales pe aripile nasului, favorizeaza aparitia ridurilor si a cosurilor...
carmen79
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:15
nu este adevarat ca fondul de ten imbatraneste.eu folosesc de mult timp fond de ten si nu a aparut nici o schimbare.Poate sa apara acnee sau alte complicatii daca folosesti un fond de ten de proasta calitate sau cele care se vand la colt de strada la 2leibuc.
lauraaradean
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:59
Mie mi s-a recomandat de catre farmacista si alte cunostinte care au folosit,fondul de ten de la Avene, care se pare ca are si rol de imbunatatire a tenului acneic.
hairpin
Postat pe 10 Noiembrie 2008 19:56
In primul rand depinde despre ce fel de fond de ten este vorba!
Dar daca folosim un fond de ten de calitate si fara prea multa pudra pt k predispune la uscarea tenului si daca ne demachiem corect si imediat dupa ce am ajuns acasa, nu vor fi nici un fel de pb. In plus, un fond de ten adaptat tenului creaza o ''folie'' protectoare care il protejeaza de soare,vant, praf, microbi etc
bastiuta
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:37
Cel mai bun fond de ten care il folosesc este acela light de baza si care protejeaza impotriva uv si asupra impuritatilor.Am inteles ca protejeaza si impotriva frigului.Este un fond de ten folosit ca baza un fel de crema colorata usor in diferite culori dupa preferinta care dupa aceea se foloseste fondul de ten gros dar parerea mea ca nu prea e indicat sa-l folosim decat dupa o anumita varsta iar daca il folosesti necesita un demachiant bun care sa curete tenul in profunzime apoi se foloseste o crema hidratanta neaparat.
Angelyka
Postat pe 19 Decembrie 2008 05:13
Astfel de schimbari pot sa apara in timp. Mai ales daca fondul de ten e folosit foarte des si mult timp.
Sarah_healthy
Postat pe 26 Decembrie 2008 10:50
Buna,eu nu am folosit niciodata fond de ten dar am vrut sa incerc sa vad cum arata,si mi-a placut dar problema este ca de la a doua folosire mi-a aparut pe toata fata ca niste bubite mici si roz-rosiatice,si l-am dat.Fond de tenul e de la Rimel,si nu am consultat un specialist inainte sa-l iau.Am sa incerc cu pudra,dar mai intai am sa merg la un specialist in astea care sa imi recomande ceva bun pentru tenul meu.
morningsky
Postat pe 28 Decembrie 2008 19:38
Mie fondul de ten imi sigura curatenia tenului. Poluarea, praful absolut orice impuritate se opreste pe stratul de fond de ten , nu ajunge in porii mei.Am avut si perioade de cateva zile, o saptamana cand nu am folosit si mi-au aparut cosuri de la praf probabil.In rest, nu mi-a provocat riduri sau imbatranirea tenului. Chiar exista un fond de ten compact de la Avene are SPF intre 30 si 50 si previne aparita petelor si imbatranirii produse de razele soarelui.
Arlene
Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:53
Din tot ce am folosit pana acum ,cel mai bun mi se pare Max Factor-Lasting Performance-plus ca are si nuante foarte ok,in comparatie cu altele care au numai pigmenti foarte inchisi...Iar chestia cu afectarea tenului in timp ,doar daca aruncati banii pe produse de proasta calitate...
sea_shell
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:06
De la: floriide2007, la data 2008-12-28 19:38:27Buna,eu nu am folosit niciodata fond de ten dar am vrut sa incerc sa vad cum arata,si mi-a placut dar problema este ca de la a doua folosire mi-a aparut pe toata fata ca niste bubite mici si roz-rosiatice,si l-am dat.Fond de tenul e de la Rimel,si nu am consultat un specialist inainte sa-l iau.Am sa incerc cu pudra,dar mai intai am sa merg la un specialist in astea care sa imi recomande ceva bun pentru tenul meu.


