Setari Cookie-uri

2% pentru ProStemCell

Sunteti dispus ca fara nici o cheltuiala in plus sa fiti o persoana care sa contribuie la ajutorarea altora?

[b]Este simplu, nu va costa nimic![/b]

Acum aveti posibilitatea de a decide ce sa se intample cu 2% din impozitul anual retinut pe venitul dumneavoastra:

* sa ramana la Bugetul de Stat,
* sa fie directionat catre o entitate non profit pe care o alegeti dumneavoastra.

Noi va chemam sa directionati catre [url=http://www.prostemcell.ro]Pro Stem Cell[/url] cei 2% din impozitul dumneavoastra. In acest fel alegeti sa contribuiti la ajutorarea unor persoane aflate in dificultati sau in criza socio-economica cauzata de boala, dizabilitate sau varsta inaintata.

[b]Cine dispune?[/b]
Dumneavoastra, contribuabilul, prin directionarea a 2% din impozitul datorat pe venitul anual catre o asociatie sau fundatie, prin completarea [url=http://www.prostemcell.ro/images/stories/download/formular230.pdf]Anexei 230[/url] de la formularul de Declaratie de impozit pe venitul anual.

[b]Cat cheltuiti?[/b]
Nimic! Aceasta suma este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre dumneavoastra catre o asociatie sau fundatie. Astfel va puteti implica fara nici un fel de costuri suplimentare, in sustinerea unor cauze sociale importante.

[b]Cui directionati acesti bani?[/b]
Asociatiei PRO STEM CELL, care isi desfasoara activitatea in domeniul social prin actiuni umanitare de ajutorare materiala, de integrare sociala, de scoatere din anonimat a persoanelor defavorizate si de evitare a marginalizarii acestora. Fiind o organizatie nonprofit resursele ne sunt limitate, marea majoritate a activitatilor noastre fiind realizate din sponsorizari si donatii. De aceea, Legea 2% reprezinta pentru asociatia noastra o oportunitate iar pentru voi reprezinta ocazia de a va alatura unei cauze in care credeti si pe care doriti sa o sustineti.

[b]Pentru ce?[/b]
Spre deosebire de stat, noi va spunem ce se intampla cu impozitele voastre. Sumele virate catre [b]Asociatia PRO STEM CELL [/b]vor intra in contul [b]RO 30 RNCB 0022 0881 6745 0001 [/b]deschis la BCR - sucursala Pitesti in vederea participarii la campanii sociale pentru integrarea in societate, recuperare si reabilitare a persoanelor cu dizabilitati. Ne-ar onora sa ne fiti alaturi!

[b]Cum se procedeaza?[/b]
Pentru sponsorizarea unei entitati nonprofit conform Legii 2%, contribuabilii vor completa si depune, la administratia financiara de domiciliu, [url=http://www.prostemcell.ro/images/stories/download/formular230.pdf]formularul 230-Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual[/url]. La cerere se anexeaza cate o copie dupa formularul 210.

Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa [url=http://www.prostemcell.ro/images/stories/download/formular200.pdf]formularul 200-Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2008[/url], la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Formularele pot fi depuse si prin posta, prin scrisoare recomandata (recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii declaratiei/cererii in termenul legal prevazut) sau, ni le puteti returna noua si le depunem noi la Administratiile Financiare pe adresa de e-mail office@prostemcell.ro.

[b]Ce trebuie sa completezi in formularul 230 :[/b]
Date de identificare a contribuabilului ([color=darkblue]nume, initiala tatalui, prenume, cod numeric personal, adresa completa, telefon[/color])

[b]Cand ajung banii in contul organizatiei?[/b]
Virarea acestor sume catre organizatie se face de organul financiar competent, respectiv Administratia Finantelor Publice, pana la data de 31 decembrie 2009.

[b]Daca nu ne implicam?[/b]
Oricum aceasta suma este virata in bugetul statului.

[b]Veti sti daca ati fost de folos?[/b]
Bineinteles!
Daca Asociatia PRO STEM CELL se va bucura de increderea si sprijinul dumneavoastra, va anunta public suma virata in contul asociatiei si modul in care a fost cheltuita.

Detalii pe http://www.prostemcell.ro/
prostemcell
Postat pe 10 Mai 2009 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Cea mai penibila experienta la doctor! 94 De la: kudika059921 27 Noiembrie 2013 16:53
concurs foto copii 2 De la: kudika140726 8 Septembrie 2010 22:42
Concurs Kudika si Proestetica 1 De la: AndreeaIB 24 Aprilie 2013 17:35
Incredibil .....dar adevarat!!!! 80 De la: justmetraian 26 Noiembrie 2010 18:36
CASTIGA 3 SIROPURI FYT FORM CU CARE A SLABIT MAMA NATURA 2 De la: kudika226898 5 Aprilie 2011 11:41