Setari Cookie-uri

probleme cu coloana!!!

buna fetelor!as vrea sa stiu kre din voi se confrunta cu aceasta problema.am o durere ingrozitoare de coloana.
si in afara de asta...sunt f complexata din cauza aceasta pt k este vizibil.oricum cred k nu voi putea sa scap vreodata de acest complex.dar nu reusesc sa ma incurajez singura si sa trec peste asta.pt k nu prea am pe nimeni sa ma inteleaga cu adv.pana nu esti in pielea omului nu ai de unde sa stii cum e.
kudika090477
Postat pe 12 Iunie 2009 18:47
De la: dayanadia, la data 2009-06-12 18:47:45buna fetelor!as vrea sa stiu kre din voi se confrunta cu aceasta problema.am o durere ingrozitoare de coloana.
si in afara de asta...sunt f complexata din cauza aceasta pt k este vizibil.oricum cred k nu voi putea sa scap vreodata de acest complex.dar nu reusesc sa ma incurajez singura si sa trec peste asta.pt k nu prea am pe nimeni sa ma inteleaga cu adv.pana nu esti in pielea omului nu ai de unde sa stii cum e.


Draga mea,
daca ai asemenea dureri trebuie sa mergi neaparat la doctor specialist. Te inteleg foarte bine pentru ca am avut aceleasi probleme din copilarie, adica o scolioza foarte avansata.
Te poti duce la spitalul de ortopedie de la Foisorul de Foc (daca esti din Bucuresti). Daca esti foarte tanara exista tot felul de metode la care poti sa apelezi, inclusiv operatie, acupunctura. Nu neglija caci durerile vor deveni si mai puternice. Nu mai sta asa, nu exista tratament naturist pentru coloana. Gimnastica medicala, acupunctura, o greutate scazuta ca sa nu afectezi colona, inot, masaj profesonal, facut de un kinoterapueut.... etc.
O zi buna
Loa
kudika028076
Postat pe 29 Iunie 2009 11:09
dayanadia,
iti pot recomanda un medic (l-am mai recomandat si altor persoane), crede-ma este foarte bun si cu siguranta te poate ajuta sa scapi de dureri, daca doresti date despre acest medic intra www.pirasan.ro sau www.dr.codrut tutu.ro, programeaza-te si mergi cu toata increderea - eu am avut dureri de mijloc iar acum sunt ok (de 2 ani), fac efort fizic (inainte nu puteam aproape deloc) acum sunt fff bine; mergi la dl doctor vorbeste cuel spune-i toate problemele pe care le ai si ai incredere ca ti se vor rezolva problemele.
healthy002030
Postat pe 29 Iunie 2009 11:31
Draga mea ! Daca ai in orasul tau un centru CERAGEM (Presopunctura si termomasaj cu role de jad,cu raze infrarosii si heliu ).Rezultate de exceptie pentru toate afectiunile ,deorece se lucreaza pe coloana .SUCCES !
IOANA1947
Postat pe 20 August 2009 07:39
Buna,draga mea inainte de a te apuca sa faci orice,mergi la un specialist medic BFKT,reumatolog sau ortoped,care te va trimite la niste investigatii paraclinice si laborator dupa care te vei apuca neaparat de kinetoterapie,masajul nu rezolva cauza doar amelioreaza durerile si contractura musculara,tu ai nevoie de gimnastica sau scoala spatelui sau daca e caz ortopedic de orteza,corset daca este curbura mai avansata,am nevoie de un diagnostic ca sa stiu exact ce e de facut cu spatele tau,pt a te putea indruma exact la specialistul problemei tale trebuie sa te vad pt a-ti face o evaluare morfofunctionala a_medeea@yahoo.com
andreaV
Postat pe 29 Septembrie 2009 15:27
90% din problemele coloanei, inclusiv scoliozele, se pot trata foarte rapid in cel mult 3 sedinte de medicina alternativa(masaj kineto plus ceva adaugari) intrati pe www.dureri-de-spate.page.tl si va veti convinge
crysswald
Postat pe 8 Octombrie 2009 09:16

