Setari Cookie-uri

hepatita c si tratamentul contra ei..

aemulus, eu decat am intrebat cum actioneaza interferonul asupra organismului uman, tu mi-ai dat un raspun total aiurea, mi-ai prezentat unele din posibilele efecte adverse datorate administrarii interferonului...cu ce am fiost sarcastic ?
puteai sa s[pui ca nu stii si era mai ok, nu ?

interferonul are efect imunostimulator asupra unor tipuri de celule ale sistemului imunitar, nu distruge el insusi celulele infectate cu virusuri...el nu face decat sa stimuleze cumva sistemul imunitar ca sa-si faca acesta treaba....

Acelasi luctru face si TRANSFER FACTOR PLUS, chiar cu mai mare succes, datorita faptului ca poate stimula activitatea celulelor NK cu pana la 437% !!! si asta FARA MNICIUN FEL DE EFECTE ADVERSE !!!

p.s. uite ceva interesant in continuare:

Celulele NK (Natural killer) se identificã, datoritã capacitãþii lor de a adera la suportul de plastic, dupã 24 de ore de incubare a limfocitelor izolate din sângele periferic, cu IL-2 recombinant. Astfel, celulele NK pot fi captate pe suportul de plastic ºi separate de limfocitele T, a cãror activare ºi exprimare a moleculelor membranare de aderenþã, necesitã o perioadã mai lungã de timp. In vitro, celulele NK lizeazã spontan o varietate de celule maligne, celule infectate cu virusuri sau celule alogenice, într-o interacþiune nespecificã ce nu este restrictivã în raport cu identitatea moleculelor CMH. Imunizarea prealabilã a organismului cu celule sensibile, nu ridicã nivelul citotoxicitãþii nerestrictive în raport cu moleculele CMH ºi de aceea se numesc “ucigaºe naturale”.

Nu se cunoaºte receptorul prin care celula NK interacþioneazã cu celula þintã ºi nici structura membranarã a celulei þintã recunoscutã de celula NK. Moleculele CMH I de pe suprafaþa celulei þintã, cel puþin uneori, inhibã liza mediatã de celulele NK, aºa cum aratã studiile in vitro. Aceste observaþii au condus la ipoteza cã celulele NK sunt specializate sã recunoascã ºi sã lizeze celulele cu nivele scãzute ale moleculelor CMH I. Activitatea lor citotoxicã este stimulatã de interferon.

Fig. 77. Celulele NK nu lizeazã celulele self normale (A), dar lizeazã celule alogenice (B) sau celulele self care nu exprimã molecule CMH clasa I (C). Celula NK exprimã cel puþin un receptor specific cu rol inhibitor al interacþiunii cu moleculele autologe CMH clasa I. Dupã infecþia viralã sau ca o consecinþã a transformãrii maligne, celulele autologe pierd o proporþie importantã a moleculelor CMH I, fiind înlocuite de peptidele anormale. In ambele cazuri, aceste celule devin sensibile la liza mediatã de celulele NK. Celulele alogenice care exprimã molecule CMH I, neînrudite cu moleculele self, sunt lizate deoarece interacþiunile dintre receptorii NK ºi moleculele CMH I nu sunt inhibate eficient.
Efectul litic este rezultatul acþiunii unui factor pe care celula NK îl transferã în celula þintã, prin contact intercelular direct. Granulele secretorii conþin molecule citotoxice, ca ºi cele secretate de limfocitele Tc.

Celulele NK par a avea un rol foarte important în rezistenþa organismului faþã de celulele tumorale ºi în liza celulelor infectate cu virusuri. Acþiunea lor este detectabilã la 2-3 zile dupã infecþia viralã, precedând astfel acþiunea efectorilor limfocitelor Tc specifice ºi a anticorpilor.

