Setari Cookie-uri

teama de a zbura cu avionul

nu am mai calatorit cu avionul,iar in decembrie voi pleca in belgia pt a-mi vizita sora.abia astept sa ajung acolo,sa merg la shopping,dar am o mare problema:mi-e teama de zborul cu avionul!!!ma gandesc ca ma vor apuca atacurile de panica deoarece am spasmofilie,mi-e teama ca voi face iar o cadere de calciu ,desi nu am mai facut o criza de 7 ani,sunt ingrozita.ma gandesc ca mult asteptata vacanta nu va decurge asa cum imi doresc.nu stiu cum pot sa-mi infrang temerile si ma as dori sa stiu daca exista usoare sedative din plante si sa ma mai calmeze putin pe timpul zborului...
alexandra_pinky866
Postat pe 13 Noiembrie 2008 19:50
ce ai facut in decembrie?? ai luat ceva pastile?? ai reusit sa pleci cu avionul si cum a fost???
kudl
Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:53
si eu am o teama deosebita de avion, mereu iau calmante dar calatoaresc totusi cu el. Anul trecut am calatorit din Stuttgard in Egipt o calatorie de 4.30 ore si am avut o experienta ce m-a marcat. Din 4.30 cat a durat zborul 3 ore au fost prin turbulente... se zguduia avionul si scotea niste sunete....!!!! Mi-a fost chiar rau, am plans iar cand s-a terminat zona am facut un atac de panica... abia atunci dupa... nu am mai vrut sa stau in avion desi mai aveam 40 min de zbor. A fost crunt, am zis ca nu o sa mai calc in avion niciodata desi m-am intors cu avionul din Egipt iar in toamna am fost in Turcia. Nu vreau sa iti descriu ce traiesc cand urc in avion dar...daca doresti sa ajungi la destinatie invinge-ti frica. Sper ca ai calatorit totusi bine.
melia_azur
Postat pe 4 Februarie 2009 19:08
Hei,iubitilor nu va fie frica de avion pentru daca e sa se intample ceva rau nu e nevoie sa fiti in aer.Eu zbor cam in fiecare vara,uneori si de doua ori pe an pe ruta Vancouver Bucuresti si inapoi cam 12 ore din doua zboruri,primul 9 si ceva si e atat de placut .Pentru cei care au probleme cu altitudinea e bine sa va procurati gavrol.
sfronea
Postat pe 5 Februarie 2009 06:17
De la: melia_azur, la data 2009-02-04 19:08:28si eu am o teama deosebita de avion, mereu iau calmante dar calatoaresc totusi cu el. Anul trecut am calatorit din Stuttgard in Egipt o calatorie de 4.30 ore si am avut o experienta ce m-a marcat. Din 4.30 cat a durat zborul 3 ore au fost prin turbulente... se zguduia avionul si scotea niste sunete....!!!! Mi-a fost chiar rau, am plans iar cand s-a terminat zona am facut un atac de panica... abia atunci dupa... nu am mai vrut sa stau in avion desi mai aveam 40 min de zbor. A fost crunt, am zis ca nu o sa mai calc in avion niciodata desi m-am intors cu avionul din Egipt iar in toamna am fost in Turcia. Nu vreau sa iti descriu ce traiesc cand urc in avion dar...daca doresti sa ajungi la destinatie invinge-ti frica. Sper ca ai calatorit totusi bine.
ella1980
Postat pe 27 Martie 2009 17:06
Si mie imi este cam teama...peste o luna voi merge in Spania..ma consoleaza gandul ca va fi un zbor scurt...dar ma panicheaza gandul ca va fi un avion mic...prea mic pentru claustrofobia mea...si ca nu am unde sa fug...ma gandesc sa iau un extraveral,ceva...
Adevarul e ca si adrenalina e mare, imi place sa imi depasesc limitele...
ramo_darkgirl
Postat pe 19 Mai 2009 12:38
hey SA NU VA FIE FRICA DE AVION este cel mai sigur mijloc de transport. sunt din bucuresti momentan sunt la sora mea in dallas, SUA. e a doua oara cand vin aici ganditi-va ca de 2 ori am zburat cate 8 ore deasupra oceanului data trecuta dus-intors fara escalele din europa si sua si acum am zburat de la londra la chicago 9 ore jumate stati linitite mai degraba vi se intampla ceva pe pamant decat in avion. zbor cel putin 1 data pe an cu avionul si nu sunt zboruri directe am escale am zboruri de cate 2-3 ore stati linistite o sa va placa la nebunie serios SA VA LUATI GUMA ca sa mestecati la decolare si aterizare cand vi se infunda urechile calatorie placuta si va pup apropo e prima oara cand scriu aici pt ca e o tema interesanta va pup si sa nu va fie frica au si mancare buna va pup fetelor
alexgeo
Postat pe 1 Iulie 2009 06:09
Buna
eu am zburat cu avionul pe ruta bucuresti toronto de 2 ori in 2001 si va pot spune ca nu am avut probleme, desi era primul zbor din viata mea. Desi a fost destul de lung, undeva la 11 ore cu totul, nu am avut parte de turbulente si totul a decurs normal, chiar am dormit cateva ore. Cand m-am intors in Romania, am schimbat un avion in Ungaria parca, si de acolo pana la Buc am avut un avion mai mic romanesc, care se cam misca putin in turbulente, dar nu a fost nimic inspaimantator. Asa ca va doresc sa zburati cat mai mult cu acest mijloc de transport deoarece e cel mai sigur, din sondaje. Eu o sa plec acum in Anglia, anul acesta, si nu am nicio retinere fata de zbor.
healthy002998
Postat pe 1 Iulie 2009 06:53
Am zburat de 9 ori deci 18 ori dus -intors totul a mers perfect pana intr-o zi cand revenind din Franta am avut o furtuna cumplita care a scos pomii din radacini la Versailles .A fost cumplit ,am avut certitudinea ca vom cadea ,avionul se legana precum barca pe valuri,aveam senzatia la un moment dat cand avionul a urcat mai sus ca sa scape de aceste tubulente ,ca nu mai zburam ci mergem pe un drum cu bolovani, asa se scutura A fost cumplit. De atunci preget sa mai zbor si dupa ultimele evenimente cand o nepoata tanara ce traia in straintate a pierit intr-un accident aviatic , cred ca nu mai pot zbura in veci. Vreau sa mor pe pamant ,sunt zodie de pamant si poate si asta ma influenteaza, cine stie
Lulusa
Postat pe 1 Iulie 2009 09:43
mie zborul cu avionul mi s-a parut una din cele mai fericite experiente din viata mea! Am fost in martie in Brussels si am zburat 2 ore. Cand am ajuns in aeroport im venea sa spun ca nu imi mai trebe nici o excursie pt ca nu mai incape atata fericire. Am plans de fericire in avion si m-am uitat incontinuu pe geam la norii minunati.. intinderea aceea alba. Si mai ales senzatia pe care ti=o da cand vezi lumea de sus, cand lasi toate prostiile departe, toti egoistii si toti oamenii rai nu mai inseamnau nimic.. erau atat de mici si fara rost. Iar sus in avion asa o liniste si o pace.. si soare care nu e niciodata acoperit de nori, ce frumos sa fie insorit tot timpul. Soare etern!
Pentru mine a fost o experienta de neuitat si o sa o repet de fiecare data cand am ocazia, chiar si numai de dragul zborului, nu conteaza destinatia!
(am avut si turbulente pe parcurs, dar asta nu a facut decat sa ma faca si mai mult sa ma gandesc la umanitate si linistea aceea de sus)

