Setari Cookie-uri

la Papanicolau a iesit HPV

De la: elena_elena, la data 2009-04-06 08:12:22da a vorbit cu un doctor...cel care a recoltat

ia dat tratament (pentru imunitate) pastilute si ovule cu propolis pentru "pusi"...nu mai stiu cum se numesc...dar pot sa zic ca au costat 150 lei.

a spus ca e grav, a bagat o in toti sperietii! de asta am apelat si la voi , poate stiti, ma lamuriti, ma linistiti!......nu mai stiu ce sa zic....

de o saptamana sunt si eu diagnosticata cu "posibil virus HPV" si rana pe col usoara....nu mi a dat tratament , m a chemat dupa 4 luni sa refac papanicolau.

of! Doamne!...cate mai sunt ca nici nu mi pot aseza capul linistita pe perna!


HEi hei hei !
Este firesc sa fii nelinistita insa nu te ajuta cu nimic !
Eu nu sunt de acord cu bagatul pacientilor in sperieti, indiferent de afectiune. DEja am niste semne de intrebare cu privire la sfaturile primite de la medic. Daca la tine s-a descoperit o mica rana pe col de ce nu ti-a recomandat nimic ? Asteapta sa se faca mai mare ca sa poata arde sau cum? Exista tratament neagresiv care stimuleaza refacerea mucoasei, implicit vindeca rana. LEgat de sora ta iarasi pot sa imi exprim nemultumirea. "Are o tulpina necancerigena" - si asteptam sa o contacteze si pe cea cancerigena sau cum ?
Iti las adresa mea: danut_dr@yahoo.com. As vrea sa vad acel buletin de analize, poate fi scanat si trimis. Este adevarat ca nu trebuie sa lasi lucrurile asa dar nici sa ajungi la o depresie din asta.
Plantvita
Postat pe 19 Septembrie 2009 06:26

