Setari Cookie-uri

Vaccinul impotriva cancerului de col uterin

Fetelor voi ce ziceti k eu am intrat deja in ceata in ce priveste vaccinul asta ! Pe de o parte sunt plini peretii cabinetelor ginecologice cu afise despre beneficiile lui, la fel si reclama la tv, si promovarea in scoli, pe de alta parte cik murim de la el.
Pana la urma cum sa faci sa nu mori? K vad k avem 2 variante fie murim de cancer fie de la vaccin!
bastiuta
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:35

"1) In SUA si Canada vaccinul a fost INTERZIS deoarece a produs peste 18 decese si peste 600 de cazuri de alte complicatii grave.

2) Exista peste 8800 de cazuri raportate ca fiind efecte adverse dupa administrarea acestui vaccin. Multe somitati medicale cred ca acestea sunt doar o parte iar multe efecte adverse nu au fost inca aduse la cunostinta autoritatilor medicale.

3) Vaccinul nu este eficient impotriva tuturor tulpinilor de HPV. Este creat pentru a asigura protectia impotriva a 4 tulpini din cele 15 raspunzatoare de aparitia si dezvoltarea cancerului de col uterin.

4) Gardasil este considerat ca fiind un vaccin impotriva cancerului dar nu a fost EVALUAT pentru potentialul sau carcinogenetic si genotoxic.

5) Gardasil inca se afla inca in testari privind efectele sale , acestea incheindu-se , cel mai devreme in septembrie 2009.

6) In tarile UE nu se foloseseste !!!"



G A R D A S I L U N V A C C I N P E R I C U LOS !

CE ESTE GARDASIL?
- Un vaccin cu scopul declarat de a preveni infecþia cu virusul HPV (papilomavirusul uman, care poate duce la cancer de col uterin) (1);
- A fost introdus recent în þara noastrã; începând cu octombrie 2008 se desfãºoarã prima campanie de vaccinare la fete de 11-12 ani;
- În momentul de faþã existã 2 tipuri de vaccin anti-HPV: Cervarix ºi Gardasil;
- Frecvenþa infecþiilor cu HPV a crescut în ultimii 15 ani cu 500%, în SUA;
- Infecþia cu HPV este consideratã o „maladie a viitorului" .

LA CINE APARE INFECÞIA CU HPV?
În mod sigur nu apare la fetiþele de 11-12 ani, vizate de campania Guvernului României!
- Infecþia cu virusul HPV apare la femeile active sexual, nu la fetiþe!
- Obiceiurile sexuale sunt un factor determinant în infecþia cu HPV.

CÂND APARE CANCERUL DE COL UTERIN?
- Acest cancer apare dupã infecþia cu virusul HPV (unul din tipurile oncogene) pe un „col uterin receptiv" -adicã deja afectat de boli cu transmitere sexualã (gonoree, candidozã, trichomoniazã )-precum ºi de alþi factori favorizanþi precum fumatul;
- Leziunile produse la nivelul colului uterin vor determina o modificare la nivelul genelor oncogene, provocând formarea cancerului; aceste modificãri pot fi produse ºi de cãtre contraceptive orale precum ºi alþi factori mai puþin cunoscuþi ;
- Progresia de la infecþia iniþialã la leziunile preinvazive ºi, ulterior, cancer invaziv (cancer în fazã tardivã), necesitã o perioadã de chiar ºi 10 ani sau mai mult .

CÂT DE EFICIENT E VACCINUL?
Nu se ºtie încã!

- În momentul de faþã nu existã încã date care sã dovedeascã eficienþa vaccinãrii anti-HPV în prevenþia cancerului invaziv. Va trece încã destul timp pânã când astfel de date vor deveni disponibile, pentru cã vaccinul se utilizeazã pe plan mondial de doar câþiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HPV pânã la apariþia cancerului invaziv este frecvent de peste 10 ani;
- Din ac ela ºi motiv, existã prea puþine date inclusiv despre efectele pe termen lung ale acestui vaccin.

CE ªTIM SIGUR DESPRE VACCIN?

- Cã vaccinul nu vindecã o infecþie deja existentã!;
- Cã are efecte secundare!

CARE SUNT EFECTELE SECUNDARE?
- mâncãrime, roºeaþã sau durere la locul injecþiei, febrã, greþuri;
- ºoc anafilactic ºi epilepsie;
- paralizii;
- atacuri de panicã ºi tulburãri circulatorii;
- stare de rãu, dureri de cap ºi de spate;
- cãderea pãrului ºi amenoree secundarã (lipsa menstruaþiei) ;
- tulburãri de sensibilitate, dureri articulare, erupþii pe piele, obosealã accentuatã, ameþeli;
- lipsa poftei de mâncare, depresie;
- ameþeli, tremurãturi, parestezii (senzaþie de arsurã) la picioare ºi la faþã;
- meningitã viralã;
- deces .