sursa:http://ebooks.unibuc.ro/biologie/mihaiescu/5b.htm

p.p.s am putem avea ceva discutii constructive pe teme ca acestea, nu crezi ?
4Life
Postat pe 12 Februarie 2010 19:12
si numai punem la socoteala faptul ca interferonul nu are eficacitate decat in cca 50% din cazuri !!!!
4Life
Postat pe 12 Februarie 2010 19:13
Da, eu ti-am dat efecte adverse dat fiind faptul ca nu ai fost specific in intrebarea ta.
Acum inainte de a-ti raspunde spune forumistilor daca te referi la interferonul natural, cel care se gaseste in cor[pul nostru sau la cel de laborator.
Cred ca-ti dai seama ca din conversatia noastra sunt multe persoane care invata si isi pun la punct cunostintele, deci hai sa ne mentinem academici pentru interesul tuturor de pe forum.
Eu cred ca inainte de a merge mai departe cu raspunsul referitor la ce este si ce vrea interferonulsa lasi deoparte informatiile referitoare la TF.
Pentru TF deschide (daca nu ai si facut-o) un forum special si fara sa te mai obosesti in copy/paste trimite pe toata lumea acolo.

Cit priveste procentul ala de 50% de unde l-ai scos? Din burta?
micabis
Postat pe 12 Februarie 2010 19:23
cauta si tu studii facute de catre specialisti in domeniu, sa vezi ce spun pe acolo....

sau mergi la spitalele ce trateaza hepatitele si stai de vb cu medicii de pe acolo, sa vezi ce spun....

in alta ordine de idei, IFN produs in laborator este asemanator celui produs de organismul uman, numai ca da efectele adverse din cauza dozei mari ce patrunde in organism...
4Life
Postat pe 12 Februarie 2010 19:32
De la: katykat, la data 2009-03-16 12:46:55 citez msj citit pe site:

Poate sa-mi spuna cineva daca este dreroasa aceasta biopsie


Raspuns: Biopsia nu doare. Se face cu anestezie locala
arielle
Postat pe 14 Februarie 2010 00:54
biopsia nu doare,eu am facut la clinica in Cluj. E bine de facu ca sa stii in ce faza a bolii te afli.
kudika005624
Postat pe 14 Februarie 2010 17:04
Nu intotdeauna biopsia e raspunsul la stadiul unei boli. In cazul hepatitei C se poate depista doar din analize si radiografie computerizata.
Sunt desigur si cazuri extreme.
Personal nu am fost de acord cu biopsia stiind ca atunci cind deschizi un organ orice celula canceroasa se multiplica cu o viteza marita si nu am vrut sa-mi asum riscul.
micabis
Postat pe 15 Februarie 2010 18:19
Bunas Katy,

Te rog trimite-mi adresa ta de mail si iti voi da remediul.Nu dispera, se vindeca.Insa, inainte de a face biopsia aceea vreau sa stam de vorba.
Mailul meu este:migona56@yahoo.com

O zi buna,
Ecaterina
migona56
Postat pe 16 Martie 2010 17:07
mama mea are hepatita c de 10 ami .a facut interferon un an jumate si dupa cinci ani virusul mai e actib a ajuns la 16564000 iar Casa de Sanatate nu ii mai da interferon Ce sanse mai are?
kudika095701
Postat pe 5 Iunie 2010 13:03
De la: healthy016934, la data 2010-06-05 13:03:32mama mea are hepatita c de 10 ami .a facut interferon un an jumate si dupa cinci ani virusul mai e actib a ajuns la 16564000 iar Casa de Sanatate nu ii mai da interferon Ce sanse mai are?
cu interferon oricum nu sunt rezultate bune,sa mearga pe o alimentatie sanatoasa ,daca nu ,atunci suplimentele forever pe baza de aloe poate ajuta organismul in lupta cu boala.
ene_m_gabriel
Postat pe 5 Iunie 2010 14:00





------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 5 Iunie 2010 23:16
Buna seara va rog frumos daca stie cineva un tratament in hepatita b multumesc Dora
healthy008026
Postat pe 6 Iunie 2010 01:28
eu sunt in tratament cu interferon de 3 luni si acum astept rezultatul la viremia de control , il suport foarte bine nu am nici o reactie adversa insa mi-au crescut foarte tare transaminazele de la 200, la 811. Poate cineva sa-mi spuna ce sa fac sa scada?
kudika005624
Postat pe 6 Iunie 2010 20:31
De la: healthy008026, la data 2010-06-06 01:28:46Buna seara va rog frumos daca stie cineva un tratament in hepatita b multumesc Dora
unul din cele mai eficiente produse in astfel de cazuri este TRANSFER FACTOR PLUS, care are efecte cu mult mai benefice decat interferonul, sau orice alt antiviral cunoscut....!!!!