Daca ia iesit la analize HPV, analizele trebuiau continuate, trebuie facute genotiparele sa se constate ce tulpina de Papiloma e. Poate fi una agresiva sau nu. Sunt cateva tulpini agresive de Papiloma care dau cancerul de col uterin. Deci trebuie facute analize si tartamente specifice in continuare in continuare....nu va speriati, inca din faza asta se poate trata.....Deci consultati un medic specialist ginecolog, si nu lasati timpul sa treaca!!!!
decebal1707@yahoo.com
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:53
Am citit tot ce s-a scris despre HPV pe forumuri,dar inca nu mi-e clar si as vrea sa ma lamuresc.Va rog frumos , poate cineva sa-mi descrie cum arata acesti veruci.Mie mi-au aparut (de-o vreme incoace) niste excrescente- veruci , pe pleoapa , la baza gatului , sub brat, sub sani si in zona inghinala. Se poate sa fie papilom virus? .....
gabriela67
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:00
oooooh, dar de ce nu mergi la doctor???
da search pe google imagini sa vezi cum arata. sigur ca pot aparea pe intreg corpul. sanatatea trebuie s-o pui pe primul loc, dupa vin celelalte. ai grija de tine.
eleain
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:26
nu stiu la ce doctor te duci tu si te cheama abia dupa 4 luni sa iti faca papanicolau. din tot ce am citit mi-am dat seama ca doctorul tau este la fel cum sunt foarte foarte multi care nu isi fac treaba cum trebuie. pot sa iti mai spun cate ceva sau sa iti fac niste recomandari. id meu zguby_zbugy_z
zenith_
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:44
Eram la fel ca tine atunci cand am fost depistata de cancer de col , displazir CIII. Aveam si pe cel de al doilea copil si mergeam plangand pe strada (in timpul lui ceasca). Depistarea cancerului a fost facuta la acest centru medical de la Sala Palatului. Am sa va spun un secret. Aceasta boala provocata de virusul de care se face atata propaganda este PROVOCATA DE INCOMPATIBILITATEA SEXUALA cu partenerii vostrii. Casatoria pe care am avut-o eu a fost dezastruoasa. Daca ati vazut la televizor in anii trecuti au aratat o fata care a murit datorita incompatibilitatii cu proaspatul ei sot. Nu trebuie decat sa va aduceti aminte. Nu este o poveste aceasta incompatibilitate si trebuie sa va feriti de a mai avea relatii sexuale cu barbati care nu sunt ai vostrii de la Dumnezeu. Cine crede atunci sa retina, iar cine nu sa va tratati la medic sa va distruga de tinere. M-am chinuit atunci si apoi am tevuzat orice atingere. Mama mea , cand aveam 4 ani fusese la o ghicitoare si i-a spous clar atunci ca sotul meu nu este din Romania. Dupa divort asa a fost. Intotdeauna in timpul primei casatorii am simtit ca nu este sotul meu si asa a fost. Casatoria a fost determinata de farmecele unei dusmance a familiei noastre. Am fost internata in spital si am facut greseala sa ma cauterizez. Mare greseala , este o mutilare. Dupa aceea am intalnit o doamna care facuse un contol genital si toti medicii au intrebat-o ce a facut de ce este atat de curata si ca un copil in interior. Mi-a spus ca dupa orice contact introduce urina sa proaspata care a si vuindecat-o. Am facut si eu si acum sunt fARA NICI UN MICROB IN VAGIN. Feriti-va sa faceti greseli, dezmat si sex cu oricine pentru a ava satisface poftele animalice. Unukl singur este sotul fiecareia dar trebuie sa-l cautati.
kudika027178
Postat pe 19 Septembrie 2009 15:23
De la: roxanatimosiu, la data 2009-04-06 09:53:24Sunt medic si daca s-a deschis acest subiect, pot spune urmatoarele:
HPV este virus, la fel ca si herpesul, daca doriti. Caracteristic pentru virusuri de acest tip este ca, in general, raman cantonate in organism pe toata perioada vietii.
HPV-ul se transmite sexual, chiar si numai prin contact cu zona genitala, fara a fi necesar actul fizic propriu-zis. De aceea prezervativul nu ofera protectie 100% in acest caz, intrucat nu poate acoperi intreaga zona genitala.
HPV-ul are peste 37 de tulpini identificate la ora actuala, care au fost impartite in 2 mari categorii:
1. low-risk - sunt tulpini care nu au risc de malignizare (de a se transofrma in cancer). De obicei dau veruci (asa numitii negi) atat la nivel de extremitati (palme, talpi, genunchi) dar si genital. Recomand cu caldura ca in cazul in care exista un istoric repetat de negi (pe degetele de la maini, de exemplu) sa se faca si un examen ginecologic.
2. high-risk - sunt tulpini cu potential crescut de malignizare. Intre acestea, tulpinile 16 si 18 sunt responsabile de peste 70% din cancerele de col uterin.
Acum, pentru dezvoltarea unui cancer de col uterin sunt mai multe tipuri de stadii.
1. stadiul inflamator: cand colul uterin detecteaza celule straine si se declanseaza automat o reactie inflamatorie ce incearca rezolvarea si eliminarea acestui virus
2. displazie gradul 1, sau CIN 1: o treime din celule sunt afectate, nu e grav, se poate rezolva chiar de la sine, dupa cum citeaza literatura de specialitate, in mai mult de 50% din cazuri, dar se recomanda control o data la 6 luni
3. displazie gradul 2, sau CIN 2: doua treimi din celule sunt afectate. Inclusiv in acest stadiu organismul are capacitatea de a se vindeca singur, dar de obicei se intervine neinvaziv, cu geluri aplicate pe col sau vaporizatii.
4. displazie graul 3, sau CIN 3. De abia acest stadiu este denumit precanceros. De obicei in acesta etapa se fac conizatie de col si biopsii.
5. cancerul propriu-zis.
Din pacate, la ora actuala testarea Papnicolau nu mai e atat de fidela. Recomand cu caldura, indiferent de rezultatele testarii papanicolau, o colposcopie. Este printre putinele examene ce detecteaza un stadiu inflamator, chiar inainte de a-l detecta prin papanicolau. Ulterior recomand si tipare virala HPV, pentru a se vedea ce tip de virus este.
Tratament pentru HPV nu exista. Exista pentru simptomatologia data de acesta si numai in anumite etape. Recomand insa control periodic o data la 6 luni pentur a surprinde aceste modificari in faza incipienta.