CAZURI MORTALE: pânã în acest moment, în SUA s-au raportat 21 de decese posibil asociate cu Gardasil. Alte douã decese s-au constatat în Germania ºi Austria . De asemenea în SUA s-au înregistrat alte aproape 10.000 de efecte adverse, inclusiv 10 pierderi de sarcinã.

Pentru motivele de mai sus, noi nu încurajãm folosirea acestui vaccin. Decizia vã aparþine.

DE CE ESTE GREªITÃ ACEASTÃ PREVENÞIE (VACCINAREA) ?

- Premizele de la care se pleacã pentru prevenirea cancerului de col sunt greºite; se crede cã vaccinul va rezolva totul ºi nu se iau în considerare cauzele directe ale infecþiei ºi bolii: r ela þiile sexuale de la o vârstã fragedã; partenerii multipli; contractarea bolilor cu transmitere sexualã (gonoree, etc.); fumatul; folosirea contraceptivelor orale, etc. Toþi aceºti factori favorizeazã producerea cancerului de col uterin.
- În locul eliminãrii cauzelor, riscãm sã ne îmbolnãvim copiii (fetele) administrându- le un vaccin încã insuficient testat ºi mai ales cu multe efecte secundare, despre care nu se vorbeºte.

TOTUªI, CUM MÃ POT APÃRA DE INFECÞIA CU HPV/ CANCERUL DE COL UTERIN?

- Evitaþi factorii fazorizanþi de mai sus;
- Efectuaþi Testul Babeº-Papanicolau de douã ori pe an, dacã aþi început activitatea sexualã.

DE CE AR APROBA GUVERNUL ADMINISTRAREA UNUI VACCIN PERICULOS?

Pentru cã „este vorba despre bani". Marile concerne farmaceutice acordã comisioane importante distribuitorilor de medicamente ºi nu ar fi prima datã când statul lezeazã interesele cetãþenilor, preferându-le pe cele ale afaceriºtilor.

AM AUZIT CÃ VACCINAREA CU GARDASIL ESTE "OBLIGATORIE" . ESTE ADEVÃRAT?

NU. Nici un vaccin nu poate fi administrat "obligatoriu" .

CUM ÎMI POT FERI COPIII DE ACEST VACCIN?

Orice pãrinte are dreptul de a refuza vaccinarea copilului sãu, semnând o declaraþie pe propria rãspundere.

Gamditiva bine inainte de a va vaccina fetitele.














onuuutza24
Postat pe 13 Decembrie 2008 14:33
Buna! la multi ani! si un an nou cu impliniri scuze ca ma bag si eu .nu prea am inteles cine stie ce din acest vaccin. doar ca au murit niste fete si ii valabil pana-n 3 ani.au anuntat la scoala la fata care sa-r incadra pt.acest vaccin.dar eu nu-il fac.tot de teama ca nu-i pt.mult timp si plus nu-i sigur.va rog sa ma corectati daca am gresit cu ceva? parerea mea este sa nu-l faca.
micsa
Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:50
Stiu ca parerile sunt impartite din cauza statisticilor din America si din cauza introducerii recente pe piata a vaccinului, insa din cate am inteles eu la facultate (Medicina) la Epidemiologie decesele nu prea ar fi fost legate de vaccin in sine, ci de persoanele care l-au facut. Adica persoanele respective ar fi decedat oricum si fara vaccin din alte cauze, independente de vaccinare. Si acum voi ce ati alege, in conditiile in care orice medicament are reactii adverse, sa va doara capul, sa aveti ameteli, sa vomati, sa avetie insomnie o noapte si sa aveti o stare mai proasta, ca dupa orice vaccin - deci sa va vaccinati, sau sa stiti in continuare ca sunteti predispuse la cancer de col uterin. Acestea nu sunt vorbe in vant. Daca nu ma credeti, duceti-va la Institutul Oncologic de la Fundeni sa vedeti cate femei sunt internate. Sunt destul de multe tinere ca sa te convinga sa faci vaccinul (ultima cu care am stat de vorba avea doar 27 de ani, acum nu stiu daca mai traieste). Intr-adevar cel mai frecvent cancerul de col apare pe la 50 de ani, dar majoritatea vrem sa ajungem la aceasta varsta. Cunosc pe cineva apropiat care are cancer de col uterin stadiul III. Eu m-am vaccinat.
Loredana_M_
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:53
De la: loredana_84r, la data 2009-01-10 16:53:17Stiu ca parerile sunt impartite din cauza statisticilor din America si din cauza introducerii recente pe piata a vaccinului, insa din cate am inteles eu la facultate (Medicina) la Epidemiologie decesele nu prea ar fi fost legate de vaccin in sine, ci de persoanele care l-au facut. Adica persoanele respective ar fi decedat oricum si fara vaccin din alte cauze, independente de vaccinare. Si acum voi ce ati alege, in conditiile in care orice medicament are reactii adverse, sa va doara capul, sa aveti ameteli, sa vomati, sa avetie insomnie o noapte si sa aveti o stare mai proasta, ca dupa orice vaccin - deci sa va vaccinati, sau sa stiti in continuare ca sunteti predispuse la cancer de col uterin. Acestea nu sunt vorbe in vant. Daca nu ma credeti, duceti-va la Institutul Oncologic de la Fundeni sa vedeti cate femei sunt internate. Sunt destul de multe tinere ca sa te convinga sa faci vaccinul (ultima cu care am stat de vorba avea doar 27 de ani, acum nu stiu daca mai traieste). Intr-adevar cel mai frecvent cancerul de col apare pe la 50 de ani, dar majoritatea vrem sa ajungem la aceasta varsta. Cunosc pe cineva apropiat care are cancer de col uterin stadiul III. Eu m-am vaccinat.