Eficacitatea folosirii Transfer FactorTM in hepatile virale
Mecanismele imune de destabilizare joaca un rol dominant in patogeneza hepatitelor de tip viral B si C precum si in timpul si la sfarsitul bolilor (42,43). In ciuda experientei considerabile in tratamentul hepatitelor virale, inclusiv cele cronice, o serie de probleme legate de un regim optim inca mai sunt puse in discutie privitor dozelor si tratamentului cu interferon ca fiind singura posibilitate existenta. Faptul ca tratamentul cu interferon al unui pacient cu o forma cronica de hepatita C costa intre 10.000 $ si 15.000 $ duce la necesitatea rezolvarii rapide a acestei probleme. In plus, aceasta terapie antivirala are o lista intreaga cu alti indicatori, iar interferonul nu este suportat de toti pacientii si corpul gazdei poate produce anticorpi care actioneaza impotriva interferonului recombinat. Date fiind aceste motive, cautarea pentru diferiti agenti cu efect terapeutic dovedit pentru bolnavii de hepatita B si C se justifica in totalitate.
Primele rezultate obtinute de la pacientii adulti care au fost tratati cu TF in acelasi timp cu terapia conventionala atesta o eficacitate ridicata a folosirii cytokinelor celulare in acest tip de patologie (9).
Odata cu normalizarea valorilor biochimice si scaderea incarcaturii virale (la 62% din cazuri), toti pacientii au inregistrat o imbunatatire a starii generale, au devenit mai eficienti si nu au mai avut stari excesive de oboseala, si nu a mai existat nici un discomfort in hipocondrul drept. Au fost facute de aceeasi autori studii ulte-rioare pe pacientii cu forme acute si cronice de hepatita B si C si urmariti 6 luni de la terminarea tratamentului(19,21). 50 de pacienti cu hepatita virala cronica B si C si 15 pacienti cu hepatita virala acuta B au primit cate 3 capsule de TF timp de 14 zile. Rezultatele obtinute au fost comparate cu acelea obtinute de la pacientii care au primit un tratament conventional cu interferon.
24 de pacienti cu hepatita acuta B si 34 de pacienti cu hepatita cronica C (CVHC) au primit TF Plus, 3 capsule pe zi timp de 14 zile. Grupul de control, a fost format din 15 pacienti cu CVHC, care au primit referon cate 3,000,000 IU (in IFN antiviral), intramuscular de 3 ori pe saptamana. Pacientilor care au ramas li s-a administrat terapia de baza care avea drept scop imbunatatirea secretiei biliare (holosas sau hophitol) si functia hepatica (riboxin/os). S-au inregistrat efecte imunocorectoare identice in grupul pacientilor care au primit cate 3 capsule de TF Plus timp de 2 saptamani si in grupul pacientilor care au primit terapia cu IFN timp de 3 luni. In grupul pacientilor carora li s-a administrat TF Plus au aparut mai devreme simptome dinamice de tip pozitiv. TF Plus a fost bine tolerat si nu au fost efecte secundare ca febra, dureri de articulatii si astenii, toate intalnite in timpul terapiei cu interferon. Merita subliniat faptul ca incidenta scaderii viremiei in cadrul gru-purilor care au primit tratamentul cu referon si respective TF Plus a fost identica, de ex. 65%. In acelasi timp nivelul producerii de g-interferoni a fost semnificativ mai ridicat la pacientii care au primit tratamentul cu TF Plus.
Eficacitatea folosirii TF si TF Plus in tratamentul hepatitelor virale B si C poate constitui un mare ajutor in considerarea folosirii produselor TF ca un tratament alternativ fata de interferonii recombinanti sau ca un tratament complementar la tratamentele conventionale pentru hepatitele virale.
Datele obtinute indica faptul ca studii ulterioare ale eficacitatii produselor TF ar trebui directionate catre pacientii ramasi pentru a dezvolta schemele cele mai eficiente sau tratamente complexe, eficacitatea farmaceutica, cursul dozarilor si costul tratamentului."

