Setari Cookie-uri

hepatita c si tratamentul contra ei..

Daca aveti o solutie salvatoare, va implor sa ne-o transmiteti si noua. Va multumim, cu multa recunostinta.
kudika_931080
Postat pe 16 August 2013 17:18
fratele meu a murit acum 20 de zile din cauza ca nu a stiut ca are virusul c si sa trezit cu ciroza umeda.
kudika361196
Postat pe 25 Ianuarie 2014 14:06
tratament de la medic, tinut cu strictete, regim alimentar foarte strict si incredere mare ca te vei vindeca
kudika361196
Postat pe 25 Ianuarie 2014 14:08
Buna ma numesc Ramona tatal meu are hepatita c depistat cam de un an ,de 6 luni asteapta tratamentul dar nu mai vine pt ca el are 70 de ani nu 65 de ani cum prevede legea asa dorii sa imi dai detalii despre tratamentul naturalist pe care il stii e singura sansa pt el.Astept un raspuns urgent te rog pe adresa de email ramona_roxy2003@yahoo.com. MULTUMESC

Gabriela_Ramona_Ciontos_1
Postat pe 24 Aprilie 2014 15:21
buna si eu sunt bolnav de hepatita c cam de vreun an si fac tratament cu interferon singurul medicament cu care se trateaza hepatita
kudika_963099
Postat pe 28 Aprilie 2014 23:54
Urmãrind în timp persoanele cu hepatitã C care ne-au mai relatat despre ... tratamentele lor, în special despre tratamentele cu interferon/ribavirinã, am constatat o serie de aspecte:
1. Nu s-a vindecat niciunul. Dar, într-adevãr, viremia le-a scãzut, cel puțin pe perioada tratamentului.
2. Cei care au ajuns sã ne relateze xperiențele, fie au suferit de efecte secundare la extrem, fie nu și l-au permis, fie și una și cealaltã.

Ca și hepatita B, hepatita C se poate vindeca. Eu personal m-am vindecat de B (da, nu mai am virusul în organism). Cu un regim alimentar adecvat, și plante medicinale, hepatita B se vindecã la peste 80% dintre pacienți.

Tratamentele sunt variate. Nu prea existã leacuri minune.

Totusi aloe vera nu cred ca este solutia, nici pe departe, mai ales ca toate gelurile/sucurile de aloe au conservanti (chiar si cele pe care scrie ca nu au conservanti), majoritatea au si agenti de ingrosare, caci gelul de aloe este mai mult ca un suc in realitate. Noi importam si vindem asa ceva, dar nu am recomanda in buna conștiințã pentru hepatitã gelul de Aloe Vera.. Poate fi hepatoprotector, nu stim, nu am gasit studii care sa confirme, stim ca este buna pentru probleme gastrice, e un bun vitalizant, mai ales cu putina lamaie si miere de albine, deci poate ajuta la oboseala tipica pentru hepatita dar...

Legat de beleaua asta de boala, ea se poate trata si scump, si ieftin. Si foarte scump, desigur. Tratamentul, ca la orige boala, este bine sa fie pe multe fronturi, si produse bune se gasesc.

In continuare o sa notez o serie de remedii bune pentru tratamentul bolii. Lista nu este exhaustiva, si nu cuprinde produse (doar) de la vreo firma anume.

Am hotarat sa prezint cat de cat o astfel de lista, eoarece chiar azi am primit un telefon de la o persoana care imi spunea ca foloseste Mi-am facut cruce, am incercat sa ii zic ceva de Aloe (ca nu e pentru hepatita) dar... am renuntat, caci... degeaba. SI la urma urmei s-ar putea sa ma insel.

Asadar iata lista de remedii. Folositi cat mai multe odata, nu prea se bat cap in cap.

