Setari Cookie-uri

cum sa scapi de cistita

incearca tratamente pe baza de plante gen urisept, urinal hotdrink, sau daca esti in criza urinal akut! eu astea am inceput sa le iau cand simt ca ma ustura putin.... ma gandesc ca poate sa fie si o imflamatie ceva care da usturimile alea... nici eu nu stiu ce sa mai zic!
cat despre antibiotice si eu am luat o tona si acum au inceput sa-mi dea efecte secundare- norfloxacinul era singurul care ma punea pe picioare, m-am trezit ca-mi da tendinita si un fel de rush, de la augmentin mi-a aparut ceva pe piele, alt doctor mia dat zitromax pt altceva si m-am trezit cu diaree! antibiotice prescrise fara ceva care sa-ti apere organismul....nu's ce sa mai zic. si doctorii din pacate stiu chestia asta!
royan
Postat pe 15 Decembrie 2010 16:47
eu ma imbrac corespunzator acuma la 24 de ani dar ce folos ca raul s-a produs deja...cat frig am rabdat in liceu ca sa fiu la moda si acum sufar de cistita asta:(
kudika183045
Postat pe 12 Ianuarie 2011 18:45
nu sunt indicate nici un fel de tampoane in cistite si vaginite.mai degraba absorbante.
kudika183045
Postat pe 12 Ianuarie 2011 18:53
De la: djmaya90, la data 2010-12-15 11:17:54eu m-am confruntat cu durerile abdominale si usturimile urinare am luat antibiotice dupa ce terminam tratamentu incepeau iai si iar nu stiu ce sa mai iau .Am baut multa apa si ceai asa ma sfatuit doctorita mea si ma simt mai bn dar as vrea si alte sfaturi.

