Setari Cookie-uri

produse pe baza de acid hialuronic pentru frumusete

Eu am luat ACID HYALURONIC - SUPER POTENT si COLAGEN DIN SOMON SALBATIC de la firma canadiana ORGANIKA si intr-adevar se iau impreuna ca sa aibe efect .
La mine a avut efect ca s-au mai micsorat ridurile fine de sub ochi si se vede.

Am luat pe linga astea si un produs ptr intinerirea organismului care se numeste HGH ACTIVATOR tot de acolo , iti da o stare de vitalitate, optimism,dormi foarte bine noaptea , dimineata esti foarte odihnit si ai o energie a doua zi .... nemaipomenita . Dupa parerea mea este extraordinar !!!!!

Oricum ele mai sint bune si ptr alte boli in corp , pe linga faptul ca intineresc organismul .Eu am fost foarte multumita de ele , sincer , si le iau in continuare .

Cine vrea le poate gasi pe www.bestlife-naturiste.ro

O sa va placa , sint convinsa

jeanetta
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:27
Eu am luat ACID HYALURONIC - SUPER POTENT si COLAGEN DIN SOMON SALBATIC de la firma canadiana ORGANIKA si intr-adevar se iau impreuna ca sa aibe efect .
La mine a avut efect ca s-au mai micsorat ridurile fine de sub ochi si se vede.

Am luat pe linga astea si un produs ptr intinerirea organismului care se numeste HGH ACTIVATOR tot de acolo , iti da o stare de vitalitate, optimism,dormi foarte bine noaptea , dimineata esti foarte odihnit si ai o energie a doua zi .... nemaipomenita . Dupa parerea mea este extraordinar !!!!!

Oricum ele mai sint bune si ptr alte boli in corp , pe linga faptul ca intineresc organismul .Eu am fost foarte multumita de ele , sincer , si le iau in continuare .

Cine vrea le poate gasi pe www.bestlife-naturiste.ro

O sa va placa , sint convinsa

jeanetta
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:28
Buna!
Imi poti sa imi spui la ce cabinet si care sunt preturile pentru aceste interventii cu acid hyaluronic?
Iti multumesc!
gaxul
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:45
Buna,
In fct de varsta, eu sunt pro solutii non invazive pentru prevenirea aparitiei ridurilor si pentru eliminarea (pe cat posibil) a celor existente.
Cele mai bune produse pe care le-am incercat in ultima vreme sunt produsele Cupron. Eu mi le-am cumparat din State la sfarsitul anului trecut dar acum au ajuns si in Romania. Le puteti gasi pe internet pe site-ul bioproducts. Eu mi-am cumparat ambele produse si sa stiti ca dau rezultate. E vorba de niste produse textile (o masca de ochi si o fata de perna) impregnate cu oxid de cupru. Partea buna e ca nu conteaza de cate ori le speli sau le folosesti, proprietatile produselor se pastreaza. Acum nu mai folosesc crema de seara si contur de ochi si, deci, am facut o economie substantiala. In plus, nu mi s-a intamplat cu nici o crema pe care am folosit-o sa vad o asemenea reducere a ridurilor!
Mai am o prietena care si-a cumparat produsele si a avut rezultate vizibile (chiar si de mine:)) in 3 saptamani dupa ce a inceput sa le foloseasca... ca sa nu mai spun ca au un efect foarte bun asupra somnului.
Zi buna!
healthy000772
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:01
da , se gasesc si la noi , sint capsule si sint foarte eficiente ,sint canadiene si se numesc HA-300 ACID HYALURONIC si SALMON COLAGEN (colagen din somon salbatic)
intra pe www.bestlife-naturiste.ro si o sa le gasesti acolo si poti sa le si cumperi de acolo , sau prin tel

am luat si eu si sint super , dar eu le-am mai luat si impreuna cu HGH ACTIVATOR care este tot acolo la sectiunea ANTIIMBATRINIRE ,si am facut tratament cu toate 3 ,si ma simt excelent si se si vede pe piele rezultatul

