Setari Cookie-uri

Tratament pentru sarcina cu probleme

Buna dragilor,
Va detaliez cateva dintre aspectele problemelor mele in ideea ca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi.
Am pierdut cam 6 sarcini in primul trimestru de sarcina.Adica toate aceste sarcini s-au oprit in evolutie si ulterior a aparut eminenta de avort. Am facut tratament pentru mentinerea sarcinii dar degeaba(ea fiind deja opritain evolutie).Am facut toate analizele posibile, endocrinologice,antifosfolipidic, trombofilie(la Fundeni)toxoplasma,mycoplasma,clamydia citomegalovirusul.....,c-am tot ce se putea si toate sunt bune. Nu mai stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc.Azi am aflat ca sunt insarcinata, in aproape trei saptamani. Mie frica sa ma bucur ptr ca mai toate sarcinile sau oprit la 5-6 saptamani.Mai e cineva in situatia asta?, ce sanse sunt sa duc la bun sfarsit sarcina, la ce medic sa mai merg, ce tratamente ati luat voi??
2001iubi
Postat pe 18 Martie 2009 16:27
buna aurelia. pai daca s-a oprit in evolutie inseamna ca inima nu-i mai bate. ca e mort. iminenta de avort de care spui tu nu e decat incercarea corpului de a expulza prin contractiile uterului embrionul sau fatul. e bine sa nu se ajunga la sangerare masiva si sa mergi la ginecolog in momentul cand ai primele dureri si picaturi de sange.
doctorul ginecolog ar trebui sa-ti prescrie tratamentul, mai ales acum ca esti insarcinata, nu lua nimic dupa ureche, dupa sfaturi de pe forum, oricat de pline de solicitudine ti-am parea noi aici. sa mergi des la ginecolog si sa respecti tratamentul pe care ti-l prescrie. mai mult decat ecografie, fa-ti analizele in primul trimestru. sa nu uiti acidul folic, acesta trebuie luat si in lunile premergatoare sarcinii pt cine vrea sa devina mama.
eu iti doresc multa bafta si sanatate.
eleain
Postat pe 18 Martie 2009 17:39
De la: aurelia, la data 2009-03-18 16:27:46Buna dragilor,
Va detaliez cateva dintre aspectele problemelor mele in ideea ca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi.
Am pierdut cam 6 sarcini in primul trimestru de sarcina.Adica toate aceste sarcini s-au oprit in evolutie si ulterior a aparut eminenta de avort. Am facut tratament pentru mentinerea sarcinii dar degeaba(ea fiind deja opritain evolutie).Am facut toate analizele posibile, endocrinologice,antifosfolipidic, trombofilie(la Fundeni)toxoplasma,mycoplasma,clamydia citomegalovirusul.....,c-am tot ce se putea si toate sunt bune. Nu mai stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc.Azi am aflat ca sunt insarcinata, in aproape trei saptamani. Mie frica sa ma bucur ptr ca mai toate sarcinile sau oprit la 5-6 saptamani.Mai e cineva in situatia asta?, ce sanse sunt sa duc la bun sfarsit sarcina, la ce medic sa mai merg, ce tratamente ati luat voi??


Doamne imi pare tare rau de ce ti se intampla....ce pot sa zic ca nu am de unde sa stiu prin ceea ce treci pt ca multumesc lui Dumnezeu nu am patit asa ceva...ce sa iti zic sa faci nu stiu decat sa te duci la mai multi medici ginecologi pt ca ceva trebuie sa se intample...nu sta la unu sau 2 medici ,du-te la altii iar daca ai posibilitatea sa poti veni in Bucuresti caci aici sunt m,ai multi si poate reuseste sa iti zica cineva ce ai...sanatate si multa bafta
izab33lla
Postat pe 18 Martie 2009 18:06
Buna ziua!imi pare tare rau de cele ce ti se intampla,si sfatul meu ar fi sa mergi si la doctorul Ciprian Cristescu, de la maternitatea Giulesti.Este un super doctor.nu prea are timp sa discute foarte mult cu pacientii, pt ca are foarte multi, dar avand o problema asa delicata ca a ta sigur iti va acorda atentia cuvenita.Ca medic, e super bun
simonica31
Postat pe 3 Aprilie 2009 07:57
Buna ziua!Imi pare rau de ce ti se intampla, dar sfatul meu este sa mergi urgent la medic, pentru ca exista tratament pentru mentinerea sarcinii.eu am facut tratament pentru mentinere pana in luna a 6-a iar acum sunt o mamica fericita.Cum s-a mai spus mergi la Giulesti la Departamentul de reproducere Umana Asistata,Dr.Ciprian Cristescu,Dr.Hodovanu Marinella.Mai sunt si alti medici dar eu am fost supravegheata de ei cam 6 ani inainte de a ramane insarcinata.Bafta!