Buna seara! Foloseste un gel intim pe baza de echinacee(il gasesti la plafar) deasemeni tinctura de coada soricelului ,galbenele(contin un antibiotic vegetal)bai calde la sezut si piciore dupa care pune sosete groase in picioare si foarte important;foloseste tampoane pe toata perioada iernii (le folosesti pentru caldura intima). Bea 2 litri de apa pe zi,nu te abtine cand iti vine sa urinezi,lasa totul deoparte si mergi la wc, nu te opri in timpul urinarii,este f important.Iti doresc sanatate multa,multa.
p.s. eu am transplant renal si asa am reusit sa ma feresc de infectii si cistite,
doinitaeda
Postat pe 20 Ianuarie 2011 20:47
Atentie la tinctura de coada soricelului! Eu am baut ceai si facut mai slab si mi-a dat niste dureri de stomac.... Deci... daca aveti dureri de stomac dupa prima doza sfatul meu (neavizat, doar din experienta pe propria piele) nu mai insistati, pt ca este un antibiotic natural si cred ca poate distruge flora stomacala!
royan
Postat pe 21 Ianuarie 2011 16:21
mie mi-a dat medicul ciprinol si flamexin, aveam niste dureri de nu puteam sta in picioare
visan_georgiana
Postat pe 21 Ianuarie 2011 16:29
De la: djmaya90, la data 2010-12-15 11:17:54eu m-am confruntat cu durerile abdominale si usturimile urinare am luat antibiotice dupa ce terminam tratamentu incepeau iai si iar nu stiu ce sa mai iau .Am baut multa apa si ceai asa ma sfatuit doctorita mea si ma simt mai bn dar as vrea si alte sfaturi.
fa o cura cu Transfer Factor Plus si in 15 zile scapi sigur de probleme!!!
4Life
Postat pe 21 Ianuarie 2011 21:12
Transerica-minciunica...
kudika226898
Postat pe 22 Ianuarie 2011 16:33
Oooups... Transferica-minciunica revine...
kudika226898
Postat pe 22 Ianuarie 2011 16:34
Folosirea Transfer FactorTM in infectiile chlamydial
In ultimii ani infectiile cu chlamydial au devenit o problema serioasa de ingrijire a sanatatii. Majoritatea rapoartelor facute de autori interni precum si din strainata-te sunt dedicate infectiilor urogenitale cu chlamydial (40,52). Folosirea antibioticelor moderne duc la aparitia unor efecte colaterale ca dysbacteriosis, leziuni toxice ale ficatului si imunodeficiente secundare. Atunci cand are loc masurarea dezvoltarii terapeutice, trebuie avut in vedere ciclul dezvoltarii bacteriei de tip chlamydial, posibilitatea formarii celulelor L (fara perete celular) si perseverenta lor in corp care nu numai ca necesita o alegere corecta a antibioticelor, dar si cautarea pentru agentii imunocorectori eficienti (6). Folosirea TF si TF Plus in tra-tarea infectiilor urogenitale cu chlamydial pentru pacientii adulti este de mare interes (22,26).
24 de pacienti de gen masculin cu infectii urogenitale cu chlamydial au primit un tratament antibacterial timp de o luna corespunzator schemelor traditionale (10 zile fiecare cu claritromicina –clarythromycin, doxiciclina-doxicyclin, si ofloxacin). Al doilea grup format din 26 de pacienti a primit pentru fiecare timp de 10 zile cate o capsula(pastila) de claritromicina si TF Plus cate 3 capsule zilnic. Al treilea grup format din 23 de pacienti a primit pentru fiecare claritromicina si TF potrivit aceleasi scheme. Examinarea secretiei uretrale si prostatice folosind metoda DNA, reactia polimerica in lant (PCR) la 2 luni de la terminarea tratamentului a avut rezultatul de eradicare a 100% a chlamydial in toate cele trei grupe.
72% dintre pacienti care primesc un tratament antibacterial traditional se plang de discomfort in zona epigastrica si o treime (32%) se plang de greata. Au fost de asemenea cazuri de vomitaturi (12%) si indigestie (12%). Infectiile intestinale dys-bacteriosis cu predominarea infectiilor gen ciuperca si infectiile genitale tip candi-dosis s-au inregistrat in 88% din cazuri. Au rezultat de la terapia antibacteriala efecte hepatotoxice cum ar fi sindromul jaundice (8%), marirea ficatului (17%) si cresterea activitatii enzimelor hepatice (54%). Toate aceste manifestari au necesi-tat terapii aditionale precum folosirea enzimelor si a altor bioagenti, agentilor adi-tionali pentru imbunatatirea functiei hepatice si folosirea spray-ului sau pudrei anti-fungus astfel prelungindu-se durata tratamentului si cresterea costurilor.
Prima faza a raspunsului imuno-defensiv specific se stie ca porneste cu activarea intregului complex se cytokine (interleukine, interferoni, molecule adezive-de pe suprafata celulelor), de exemplu activarea fazei monocytomacrofaga (48,49). Nivelul de concentratie al IL-Ib, IL-2 si IFN-g a fost definit inainte si dupa termina-rea tratamentului la 45 de pacienti cu chlamydiosis urogenital. Dezechilibrul cytokinelor studiate apare in rezultatele obtinute. Statistic este o diferenta semnificativa intre concentratia proinflamatorului principal IL-Ib si si valoarea lui normala.
IL-2 este un interleukin clasic, care nu numai ca participa la inducerea imunitatii celulare, dar de asemenea isi face functia sa principala, in mod explicit, de distrugerea celulelor care au suferit schimbari din cauza exogenilor. De asemenea activeaza celulele-T, celulele-NK (distrugatori naturali) precum si toate entitatile celulare (macrofagele, neutrofilele si altele) care sunt capabile de distrugerea celulelor bolnave si a microbilor. In studiile noastre s-au gasit concentratii ridicate ale IL-2 in primele zile ale dezvoltarii procesului inflamatoriu. Concentratiile IL-2 au fost semnificativ diferite fata de concentratia normala; in timp ce in acelasi timp concentratia lui INF-g la pacientii cu chlamydiosis urogenital a scos in evidenta din punct de vedere statistic o scadere semnificativa in comparative cu cea a grupului de control.
Nu a existat nici o diferenta semnificativa ale efectelor TF si TF Plus fie in dinamica manifestarilor clinice fie in schimburile imunologice. Acesta este totusi un alt fapt de confirmare ca la aceste produse cytokinele sunt principalele active si ca alte componente potenteaza efectul lor.
S-ar putea ca urologii sa prefere TF Plus, ceea ce ar fi de inteles atata timp cat contine zinc, care produce efecte benefice asupra functiei sexuale. Zincul ajuta la prevenirea formarii proceselor prostatice hipertrofice astfel indeplinind un rol de prevenire a dezvoltarii benigne.
Ar trebui subliniat ca combinarea interferonului cu antibioticile la pacientii cu chlamydiosis (41) si la copiii cu pyelonephritis a leikinferonului cu antibiotice, ii protejeaja de efectele adverse ale medicamentelor antivirale si minimalizeaza dezvoltarea dysbacteriosis-ului intestinal.
Folosirea combinata a interferonilor, cytokinelor si terapiei antibacteriale aduce un efect terapeutic cu dozari mai mici pentru fiecare dintre ele. Efectul potential al cytokinelor permite atat scaderea semnificativa a dozarii efective a antibioticelor cat si minimalizarea efectelor lor negative. S-ar pute dovedi a fi o strategie folositoare in folosirea orala a cytokinelor pentru a ajuta pacientii care sufera de in-fectii intestinale si dysbiosis intestinal cauzate de infectiile persistente intracelulare. TF amplifica efectul eubioticsurilor, produselor enzimatice si a produselor naturale din plante.
4Life
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:37
De la: 4Life, la data 2011-01-21 21:12:02
De la: djmaya90, la data 2010-12-15 11:17:54eu m-am confruntat cu durerile abdominale si usturimile urinare am luat antibiotice dupa ce terminam tratamentu incepeau iai si iar nu stiu ce sa mai iau .Am baut multa apa si ceai asa ma sfatuit doctorita mea si ma simt mai bn dar as vrea si alte sfaturi.
fa o cura cu Transfer Factor Plus si in 15 zile scapi sigur de probleme!!!