daca ar fi vorba numai de dureri de cap, greturi etc nici n-as sta pe ganduri, dar cand aud k fetele alea au murit parca nu prea ma mai trage inima sa-l fac.
bastiuta
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:09
este o vorba din batrani fum fara foc nu iese, deci atatea cazuri de deces ar trebui sa ne puna pe ganduri. eu zic ca decat sa moara un copil mai bine traieste cu riscul sa faca cancer de col, iar daca acesta e depistat la timp mai are o sansa la viata. am doua fetite dar sunt prea mici ptr acest vaccin promovat in scoli(nustiu cat la suta au facut acest vaccin) dar sigur nu acceptam sa il faca. pupici si multa sanatate
ist
Postat pe 9 Martie 2009 18:33
Dragele mele,
La fetite nu e cazul sa se faca acest vaccin, dar la femeile cu viata sexuala activa e chiar indicat.
O prietena a facut acest vaccin, nu a avut reactii adverse si a trecut deja 1 an de zile de atunci, iar ea se simte foarte bine, mai ales ca a avut o rana pe col, care a vindecat-o inainte de vaccin.
Va doresc multa sanatate
florio
Postat pe 19 Octombrie 2009 21:19
Am facut vaccinul Silgard, dupa cate vezi sunt foarte vie :) Nu am avut niciun efect secundar si il recomand tuturor tinerelor pentru beneficiile pe care le aduce.
ffbianca85
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:38
Si eu sunt intr-o mare dilema.Pur si simplu nu stiu ce sa fac.Fetita mea a implinit luna aceasta 14 ani,iar de la scoala am primit o instintare.In luna noiembrie incepe vaccinarea contra HPV.Inca nu stiu cum se numeste vaccinul,stiu doar ca se administreaza in 3 doze.Am auzit multe pro si contra,pur si simplu nu stiu ce sa fac sa fie bine pentru ea.Stiu ca vaccinul trebuie facut inainte de inceperea vietii sexuale,de aceea se administreaza la adolescente.Dupa inceperea vietii sexuale este posibil sa fi contactat deja virusul,deci efectul nu ar mai fi acelasi.Vaccinul este preventiv,nu este un tratament,(pt florio) de aceea sunt vaccinate adolescentele.Aici, (locuiesc in Spania) parerile sunt la fel de impartite ca si acasa.Foarte multe mame sunt de acord,dar sunt si mame care nu semneaza.Pe de alta parte,toate vaccinurile au efecte adverse,nu toti reactioneaza la fel.Eu am 5 copiii,de fiecare data cand aveau de facut vreun vaccin ma intrebam cum o sa fie.Unul putea sa nu faca nici macar febra,iar altul sa sufere foarte mult.Ce ma sperie cel mai tare este chiar boala in sine,cancerul de col uterin,pentru ca stiu ce inseamna suferinta.In urma cu 7 ani am fost diagnosticata in faza incipienta,m-am operat,iar acum pot sa spun ca sunt bine.dar a fost greu,iar multe dintre cele cu care am fost internata nu au avut aceeasi soarta.De aceea ma intreb,ce ar fi mai bine pentru fata mea?
elisa26
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:56
De la: elisa26, la data 2009-10-21 17:56:15 Si eu sunt intr-o mare dilema.Pur si simplu nu stiu ce sa fac.Fetita mea a implinit luna aceasta 14 ani,iar de la scoala am primit o instintare.In luna noiembrie incepe vaccinarea contra HPV.Inca nu stiu cum se numeste vaccinul,stiu doar ca se administreaza in 3 doze.Am auzit multe pro si contra,pur si simplu nu stiu ce sa fac sa fie bine pentru ea.Stiu ca vaccinul trebuie facut inainte de inceperea vietii sexuale,de aceea se administreaza la adolescente.Dupa inceperea vietii sexuale este posibil sa fi contactat deja virusul,deci efectul nu ar mai fi acelasi.Vaccinul este preventiv,nu este un tratament,(pt florio) de aceea sunt vaccinate adolescentele.Aici, (locuiesc in Spania) parerile sunt la fel de impartite ca si acasa.Foarte multe mame sunt de acord,dar sunt si mame care nu semneaza.Pe de alta parte,toate vaccinurile au efecte adverse,nu toti reactioneaza la fel.Eu am 5 copiii,de fiecare data cand aveau de facut vreun vaccin ma intrebam cum o sa fie.Unul putea sa nu faca nici macar febra,iar altul sa sufere foarte mult.Ce ma sperie cel mai tare este chiar boala in sine,cancerul de col uterin,pentru ca stiu ce inseamna suferinta.In urma cu 7 ani am fost diagnosticata in faza incipienta,m-am operat,iar acum pot sa spun ca sunt bine.dar a fost greu,iar multe dintre cele cu care am fost internata nu au avut aceeasi soarta.De aceea ma intreb,ce ar fi mai bine pentru fata mea?
acest vaccin este apa de ploaie...ma intreb de ce nu ne informeaza si despre faptul ca are eficacitate numai 12-15 ani !!!! apoi esti ca si la inceput,descoperit in fata HPV-ului...dupa o socoteala simpla 14+15 fac 29 ani...dupa aceasta varsta ce se va intampla ???? ca dupa ultimele statistici,femeile care au cancer de col uterin au peste 35 ani in marea majoritate a cazurilor !!!! deci este o mare pacaleala,o modalitate a producatorilor de a mai scoate niste bani grei din visteria ministerelor sanatatii din diverse tari care aplica la acest program !!!! cel mai sigur este un sistem imunitar care sa-l pastram in stare buna de functionare printr-o dieta corecta si o viata activa !!!!
4Life
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:29
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele si tampoanele atat de necesare pentru igiena intima.
Stiati ca pentru albirea lor se utilizeaza DIOXINA .Stiati ca de obicei se pune ceva mai multa DIOXINA pentru a produce sangerare mai abundenta si pentru a cumpara in consecinta …noi si noi absorbante sau tampoane.