mirela3074
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:31
Buna fetelor, multumesc mult pentru sfaturi.
Nu am avut puterea necesara pana acum sa deschid acest site.De fapt nu am prea reusit sa fac nimic.Imediat ce am scris acest SOS am plecat la Bucuresti la Dr. Epure care mi-a prescris un tratament..... utrogestan,aspenter,vitC,E,MagB6,tarosin,uscosin,acid folic,nospa si ...,nu mai stiu cate.Ulterior am fost internata la Galati doua saptamani, apoi cand sa vazut activitate cardiaca am plecat urgent la Bucuresti unde m-a bagat pe Clexane 4mg(preventiv -ptr ca analizele de hematologie aveau modificari foarte mici), perfuzii .Am refacut testele infectioase, hematologice,control si analize endocrinologice,ecografii la doua zile. Toate bune. Si totusi la 6 zile de la internare sarcina sa oprit in evolutie.Nu am avut nici cea mai mica durere care sa-mi dea de gandit.Am studit doar fata doctorului cand imi facea ecografia ,care nu-i venea a crede, il apucase caldurile, si nu stia cum sa-mi spuna.Nu am ce sa-i reprosez acestui medic.Pe toata perioada spitalizari la Galati, am vb zilnic la telefon, si imi suna medicul la doua zile sa discute scheme de tratament, ecografii(ce-i doi au fost colegi de facultate),e clar ca a facut tot ce-i omeneste.
Pe 27 am fost iar la Bucuresti la Dr Hergheligiu, unde aveam programare facuta din ianuarie. A fost radical si dur. "nu vei putea face copii, ptr ca problemele sunt genetice".Am incercat sa-i arat ce ananize am facut , ca urmeaza sa fac cariotipul, dar nu prea ma ascultat.Mi-a spus ca nu ma ajuta daca fac cariotipul care poate sa iasa bine, ptr ca sunt 137000 de teste genetice care nu se fac toate in Romania. Desi eram cu psihicul la limita am plecat de acolo....., nu va puteti imagina.Binenteles ca ma voi duce tot la medicii mei(din Gl si Buc).Am mai fost si la alti medici , din Gl i-am terminat pe toti, la Buc.am mai fost pe la vreo doi,si iti dai seamna de la prima consultatie ca sunt depasit, ca vor doar sa-ti ia bani sau fac experiente pe corpul meu desi sunt nesiguri.
Peste o luna sunt programata ptr cariotip, apoi voi vedea ce mai fac.
As vrea sa se gaseasca o cauza, macar sa stiu ce tratez, altfel nu mai am puterea psihic sa mai trec prin ce am trecut.
Daca stiti mamici care au trecut prin ceva asemanator sau medici care au avut sanse de reusita pe aceasta latura, sau analize pe care le-as mai putea face , dati-mi va rog de veste.
Multumesc din suflet ca existati!
2001iubi
Postat pe 8 Mai 2009 07:37
Buna, ma numesc mihaela, am 29 ani si sunt noua pe acest forum.
Trebuie sa va spun ca am trecut si eu prin 3 sarcini oprite in evolutie incepand cu 2007 si pana in prezent. Bineinteles ca am facut o gramnada de analize, toate bune, cauzele insa necunoscute. Se opreau in evolutie la 5-6 saptamani. La cea de a treia am facut tratament de mentinere a sarcinii cu aspenter, vit C,E, MG si B6, duphaston si bineinteles, acid folic si parca mai erau, dar in zadar. Am piedut-o si pe cea de a treia in iunie 2008. De atunci iau numai aspenter (3 pe sapt), la recomandarea dnei doctor Uscatescu de la Fundeni. Ca si ginecologi, am mers la 3 pana acum. Nu stiu ce sa mai incerc si sunt tare deznadajduita. Incerc sa ma cufund in munca si studiu si imi e teama sa mai incerc. Nu stiu nici la ce dr sa mai merg, analizele iesind bune...., numai ca mi se coaguleaza sangele un pic cam repede, de aceea iau aspenter. Se pare ca din cauza faptului ca, acum 5 ani, am luat anticonceptionale.