Zbor placut si incercati sa va bucurati de frumusetea locului de deasupra norilor. Imi pare rau pentru cei care au probleme, poate totusi sfaturile sau recomandarile doctorilor de familie ar fi utile :)
aristodeea
Postat pe 1 Iulie 2009 09:56
ha ha ha ..asta nu e nimic fratilor
Ghiciti cat dureaza un zbor hamburg-seoul? 11 !! ore 30 min

acum sa va vad ce mai ziceti.

in plus de la seoul am luat un alt avion...in jur de 1h45m..floare la ureche mi s a parut

unde mai pui ca era si primul meu zbor cu avionul.

pe larg drumul a fost cam asa : constanta (masina)-buc-frankfurt-seoul-ulsan

am lipsit de acasa in total, cu drum cu stat prin aeropoarte cred ca 36 ore
iar diferenta de fus orar....a fost o experienta...sa zicem confuza
ANIKSAMAIA
Postat pe 1 Iulie 2009 11:32
De la: ANIKSAMAIA, la data 2009-07-01 11:32:27ha ha ha ..asta nu e nimic fratilor
Ghiciti cat dureaza un zbor hamburg-seoul? 11 !! ore 30 min

acum sa va vad ce mai ziceti.

in plus de la seoul am luat un alt avion...in jur de 1h45m..floare la ureche mi s a parut

unde mai pui ca era si primul meu zbor cu avionul.

pe larg drumul a fost cam asa : constanta (masina)-buc-frankfurt-seoul-ulsan

am lipsit de acasa in total, cu drum cu stat prin aeropoarte cred ca 36 ore
iar diferenta de fus orar....a fost o experienta...sa zicem confuza
dar cu parasuta a sarit careva ??? super senzatii !!!!
4Life
Postat pe 1 Iulie 2009 11:53
desi imi era teama de la vechiul incident cu avionul din 2008 am mai calatorit de 4 ori si totul a fost ok. Abia m-am intors din Turcia si urmeaza sa plec in Germania dar mi-a mai disparut teama. Adevarul e ca zborul nu e prea lung decat de 2 ore dar m-am mai obisnuit cu zgomotele avionului si cam stiu ce inseamna fiecare si parca nu ma mai inspaimanta asa.... Zbor placut sa aveti!
melia_azur
Postat pe 1 Iulie 2009 12:11
a fost bine.m-a cam durut burta din cauza emotiilor dar asta a fost tot.nu am luat nici o pastila.am mai fost si in primavara cu avionul si a fost mult mai bine,desi au fost turbulente.
alexandra_pinky866
Postat pe 1 Iulie 2009 12:41
http://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/2739.html#