ptiuuuu
parca ziceai ca tu nu vinzi nimic?

sau ti-e rusine cu taraba din piata?
battleofwits
Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:41
kudika432253
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:21
Buna fetelor si eu am aceias problema si nu stiu ce sa mai fac
geosym
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:47
De la: geosym, la data 2011-09-07 09:47:37Buna fetelor si eu am aceias problema si nu stiu ce sa mai fac
geosym
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:49
fa pipi
Pudika416607
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:50
De la: geosym, la data 2011-09-07 09:47:37Buna fetelor si eu am aceias problema si nu stiu ce sa mai fac


incearca de la primele simptome cu ursept, urinal akut sau urinal hot drink si... lichide. eu asa ma mai "salvez"

in plus de asta, daca ajungeti la antibiotice faceti concomitent si o cura cu probiotice, din pacate... medicii uita acest amanunt!
royan
Postat pe 7 Septembrie 2011 16:35
De la: geosym, la data 2011-09-07 09:47:37Buna fetelor si eu am aceias problema si nu stiu ce sa mai fac



Cistita este o boala si anume inflamatia vezicii urinare ca urmare a contractarii unei infectii.Aceasta,netratata corespunzator,poate duce la extinderea infectiei spre rinichi!Pentru tratarea ei,iti recomand sa mergi intai, la medic ,pentru stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului potrivit.In general,aceasta se trateaza cu sulfamide,gen "Biseptol"sau "Neoxazol",acestea avand proprietatea de a dezinflama si a distruge infectia din vezica urinara.Ca tratament alternativ,naturist,se pot face bai de sezut in infuzie de musetel,usor incalzita.Acum ceva timp in urma,existau la farmacii,casete cu albastru de metil,acestea se beau normal,cu un pahar cu apa.Nu stiu daca mai exista asa ceva pe piata,merita intrebat la farmacie!Dar pana una alta,mergi la medicul de familie!
RAINBOWLADY
Postat pe 7 Septembrie 2011 17:17
cum pot scãpa de cistitã

kudika433711
Postat pe 8 Septembrie 2011 08:01
De la: kudika433711, la data 2011-09-08 08:01:04cum pot scãpa de cistitã