Va pup si sanatate.

Postat pe 15 Mai 2009 15:44
DRAGA AURELIA , INCEARCA SA AJUNGI LA DOAMNA ZINAIDA STOENESCU.

http://zinaida-stoenescu.blogspot.com/
healthy003218
Postat pe 14 Iunie 2009 09:16
Doamne ajuta! Inteleg ca este fff dificil pentru tine faptul ca nu reusesti sa duci sarcina la termen.Iti sugerez sa mergi la Spitalul Polizu la d-nul Prof. GABRIEL BÃNCEANU - il gasesti la etajul 1.Pe de altã parte daca esti de religie ortodoxã incearca sa dai acatiste la trei sau sapte biserici, manastiri, apoi te spovedesti, te impartasesti, faci rugaciuni la Maica Domnului citind Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Bunei-Vestiri, ca sa te ajute sa mentii sarcina. In timpul graviditatii mergi si te spovedeste si impartaseste in fiecare luna pana nasti - pentru asta trebuie sa ai un duhovnic. In cazul in care esti de alta religie Trebuie sa te convertesti la religia ortodoxa si garantat vei putea tine sarcina. Esste esential ca tii si sa faci ce spun medicii de trup dar si mai important sa tii legatura si cu medicul de suflet care este Mantuitorul nostru IIsus hristos prin duhovnicul pe care il ai. Toate cele bune. Elena
baby2005
Postat pe 22 Iulie 2009 12:17
Suplimentele nutritive de Forever Living sunt extraordinare.Daca doriti un manual legat de produsele Forever si cum va pot ajuta ele,un manual scris de doi medici extraordinari,vi-l pot trimite prin mail-gratis.
enemgabriel
Postat pe 22 Iulie 2009 14:14
incearca la maternitatea giulesti la dl dr Albu Dinu si la dl prof Marinescu.
daca nici ei nu-ti dau nici o sansa apoi imi pare rau sa-ti spun dar chiar nu ai nici una. si eu am avut probleme si acum am o fetita de 6 sapt perfect sanatoasa cu ajutorul dl dr Albu. si am 40 ani...nici nu-mi prmiteam sa mai sper! bafta multa!
rasfatatele
Postat pe 16 August 2009 16:24
Va rog f. mult sa ma ascultati si pe mine ca stiu ce spun. SIGUR - cel mai tare specialist in problema femeilor care nu pot avea copii - ca nu raman sau pierd sarcini ...etc este: - prof. dr. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR de URGENTA al MUNICIPIULUI BUCURESTI - statia de metrou EROILOR.
Si-a facut doctoratul in aceasta problema, stie tot ce e de ultima ora afara.
Obisnuia de-a lungul timpului sa dea consultatii in fiecare dimineata (la 7,30 coada era formata) la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie, colposcopie) de pe A2 - aripa 2 a sectiei, special pentru femeile care au probleme de sarcina, inainte sa inceapa activitatea pe sectie. Investigeaza complet, se lamureste, explica f. clar femeii care este problema, ce sanse are, ce trebuie facut, cat dureaza si iese cum spune. Cunoaste problema milimetric la ultima ora. Vrea cooperare pewrfecta si atentie maxima ca e supraaglomerat. Cautati spitalul pe google, luati nr. de tel., dati tel. si cand raspunde centrala cereti sectia ginecologie prof. HORHOIANU, acolo intrebati daca mai da consultatii dimineata cum obisnuia pe A2 la "interdisciplinare" pentru femeile care nu pot sa aiba copii, vedeti daca e in BUC. cand vreti sa va duceti voi. Are si cabinet propriu - tot acolo se afla. Duceti-va ca merita.