he he de ce nu zbor eu in fiecare zi, am avut ocazia sa experimentez un zbor de 3ore romania -anglia la inceput am avut un gol in stomac ca atunci cand urci un deal si il cobori in viteza cu o masina, sa ii spunem trac dar nu prea pentru ca atunci cand am decolat si am vazut imaginile frumoase din avion am rmas muta de uimire si entuziasmata ca un copil in fata unei inghetate mari! Partea cea mai frumoasa este atunci cand aterizezi senzatia este super super !!! cred ca mi-ar fi placut sa lucrez intr-u avion , mare pacat ar trebui sa ma reprofilez
AS SUGERA CELOR CARE NU AU ZBURAT CU AVIONUL SA O FACA E CA SI O PLIMBARE CU MASINA !
SA AVETI CURAJ SI SA ADMIRATI FRUMUSETILE DE SUS!!!!!
ella1980
Postat pe 1 Iulie 2009 13:22
buna fetelor:) si eu am calatorit cu avionul de 4 ori.prima data nici nu am simtit cand a trecut timpul...a doua oara la fel a fost bine totul..a 3 a oara a fost de groaza am mers bucuresti italia si tot drumul timp de vreo 2 ore am trecut numai prin zone cu turbulente...am inceput sa plang credeam ca nu mai ajung sa imi vad familia:) insa a trecut, cand am venit inapoi la aterizare in aeroport era sa aterizam direct cu aripa din dreapta cea pe care stateam...insa a fost bine pana la urma si mie mie teama de avion mereu zic ca nu mai merg cu avionul dar pana la urma tot in el ajung
healthy002975
Postat pe 1 Iulie 2009 14:22
Am cãlãtorit de foarte multe ori cu avionul ,îmi place sã scurtez timpul ºi distanþele. Nu trebuie sã vã fie teamã, noi avem buni piloþi,bine apreciaþi în toatã lumea ca ºi ºcoala noastrã de pilotaj,pe care ºi eu am absolvit-o, am ca pilot 220 ore iar ca pasager peste 800, Piloþii noºtri , stãpânesc situaþiile grele ivite în aer cu mult tact ºi grijã faþã de pasageri, dealtfel ºi stewardesele sun foarte grijulii ºi descurcãreþe, am peste 1000 ore de zbor ºi mulþumesc lui dumnezeu cã totul a decurs normal.
kudika095384
Postat pe 1 Iulie 2009 15:25
eu am mers doar o singura data cu avionul si asa mult mi-a placut, ca am stat cu nasul lipit doar de hublou. iar acum aproape in fiecare zi trec pe langa aeroport si vad avioanele cum decoleaza sau aterizeaza si sunt asa aproape de mine, imi trec pe deasupra capului. imi place la nebunie. daca e sa patesti ceva, sunt riscuri si pe pamant, asa ca don't worry!
ameliemelo
Postat pe 5 Iulie 2009 16:27
Si eu ador sa zbor.Nu e nimic mai frumos decat zborul si senzatia pe care o simti cand avionul se ridica de la sol.Este superb.Am zburat de multe ori in diferite tari si oricat de sigur ar putea sa fie sa merg cu masina tot cu avionul am sa ma deplasez.Mai mult decat atat cu masina imi vine sa vomit mereu.Am avut si eu cateva senzatii tari in timp ce zburam si recunosc ca mi-am vazut viata in cateva secunde, dar poate asta ar trebui sa simtim din cand in cand si sa ne aducem aminte ca suntem muritori si moartea e parte a vietii noastre pe care nu o putem controla.In ultima vreme, insa am tot avut cosmaruri cu avione prabusinde, poate sunt si influentata de accidentele aviatice din ultima vreme.In vis eram mereu la sol si vedem avionul in zbor care urma sa se prabuseasca, constienta fiind ca nu pot face nimic.Am avut acelasi vis de multe ori si ma trezeam chiar in momentul cand avionul trebuia sa se prabuseasca.Cu cateva saptamani in urma, visul s-a schimbat.De data asta eram si eu in avion cu mama mea.Eram undeva in fata, si vedeam tot ce vede pilotul.Asa ca am vazut si muntele de care ne apropiam in mare viteza si pe care era clar ca nu-l putem evita.Simteam ca ne vom prabusi si in vis i-am spus mamei sa inchida ochii la fel cum am facut si eu.Am simtit caldura exploziei si totusi eu si mama am reusit sa iesim din avion cu viata si ne-am catarat pe munte alaturi de alti oameni.E un vis ciudat.Acum urmeaza sa zbor si ma intreb daca ar trebui sa-mi fac griji.Nu ma sperie zborul, dar ma ingrozeste un singur lucru:daca e sa ma prabusesc,sper sa nu cad in mare si sa ma manance rechinii de vie.Asta ma sperie!