Literatura de specialitate a demonstrat si faptul ca acest virus se elimina de la sine in organism, cu anumite conditii:
1. alimentatie sanatoasa, odihna, lipsa stresului
2. renuntarea pe cat posibil la fumat si consumat bauturi alcoolice
3. cure de acid folic.
4. eliminarea tuturor infectiilor existente in zona genitala. DIntre acestea, infectia cu Chlamydia este cel mai favorizant factor pentru ca infectia cu HPV sa duca la cancer. Cereti medicului ginecolog sa se faca testare specifica pentru Chlamydia si Mycoplasma, nu toata lumea face acest lucru.
5. MONITORIZARE la 6 luni.

Sper ca e de folos ce am scris mai sus. Multa sanatate.



DA! Iti multumim, este de foarte mare ajutor.

Din cunostintele mele Papanicolau NU este UN test pentru HPV!
Iar Testul pentru depistarea unei posibile infectii HPV (mult mai scump) se face separat, NU in cadrul testului Papanicolau !!!!!!!!!!

Sanatate!
Simply_i
Postat pe 19 Septembrie 2009 16:45
De la: TF_, la data 2009-04-07 20:41:16
De la: dragneaallya, la data 2009-04-06 20:24:54
Buna,

Dupa cum spunea si dna doctor, virusul e virus....si nu poate fi eliminat, deci cauza ramane...iar despre cauterizari,normal k nu trebuie sa iti faci mereu...secretul este sa ai grija de sistemul tau imunitar...cu vitamine, imunostim, alimentatie sanatoasa, somn, fara tigari...etc.

Eu am ce are sora ta, m am cauterizat acum 2 saptamani..pentru k aveam o zona "defecta", foarte mica...dar a fost decizia mea. Cauterizarea nu m a fortat medicul sa o fac, doar k mi a prezentat variantele. Practic, am vrut sa imi inlocuiesc zona cu probleme cu un tesut "nou". Acum 1 an am contactat virusul si dupa nenumarate controale, bani aruncati, tristete, diverse cabinete...am reusit sa imi gasesc un medic minunat, care mi a ridicat moralul, mi a explikat de fiecare data fiecare pas...si la niste preturi rezonabile.

Astazi am fost la control, dupa 2 sapt de la cauterizare si mi a spus k pasarik mea e foarte bine. Sunt foarte fericita si vroiam sa va impartasesc si voua asta. Multa sanatate!

"Un cersetor sanatos e mai fericit decat un rege bolnav!"
daca esti interesata,as putea sa-ti furnizez niste informatii pe care sa le discuti eventual cu medicul tau,dar numai dupa ce te informezi tu temeinic,pt ca din experienta iti spun ca medicii,in marea lor majoritate sunt ferm convinsi ca virusul nu poate fi indepartat,din cauza ca ei nu cunosc un tratament medical pentru asa ceva.te astept cu o adresa de mail unde iti pot furniza informatiile