extras dintr-un studiu al ACADEMIEI RUSE DE STIINTE MEDICALE
4Life
Postat pe 7 Iunie 2010 21:38
De la: 4Life, la data 2010-06-07 21:38:08
De la: healthy008026, la data 2010-06-06 01:28:46Buna seara va rog frumos daca stie cineva un tratament in hepatita b multumesc Dora
unul din cele mai eficiente produse in astfel de cazuri este TRANSFER FACTOR PLUS, care are efecte cu mult mai benefice decat interferonul, sau orice alt antiviral cunoscut....!!!!


Eficacitatea folosirii Transfer FactorTM in hepatile virale
Mecanismele imune de destabilizare joaca un rol dominant in patogeneza hepatitelor de tip viral B si C precum si in timpul si la sfarsitul bolilor (42,43). In ciuda experientei considerabile in tratamentul hepatitelor virale, inclusiv cele cronice, o serie de probleme legate de un regim optim inca mai sunt puse in discutie privitor dozelor si tratamentului cu interferon ca fiind singura posibilitate existenta. Faptul ca tratamentul cu interferon al unui pacient cu o forma cronica de hepatita C costa intre 10.000 $ si 15.000 $ duce la necesitatea rezolvarii rapide a acestei probleme. In plus, aceasta terapie antivirala are o lista intreaga cu alti indicatori, iar interferonul nu este suportat de toti pacientii si corpul gazdei poate produce anticorpi care actioneaza impotriva interferonului recombinat. Date fiind aceste motive, cautarea pentru diferiti agenti cu efect terapeutic dovedit pentru bolnavii de hepatita B si C se justifica in totalitate.
Primele rezultate obtinute de la pacientii adulti care au fost tratati cu TF in acelasi timp cu terapia conventionala atesta o eficacitate ridicata a folosirii cytokinelor celulare in acest tip de patologie (9).
Odata cu normalizarea valorilor biochimice si scaderea incarcaturii virale (la 62% din cazuri), toti pacientii au inregistrat o imbunatatire a starii generale, au devenit mai eficienti si nu au mai avut stari excesive de oboseala, si nu a mai existat nici un discomfort in hipocondrul drept. Au fost facute de aceeasi autori studii ulte-rioare pe pacientii cu forme acute si cronice de hepatita B si C si urmariti 6 luni de la terminarea tratamentului(19,21). 50 de pacienti cu hepatita virala cronica B si C si 15 pacienti cu hepatita virala acuta B au primit cate 3 capsule de TF timp de 14 zile. Rezultatele obtinute au fost comparate cu acelea obtinute de la pacientii care au primit un tratament conventional cu interferon.
24 de pacienti cu hepatita acuta B si 34 de pacienti cu hepatita cronica C (CVHC) au primit TF Plus, 3 capsule pe zi timp de 14 zile. Grupul de control, a fost format din 15 pacienti cu CVHC, care au primit referon cate 3,000,000 IU (in IFN antiviral), intramuscular de 3 ori pe saptamana. Pacientilor care au ramas li s-a administrat terapia de baza care avea drept scop imbunatatirea secretiei biliare (holosas sau hophitol) si functia hepatica (riboxin/os). S-au inregistrat efecte imunocorectoare identice in grupul pacientilor care au primit cate 3 capsule de TF Plus timp de 2 saptamani si in grupul pacientilor care au primit terapia cu IFN timp de 3 luni. In grupul pacientilor carora li s-a administrat TF Plus au aparut mai devreme simptome dinamice de tip pozitiv. TF Plus a fost bine tolerat si nu au fost efecte secundare ca febra, dureri de articulatii si astenii, toate intalnite in timpul terapiei cu interferon. Merita subliniat faptul ca incidenta scaderii viremiei in cadrul gru-purilor care au primit tratamentul cu referon si respective TF Plus a fost identica, de ex. 65%. In acelasi timp nivelul producerii de g-interferoni a fost semnificativ mai ridicat la pacientii care au primit tratamentul cu TF Plus.
Eficacitatea folosirii TF si TF Plus in tratamentul hepatitelor virale B si C poate constitui un mare ajutor in considerarea folosirii produselor TF ca un tratament alternativ fata de interferonii recombinanti sau ca un tratament complementar la tratamentele conventionale pentru hepatitele virale.
Datele obtinute indica faptul ca studii ulterioare ale eficacitatii produselor TF ar trebui directionate catre pacientii ramasi pentru a dezvolta schemele cele mai eficiente sau tratamente complexe, eficacitatea farmaceutica, cursul dozarilor si costul tratamentului."