citeste despre toate acolo, ca e interesant si o sa te hotarati daca vrei

eu sint foarte multumita de ele

sper sa fi si tu
jeanetta
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:27
INTRADEVAR ACIDUL HIALURONIC SE GASESTE SI IN BUCURESTI LA PLAFARUL DE LANGA HANUL LUI MANUC COSTA APROXIMATIV UN MIL SI CEVA DAR ESTE FOARTE BUN CAPSULE CA SI CEL DE LA FOREVER .SI TOT LA PLAFAR SE MAI GASESTE LA STICLUTE DE PLASTIC DE 3 MIL ITI DAI PE FATA CU EL .DAR IEU MAI FOLOSESC SI GARSINIA CAMBOGIA PT PIELE SI ESTE NEMAIPOMENITA .MAI MULTE PERSOANE MI-AU SPUS CA ARAT MAI BINE SI CE IAU DE ARAT ASA .PARTIAL MAI IAU SI CAPSULE CU ARGILA
nicolicea
Postat pe 1 Aprilie 2009 20:49
Mi-au sosit produsele comandate. Iau cate una din fiecare, seara. Insa, mi-am mai comandat tot de pe net fiole de Acid Hyaluronic, de Colagen, de Celule Proaspete si de Elastina, toate de la Floritene (http://www.floritene.com.ro). Astept efectul!
oly80
Postat pe 2 Aprilie 2009 08:30
astazi mi-am luat ser tratament antirid de la aslavital.....va tin la curent despre cum functioneza ....
iulia1000
Postat pe 10 Aprilie 2009 00:10
1oo% PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, admistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca si preveni orice boala.
Pentru detalii :
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
healthy001487
Postat pe 8 Mai 2009 03:57
1oo% PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, admistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca si preveni orice boala.
Pentru detalii :
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI,
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
healthy001487
Postat pe 8 Mai 2009 04:00
Am primit azi si eu comanda de Active Ha de la forever.
As vrea sa stiu care e durata normala de tratament,si dupa cat timp se vad primele semne de imbunatatire in elasticitatea pielii si mai ales micsorarea ridurilor.
Va multumesc
healthy002683
Postat pe 27 Mai 2009 23:28
De la: healthy002683, la data 2009-05-27 23:28:56Am primit azi si eu comanda de Active Ha de la forever.
As vrea sa stiu care e durata normala de tratament,si dupa cat timp se vad primele semne de imbunatatire in elasticitatea pielii si mai ales micsorarea ridurilor.
Va multumesc