healthy005533
Postat pe 23 August 2009 22:15
Buna Aurelia! Am trecut acum un an printr-o experienta nu tocmai placuta! Am pierdut sarcina din cauza unor medici care au considerat ca sunt la fel ca toate femeile, mi-au dat un tratament gresit de care nu aveam nevoie(pentru ca nu sunt la fel ca toate celelalte femei). Eu nu am decat un sfat in cazul in care nu reusesti sa faci nimic cu medicii la care ai fost ( pe mine m-au vazut 10 odata si crede-ma ca imi venea sa ma ridic de pe pat si sa-i bat pe toti odata) Sfatul meu este sa mergi la Biserica sa te rogi! Ai sa-mi zici ce nebuna esti! Eu m-am chinuit 3 ani sa raman insarcinata am avut tot soiul de probleme! Si pe urma am ajuns sa merg la Biserica sa ma rog! Daca poti (avand in vedere ca esti din Galati) sa vii in Bucuresti sunt 3 Biserici la care te sfatuiesc sa mergi: Manastirea Negru Voda - Sf.Nectarie, Biserica Sf.Mina si la Biserica Sf. Anton- aici daca poti venii 10 Marti la rand cu siguranta iti poti tine copilul in brate cat de curand!Daca vrei detalii ma poti contacta la danutza_danutza10@yahoo.com Te pup si multa bafta!
P.S. Poate mergem impreuna!
katzyela
Postat pe 24 August 2009 10:13
Buna fetelor,

Am vazut ce probleme ati avut si im pare sincer rau ce vi se intampla, mai ales ca am trecut printr-o astfel de situatie.
Am avut o sarcina extrauterina si doua sarcini oprite din evolutie pana in 6 saptamani, toate analizele imi ieseau bine, am facut histerosalpingosonografie. Tot asa mi s-a spus, Aurelia, ca din cauze genetice, nu voi putea sa tin sarcina. Insa eu am insistat si am ramas insarcinata iarasi, mi-am luat medicamentatia urmatoare: utrogestan( 6/zi), Tarosin ( 6/zi), nospa(3/zi), magne B6( 4/zi), Acid Folic ( 1/zi 5 mg), vit C ( 2G/zi), vitamina c si magne b6 intodeauna pana in ora 3. Am avut probleme pana la 4 luni, de la 6 saptamani pana cam pe la 13 saptamani am stat numai la pat, deoarece am avut o zona de decolare f mare, tot asa dr. nu imi dadea mari sperante, dureri de burta, sangerari din te miri ce, am facut 18 ecografii pana pa 4 luni. Acum am 5 luni si jumatate, , problemele au inceput sa dispara din momentul in care bebita mea a inceput sa miste, acum ma duc ca orice om normal la control, o data pe luna. Sunt fericita fetelor, asadar nu fiti triste fetelor, fiti optimiste si increzatoare. Stiu ca e dureros sa pierzi o sarcina, dar perseverati, va ajunge si soarele pe strada voastra.
Va doresc succes si sa ne auzim cu bine.
pup
healthy006125
Postat pe 4 Septembrie 2009 16:15
Buna fetelor,

Citesc mereu fel de fel de site-uri despre sarcina, fertilitate, dar nu am scris niciodata pana acum pe nici unul. Acum durerea imi este foarte mare si doresc sa impart si eu cu cineva. Am gasit aici exact ce mi se intampla si mie. Este a doua sarcina pe care o pierd la interval de 9 luni. Am un baietel de 2 ani (pe care l-am conceput cu greu, avand amandoi probleme de infertilitate, care s-au rezolvat pana la urma). Iubim foarte mult copiii si ne mai dorim macar unul. Nu am avut nici un fel de probleme la prima sarcina. Am dus-o la termen cu succes. La 1 an si ceva dupa ce am nascut am mai ramas odata si am pierdut-o la 8 saptamani. Dupa alte 7-8 luni iar am ramas si am pierdut-o acum cateva zile la 3 luni. Ambele oprite din evolutie. Din pacate nu locuiesc in RO, aici e foarte greu sa te primeasca un ginecolog. Daca ai ajuns la unul, trebuie sa fii multumita. Toti au aici aceeasi placa "trebuie sa pierdeti 3-4 ca sa va trimitem la analize" si mai mult decat atat, "aveti deja un copil sanatos, ce mai vreti"? Ma innebuneste acest stil de gandire. Am asigurari medicale, dar fara reteta de la medic nu pot lua mai nimic din farmacii. Cat despre religie, cand am ramas cu prima (care am pierdut-o) m-a rugam cel putin 1h in fiecare zi sa fie bine! Dupa ce am pierdut-o, m-am rugat sa nu mai imi dea Domnul sa trec prin asa ceva inca o data! Si mi-a dat! Nu am nici un suport, nu stiu ce sa mai fac! Doar tratamente naturiste poate! Daca cineva a reusit sa duca o sarcina la bun sfarsit dupa cateva pierderi, sa ma sfatuiasca si pe mine va rog! Mentionez ca am peste 35 ani si nu raman usor insarcinata (mai am probleme de infertilitate).