extras dintr-un studiu al ACADEMIEI RUSE DE STIINTE MEDICALE
bai mai dute ma de plimba vaca,numai texte din carti,FAPTE MAI EXCROCULE NU VORBE SI STUDII NEPUSE IN PRACTICA,te-ai trezit din sutul numit criza si nimerisi tot aici cu porcariile tale de se vand ilegal in Romania?
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Iunie 2010 22:49
mai lasa-ne cu aloe vera ca nu e bun la nimic si pt. nimic ne sufoci cu minciuni pe bani multi.
kudika005624
Postat pe 8 Iunie 2010 15:12
De la: healthy008221, la data 2010-06-08 15:12:50mai lasa-ne cu aloe vera ca nu e bun la nimic si pt. nimic ne sufoci cu minciuni pe bani multi.
cine spune ca nu e buna la nimic,esti cumva un nou cercetator?care minciuni?daca esti saraca e din cauza ta nu a mea.
ene_m_gabriel
Postat pe 8 Iunie 2010 15:52
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:52:43
De la: healthy008221, la data 2010-06-08 15:12:50mai lasa-ne cu aloe vera ca nu e bun la nimic si pt. nimic ne sufoci cu minciuni pe bani multi.
cine spune ca nu e buna la nimic,esti cumva un nou cercetator?care minciuni?daca esti saraca e din cauza ta nu a mea.
cine spune ca nu este buna ??? marea majoritate a oamenilor pe care voi, astia de la forever ii pacaliti ca produsele voastre sunt naturale, iar ele sunt pline de E-uri si conservanti de sinteza....sunt bune doar pentru voi care faceti bani cu ele...in rest niciun client multumit....doar dezamagiti de slabele rezultate aparute in urma curei de aoleu vara...
4Life
Postat pe 8 Iunie 2010 19:05
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-07 22:49:56
De la: 4Life, la data 2010-06-07 21:38:08
De la: healthy008026, la data 2010-06-06 01:28:46Buna seara va rog frumos daca stie cineva un tratament in hepatita b multumesc Dora
unul din cele mai eficiente produse in astfel de cazuri este TRANSFER FACTOR PLUS, care are efecte cu mult mai benefice decat interferonul, sau orice alt antiviral cunoscut....!!!!