Orice virus poate fi eliminat din orgnismul uman daca se aplica terapia corecta. Una dintre acestea poate fi de tip homeopatic. Un medic bun si cinstit, homeopat, va sti ce produse sa prescrie pentru a elimina genomul virusului in cauza. Din pacate, medicina conventionala (alopata) din prea multa vanzare de sine a reprezentantilor ei pe de-o parte, si din motive de prea multa plinatate de sine si superficialitate a altor reprezentanti ai sai pe de-alta parte, nu recunoaste ca multe virusuri patrund si se cuibaresc in corpul omenesc pe cai chiar de medicina clasica deschise (vaccinuri) si RAMAN CLOCEASCA IN STARE LATENTA SI FETENTA PANA CAND, LA UN STRES CEVA MAI ACCENTUAT SAU LA O SOLICITARE MAI PUTERNICA A FIZICULUI SI PSIHICULUI PERSOANEI CARE II GAZDUIESTE, SE TREZESC SI INCEP SA ISI FACA DE CAP, GENERAND FOARTE MUTE SUFERINTE SI DEREGLARI IN PRIMUL RAND LA NIVELUL SISTEMULUI IMUNITAR.
Totusi, nu disperati! Totul este vindecabil daca se ajunge la aplicarea terapiei celei mai adecvate. Va pot recomanda terapiile (la alegere) dr. Gerson sau dr. Kousmine sau pe cea a ing. Breuss; toate trei sunt terapii naturiste, pe care oricine cu vointa si implicare le poate urma acasa, folosind exclusiv produse biologice (din gradina proprie sau de la oricare taran care nu produce la nivel industrial ci doar pentru uzul propriu si eventual al celor apropiati). De asemenea, pentru cei care nu se simt in masura sa urmeze una dintre aceste terapii va informez ca la Cluj exista o clinica unde se face diagnosticare pe baza de termografie si ultrasonografie. Aceste doua metode sunt neinvazive, de mare precizie si mult mai putin costisitoare fata de altele (ca de exemplu rezonanta magnetica si tomografia computerizata sau tomografia axiala computerizata). In plus, trateaza naturist foarte multe boli, dintre care unele foarte grave si aparent fara vindecare (despre care medicina clasica afirma categoric ca sunt nevindecabile...)


Este vorba despre Clinica Medreflex Line si acestea sunt numerele de telefon si fax si adresele clinicii respective:

Telefon: 0264-534167 / 0744-660771
Adresa: str. I.P.Voitesti nr. 2-4 ap. 31
Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Email: contact@medreflexline.ro
Si eu intentionez sa ma adresez lor, dar pentru mine este nitel mai dificil pentru ca vin din afara... si trebuie sa imi rezolv si problema cazarii si a zborului care sa coincida cu perioada programarii.
Eu de fapt sunt interesata sa verific rezultatul dietei-terapie pe care o urmez de putin mai mult de o luna.
Poate ca are cineva mai multe informatii despre aceasta clinica...
Terra_Mater
Postat pe 20 Septembrie 2009 02:39
Buna,
Am trecut si io prin ce treci tu.
La un control de rutina facut pentru ca imi doresc sa fac un bebe mi-a iesit rana pe col, Papanicolau gr.2. Dupa tratament cu cervugid la urmatorul control mi-a aparut HPV. Doctorul m-a linistit si mi-a zis ca nu e nimik grav dar ca va trebui sa fac o cauterizare a ranii. Am optat pentru varianta de a face intai un bebe si apoi sa rezolv cu rana si sa imi analizez radacinile de la HPV. Au trecut 9 luni de cand nu am mai repetat testul pentru ca am asteptat sa raman gravida. Nu am putut ramane din cauza unui sistem imunitar la pamant si care ma face sa ma imbolnavesc foarte des. Asa ca fetelor mai intai intariti-va imunitatea ca ea e prinipala vinovata.
cody_healthy
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:50
Buna ziua tuturor!

Va multumesc pentru mesaje si vorbele de incurajare ...nu aveti idee ce mult au facut!