Dar stiati ca
DIOXINA PRODUCE CANCER DE COL UTERIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
asa se explica incidenta masiva a acestei grave afectiuni in lume.

Acum si in ROMANIA au aparut TAMPOANE ANIONICE CU PROTECTIE ACTIVA , produse care genereaza IONI NEGATIVI , in lume fiind deja un miliard de beneficiari

Acestea sunt ……….absorbantele active LOVE MOON ,

Aceste absorbante au incorporate in ele o banda dintr-un materal special (brevetat)care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.

Acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative
distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea dvs. de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.

Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.

Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin).
Produsele au certificate FDA-USA si UE.

Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.

EXISTA :
• absorbantele pentru ciclu normal,
• ciclu abundent sau
• pentru uz zilnic,
dar si
• absorbante mini,
• absorbantele pentru bikini,

Acum despre alte produse utile pentru sanatatea dvs.:
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi
Si
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.

Nu trebuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei
dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25%
in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.
Ce zici ,VREI ?


Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

…..atunci…. te rog citeste in continuare..









ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 20 Noiembrie 2009 19:16
Eu nu cred in acest vaccin.
Am vazut foarte multa reclama cu acest subiect si m-am informat de la doctorita mea ginecolog.Mi s-a spus ca iti baga virusul respectiv(copie) .
ralucaghe
Postat pe 26 Februarie 2010 16:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o nelamurire.Ajutati-ma va rog :D 26 De la: rashela 14 Iunie 2011 00:50
help pls 4 De la: healthy010354 27 Decembrie 2009 13:14
prolaps uterin 10 De la: TF_ 29 August 2009 21:38
Ovare polichistice 11 De la: byby13 25 Septembrie 2013 20:30
cuvinte 24 De la: GreenBubbles 11 Februarie 2010 10:10