Citeste comment-urile tuturor antepostatarilor tai,dar pentru inceput,mergi la medicul de familie si spune-i problema pe care o ai!
RAINBOWLADY
Postat pe 8 Septembrie 2011 09:20
Pe langa medicamente si ceaiuri, va recomand si eu ceva. Umpleti o sticla de plastic de 0,5 cu apa calda si tineti-o intre picioare (daca sticla devine prea fierbinte, inveliti-o intr-un prosop). Caldura calmeaza simptomele si ajuta la vindecare.
greencat
Postat pe 24 Noiembrie 2011 10:47
intrebarea este: se poate scapa definitiv de cistita? pt ca eu scriam mai sus ca nu am mai facut de ceva timp si credeam ca am scapat si am inceput sa fac din nou. am facut in octombrie, am facut si acum - ceva foarte violent cu dureri de burta si tot tacamul. cum se poate trata definitiv? exista un tratament profilactic si etc...??
royan
Postat pe 24 Noiembrie 2011 18:56
De la: royan, la data 2011-11-24 18:56:55intrebarea este: se poate scapa definitiv de cistita? pt ca eu scriam mai sus ca nu am mai facut de ceva timp si credeam ca am scapat si am inceput sa fac din nou. am facut in octombrie, am facut si acum - ceva foarte violent cu dureri de burta si tot tacamul. cum se poate trata definitiv? exista un tratament profilactic si etc...??




Cistita este inflamatia vezicii urinare!Ea apare ca urmare a infectarii cu bacteria "Escherichia Coli",bacterie ,ce se gaseste in intestinul subtire,respectiv in fecale!Ea se depisteaza ,am mai spus si ieri acest lucru,in urma recoltarii sumarului de urina!Atat cistita cat si infectiile urinare ,se intalnesc mai des la persoanele care sufera de constipatie,intrucat aceasta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor E-coli in intestinul subtire!Pentru evitarea aparitiei si recidivarii cistitei sunt necesare urmatoarele masuri de precautie:
-tratament medicamentos prescris de catre medic.
-igiena intima stricta dupa utilizarea toaletei.(stergerea la anus se face din fata in spate,pentru a evita aducerea bacteriilor dinspre anus spre zona urinara).
-la reluarea activiatii sexuale,recurgeti la acte sexuale cu durata mica de timp si urinati dupa fiecare contact sexual
-consumati lichide multe,ceaiuri diuretice,evitati apa minerala.
-exista in "plafar" tinctura de ienupar,coacaze negre,ceai de galbenele,ienupar,sucul de afine si multe alte plante benefice in vindecarea cistitei
-evitati statul cu picioarele in apa rece si in frig.
RAINBOWLADY
Postat pe 24 Noiembrie 2011 19:56
De la: kudika421339, la data 2011-11-24 19:56:08 Cistita este inflamatia vezicii urinare!Ea apare ca urmare a infectarii cu bacteria "Escherichia Coli",bacterie ,ce se gaseste in intestinul subtire,respectiv in fecale!Ea se depisteaza ,am mai spus si ieri acest lucru,in urma recoltarii sumarului de urina!Atat cistita cat si infectiile urinare ,se intalnesc mai des la persoanele care sufera de constipatie,intrucat aceasta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor E-coli in intestinul subtire!Pentru evitarea aparitiei si recidivarii cistitei sunt necesare urmatoarele masuri de precautie:
-tratament medicamentos prescris de catre medic.
-igiena intima stricta dupa utilizarea toaletei.(stergerea la anus se face din fata in spate,pentru a evita aducerea bacteriilor dinspre anus spre zona urinara).
-la reluarea activiatii sexuale,recurgeti la acte sexuale cu durata mica de timp si urinati dupa fiecare contact sexual
-consumati lichide multe,ceaiuri diuretice,evitati apa minerala.
-exista in "plafar" tinctura de ienupar,coacaze negre,ceai de galbenele,ienupar,sucul de afine si multe alte plante benefice in vindecarea cistitei
-evitati statul cu picioarele in apa rece si in frig.