Eficacitatea folosirii Transfer FactorTM in hepatile virale
Mecanismele imune de destabilizare joaca un rol dominant in patogeneza hepatitelor de tip viral B si C precum si in timpul si la sfarsitul bolilor (42,43). In ciuda experientei considerabile in tratamentul hepatitelor virale, inclusiv cele cronice, o serie de probleme legate de un regim optim inca mai sunt puse in discutie privitor dozelor si tratamentului cu interferon ca fiind singura posibilitate existenta. Faptul ca tratamentul cu interferon al unui pacient cu o forma cronica de hepatita C costa intre 10.000 $ si 15.000 $ duce la necesitatea rezolvarii rapide a acestei probleme. In plus, aceasta terapie antivirala are o lista intreaga cu alti indicatori, iar interferonul nu este suportat de toti pacientii si corpul gazdei poate produce anticorpi care actioneaza impotriva interferonului recombinat. Date fiind aceste motive, cautarea pentru diferiti agenti cu efect terapeutic dovedit pentru bolnavii de hepatita B si C se justifica in totalitate.
Primele rezultate obtinute de la pacientii adulti care au fost tratati cu TF in acelasi timp cu terapia conventionala atesta o eficacitate ridicata a folosirii cytokinelor celulare in acest tip de patologie (9).
Odata cu normalizarea valorilor biochimice si scaderea incarcaturii virale (la 62% din cazuri), toti pacientii au inregistrat o imbunatatire a starii generale, au devenit mai eficienti si nu au mai avut stari excesive de oboseala, si nu a mai existat nici un discomfort in hipocondrul drept. Au fost facute de aceeasi autori studii ulte-rioare pe pacientii cu forme acute si cronice de hepatita B si C si urmariti 6 luni de la terminarea tratamentului(19,21). 50 de pacienti cu hepatita virala cronica B si C si 15 pacienti cu hepatita virala acuta B au primit cate 3 capsule de TF timp de 14 zile. Rezultatele obtinute au fost comparate cu acelea obtinute de la pacientii care au primit un tratament conventional cu interferon.
24 de pacienti cu hepatita acuta B si 34 de pacienti cu hepatita cronica C (CVHC) au primit TF Plus, 3 capsule pe zi timp de 14 zile. Grupul de control, a fost format din 15 pacienti cu CVHC, care au primit referon cate 3,000,000 IU (in IFN antiviral), intramuscular de 3 ori pe saptamana. Pacientilor care au ramas li s-a administrat terapia de baza care avea drept scop imbunatatirea secretiei biliare (holosas sau hophitol) si functia hepatica (riboxin/os). S-au inregistrat efecte imunocorectoare identice in grupul pacientilor care au primit cate 3 capsule de TF Plus timp de 2 saptamani si in grupul pacientilor care au primit terapia cu IFN timp de 3 luni. In grupul pacientilor carora li s-a administrat TF Plus au aparut mai devreme simptome dinamice de tip pozitiv. TF Plus a fost bine tolerat si nu au fost efecte secundare ca febra, dureri de articulatii si astenii, toate intalnite in timpul terapiei cu interferon. Merita subliniat faptul ca incidenta scaderii viremiei in cadrul gru-purilor care au primit tratamentul cu referon si respective TF Plus a fost identica, de ex. 65%. In acelasi timp nivelul producerii de g-interferoni a fost semnificativ mai ridicat la pacientii care au primit tratamentul cu TF Plus.
Eficacitatea folosirii TF si TF Plus in tratamentul hepatitelor virale B si C poate constitui un mare ajutor in considerarea folosirii produselor TF ca un tratament alternativ fata de interferonii recombinanti sau ca un tratament complementar la tratamentele conventionale pentru hepatitele virale.
Datele obtinute indica faptul ca studii ulterioare ale eficacitatii produselor TF ar trebui directionate catre pacientii ramasi pentru a dezvolta schemele cele mai eficiente sau tratamente complexe, eficacitatea farmaceutica, cursul dozarilor si costul tratamentului."

extras dintr-un studiu al ACADEMIEI RUSE DE STIINTE MEDICALE
bai mai dute ma de plimba vaca,numai texte din carti,FAPTE MAI EXCROCULE NU VORBE SI STUDII NEPUSE IN PRACTICA,te-ai trezit din sutul numit criza si nimerisi tot aici cu porcariile tale de se vand ilegal in Romania?
porcariile de care zici tu, se vand perfect legal oriunde in lume!!!mai informeaza-te si apoi ai sa constati ca esti mare tampit !!!

oricum, porcariile de care eu vorbesc, sunt cu multe clase peste aoleu vara ta plina de chimicale de sinteza de la forever
4Life
Postat pe 8 Iunie 2010 19:07
ene aoleu vara, uite aici recunoasterea internationala a produselor 4 Life :

http://www.4life.com/company/awards/blokhina.aspx
http://www.4life.com/company/awards/pdr.aspx
http://www.4life.com/company/awards/inc.aspx
http://www.4life.com/company/awards/antidoping.aspx


http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_factor
4Life
Postat pe 8 Iunie 2010 19:23
Salut,