Organismul tau stie cel mai bine.Dar te intreb,organismul tau este curatat de toxine pentru a asimila acest produs?
enemgabriel
Postat pe 28 Mai 2009 07:58
Produse pt. ten, pe baza de acid hialuronic, se fabrica si la noi. De exemplu, cei de la Gerocossen au o gama intreaga de creme si alte produse de genul acesta. Eu am un lapte demachiant Activa Hydraferm si o crema de noapte, ambele pe baza de ulei de masline si acid hialuronic. Va spun drept ca sunt multumita, ma impac bine cu aceste produse (chiar daca sunt romanesti si la un pret mai mic, nu sunt cu nimic mai prejos decat alte creme mai scumpe).
ira09
Postat pe 18 August 2009 12:21
Produse pt. ten, pe baza de acid hialuronic, se fabrica si la noi. De exemplu, cei de la Gerocossen au o gama intreaga de creme si alte produse de genul acesta. Eu am un lapte demachiant Activa Hydraferm si o crema de noapte, ambele pe baza de ulei de masline si acid hialuronic. Va spun drept ca sunt multumita, ma impac bine cu aceste produse (chiar daca sunt romanesti si la un pret mai mic, nu sunt cu nimic mai prejos decat alte creme mai scumpe).
ira09
Postat pe 18 August 2009 12:21
DACA VEI PRODUSE BUNE CU ACID HIALURONIC SUNA-MA LA 0722840494
healthy006900
Postat pe 28 Septembrie 2009 01:46
De la: healthy005546, la data 2009-08-18 12:21:54Produse pt. ten, pe baza de acid hialuronic, se fabrica si la noi. De exemplu, cei de la Gerocossen au o gama intreaga de creme si alte produse de genul acesta. Eu am un lapte demachiant Activa Hydraferm si o crema de noapte, ambele pe baza de ulei de masline si acid hialuronic. Va spun drept ca sunt multumita, ma impac bine cu aceste produse (chiar daca sunt romanesti si la un pret mai mic, nu sunt cu nimic mai prejos decat alte creme mai scumpe).
mai vorbim dupa ce ne arati ingredientele.
ene_m_gabriel
Postat pe 28 Septembrie 2009 08:47
Nu vreau nsa te dezamagisc sau sa crezi ca am darul contrazicerii dar ceea ce se reduce vizibil dupa 30 ani este de fapt collagenul din organism.
Aparitia ridurilor este un semnal pentru viitoarele dureri de articulatii, coloana, picioare grele, lasarea sinilor, inspicarea parului si multe multe.
Din martie 2008 ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich a omologat un produs absolut revolutionar "100% PUR COLLAGEN tip II, din Stern de PUI, recunoscul fara rezerve de organismul uman. Desigur realizarea are en-avan cartilagiu de rechin, oase de vita++, fosile marine, etc.
Pe linga resursele de infrumusetare pe care le are: celulita tenul, miinile, sinii, parul etc; acest produs reface cartilagiile, articulatiile, intrerupe efectele de autodistrugere a collagenului de catre sistemul imun care actionind asupra reumatismului poliarticular(infectia) defapt distruge articulatiile proprii.
Este ff mult de spus pentru cei interesati transmiteti adresa de e-mail si afectiunile care va macina.
100% PUR COLLAGEN tip II are deja rezultate notabile si in ROMANIA.
healthy001487
Postat pe 30 Septembrie 2009 19:12
De la: healthy001487, la data 2009-09-30 19:12:30Nu vreau nsa te dezamagisc sau sa crezi ca am darul contrazicerii dar ceea ce se reduce vizibil dupa 30 ani este de fapt collagenul din organism.
Aparitia ridurilor este un semnal pentru viitoarele dureri de articulatii, coloana, picioare grele, lasarea sinilor, inspicarea parului si multe multe.
Din martie 2008 ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich a omologat un produs absolut revolutionar "100% PUR COLLAGEN tip II, din Stern de PUI, recunoscul fara rezerve de organismul uman. Desigur realizarea are en-avan cartilagiu de rechin, oase de vita++, fosile marine, etc.