Multumesc din suflet,
Ariana
Ariana_M_
Postat pe 5 Septembrie 2009 04:57
Buna Aurelia
Sper ca mai intri pe acest forum.Am dat din imtamplare de povestea ta si vreau sa-ti spun ca povestea mea e identica cu a ta.Am pierdut si eu 6 sarcini oprite in evolutie in primul trimestru, am fost la foarte multi medici, mi-am facut o groaza de analize, chiar si la Fundeni unde mi-au spus ca am trombofilie, astfel ca la ultima sarcina am facut din primul moment tratament cu Clexane si alte medicamente cum am vazut ca ai luat si tu.Din pacate nici aceasta ultima sarcina nu a evoluat prea mult{cateva saptamani mai mult decat celelalte}, aceasta oprindu-se din evolutie neasteptat.Am facut si investigatii privind forma uterului pentru ca la un moment dat mi s-a spus ca ar avea o forma mai deosebita,insa nu e nici asta problema.
Eu sunt din Tg Mures si as dori foarte mult sa stiu ce ti s-a mai intamplat si daca ai raspunsuri la problema ta. Iti doresc tot binele si sper cu nerabdare la un raspuns pentru noi.
Daca vrei poti sa-mi scrii pe adresa mea de mail:ceramic_deco@yahoo.com
karina_healthy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:35
Buna fetelor,
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Mi-a fost foarte greu, sa am curajul ,sa mai fac ceva in acest sens. Acum merg la D-nul dr Albu .Am facut cariotipul si astept rezultatele.
Maine le primesc si va tin la curent cu ce sa mai intampla.
2001iubi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:44
BUNA FETELOR!IMI PARE SINCER FOARTE RAU PT VOI SI VA INTELEG SUFERINTA PT K SI EU TREC PRIN ASA CEVA.CHIAR ASTAZI AM PRIMIT VESTEA CUMPLITA CA AM O SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE.ESTE DEJA A TREIA:( TOATE LA 5 6 SAPT.DIN CATE OBSERV SI LA VOI SA INTAMPLAT CAM IN ACEIASI PERIOADA.ACUM TREBUIA SA AM 2 LUNI SI JUMATATE DAR SA OPRIT DE LA 5-6 SAPT.AM FACUT ORICE ANALIZA POSIBILA SI LA NOI IN TARA DAR SI IN AFARA SI NU MIA DEPISTAT NIMIC.INTR-UN FINAL MIA FOST RECOMANDATA D-NA DR. USCATESCU DE LA FUNDENI CARE MA DIAGNOSTICAT CU TROMBOFILE.SE PARE K ASTA ESTE CAUZA.AM FACUT TRATAMENT CU ACID FOLIC,ASPENTER O ZI DA UNA NU,B6,VIT E,CENTRU MATERNA,OVULE DE TOT FELUL SI MULTE ALTELE.DEGEABA.ASI VREA SA STIU DACA EXISTA UN TRATAMENT NATURIST,SUNT DEMORALIZATA COMPLECT ,MAINE MA PROGRAMAT LA CHIURETAJ:(( .AH... AM UITAT SA VA SPUN AM 26 DE ANI SI NICIUN COPIL.:((((
healthy016818
Postat pe 1 Iunie 2010 23:06
buna!!!imi pare foarte rau ce ti sa intamplat chiar acum 2 saptamani am pierdut si io ingerasul meu ce mil doream din inima,dar daca dumnezeu avrut asa mereu trebui sa te gandesti ca va fi bine ca intro zi vor fi fericite si cele care acuma le plange inima de durere..va pup si nu fiti triste
kudika151434
Postat pe 3 Iunie 2010 02:23
m-a markt mesajul tau , sincer...cunosc astfel de detalii...cariotipul acela il faci absolut degeaba, este irelevant, nu inteleg de ce unii medici il recomanda????!!!!! este semnificativ numai si doar in c azul in care ai in familie predispozitii la boli genetice sindr.dawn de ex.) dar poate f bine sa iasa ok cariotipul...si la urmatoarea sarcina sa ai probleme si invers, adik sa ias prost( asta insemnand k exista op predispozitie spre o anume boala) si sarcina ta sa fie absolut ok.orice medic normal la cap ar trebui s a stie acest aspect.ex urmator este ami mult decat justificat: sunt femei car enasc copii normali initial si apoi au copil cu sindrom dawn, deci??> ptr ce e bun cariotipul?? sau femei care au nascut deja 1 copil cu sindrom dawn si apoi au avut sarcina normala...deci..al ce e bun cariotipul, ca sa-ti spuna ce???