Merci pt raspuns, dar NU mi-ai zis NIMIC din ce nu stiam! Am spus ca ma lupt cu aceasta problema de ani de zile, crede-ma am citit o tona despre ce este cistita/ITU si cum se trateaza. Ce ai scris mai sus e copiat dintr-un articol pe care l-am citit chiar zilele astea! De obicei este intr-adevar o infectie cu E.Coli datorita careia m-am umflat de antibiotice cand eram mai tanara. Pe mine ma intereseaza cum se trateaza definitiv, intrucat ce e scris mai sus eu am facut mai mult decat atat, ma spal dupa fiecare defecatie si rezultatul e acelasi, la o perioada de timp fac... cistita, foarte des am senzatia de usturime la urinat, mai ales daca urinez putin, nu am nimic la vezica, rinichi, etc. Chiar am gasit pe net si ca se poate vindeca definitiv si cred ca asta vrea sa stie toata lumea de pe forumul asta, din pacate nu mai gasesc articolul sau ce era! Cineva, undeva, trebuie sa stie....daca este dr. cu atat mai bine!
royan
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:45
De la: royan, la data 2011-11-24 18:56:55intrebarea este: se poate scapa definitiv de cistita? pt ca eu scriam mai sus ca nu am mai facut de ceva timp si credeam ca am scapat si am inceput sa fac din nou. am facut in octombrie, am facut si acum - ceva foarte violent cu dureri de burta si tot tacamul. cum se poate trata definitiv? exista un tratament profilactic si etc...??


Cu igiena actului sexual cum stai?
kudika226898
Postat pe 25 Noiembrie 2011 17:35
De la: kudika226898, la data 2011-11-25 17:35:55 Cu igiena actului sexual cum stai?



bine, la ce te referi, daca ma spal inainte, in timpul si dupa??
royan
Postat pe 25 Noiembrie 2011 23:39
De la: royan, la data 2011-11-25 23:39:10
De la: kudika226898, la data 2011-11-25 17:35:55 Cu igiena actului sexual cum stai?



bine, la ce te referi, daca ma spal inainte, in timpul si dupa??







... pe dinti ... pe cap ... e ambigua intrebarea ...
marco918
Postat pe 25 Noiembrie 2011 23:49
De la: royan, la data 2011-11-24 21:45:24
De la: kudika421339, la data 2011-11-24 19:56:08 Cistita este inflamatia vezicii urinare!Ea apare ca urmare a infectarii cu bacteria "Escherichia Coli",bacterie ,ce se gaseste in intestinul subtire,respectiv in fecale!Ea se depisteaza ,am mai spus si ieri acest lucru,in urma recoltarii sumarului de urina!Atat cistita cat si infectiile urinare ,se intalnesc mai des la persoanele care sufera de constipatie,intrucat aceasta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor E-coli in intestinul subtire!Pentru evitarea aparitiei si recidivarii cistitei sunt necesare urmatoarele masuri de precautie:
-tratament medicamentos prescris de catre medic.
-igiena intima stricta dupa utilizarea toaletei.(stergerea la anus se face din fata in spate,pentru a evita aducerea bacteriilor dinspre anus spre zona urinara).
-la reluarea activiatii sexuale,recurgeti la acte sexuale cu durata mica de timp si urinati dupa fiecare contact sexual
-consumati lichide multe,ceaiuri diuretice,evitati apa minerala.
-exista in "plafar" tinctura de ienupar,coacaze negre,ceai de galbenele,ienupar,sucul de afine si multe alte plante benefice in vindecarea cistitei
-evitati statul cu picioarele in apa rece si in frig.