hatice
Postat pe 15 Iulie 2009 20:39
In anul acesta in toamna voi zbura pt prima data. Imi este ingrozitor de frica, ma gandesc sa merg la un psiholog. Poate ma va ajuta. Am tot timpul impresia ca avionul se va prabusi si imi este frica sa nu fac un atac de panica. Sper sa fie bine si sa nu ma razgandesc.
healthy004873
Postat pe 29 Iulie 2009 15:41
si mie imi este foarte teama cu avionul dar.... ma urc in el pt ca nu am ce face. E cel mai comod si rapid mijloc de transport. Si eu merg pe 14.08 din nou si am mai fost anul asta de cateva ori dar am supravietuit. . Si eu am impresia ca se va prabusi mai ales ca am vazut toate seriile de la "Dezastre in aer" dar la fel de usor putem sa facem accident cu masina, trenul sau chiar mergand pe jos.... Curaj, totul va fi bine. Eventual ia un calmant usor. Zbor placut. Sper sa fie spre o destinatie frumoasa... sa ai o bucurie dubla la aterizare.
melia_azur
Postat pe 30 Iulie 2009 15:14
Nici nu stiu ce sa spun: mi-e teama de avion. Nu stiu din ce cauza de fiecare data inainte cu cateva zile de a zbura am vise f ciudate cu tot felul de accidente aviatice.... :D Cel mai lung zbor a fost in NY, acum un an, zbor foarte lung....de aprox.12h, cu conexiune din Heatrow cu compania British A., ce sa spun ptr mine una din cele mai bune :), fara probleme la plecare, eram entuziasmat ca voi zbura atatea ore deasupra oceanului, aterizarea perfecta, nicio problema la bagaje, iar la intoarcere cosmar.....am crezut ca nu mai ajung sa pun picioarele pe pamant..... am trecut prin momente de groaza, era si noapte, iar avionul a inceput sa piarda din putin din altitudine, stomacul parca mi-a ajuns pana in gat, si ma luasera toate transpiratiile si a inceput sa se zguduie foarte f puternic, ma simnteam "neajutorat" acolo sus :D, am avut o senzatie foarte neplacuta si la decolare de pe JFK, deorece mi s-a crepat maseaua din cauza presiunii, dar asta a fost nimic pe langa teama ce am avut-o im momentul turbulentei.....acum din nou am sa plec in vacanta in Mallorca, dar de data asta cu un avion lowcost, si mi-e teama ca sunt si mai nesigure decat avioanele mari, iar lucrul asta imi da fiori... dar avand in vedere ca nu sunt numai 3 ore asta ma mai linisteste. Zbor placut tuturor :)
Dany_healthy
Postat pe 11 August 2009 00:50
Eu locuiesc in SUA din 1993, am zburat cu avionul de zeci de ori.
Nu ai nici un motiv de teama, in primul rind zborul tau va fi scurt abia o ora sau doua, peste ocean dureaza 8 sau 9 ore depinde daca vii inspre Eu sau pleci dinspre EU spre State. In cazul tau cred ca ar fii bine sa te consulti cu medicul tau sa iei putin calciu si un calmant. In general de ceea ce ti-e frica in viata nu scapi, invinge-ti frica, caci daca vrei poti.
DanWood70
Postat pe 16 August 2009 23:21