sunt niste bani aruncati , mai ales depinde si unde-l faci, k in unele locatii sunt preturile de 3 -4 ori mai mari si mai si astepti luni de zile...La parhon ar f i cel mai ieftin si nu dureaza f mult spre deoseb.de alte locatii.
fa-ti analizele urmatoareL factor V (cinci) leiden- varianta de coagulare si varianta de mutatii genetice ( sunt 2 variante distincte)
factorul II (doi) , proC si pro S glbal, anticoagulant lupic, anticoagulant fosfolipidic, aste sunt decisive, daca nu le-ai facut, fa-le...numa ipierde timpul cu cariotipul ala, ca nu ai nici nervi, nici bani si nic timp sa faci sute de analize.....de r egula cauzele pierd.de sarcina ( oprire in evolutie ) ar e la baza sindromu acesta antifosfolipidic ...eu am trecut prin asa ceva, duap ce am fost la 5 medici...niciunul din ei nu au avut habar sa-mi recomande aceste analize.......am cautat singura in disperarea mea to ce am gasit p[e net legat de acest aspect si nu mica mi-a fost mirarea sa vad k o analiza mi-a iesit proasta..si cusiguranta sarcina mea de aia sa- oprit in evolutie la aprox.8 sapt .E revoltator cum ai pierdut atate a sarcini si pe ce maini ai incaput tot acest timp...
succes...poti sa-mi scrii pe astaltti@yahoo.com daca vrei lamuriri, pe forum nu stau de regula..
kudika227729
Postat pe 12 Iulie 2010 14:49
apropos, pentru cel e care nu stiu , vitamina C provoaca infertilitate sau o scade semnificativ,prin stoparea ovulatiei.(este o form a de infertilitate) ATENTIEEEEEEE..sunt f putini cei care stiu acest aspect....deloc de neglijat...la noi ies medicii k pe banda rulanta, macelari cu licenta, m-am saturat de incompetenti....dar si de prostia oamenilor, care, multi dintre ei desi au acces la internet ori nu-i duce capul sa caute s a se informeze, ori zac in prostia proprie si se mai mira apoi ca li se intampla te miri ce...si atentieeeeeeeeee !!!!!! NU CAUTATI pe formumuri sfaturile oameni buni, k aici scriu diversi..care mai decare mai neavizat de regula, sau cu tratam.date de doctori odiosi, care apartent credeti k fac bine ....Am trecut prin asta si sunt satula, am ajuns sa-mi impart viata cu internetul ca sa descopar singura problemele avute, fiindca medicii au fost total incompetenti...
kudika227729
Postat pe 12 Iulie 2010 14:57
probabil ca aveti nevoie de tratamente in ceea ce priveste fertilitatea si precizia amandurora.problemele la barbati ar putea fi Oligospermie - numar scazut de spermatozoizi, Azoospermie - lipsa spermatozoizilor in sperma ejaculate, Aspermie - lipsa ejacularii iar la femei Lipsa ciclului menstrual, Ciclu menstrual neregulat, Ovare polichistice de accea iti recomand Fertile focus, Fertile care iar pentru sotul tau Proxeed plus, Fertile count sunt extrem de bune. eu am ramas insarcinata si sunt in a 6 luna.O sa va tin la curent cand il vad in bratele mele:D detalii stefy21stefy@yahoo.com daca doriti sa aflati mai multe
kudika319234
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:49
Abureala...