Pe linga resursele de infrumusetare pe care le are: celulita tenul, miinile, sinii, parul etc; acest produs reface cartilagiile, articulatiile, intrerupe efectele de autodistrugere a collagenului de catre sistemul imun care actionind asupra reumatismului poliarticular(infectia) defapt distruge articulatiile proprii.
Este ff mult de spus pentru cei interesati transmiteti adresa de e-mail si afectiunile care va macina.
100% PUR COLLAGEN tip II are deja rezultate notabile si in ROMANIA.
Va cred,dar probe in acest sens,dovezi?
ene_m_gabriel
Postat pe 30 Septembrie 2009 21:27
Eu imi fac o injectie cu un produs defintiv in curand. Uitati-va pe siteul www.pandor.ro la importator. Au si produse injectabile de lunga durata pentru riduri si marirea buzelor (Remake) si chiar si definitive (Aphrodite Gold).
kudika071840
Postat pe 30 Septembrie 2009 22:46
Dar cea mai buna solutie este sa previi. Imi pare rau ca nu stiam de existenta produselor de hidratare prin injectarea de acid hialuronic periodic incepand cu varsta de 30 de ani cand incep sa apara primele riduri. Dar niciodata nu este prea tarziu. Am trecut pe regimul de mezoterapie cu R-fine, daca tot am descoperit siteul imporatorului. Va recomand si voua: www.pandor.ro
kudika071840
Postat pe 30 Septembrie 2009 22:54
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-28 08:47:13
De la: healthy005546, la data 2009-08-18 12:21:54Produse pt. ten, pe baza de acid hialuronic, se fabrica si la noi. De exemplu, cei de la Gerocossen au o gama intreaga de creme si alte produse de genul acesta. Eu am un lapte demachiant Activa Hydraferm si o crema de noapte, ambele pe baza de ulei de masline si acid hialuronic. Va spun drept ca sunt multumita, ma impac bine cu aceste produse (chiar daca sunt romanesti si la un pret mai mic, nu sunt cu nimic mai prejos decat alte creme mai scumpe).
mai vorbim dupa ce ne arati ingredientele.
arata-ne si tu ingredientele de la "ALOE FIRST" ....
4Life
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:00
Buna Artecoll nu exista pe piata ramaneasca dar aceeasi substanta exista sub denumirea de Aphrodite Gold ptr europa, ArteSense pentru SUA; este acelasi producator, olandez daca nu ma insel. Este un filler permanent cu persistenta de 5-8 ani in functie de tipul de ten, adancimea ridurilor etc. La noi in tara dna Dr Panturu Ileana din Targu mures foloseste foarte mult acest filler si are cea mai mare experienta cu el. Exista distribuitor al acestuia in Romania, cautati pe internet Aphrodite Gold, gasiti atat site-ul producatorului cat si al importatorului. Rezultatele sunt surprizatoare si durabile.
kudika071840
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:59
Stimate domn,
Ai copiat pagina autentica de 100% PUR COLLAGEN tip II, care este intradevar PUR COLLAGEN, ai inlocuit cuvintele cu COLAGEN MARIN care nu este si nu poate fi niciodata PUR. In plus COLLAGENUL MARIN este asimilat in proportie de 15-20% de catre organismul uman, nu-l recunoaste, comparativ cu adevaratul COLLAGEN TIP II din stern de pui de 6-8 saptamini.Daca nu sint prea curios, COLAFENUL MARIN ESTE NOTIFICAT LA MINISTERUL SANATATII?
La gradul de HOTIE de care ai dat dovada nu ma indoiesc de sarlatania COLAFENULUI MARIN adus din BANGLADESHI.
Ti-am atras atentia ca furtul intelectual se pedepseste!
healthy001487
Postat pe 20 Octombrie 2009 04:53
Buna ,