Este foarte des intalnita aceasta frica de avion. Prietenul meu este innebunit dupa avioane, are jocuri (Flight Simulator)pe care le joaca cu o placere imensa, stie cam tot ce se poate despre zboruri si avioane (are prieteni buni piloti), insa cand vine vorba sa zboare...se schimba povestea! Il apuca o frica si o panica incredibila. Tot ceea ce trebuie sa faci pana in decembrie, este sa vezi DE CE anume ti-e frica la avion (lui ii este teama ca nu stie ce se intampla in cabina pilotilor, se sperie daca vede insotitoarea de zbor ca se duce grabita la cabina acestora fara nimic in mana, se sperie daca vede usa cabinei pilotilor inchizandu-se deodata).Deci trebuie sa vezi de ce anume ti-e frica, care este teama ta si sa "lucrezi" pe aceasta. Mai poti trece in rezervarea ta serviciul special de "meet and assist" cu specificatia 'frica de avion' iar insotitoarele de zbor iti vor acorda mai multa atentie, iar la farmacie sunt, oricum, pilule naturale de calmare, din plante, care ajuta foarte mult la calmare, pe care le poti lua inaintea zborului. Iti mai poti lua un joc electronic cu tine, ceva care sa-ti distraga atentia pe timpul zborului si suplimentar, poti cere la check-in un loc cat mai in spate posibil (unde stau permanent insotitorii de zbor). Al meu insa bea 50-100ml whiskey inainte de zbor si se calmeaza imediat! :)
sonador_healthy
Postat pe 24 Septembrie 2009 10:10
Si mie imi place enorm de mult sa zbor cu avionul... Prima data cand am zburat nu pot sa spun ca mi-a fost frica... erau doar emotiile inaintea necunoscutului... Cand a decolat avionul, m-am simtit super happy :D. Imi place foarte mult si mie senzatia cand se ridica incet de la sol... cand simti ca deja nu mai atingi pamantul...
Exista si o parte care nu-mi place... aterizarea. Nu stiu de ce, dar pe mine ma dor foarte tare urechile de cand incepe sa coboare incet pentru decolare.. totul dureaza cam 30 de minute si ma tine inca o ora dupa ce ma dau jos din avion. Apoi inca 3 zile de urechi infundate si pocnituri.
Durerea pe care o simt la aterizare e mare, porneste cumva din spatele urechilor si se contiua in jos pana la gat, chiar sub maxilar. Nu mai aud bine in acele momente... Deci nu e doar o simpla infundatura de urechi si pocnituri. Odata, aveam un zgomot ciudat intro ureche... auzeam ca si cum s-ar desumfla o roata...As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva?
Din cauza acestei dureri incep, incet incet sa urasc momentul in care trbeuie sa ma urc in avion. Tin sa precizez ca am avut de mai multe ori otita cand am fost mica. Oare sa aiba vreo legatura?
oricum o sa merg la ORL, sa fiu sigura, dar eram curioasa dk a mai patit cineva asa ceva. va rog sa-mi raspundeti.
floare_de_colt
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:31
buna si eu in iunie la fel trebuie sa merg in spania la sora mea si deja ma gindesc ce o sa fac cum o sa ma descurc mai ales ca mai fac atacuri de panica cum pot eu sa-mi inving frica asta sa pot pleca linistita va pupic
kudika032207
Postat pe 2 Februarie 2010 22:05
mie nu mi-e teama, la inceput mi-a placut si dupa aceea m-am obisnuit. mai sunt si zboruri cu turbulente si aterizari mai putin perfecte, dar nu ma gandesc ca s-ar putea prabusi. e mai probabil sa ai un accident cu masina decat un incident de genul acesta. singurul lucru neplacut e ca mi se infunda urechile si am senzatia de surzenie si am zgomote in creier dupa aceea pentru o zi uneori si doua cu toate ca mestec guma de obicei.
eleain
Postat pe 2 Februarie 2010 22:16
De la: sfronea, la data 2009-02-05 06:17:36Hei,iubitilor nu va fie frica de avion pentru daca e sa se intample ceva rau nu e nevoie sa fiti in aer.Eu zbor cam in fiecare vara,uneori si de doua ori pe an pe ruta Vancouver Bucuresti si inapoi cam 12 ore din doua zboruri,primul 9 si ceva si e atat de placut .Pentru cei care au probleme cu altitudinea e bine sa va procurati gavrol.