E bine sa folosesti o crema hidratanata ianinte de fond de ten, pentru a nu acoperi porii. E posibil sa ai un ten foarte sensibil si sa fi reactionat la fondul acela de ten. Ar fi bine sa cauti ceva cat mai natural.
beatricea
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:39
Este posibil ca respectivul fond de ten sa fie comedogen sau sa aiba o subst .pe care nu o tolerezi sau sa fie pur si simplu vechi....
sea_shell
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:12
eu folosesc de foarte multe timp fond de ten...am 33 de ani si pot sa spun ca nu am nici un rid.Nu vreau sa contrazic pe nimeni,spun doar ceea ce mi se intampla mie...folosesc un fond de ten calmant de la Avon...Ppici tuturor
CRYSS_NG
Postat pe 8 Februarie 2009 13:53
saluty,

fondul de ten nu imbatraneste.... in general :p

sunt prea multi factori care intra in calcul.
- daca se aplica pe fata numai fond de ten
- nu se ia in calcul tipul de ten
- se aplica in abundenta
- se mixeaza mai multe tipuri(marci) de fond de ten
- etc

pot aparea afectiuni asupra tenului(poate sa uste, sa ingrase sa degradeze tenul, sa nu respire), care dupa un timp pot duce la "imbatranirea" tenului

my rulz:
- curatare (lapte demachiant, spuma de fata, lotiune de spalat fata, excud sapun sau gel de dus)
- hidratare (crema)
- fond de ten (sau crema nuantatoare cu spf,aplicat cu buretel, nu cu degete )
- pudra

tenul e ok, nu e incarcat nu se usca, nu se ingrasa... si arata natural

ok, cateodata mai aplic numai fond de ten, cand apare un cosulet sau ceva de genu... doar pe zona aia... si pana simi trece
dar presupun ca asta face toata lumea
j3nnygrl
Postat pe 9 Februarie 2009 14:31
Eu am folosit mult timp fondul de ten stay true de la Clinique si mi-a placut tare mult...nu incarca tenul, nu astupa porii, nu usuca si in plus are grija de tenul meu f sensibil. De ceva vreme folosesc Maximum Cover de la Estee Lauder...acopera f bine si rezista f mult...da un aspect uniform tenului insa usuca chiar si aplicat cu crema hidratanta.
gangstergrl
Postat pe 2 Aprilie 2009 09:57
fondul de ten nu imbatrineste...trebuie doar sa folosesti produse de caltate..cu o foarte buna curatire in prealabil ..plus crema potrivita tipului de ten....impotriva ridurilor recomand efectuarea unui exercitiu ..pronuntarea de cel putin 50 de ori pe zi..a literelor A..O..X...FARA SA NEGLIJATI..indiferent de virsta...tonifica incredibil muschii fetei...sa auzim de bine
aryna27
Postat pe 2 Aprilie 2009 10:44
Am folosit un fond de ten scump, de la Clinique si nu mi-a facut deloc bine. Mi-au aparut cosuri ingrozitoare. Apoi am cumparat unul mai ieftin si... surpriza, mi-a facut foarte bine. Idealul meu este sa nu fie nevoie sa-l folosesc, sa am un ten natural frumos.
Georgette
Postat pe 2 Aprilie 2009 21:36
De la: Georgette, la data 2009-04-02 21:36:00Am folosit un fond de ten scump, de la Clinique si nu mi-a facut deloc bine. Mi-au aparut cosuri ingrozitoare. Apoi am cumparat unul mai ieftin si... surpriza, mi-a facut foarte bine. Idealul meu este sa nu fie nevoie sa-l folosesc, sa am un ten natural frumos.
fondul de ten pe care l-ai folosit nu era compatibil cu tenul tau,de aceea ti-au aparut cosuri.Si sotia mea a patit asa ceva tot cu un produs la fel de scump ca si clinique,dar dupa aceasta patanie a stat de vb cu un colsuntatnt cosmetic care ia facut un test de depistare a tenului si ia recomandat un altfel de fond de ten,pt ten uscat....
4Life
Postat pe 2 Aprilie 2009 21:43
toate fondurile de ten de pe piata contin plub, care iti dai seama ce inseamna pentru ten.
cosmeticele de le Forever sunt naturale, nu contin plumb, hidrateaza si hraneste tenul.incearca-le te rog, nu vei regreta.
maria.frumuzaiche@yahoo.com
http://mary.dlb.ro
healthy001546
Postat pe 29 Aprilie 2009 00:43
cred ca foarte importanta e demacherea
kerigan_ro
Postat pe 6 Mai 2009 20:41
fondul de ten trebuie folosit cu grija..in primul rand trebuie ales un fond de ten care nu usuca pielea sun bune cele hidratante...dar eu inainte de a-mi pune fondul de ten ma dau si cu crema asta ca sa am mai multa protectie...nu am observat nici un semn negativ de cand il fol
alexutzadan
Postat pe 12 Mai 2009 19:04
Buna fetelor!
Care este dupa parerea voastra firma producatoare de
fond de ten ....cel mai bun!Va pup!
kudika039152
Postat pe 25 Mai 2009 16:06
EU FOLOSESC DE MULTI ANI FONDUL DE TEN DE LA ORIFLAME (GIORDANI GOLD)ANTIIMBATRANIRE SAU ADAPTABIL LA ORICE TEN, SI TOTUL ESTE PERFECT .
many_sch
Postat pe 6 Iunie 2009 18:41
Toate femeile pe care le cunosc si nu au folosit fond de ten au un ten perfect si curat. Trebuie ca adevarul este in acest caz undeva la mijloc!
lorenapreda
Postat pe 15 Iunie 2009 09:14
Lasand la o parte cat de mult influenteaza in functie de tipul de fond de ten si de tipul de piele al fiecareia, cred ca mai conteaza si aspectul dependentei, adica important este sa te poti privi in oglinda fara sa ai impresia ca arati mai rau fara el..:)
mathildeis
Postat pe 18 Iunie 2009 03:44
Lasand la o parte cat de mult influenteaza in functie de tipul de fond de ten si de tipul de piele al fiecareia, cred ca mai conteaza si aspectul dependentei, adica important este sa te poti privi in oglinda fara sa ai impresia ca arati mai rau fara el..:)