Merci pt raspuns, dar NU mi-ai zis NIMIC din ce nu stiam! Am spus ca ma lupt cu aceasta problema de ani de zile, crede-ma am citit o tona despre ce este cistita/ITU si cum se trateaza. Ce ai scris mai sus e copiat dintr-un articol pe care l-am citit chiar zilele astea! De obicei este intr-adevar o infectie cu E.Coli datorita careia m-am umflat de antibiotice cand eram mai tanara. Pe mine ma intereseaza cum se trateaza definitiv, intrucat ce e scris mai sus eu am facut mai mult decat atat, ma spal dupa fiecare defecatie si rezultatul e acelasi, la o perioada de timp fac... cistita, foarte des am senzatia de usturime la urinat, mai ales daca urinez putin, nu am nimic la vezica, rinichi, etc. Chiar am gasit pe net si ca se poate vindeca definitiv si cred ca asta vrea sa stie toata lumea de pe forumul asta, din pacate nu mai gasesc articolul sau ce era! Cineva, undeva, trebuie sa stie....daca este dr. cu atat mai bine!


Te-am intrebat si repet intrebarea;Suferi de constipatie?La ultimul examen de urina,au reiesit ca fiinf prezente bacteriile "EColi"?
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 08:48
De la: royan, la data 2011-11-25 23:39:10
De la: kudika226898, la data 2011-11-25 17:35:55 Cu igiena actului sexual cum stai?



bine, la ce te referi, daca ma spal inainte, in timpul si dupa??


Da... ...Si daca face si el acelasi lucru...ca, daca nu, cati ani veti fi "valabili", el iti va introduce bacteriile, iar tu te vei tine de putzulica sa nu te usture...
kudika226898
Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:03
De la: kudika226898, la data 2011-11-26 10:03:16 [Da... ...Si daca face si el acelasi lucru...ca, daca nu, cati ani veti fi "valabili", el iti va introduce bacteriile, iar tu te vei tine de putzulica sa nu te usture...


asta e tare! ... adevarata....

Oricum am inceput sa fac niste investigatii mai amanuntite pe la ginecolog si ce-o mai urma, sper ca nimic si o sa-mi treaca!
royan
Postat pe 30 Noiembrie 2011 00:43
Stimata doamna,

Am citit comentariul dumneavoastra de acum ceva timp si ma intreb cum ati ajuns pe un forum unde se discuta despre aceasta boala, cistita, daca nu ati suferit niciodata de ea. Ma bucur ca nu ati trecut prin experienta asta, dar serios, pe un forum unde oamenii isi impartasesc solutii, cat de util credeti ca a fost mesajul dumneavoastra? Consider o totala lipsa de respect fata de toti cei care se chinuie cu boala asta nesuferita.Va imaginati ca noi ne distram cu antibiotice si altele? Ei va informez ca as da multe ca sa scap de ea. Si stati foarte linistita niciodata nu am umblat sumar imbracata si nu am schimbat parteneri sexuali. Spun asta pentru ca am vazut ca a facut subiectul unei mari preocupari mai devreme.

Asadar, am sa va rog sa va ganditi de doua ori data viitoare cand nu aveti alta ocupatie decat sa necajiti oamenii din jurul dumneavoastra. Pe principiul, daca nu poti ajuta, mai bine tine-ti gura!
kudika_34824
Postat pe 10 Mai 2013 23:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TINITUS - tiuitul din urechi 28 De la: Donamishi 4 Noiembrie 2019 20:19
strabism 38 De la: amy_healthy 7 Noiembrie 2014 14:42
nodul de la injectii 12 De la: negoitamaria 9 Aprilie 2010 08:50
buna ziua 4 De la: kudika039058 13 Iulie 2010 10:28
Helicobacter pylori 32 De la: 28 Martie 2013 10:17