Sa va zic ce s a intamplat ...
Sora mea asa de rau s a speriat de rez. primului papa (si stiti si voi) incat nu a mai mers la medic de frica a ceea ce urma sa i mai zica. A stat acasa si a luat tot tratamentul prescris de acea doctorita si atat...Faptul ca a durut o tare cand i a facut recoltarea era inca un motiv in plus ca sa mai ingaduie putin un control ginecologic.
Însa, acum o luna, a mers la un alt medic si a repetat papanicolaul.
Ce se intampla? ... nu a mai iesit HPV-ul. Acum urmeaza sa repete papa ca sa stea mai linistita ...
elena_elena_healthy
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:15
HPV-ul poate fi identificat si in urma colposcopiei sau a testului Papa Nicolau, insa pentru mai multa siguranta se poate face testul la Cantacuzino, costa 450 RON. Ca tratament este indicata vaccinarea in 3 etape, cat si conizatia. Prima vaccinare se va face cu o luna inaintea conizatiei, a doua la o luna dupa conizatie iar ultima, cea de-a treia la 3 luni dupa a doua vaccinare. Prin acest tratament nu se asigura eliminarea virusului din organism, dar cresc sansele ca la 2, 3 ani de la efectuarea tratamentului sa poate fi eliminat. Foarte important este ca la fiecare 3 luni, sa se faca pap-ul cat si colposcopia pentru a putea fi monitorizata evolutia HPV-ului. De asemenea,trebuie mentionat ca acest tip de tratament se aplica tulpinilor de HPV 16 si 18. Pentru mai multe detalii trebuie consultat un medic ginecolog cat si un specialist in virusologie, de preferat profesor doctor Streinu Cercel.
Multa sanatate!
ccarolina
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:18
Ca si tratament adjuvant in HPV si pentru a incerca prevenirea cancerului de col uterin va recomand dusul intim FEMINAKIT.

WWW.ARGINT-COLOIDAL.RO

Sanatate.
Beni_healthy
Postat pe 21 Septembrie 2009 13:56
De la: Beni, la data 2009-09-21 13:56:17Ca si tratament adjuvant in HPV si pentru a incerca prevenirea cancerului de col uterin va recomand dusul intim FEMINAKIT.

WWW.ARGINT-COLOIDAL.RO

Sanatate.

Subscriu:
Daca pe langa argintul coloidal mai adaugati si o dieta exclusiv pe baza de alimente vegetale si neaparat biologica (cel mai bine aplicati terapia dr. Gerson, sau dr. Kousmine, sau ing. Breuss), veti avea mari sanse sa va vindecati complet. Trebuie doar sa vreti cu tarie, sa fiti determinate si sa respectati intocmai oricare dintre aceste diete-terapii. Va pot da informatii suplimentare referitoare la acestea , daca ma veti contacta la floriingrau@gmail.com.
Multa vointa si bineinteles sanatate!
Terra_Mater
Postat pe 21 Septembrie 2009 16:25
Buna ziua!!Nu tb sa va impacientati kiar asa de tare,tb doar sa le luati pe toate pas cu pas,intrebarea mea este colposcopia si-a facut-o??Babes papanicolau??secretia vaginala?culturi din col??I s-a facut un ERAD (electrocauterizare si trimisa la biopsie).Atunci poti spune ca dg este bun dupa ce toate astea sunt facute.
asistenta_medicala
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:07
buna.si eu am hpv si rana pe col.nu este o problema asa grava,doar ca rana trebuie cauterizata deoarece hpv-ul ii incetineste vindecarea.important este sa stie ce fel de radacina a virusului are pt ca sunt de trei tipuri.testul hpv e destul de scump dar merita facut pentru linistea ei.in rest nu e nici o alta problema.am discutat si cu un medic de la colentina in care chiar am incredere si mi-a spus sa stau linistita.tot ce e de facut este sa se tina de tratamentul de imunitate si sa isi faca in mod repetat anlizele sa vada daca a scapat.
ralusobo
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:17
De la: ralusobo, la data 2009-09-22 22:17:36buna.si eu am hpv si rana pe col.nu este o problema asa grava,doar ca rana trebuie cauterizata deoarece hpv-ul ii incetineste vindecarea.important este sa stie ce fel de radacina a virusului are pt ca sunt de trei tipuri.testul hpv e destul de scump dar merita facut pentru linistea ei.in rest nu e nici o alta problema.am discutat si cu un medic de la colentina in care chiar am incredere si mi-a spus sa stau linistita.tot ce e de facut este sa se tina de tratamentul de imunitate si sa isi faca in mod repetat anlizele sa vada daca a scapat.
asta da medic istetz....asta este cheia pentru infectiile virakle,propriul sistem imunitar !!! pentru o eficacitate maxima se poate folosi TRANSFER FACTOR PLUS,unicul produs de pe piata ce stimuleaza activitatea sistemului imunitar cu peste 400% !!!