Cred ca produsele de care vorbesti sunt bune, desi nu le-am folosit, insa nu mi se pare ok sa te iei de produsele pe baza de aloe vera pe care le promoveaza ene_m_gabriel. Personal am consumat produsele astea eu si familia mea, astfel, eu mi-am rezolvat o gastrita, tata o problema de vedere - vedea o pata mare verde, cauza fiind un vas spart la nivelul capului - si a reusit in 3 sapt sa-i dispara de tot .
Si acum iau produsele astea, respectiv mineralele Nature Min si imi plac f mult pentru ca m-au ajutat impotriva caderii parului si unghiilor fragile. Un alt exemplu ar fi cura pe care am facut-o iarna trecuta pentru intarirea sistemului imunitar si culmea, nu am mai avut gripa si am racit decat o data insa mi-a trecut in cateva zile (in conditiile in care in ultimii ani, orice raceala amarata la mine se transforma in pneumonie si trecea numai cu injectii )..

Pana la urma e alegerea fiecaruia ce produse consuma si slava Domnului, produse sunt de toate felurile si pe baza de toate plantele, legumele, fructele etc etc. - ma refer la cele naturiste, naturale, bio; deci oferte sunt multe.

Sper sa nu se supere nimeni ca am intervenit, insa am citit din intamplare topicul si am considerat ca e bine si normal sa imi spun punctul de vedere.

O seara frumoasa tuturor!

Marya_b
Postat pe 8 Iunie 2010 19:38
De la: 4Life, la data 2010-06-08 19:05:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:52:43
De la: healthy008221, la data 2010-06-08 15:12:50mai lasa-ne cu aloe vera ca nu e bun la nimic si pt. nimic ne sufoci cu minciuni pe bani multi.
cine spune ca nu e buna la nimic,esti cumva un nou cercetator?care minciuni?daca esti saraca e din cauza ta nu a mea.
cine spune ca nu este buna ??? marea majoritate a oamenilor pe care voi, astia de la forever ii pacaliti ca produsele voastre sunt naturale, iar ele sunt pline de E-uri si conservanti de sinteza....sunt bune doar pentru voi care faceti bani cu ele...in rest niciun client multumit....doar dezamagiti de slabele rezultate aparute in urma curei de aoleu vara...
mama,mama,tot mucea ai ramas,care e-uri bai nene,te-am intrebat de zeci de ori,in care laborator ai constatat tu ca sunt de sinteza,fa public ce dracu te lamentezi aiurea?cifra de afceri a forever pe 2009 a depasit 2,5 miliarde de dolari,probabil datorita proastei calitati a produselor,probabil ca sunt peste 12 milioane de prosti care nu au ce face cu banii,sau poate ne dai tu explicatia?
ene_m_gabriel
Postat pe 8 Iunie 2010 23:11
tarot_healthy
Postat pe 10 Iunie 2010 18:11
Biopsia se face sub anestezie locala si nu este dureroasa. Tratamentul poate avea efecte secundare dar nu toate apar; in unele cazuri la 3 luni de tratament singurele acuze au fost transpiratii mai intense si usoara oboseala la efort. curaj. deocamdata tratamentul acesta e singurul disponibil (si inca mai e compensat)
arielle
Postat pe 10 Iunie 2010 21:36
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 23:11:23
De la: 4Life, la data 2010-06-08 19:05:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:52:43
De la: healthy008221, la data 2010-06-08 15:12:50mai lasa-ne cu aloe vera ca nu e bun la nimic si pt. nimic ne sufoci cu minciuni pe bani multi.
cine spune ca nu e buna la nimic,esti cumva un nou cercetator?care minciuni?daca esti saraca e din cauza ta nu a mea.
cine spune ca nu este buna ??? marea majoritate a oamenilor pe care voi, astia de la forever ii pacaliti ca produsele voastre sunt naturale, iar ele sunt pline de E-uri si conservanti de sinteza....sunt bune doar pentru voi care faceti bani cu ele...in rest niciun client multumit....doar dezamagiti de slabele rezultate aparute in urma curei de aoleu vara...
mama,mama,tot mucea ai ramas,care e-uri bai nene,te-am intrebat de zeci de ori,in care laborator ai constatat tu ca sunt de sinteza,fa public ce dracu te lamentezi aiurea?cifra de afceri a forever pe 2009 a depasit 2,5 miliarde de dolari,probabil datorita proastei calitati a produselor,probabil ca sunt peste 12 milioane de prosti care nu au ce face cu banii,sau poate ne dai tu explicatia?
cretinita, nutrilite in 2008 a vandut de 3.1 MILIARDE DE $ !!! voi deabia in 2009 ati atins 2.5 miliarde...cauta pe siteul EUROMONITOR sa vezi date statistice date de catre independenti....pacaliciule !!!! si numai incerca sa o dai cotita, pe flacoanele produselor de la forever scrie clar ce au in compozitie acele produse, marea majoritate au E-uri de sinteza in compozitie...poate verifica oricine...!!!
4Life
Postat pe 10 Iunie 2010 23:38
manolescu ioan, 54 de ani, ploiesti prahova, hepatita C (HVC), nu ma incadrez pentru viitoarea reteta, si imi trebuie neaparat 1 injectie de interferon Pegasys ALFA 2A 180mg Marti 3august2010,
Tel 0747 048 259. Am facut primele 4 luni de tratament si am intarziat urmatorul dosar pentru aprobarea retetei.
manolescuioan
Postat pe 2 August 2010 10:55
De la: manolescuioan, la data 2010-08-02 10:55:23manolescu ioan, 54 de ani, ploiesti prahova, hepatita C (HVC), nu ma incadrez pentru viitoarea reteta, si imi trebuie neaparat 1 injectie de interferon Pegasys ALFA 2A 180mg Marti 3august2010,
Tel 0747 048 259. Am facut primele 4 luni de tratament si am intarziat urmatorul dosar pentru aprobarea retetei.