kudika226898
Postat pe 8 Septembrie 2010 16:36
am si eu o problema sunt foarte suparata.sunt insarcinata in 21 de sapt.zillele trecute am facut un ecograf 4d si mi sa spus ca cordonul ombilical este mai slab vascularizat decat ar trebui sa fie.doctora mi-a dat aspenter.nuj imi e teama sa nu apara ceva grav pe parcurs.ce pare aveti?astept raspuns urgent va rog moolt
kudika326936
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:21
Buna numele meu e Carmen si sunt noua pe acest forum. Imi pare rau sa aflu de pierderile celor care au trecut prin asta.. Stiu exact cum e ptr ca si eu am suferit piederi si stiu exact ceea ce simte o femeie in situatia naostra.Eu nu sunt in Romania si imi cer scuze cum ma exprim. Vreau totusi sa ajut cu ceea ce am invatat. Eu sunt in SUA si aici dupa mai multe sacini in primul trimestru aici automat se face speculatia ca exista problema legata de anatomia cavitatii uterine asta pe langa alte teste. Am citit o poveste trista care dupa 6 pierderi de sarcina cauta cu disperare un eventual motiv.

Poate ca acest post va aduce raspunsuri. Nu stiu daca careva dintre voi ati facut investigatii ptr vizualizarea caviatii uerine. dar dupa studii s-a constat ca UTERUL SEPTAT duce la pierderi de sarcina consecutive datorita faptului ca in mijlocul cavitatii exista un setpum care e slab vascularizat si odata ce sarcina apare pe acel septum se va intrerupe in evolutie. Problema e ca o simpla ecografie nu poate confirma o anomalie uterina dat fiind mai multe anomalii care se confunda una cu alta. De multe ori nici o histerosalpingografie sau hiserosonografie nu e de ajuns. Multi medici folosesc ceea mai sigura metoda Histeroscopia. In fine- sa contatat ca foarte multe femei care au pierdut sarcini multiple (4-6) au avut UTER SEPTAT- VESTEA BUNA - aceasta anomalie se poate repara printr-o simpla Histeroscopie, nu implica prea multe ricuri dar totusi e indicat o mana cu precizie, procedura e mai putin incisiva decat un chiuretaj. In urma acestei proceduri Sansa de a aduce o sarcina pana la sfarsit creste de la 20% la 90%. Ptr mai multe incurajari sunt o gramada de femei care au suferit pierderi multiple iar dupa ce au urmat tratamentul potrivit acum sunt mame. Exista sanse ptr fiecare totul e sa se gaseasca cauza.

O alta cauza comuna ar fi trisomie, cauza hormonala, am citit in jurnale medicale pana si probleme cu glanda Tiroida duce la pierderi de sarcina in primul trimestru sau mai tarziu in sarcina sigur lista ar continua...dar nu vreau sa scriu un roman.

Exista sperante ptr fiecare totul e sa fie gasit motivul. Multa rugaciune si credinta in Dzeu.





Carmina0525
Postat pe 25 Octombrie 2010 02:51
Buna seara.
Am 33 de ani si 6 sarcini pierdute,dintre care 1 avort spontan si 5 sarcini oprite in evolutie;4 dintre ele cu ou clar si ultima, am facut chiuretaj acum o saptamana,s-a vazut embrionul la 6 saptamani si cand am mers la 7 si 5 zile efectiv se dizolvase, nu mai era nimic in interiorul sacului.La fel ca si restul fetelor care au scris, am facut tot felul de analize care ar fi dus la asa ceva inclusiv cariotipul.Deci in sange nu s-a gasit nimic;nu am facut in schimb histeroscopia sau ceva de genul care sa vada unele anomalii ale uterului.Sincer, nu stiu unde sa ma mai duc,am mers si pe la Bucuresti si la Iasi, parerile ar fi ca este ceva genetic si chiar daca am facut cariotipul este irelevant pentru ca sunt multe tulpini si mutatii ce nu pot fi descoperite la noi in tara.Durerea este fara margini si numai cine a trecut si trece prin asa ceva stie despre ce vorbesc, simti ca explodezi de atata durere.Cand vad atata indiferenta la medicii nostri,ca nu-i intereseaza decat sa i-a banii,i-mi doresc sa ma fi nascut in alta tara poate aveam sanse sa mi se descopere ceva.Sper ca stiinta sa mai evolueze si sa se descopere cauza acestor anomalii si poate vom avea si noi sansa sa devenim mamici in viata asta.