p.s. are ingrediente naturale !!!
http://www.4life.com/shopping/productdetail.aspx?mode=0&iid=172&cid=68
4Life
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:45
multumim si eu sunt in aceeasi situatie la hpv mi a iesit de risk scazut de tip 61 si la papanicolau cin2 si cin 3 nu stiu ce sa m ai cred,doctorul mi a zis sa stau linistita,astept raspunsul dumneavoastra ce pare aveti multumesc
alina1977_healthy
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:08
Dragele mele, absorbantele terapeutice va pot fi de folos.
Aproape toate infecþiile femeilor sunt cauzate de bacteriile din clasa Anaerolinea. Utilizarea absorbantelor igienice “Lady Anion “va permite îmbunãtãþirea metabolismului ºi a secreþiei interne, întãrirea imunitãþii, normalizarea tensiunii, distrugerea bacteriilor, reducerea inflamaþiei, eliminarea mirosurilor neplãcute ºi înlãturarea oboselii. Având grijã de sãnãtatea femeilor, absorbantele igienice anionice constituie un ajutor de neînlocuit pentru fiecare femeie.
Cele 8 proprietãþi curative ale absorbantelor igienice anionice:
• Normalizeazã tensiunea
• Regleazã metabolismul
• Au un efect antibacterial
• Imbunãtãþesc secreþia internã
• Au un efect antiinflamator
• Intãresc imunitatea
• Eliminã mirosurile neplãcute
• Inlãturã oboseala.
Absorbantele vã oferã sentimentul de confort ºi prospeþime; ele permit circulaþia aerului ºi vã simþiþi absolut liberã eu ele. Absorbantele curative sunt compuse din trei straturi: cel de la suprafaþã, cel absorbant ºi cel inferior. Pentru crearea stratului de la suprafaþã noi utilizãm bumbac ultrafin deoarece el vã permite sã vã simþiþi uscat ºi confortabil ºi nu permite contactul pielii cu umiditatea. Stratul de mijloc, prin care trece aerul, conþine un material absorbant puternic, care permite transformarea lichidului pãtruns în gel ºi evitarea senzaþiei neplãcute de lipire. Stratul inferior de asemenea permite circulaþia aerului, datoritã acestui fapt lichidul transformat in gaz se eliminã uºor din absorbant; acest strat are funcþia de ventilare, reuºind sã înlãture senzaþia neplãcutã de umezealã, care apare între absorbant ºi corp iar dvs. vã simþiþi confortabil ºi proaspãtã.
Absorbantele curative contribuie la ameliorarea stãrii generale a organismului ºi la ridicarea imunitãþii. Cipurile anionice sunt încorporate în stratul de bumbac al absorbantului. La utilizare, el genereazã anioni de condensare care permit ameliorarea stãrii generale a organismului, sporirea imunitãþii, eliminarea toxinelor, bacteriilor ºi mirosurilor neplãcute. Nu are efecte secundare.
Pentru mai multe detalii: 0768.05.68.69 sau loapersonal@yahoo.com
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 23 Octombrie 2009 17:59
buna, cred ca doar un medic poate sa iti rasp la asa ceva
weronik68
Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:36


Draga mea,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima iti recomand pe langa igiena si folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Aceste absorbante stimuleaza atât sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural, cât ºi circulatia sangelui la nivel capilar. Absorbantele din gama Lady ANION (www.ladyanion.ro) sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului cât si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana si antiinflamatorie perfecta. Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Printr-o folosirea constanta absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri : Inflamatii si Dermatite, Alergii, Infectii cu bacterii de toate tipurile, Candidoze, mancarimi, arsuri, Infectii trompe uterine, Scurgeri excesive, Dismenoree, Migrene, Cancer de col uterin, Ciclu neregulat. De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala. Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate. Certificate de Ministerul Sanatatii.