Ai intarziat?
Pai de ce?
stem_29
Postat pe 4 August 2010 11:24
buna si eu ma chinui cu acest virus de 7 ani mi -ai putea spune ce tratament naturist ai urmat pt.ca eu am facut de toate si nu au dat rezultate.multumesc si aspt.raspunsul tau
kudika321966
Postat pe 17 Septembrie 2010 18:39
AS VREA SA IAU LEGATURA CU TINE DAR LASA O ADRESA DE MAIL SAU UN TELEFON

E-MAIL-UL MEU cmitaga@gmail.com
kudika321151
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:49
Niciodata viremia nu scade la zero -Nedetectabil inseamna viremie sub 200 de copii. Dupa tratamentul cu Interferon si bla,bla ,....raman sub 200 de copii ,incapsulate intr-un invelis ce nu le da voie sa se inmulteasca asta daca totul este ok cu nivelul de stres ,dieta ,odihna....Daca timp de 7 ani dupa acest tratament ,la analizele anuale...rezultatele sant tot negative ...persoana se poate considera doar purtatoare de HCV -virusul nemai fiid activ ci doar in stare "dormanta".
Dar asta nu scapa persoana de o eventuala ciroza hepatica
Abia dupa 40 de ani de la infectare-daca pers. nu a facut ciroza se stie sigur ca nu va mai face
Apoi este foarte greu si riscat sa scapi de genotipul 1 cu acel tratament -doar 40% au ceva sanse si cu multe efecte adverse....poate apare o boala autoimuna dupa ccca 17-18 injectii...viremia poate scadea si apoi reveni sau chiar depasi valorile avute initial.
20% DIN CEI INFECTATI SE VINDECA SINGURI IN PRIMELE 6 LUNI.
Apoi 3% se pot vindeca in primi 3 ani de la infectare-dispare ARN din sange.
Good luck to every one !!Take care!
gizella
Postat pe 15 Octombrie 2010 05:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oprirea ciclului menstrual cand mergem la mare 104 De la: iuli 31 Martie 2014 07:54
Drogurile 7 De la: goanga 11 Martie 2010 20:37
hidrosadenita 3 De la: camiflorea 27 Martie 2010 23:59
gonoreea dupa 4 luni? sfaturi....!!!! 17 De la: healthy006043 13 Noiembrie 2009 14:38
castiga un Opel Corsa 1 De la: kudika060690 14 Iulie 2010 12:15