kudika374899
Postat pe 8 Martie 2011 22:08
Eu am mai scris o data - pe 23 august 2009 - se vede usor, ca SUPRASPECIALISTUL in sarcini cu probleme si infertilitate feminina e prof. dr. HORHOIANU - sef sectie ginecologie 1, etj. 5 S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - statia de metrou EROILOR. Dimineata la prima ora, in jur de 8 da consultatii acolo - etj. 5, A2 - aripa 2 a sectiei, cabinetul de "interdiscipinare". Cunoaste problema perfect, s-a implicat special ca era disperarea care era, are experienta mare, rezultate super, lucreaza clar, usor, da solutii simple. Ar fi cazul sa va duceti.
healthy005533
Postat pe 10 Martie 2011 11:36
Buna Fetelor...AmNevoie de un Sfat.....am fost insarcinata si pe la 6 saptamani s-a oprit din evolutie.....cum sunt din nou insarcinata In 11 Sapt si 2 zile...Si De La Inceputul Sarcini pana la 8 sapt...am luat utrogestan 100 MG pe cale orala....Dupa 8 sapt am inceput sa pierd sange ,m-au bagat la urgente a zis k in 3 sapt s-ar Putea sa il pierd nimeni nu imi garanta nimic,nici ca il tin,nici ca il pierd Atunci mi sa recomandat utrogestan 20 Mg 3 Pe Zi...Acid Folic 1 Mg Soi Femibion sarcina sanatoasa 1...si imi fac probleme foart mari pt bebe sa nui fac rau cu atatea pastle...si uneori mai am niste dureri in partea stanga pe undeva in zona unde se face apendicita.....Si Ma Panichez Imediat...Nustiu Ce Sa Spun....Datimi Si Mie Sfaturi ...Va Rog...
Roxy_Laur
Postat pe 6 August 2011 15:05
In primul rind,daca aveti asa probleme ca iminenta avortului,trebuie sa fiti permanent in supravegherea medicului,ca nu cumva sa patiti ceva si sa nu fie nimeni alaturi,mai ales ca avorturile sunt insotite de pierderea de singe
kudika_27335
Postat pe 23 Ianuarie 2013 21:08
Buna ma numesc Ana iar dak sarcinile oprite in evolutie sunt pe fond genetic, te sfatuiesc sa mergi la Spitalul Fundeni,la Dna Doctor USCATESCU VALENTINA sectia hematologie iar ea sigura ta poate ajuta,desigur trebuiesc facute niste teste genetice dar sun sigura k te poate ajuta.
Si eu am aceeasi problema am avut 2 sarcini oprite in evolutie,am fost la doamna doctor am facut niste analize la sange,
am vorbit cu dansa si mi-a recomandat sa revin la dansa cand o sa raman din nou insarcinata pentru alte analize,si mi-a spus k dak problema este pe fond genetic sa nu imi fac griji k totul o sa fie bine,dupa aceea mi-a aratat un panou plin cu copii frumosi si sanatosi spunadu-mi k si mamaicile lor au avut probleme asemanatoare cu a mea. mult noroc.
kudika_29963
Postat pe 19 Februarie 2013 23:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
? 2 De la: kudika_1038609 20 Septembrie 2019 08:29
Sarcina sau nu? AJUTOR ! 20 De la: kudika_23886 6 Februarie 2013 06:49
Avort spontan 2 De la: ioanabobocea 19 Noiembrie 2009 14:50
buna 45 De la: Calin_ 13 Octombrie 2010 16:07
buna 1 De la: healthy015787 4 Mai 2010 23:33