Acum o oferta speciala de „crizã“ – de la 3 pachete (de orice tip), 17 lei /pachetul!!!! Oferta este limitata!!!!!

Pentru informatii detaliate ma poti gãsi la tel: 0768.05.68.69 sau la adresa loapersonal@yahoo.com
Delia
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 1 Decembrie 2009 20:27
As vreau sa aflu, daca cu un singur examen Babes-Papanicolau se poate arata virusul HPV. Am inflamatie, grad 2,si nici o boala .Im schimb am devenit adevenit autoimuna, Wsh 70,fara infectie bacteriana, si fara infectie micotica.Intarirea sistemului imunitar nu am voie, tin dieta fara alergeni.As vreau sa stiu daca pot sa folosesc suplimentecare ajuta la cresterea productiei interferonului in organism, sau produse care intaresc sistemul imunitar, impreuna cu antiinflamator.Sau daca ma puteti ajuta cu vreun sfat in aceasta privinta.
Hompoth_Edit_1
Postat pe 19 Decembrie 2013 18:31
As vreau sa aflu, daca cu un singur examen Babes-Papanicolau se poate arata virusul HPV. Am inflamatie, grad 2,si nici o boala .Im schimb am devenit adevenit autoimuna, Wsh 70,fara infectie bacteriana, si fara infectie micotica.Intarirea sistemului imunitar nu am voie, tin dieta fara alergeni.As vreau sa stiu daca pot sa folosesc suplimentecare ajuta la cresterea productiei interferonului in organism, sau produse care intaresc sistemul imunitar, impreuna cu antiinflamator.Sau daca ma puteti ajuta cu vreun sfat in aceasta privinta.
Hompoth_Edit_1
Postat pe 19 Decembrie 2013 18:31
Daca medicul a zis ca e grav, ar fi trbuit sa va trimita sa faceti analize ! Ca sa scapati de frica, faceti markerii tumorali! Analize de sange : CA 125 si mai complex HE4 ! Daca acestea ies bine ( mai ales cea din urma); stati linistite, n-aveti cancer! Restul, se trateaza usor.Analizele costa in jur de 200de lei . Cu ele mergeti la un medic competent!!!
Fusun_ge
Postat pe 23 Ianuarie 2014 13:40
Buna!
Testul Babes Papanicoolau poate sa sugereze prezenta infectiei cu HPV, dar nu poate sa o confirme. Pentru asta e nevoie de o tipizare HPV, recoltarea se face la fel ca si pentru BPN dar este o alta analiza, si e ceva mai scumpa.

Daca testul BPN este de tip 2 si s-a pus in evidenta o inflamatie, ea trebuie tratata local si trebuie repetat examenul BPN dupa tratament.
Stimulentele imunitare pot fi utile dar nu pot inlocui tratamentul local corect.