1. Uleiul de chimen negru, negrilika, baraka, Este unul dintre putinele panacee adevarate, cu actiunea datorata in majoritate timoquinonei.
Pentru hepatita B/C, 5-10ml/zi, nu e necesra mai mult
Se gaseste capsule (baraka - putin cam scumpe), ulei la sticluta, mai scump sau mai ieftin. Cel mai bun este cel mai aromat dar, totusi, merg toate. Atentie, la unii mai scade tensiunea, trebuie observata.
E bun la mai multe, dar e un topic despre hepatite.
2. Polen, de preferinta crud, cel uscat trebuie mestecat mai mult, cred ca merge si acela dar preferatul meu este cel crud. Atentie, se tine la congelator pe perioade lungi, pe timpul consumului la frigider.
Se utilizeaza 1-2 linguri pe zi. Poate da dureri de stomac pe burta goala sau pana te obisnuiesti, asadar se poate incepe gradat.
Este hepatoprotector si vitalizant, nu antiviral.
3. Propolis. Asta este un alt remediu miraculos, pe langa uleiul de negrilica, dar de obicei este folosit necorespunzator. Pentru o buna biodisponibilitate, ar trebui folosit ca extract uleios sau hidrosolubil (ambele sunt bune). Tinctura nu o recomandam, mai ales pentru ca are alcool. Inclusiv din cauza alcoolului nu se poate ingera in cantitati ridicate. În plus, in extractele hidrosolubile si uleioase, in functie de modul de preparare, se elimina si rasinile, care nu prea ajuta intern.
Efectele sunt multe, inclusiv antiviral.
4. Armurariu. Aici e simplu si ieftin. 5-10g seminte pe zi, macinate si papate asa. Ar mai merge si silimarina, dar nu putem recomanda o firma buna. Ultima oara cand am luat dintr-un plafar silimarina, la pret de silimarina, cand am ajuns acasa am gasit inauntru armurariu macinat. Escrocherie pentru fraieri si neatenti (da, eu printre ei, si eu nici macar nu am scuze :)) ). Asadar, armurariu 5-10g/zi, sau silimarina, 0,5-1g/zi, unii recomanda chiar mai multa.
E hepatoprotector.
5. Orice alte plante hepatoprotectoare: macese, anghinare (cine o suporta), turmeric, cicoare, etc. Sunt multe, nu ezitati, luati si le macinati si le rumegati precum un mielusel cuminte. Rau nu o sa va faca, sunt ieftine, dar nu le luati in cantitati mici (nici cu tona, dar 2 lingurite de pulbere pe zi sunt un minim de bun simt).
6. Drojdie de bere inactivata. Atentie, nu bere, vere! Se gaseste peste tot, contine complexul B (nu stiu B12, desi ar trebui, dar nu e relevant pentru ficat). Hepatoprotectoare vitalizanta, 2-3 lingurite zilnic.
7. Argint coloidal. Antiviral. Atentie, incarca putin ficatul, caci practic asta ar trebui sa fie medicament. Nu, nu e supliment alimentar, desi se mai vinde si asa. La o adica, nu creste in copaci.
Problema e ca sunt multe sortimente, de tot felul. Exista produse mai bune sau mai proaste dar... aproape toate ar trebui sa mearga. La cele cu concentratii reduse (pana in 100ppm), 30-100ml/zi, in functie de concentratie. La cele concentrate (500-2000ppm - atentie, astea nu trebuie sa arate ca apa), 3-5ml/zi, tot asa, functie de concentratie.
Atentie, cand utilizati argint coloidal pentru hepatita, TOTDEAUNA folositi macar unul dintre hepatoprotectoarele de mai sus (sau altele). Bine, sunt persoane care nu folosesc dar... mai bine da.
8. Laptisor de matca. Daca gasiti adevarat, ca toati comerciantii se lauda, noi credem ca o sa gasiti rar altul decat chinezesc (pe care nu dam prea multi bani). Pe cate stim e si antiviral.
9. Pastura. Asta este protector hepatic, vitalizant.
10. Cat mai multa miscare, inot, alergare usoara, stat la soare, o atitudine pozitiva. La o adica efectul placebo este real (apropo de atitudinea pozitiva). La o adica nu suntem materie, suntem si suflete, si chiar si spirite (adica il avem pe Dumnezeu in noi. Da, pana si cei mai vai de mama noastra dintre noi!). Cu miscarea gradat, cat se poate dar... (imi amintesc si acum dupa ce am iesit din spital dupa hepatita A - am avut oleaca de A si B impreuna), oboseam dupa 200 de m, dar, totusi, nu m-am crutat, am trecut la munca imediat.
11. Era sa uit: Kombucha, favorita mea. Nu, nu este antiviral, va trebui sa va faceti acasa bautura asta fermentata. Atentie, folositi doar zahar brun sau, daca chiar vreti, zahar invertit (bine invertit). Nu miere ca moare ciuperca.
Se lasa pana nu mai e aproape de loc dulce (decat asa putin de gust). Daca nu e otetita, se pot bea chiar si cantitati mari (eu ajunsesem la 3-4 L/zi, dar imi facea altcineva, eu doar treceam pe langa butoaie). Hepatoprotector, vitaminizant, vitalizant. De obicei, se recomanda cam o cana pe zi. La cantitati mari dati in dependenta, daca e facuta bine si nu e otetita. Nu ca ar fi un drog, dar o sa va placa.
Retete gasiti pe net, merita efortul, vrea doar ceai verde si zahar (atentie, brun. Recomand pe cel de tip melasa, dar e bun si intre, sau chiar ce gasiti, dar nu alb). A si grija la plasa antimusculita, veti comporomite destule culturi din cauza ei :D

Dintre toate, uleiul de negrilica, propolisul si argintul coloidal sunt cele mai importante. Nu le neglijati insa pe celelalte. Daca ar fi sa spun fac o referire la ... importanta procentuala, ar fi cam asa: propolis 50%, ulei de negrilica 50%, argint coloidal 50%, celelalte remedii, 50%.

E o gluma, desigur.

Numai bine.
kudika_1015507
Postat pe 2 Iulie 2016 20:46
Scuze pentru greseli, e de la viteza, A mai ramas ceva:

12. Regim alimentar lacto ovo vegetarian. Daca chiar nu puteti renunta la carne, putin peste si pui, crescute ecologic. Putin inseamna maxim 5% din totalul alimentelor.

Cat se poate.Insa este extrem de necesar, mai ales la afectiunea asta. Bineintele, nu tu prajeli, nu tu alimente rafinate, gen zahar alb, ulei rafinat, si ... aproape tot ce se gaseste in supermarketuri. Da, stiu, si eu zic la fel, nu e normal. Dar asta e, mai ales in conditiile in care pana si pietele sunt pline de ... producatori care nu au vazut in viata lor decat camionul de Turcia sau Olanda, si piata de gros.
kudika_1015507
Postat pe 2 Iulie 2016 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre infidelitate, curve de duzina, tirfe, escorte si altele 0 De la: 7 Iunie 2010 17:27
Probleme cu menstruatia 2 De la: kudika_972235 12 August 2014 12:18
polip pe colon 2 De la: otescucarmen 5 Ianuarie 2010 10:12
sarcina 3 De la: camiflorea 27 Iunie 2010 17:26
APARAT DE DIAGNOSTIC PRIN BIOREZONANTA SI TRATAMENT { .REVOLUTIONAR 1 De la: healthy006304 31 Martie 2010 15:19