SUBSCRIU!!!!da un fel de "dependenta" :)))), dupa ce il folosesti o perioada indelungata ai impresia ca fara el nu mai arati "la fel de bine"!
sagara_laksami
Postat pe 17 Iulie 2009 10:14
n-am folosit niciodata fond de ten, am incercat, dar dupa ce il aplicam ori era prea uscat, ori nu-mi placea culoarea, ori mi se parea ca arat ca si cum as avea o masca pe fata, ori ca un cadavru ambulant( iar eu prefer ca totul sa arate cat mai natural)...deci mna...probabil ca n-am gasit eu produsul potrivit...pentru ocazii mai speciale folosesc perlute bronzante, acelea dau un aspect lucios, natural tenului.
lara007_healthy
Postat pe 18 Iulie 2009 09:40
Eu folosesc un fond de ten de la avon, calmant cica. Ma "inteleg" bine cu el. Spuneti-mi va rog, pudra este mai buna decat fondul de ten?Este mai putin comedogenica si nu astupa asa tare porii ca fondul de ten? Eu am auzit pareri pro si contra...
MarseVintila
Postat pe 18 Iulie 2009 09:49
Buna fetelor. Nu ma pricep eu cine stie ce la fonduri de ten. Desi trebuie sa recunosc ca folosesc - rar e drept, dar il folosesc. Problema mea este putin diferita. Desi am doar 21 de ani au inceput sa mi se accentueze (putin cam tare dupa parerea mea) ridurile de expresie de la frunte, zona gurii si ochilor. Nu stiu ce sa fac. Am un ten dificil, foarte foarte uscat in obraji si spre gras in zona T. As vrea o crema antirid sau un ser ceva pentru aceste riduri, dar nu stiu daca nu cumva e prea devreme pentru asa ceva si nici nu stiu spre ce produs sa ma indrept. Voi ce spuneti?
ing3rasha
Postat pe 20 Iulie 2009 10:32
giulia_girl am o solutie pentru situatia in care te aflii - aici ma gasesti: hoarca@yahoo.com
didi2
Postat pe 16 August 2009 12:58
giualia, e mult prea devreme sa incepi sa folosesti creme antirid -eu asa zic...cremele respective iti intind pielea...si eu am fol o per. pt zona din jurul ochilor pt ca nu am gasit altceva decat antirid...si parca atunci cand nu ma dadeam, se lasa pielea( poate ca e o senzatie de a mea)...oricum la mine si-a revenit pielea. Am si eu ten uscat si fol. o crema de la Cosmetic Plant hidro-lipo-activa cu aloe si unt de shea- eu zic ca e foarte buna, iti hidrateaza bine tenul dar nu-l incarca, nu ti-l lasa gras, lipicios...si iti lasa tenul neted...la unele creme aveam un fel de reactie alergica -ma inroseam in zona T. aaa si o fol. si pt zona din jurul ochilor, fara sa simt usturimi si pretul e mai mult decat convenabil vreo 9 lei.
lara007_healthy
Postat pe 16 August 2009 15:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 8 De la: kudika480297 26 Martie 2012 23:36
Tratament pt cresterea sanilor?! 47 De la: franziska_eu 9 Februarie 2012 07:55
Tratamente cosmetice pentru scoaterea punctelor negre 44 De la: Monicamm85 14 Mai 2010 11:13
corectia cicatricelor post-acneice 52 De la: healthy006110 25 Martie 2014 00:19
NUANTATOR DE PAR - HELP! 2 De la: kudika325951 17 Octombrie 2010 15:20