Sper ca sunt utile informatiile.
O zi frumoasa


DrMaximAnita
Postat pe 17 Februarie 2014 13:22
Sunt de acord cu tine. Te panicheaza pentru orice chestie si nu sunt dispusi sa stea cu tine sa iti explice cum sta treaba...
kudika_957031
Postat pe 10 Martie 2014 12:27
Imediat, dar imediat la ginecolog !!! Si mie mi-a iesit hpv ,dupa aceea la fix trei saptamani, eram internata in spital dupa operatie ( histerectomie totala)..Laudat fie Domnul ca n-am avut cancer...dar urma..Panicati-va femei, mergeti la controale regulat ! Chiar si o analiza simpla la secretie este atat de importanta..Raspuns pentru doamna cu probleme: faceti analiza HE4 si CA125 si cu ele mergeti la ginecolog ! Multa sanatate si cubDumnezeu inainte ! EL loveste pe cine iubeste !
Fusun_ge
Postat pe 10 Martie 2014 20:40
saluty. da. eu am facut .conizatie....in octombrie merg la testare...dar nu ma simt bine deloc, am scurgeri urat mirositoare, inflamatie, dureri cand fac sex..si tot asa. astept sa treaca timpul...sa aflu un rezultat. ii stresanta rau situatia.
Cristina_Cicai_1
Postat pe 19 August 2015 20:54
nu inteleg.....mi a iesit cin 2 dar am facut conizatie.... 2 luni mi a fost bine. dar a inceput iar calvarul...am niste dureri...abdominale.foarte mari .spatele mereu ma doare. oasele .corpul . tot . periodice-intre menstruatii. scurgeri urat mirositoare. sex...nu pot face....pur si simplu ma doare ft rau. cand fac pipi ustura. am facut un trataemnt cu un gel vaginal...nimic. urmeaza ovule si metronidazol pentru mine si el. in octombrie merg la testare. nu mi e frica. fie ce a fi. dar e o situatie ft stresanta
Cristina_Cicai_1
Postat pe 19 August 2015 21:00
De la: Cristina_Cicai_1, la data 2015-08-19 21:00:45nu inteleg.....mi a iesit cin 2 dar am facut conizatie.... 2 luni mi a fost bine. dar a inceput iar calvarul...am niste dureri...abdominale.foarte mari .spatele mereu ma doare. oasele .corpul . tot . periodice-intre menstruatii. scurgeri urat mirositoare. sex...nu pot face....pur si simplu ma doare ft rau. cand fac pipi ustura. am facut un trataemnt cu un gel vaginal...nimic. urmeaza ovule si metronidazol pentru mine si el. in octombrie merg la testare. nu mi e frica. fie ce a fi. dar e o situatie ft stresanta


Nu ti s-a spus ca pana la vindecare nu aveti voie sa faceti sex?
Crezi ca nu va puteti abtine 1-2 luni ca sa te vindeci complet?
Nu vad decat multa inconstienta in cazul asta!
Stii ca CIN IV este deja cancer uterin?
De ce nu iei o pauza de cate luni este nevoie ca sa te vindeci complet?
Chiar nu-ti pasa de sanatatea ta? cine stie ce infectii ai mai luat si ce complicatii ai mai facut.
Invatati sa va abtineti ca nu muriti fara sex! Iar in cazul tau, fara prezervativ nu se mai poate, altfel riscati sa va reinfectati.
kudika_11495
Postat pe 31 August 2015 14:11
Buna seara
Am facut o si eu papanicolau si analizele au iesit in felul urmator:
Examen cotologic: 2 frotiuri conventionale

Microscopjc: metoda coloratia papanicolau

Celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalalte in placarde si izolat
Celule epiteliale glandulare endocervicale coezive in aranjamente ordonate tip fagure de miere
Celule epiteliale galndulare endocrvicale coezive in aranjamente ordinate tip palisada
Granulocite neutrofile morfologic normal numeroase
Histiocite putine
Hematii putine
Citoliza usoara
Flora lactobacilara abundenta

Concluzie: CII -Proces inflamator nesfecific usor si citolitic
N.L. Fara aspecte dis-/neoplazice (negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligme)

Specific ca am fct si testul cu secretie col uterin si a gasit clamydia . In momentul de fata urmez un tratament cu antibiotice,spalaturi cu itogator si ovule .
Nu am fost lamurita in leg cu testul papanicolau daca este ok ,daca ma poate ajuta careva cu o parere i-as multumi din suflet.

O seara frumoasa!
ElenaAnca
Postat pe 11 Octombrie 2015 00:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat pls! 15 De la: onutza10 19 Iulie 2010 13:35
Escorte 2 De la: sabrina_me01 24 Martie 2010 18:45
o nelamurire.... 13 De la: gabita_grace 9 Martie 2011 15:18
Duphaston 5 De la: Ioana27029 23 Februarie 2014 09:37
Despre consultatii 11 De la: kudika_nikole 25 Decembrie 2011 19:25