Cine nu traieste panica nu intelege ! Nu e vorba de frica de inaltime, absolut deloc, pot sta pe cele mai inalte varfuri, nu am o problema cu inaltimea. Dar de zburat nu pot zbuta. Inainte sa nasc m-am chinuit sa zbor, cam de 20 ori in total, cu 2 pastile diazepam si 2 distonocalm, doza unica, degeaba. In avion era treaza, la aterizare...eram lemn.
Acum...m-am linistit. Am inteles ca daca Dumnezeu ar fi vrut sa zbor...mi-ar fi dat aripi, nu am aripi asa ca merc cu masina sau trenul, desi este mai periculos, stiu, dar nu vreau sa mor de inima inainte de vreme.Plec in Anglia anual cu masina sau trenul, e super!!!!La fel oriunde in Europa, imi iau ceva timp sa ajung acolo si gata....Conduc cu atentie, nu plec cu ceasul pe bord, ma opresc, vizitez, e ca o calatorie in care imbin placutul cu utilul.
lara2005
Postat pe 7 Mai 2010 10:11
si mie imi e teama si iau calmante dar placerea de a merge in locuri exotice e mai mare decat drumul pana acolo...asa ca ma pregatesc psihic inainte si plec. Cat despre europa... inainte si eu preferam masina tot din cauza problemei cu avionul dar acum, sincer m-am saturat sa stau atatea ore la volan... mai bine 2 cu avionul.Probabil daca ar trebui sa calatoresti mai des... ai renunta la masina si ai lua avionul. Eu lociesc in partea de vest a tarii si de multe ori plec cu masina pana la aeroprt la Budapesta si o las acolo pana la intoarcere si am inceput sa prefera asta gandindu-ma ca de la budapesta la destinatie mai fac inca 11 ore cu masina sau 1 ora 30 cu avionul. Dar, ma repet, depinde cat de des trebuie sa faci anumite calatorii... Oricum, calatorie placuta in orice mijloc de transport!
melia_azur
Postat pe 7 Mai 2010 10:41
Salut!
Si eu am zburat cu avionul de la Timisoara la Londra-Luton si apoi Londra-Tennerife Sud, undeva in Oceanul Atlantic 4ore.Acolo am petrecut anul trecut, pe vremea asta o vacanta de vis!Am avut noroc de vreme buna si nu am avut nici un incident in timpul zborului!
Dar am avut o experienta cumplita anul acesta,cand a trebuit sa zburam de la Timisoara , la Bucuresti 50minute dar suficiente cat sa prindem turbulente,trepidari ale avionului , tot felul de sunete ciudate si o furtuna cu trasnete si fulgere de am crezut ca nu mai apucam clipe minunate pe Pamant!
Cand in sfarsit ne-a anuntat pilotul ca am aterizat in siguranta , am inceput sa ma simt mai bine,dar inca imi tremurau picioarele!
Si cu toate astea mai planuim anul acesta din nou un zbor in Tenerife si cum nu este inca zbor direct din Rom vom zbura cu 2avioane!
Ce sa-i faci!Si zborul cu avionul devine incet,incet ca un drog,nu mai poti fara el!
Curaj si zbor placut la toata lumea!
lumypis
Postat pe 7 Mai 2010 20:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ameteala 18 De la: healthy016033 25 Martie 2013 18:43
halena 20 De la: kudika_1045539 3 Aprilie 2023 14:49
insuficienta renala, calculi, inflamatii 7 De la: Manager 6 Mai 2010 15:52
buna ziua 4 De la: kudika039058 13 Iulie 2010 10:28
HERNIE DE DISC HDL4 Stanga si HDL5 dreapta 9 De la: elapopy 12 Iulie 2012 07:26