Iau si eu acid hialuronic(din creasta de cocos) + colagen (din somon salbatic)
si mai iau si HGH activator seara . Tratamentul ptr intinerire si elasticitatea pielii l-am facut asa :

3 cps / zi acid hialuronic
3 cps / zi colagen
2 cps seara inainte de culcare 6 zile/sapt si a 7-a , pauza

eu asa am luat mereu si isi face bine efectul , sint foarte multumita .

Le gasiti pe www.bestlife-naturiste.ro , de acolo le-am comandat .
jeanetta
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:18
Buna ziua!

Revin ...pe acest forum...deoarece as avea cateva lucruri de spus , in urma unor documentari mai atente. Asa cum am mai scris pe acest forum, acum 3 saptamani mi-am comandat suplimentele alimentare cu acid hyaluronic si colagen, de la Organika, deoarece acestea promiteau minuni asupra tenului...
Dar..asa suntem noi, romanii, din pacate, ne aruncam cu capul inainte, si credem orice reclama. Dar tot e bine daca ne desteptam...chiar si mai tarziu...asa ca mine :(....
Eu am comandat aceste produse citind despre ele pe cateva formunuri,dar mai ales pe site-urile de promovare a lor...am incetat insa sa le mai consum dupa o documentare mai atenta pe net.
Ma veti intreba: dar ce am descoperit asa de grav in privinta lor????
Iata .....in primul rand....ceea ce am gasit despre ele, in literatura de specialitate (evident ca nu pe site-uri romanesti, ptr ca in romana, nu veti gasi nicio parere formulata de medici cu privire la aceste suplimente) este ca de fapt, la nivel mondial, nu sunt inca dovedite calitatilor administrarii de colagen ori acid hyaluronic pe cale orala. Parerile medicilor sunt de 2 tipuri:
- unii care considera ca sunt „apa de ploaie”, si ca atare....administrarea lor nu iti face nici rau nici bine...
- iar altii care considera, chiar, ca ar putea dauna sanatii...mai ales acidul hyaluronic..care este asociat in unele lucrari cu cancerul.....da....poate ca veti speria....dar sa va lamuresc: nu PROVOACA cancer...ci ajuta la PROLIFERAREA celulelor canceroase (evident daca acestea exista). Veti zice: pai da, DACA exista!!! Asa e...evident eu nu ma suspectez de asa ceva (Doamne-fereste)...dar simpla asociere a acestui produs cu tumorile canceroase..mai ales cu cancerul de san....pe mine, cel putin, ma sperie (e alegerea mea...eu vb despre mine aici). Sunt nenumarate article pe net, puteti cauta si singure doamnelor, eu va voi cita numai unul : http://www.ctds.info/hyaluronic_acid_2.html#sup
Daca veti avea rabdarea sa cautati, veti gasi totusi destule pareri care spun ca nu exista legatura intre consumul de acid hyaluronic si cancer, DAR, cu toate astea, toti doctorii sunt de parere, ca administrarea de acid hyaluronic, ori colagen, pe cale orala, este egala cu zero , cel mult putem avea iluzia unei imbunatatiri a durerilor de articluatii (daca nu le aveam nici inainte ) sau ca avem un ten mai frumos, daca si inainte il aveam.
Personal, dupa numai 3 saptamani de administrare, eu chiar nu vad nicio imbunatatire a tenului meu (in conditiile in care igiena tenului e absolut aceeasi..eu fiind genul de femeie care isi „trateaza” cum se cuvine tenul). Veti spune ca e putin timp, totusi pe site-urile de promovare a acestor produse, scrie ca efectele se instaleaza dupa primele 10 zile de consum...
In incheiere, as vrea sa spun, ca eu consider, ca multe persoane care apar pe forumuri si spun ca au consumat aceste produse si ca efectele lor sunt miraculoase...lucreaza defapt la site-urile de promovare a acestor produse si vor doar sa atraga clientela.
Sunt constienta ca poate voi fi bombardata cu tot felul de intrebari-opinii, dar vreau doar sa retineti, ca aceasta este parerea mea, si am vrut sa v-o impartasesc si dvs.
Efectiv, la tot pasul suntem inconjurati de reclame....iar cele care vand cel mai bine sunt cele care promit regasirea tinereti....inclusiv a tenului (marturisesc ca si eu am comandat aceste produse tot in aceasta idee).
Inca o mentiune, eu am numit aici suplimentele alimentare de la Organika, DAR, cele enunate de mine se refera la ORICE tip de suplimente alimentare cu acid hyaluronic si colagen. Pe site-urile medicale nu veti gasi trimitere la o firma sau alta, ele fiind incrimate toate la un loc.... se insista asupra faptului ca, din pacate, primeaza COMERTUL, iar fime respecatbile comercializeaza suplimente alimentare mult prea putin testate pe ....rasa umana, ca sa zic asa, doar ptr ca....se vand....

Va urez o zi buna tuturor...si fiti frumoase!
elenatudor30
Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:12
intra pe www.bestlife-naturiste.ro si le gasesti acolo la sectiunea anti-imbatrinire

sint capsule si isi fac foarte bine efectul , se actioneaza din interior spre exterior , iar pe fata se poate da si cu creme cu acid hyaluronic actionandu-se si din exterior spre interior.

acidul hyaluronic mai are si alte actiuni in afara de frumusete , e bun ptr inima , incheieturi (reface cartilagiile si le mentine sanatoase)si chiar ptr ochi.

intrati si cititi ca e interesant
jeanetta
Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:26
iasmina spune-mi ai incercat aceasta metoda chiar da rezultate cat costa?astept rasp tau.multumesc
monik212002
Postat pe 12 Decembrie 2009 14:52
sunt interesata de mai multe amanunte
Mihaela
kudika104733
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:52
Buna , vreau mai multe detalii , sunt interesata ,te rog contacteaza-ma pe mail , micagheorghe@yahoo.com
kudika104733
Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:00
Buna!
Imi poti spune te rog ce preturi au cei de la pandor la Aphrodite Gold si la acid hialuronic?Multumesc!
alexandraa
Postat pe 4 Aprilie 2010 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CORP DE INVIDIAT 47 De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 21:25
Sampon-balsam ptr. par uscat 36 De la: sonador_healthy 28 August 2012 20:01
Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara 8 De la: kudika226898 25 Ianuarie 2011 13:01
par brunet fara vopsea 9 De la: kudika183384 10 Ianuarie 2011 21:02
Helllp vreau sa ma fac de Sarbatori! 1 De la: ronna20 11 Decembrie 2010 15:12