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96









IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:36
Cauze dureri de spate: Majoritatea durerilor de spate sunt determinate de o combinatie de factori cum ar fi suprasolicitarea sau fortarea muschilor sau raniri ale muschilor sau ale ligamentelor ce sustin coloana vertebrala. Multi specialisti cred ca, in timp, suprasolicitarea cronica a muschilor poate duce la o debalansare generala a structurii coloanei vertebrale. Acest lucru determina o tensiune constanta la nivelul muschilor, ligamentelor, oaselor si a discurilor intervertebrale, ducand la o expunere mai mare a spatelui la raniri repetate.
Cauzele durerilor lombare tind sa fie relationate. De exemplu, dupa o problema musculara, este foarte posibil ca spatele sa fie folosit in mod diferit de cel uzual. Deoarece alte parti ale spatelui sunt folosite mai intens, sau se deplaseaza in moduri noi, cu care nu sunt invatate, pentru a inlocui muschiul afectat, aceste parti devin., la randul lor, expuse la raniri.
Cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate sunt:
-intinderea muschilor, ligamentelor, a articulatiilor sacroiliace sau a coccisului. Aceasta poate fi rezultatul unei raniri bruste sau a suprasolicitarii
-presiunea asupra radacinilor nervilor din canalul vertebral. Presarea radacinilor nervoase poate fi cauzata de:
-o hernie de disc, cauzata, de multe ori, de vibratii sau miscari repetate (ca in cazul mersului cu masina sau al activitatii sportive, sau cand se ridica greutati intr-o pozitie gresita) sau de o intindere brusca si puternica, sau de o presiune crescuta asupra zonei lombare
-osteoartrita ce apare, de obicei, odata cu inaintarea in varsta
-spondiloliza si spondilolisteza, defecte ale vertebrelor ce determina o vertebra sa alunece peste alta fiind agravata de anumite activitati
-stenoza vertebrala, sau subtierea canalului vertebral, ce se dezvolta cu varsta
-deformarea coloanei vertebrale, inclusiv curbarea acesteia cum ar fi scolioza si cifoza (daca nu sunt severe, acestea cauzeaza foarte rar simptome)
-Fracturi prin compresie, mai frecvent intalnite la femeile trecute de menopauza cu osteoporoza, sau dupa utilizarea corticosteroizilor pe termen lung. La o persoana cu osteoporoza, chiar si o presiune minima pe coloana vertebrala, cum ar fi cea determinata de un stranut, poate determina o fractura de compresie
-fracturi ale vertebrelor cauzate de o presiune puternica, cum ar fi cea cauzata de un accident de masina sau bicicleta, o lovitura directa asupra coloanei vertebrale,sau comprimarea acesteia

Alte cauze

Probleme cervicale mai putin obisnuite ce determina dureri lombare includ:
-spondilita anchilopoetica, care este o forma de inflamare a articulatiilor ce afecteaza cel mai des coloana vertebrala
-infectii bacteriene. Bacteriile sunt transportate, de obicei, catre coloana vertebrala prin intermediul fluxului sanguin de la o infectie produsa in alta parte a corpului sau ca urmare a administrarii de droguri intravenos. Bacteriile mai pot patrunde la nivelul coloanei vertebrale si direct in timpul unor interventii chirurgicale sau a unui tratament cu injectii, sau ca urmare a unei leziuni. Durerile de spate pot fi rezultatul unei infectii in oase (osteomielita) sau la nivel vertebral (cel mai des la nivel epidural, infectie epidurala)
-tumori la nivelul coloanei vertebrale sau metastaze ce apar la nivelul oaselor sau ligamentelor coloanei vertebrale sau la nivelul radacinilor nervilor spinali
-boala Paget ce determina cresteri anormale ale oaselor afectand, cel mai adesea, pelvisul, coloana vertebrala, cutia craniana, pieptul sau picioarele.
-boala Scheurmann, in care unul sau mai multe oase ale coloanei vertebrale (vertebrele) se pot deforma cuneiform. Aceasta determina curbarea coloanei vertebrale (cifoza), cel mai frecvent in regiunea pieptului

Alte probleme medicale ce pot determina dureri similare cu durerile lombare, includ:
-boala pelvina inflamatorie
-anevrism aortic
-ulcer peptic
-afectiuni ale vezicii biliare
-pancreatita
-afectiuni ale tractului urinar, cum ar fi infectiile de tract urinar sau litiaza renala
-afectiuni ale prostatei
Starea mentala are, de asemenea, o influenta asupra nivelului de durere resimtit si mai ales daca aceasta devine cronica. Oamenii care sunt deprimati, stresati, nesatisfacuti de locul de munca pe care il au, sau cei care incearca sa obtina bani din asigurari in urma ranirilor au cea mai mare probabilitate de a avea dureri lombare cronice.
Medicii specialisti recomandati: Personalul medical ce poate sa diagnosticheze cauza durerilor lombare si sa evalueze ranile de la nivelul spatelui includ:
-asistenta primara oferita de:
-Medicul de familie
-Medicul internist
-Asistenta medicala
-chirurg ortoped
-specialist in medicina de urgenta
In timpul investigatiilor sau tratamentului este posibil ca pacientul sa fie consultat si de:
-medicul psihiatru
-kinetoterapeut
-psiholog
-neurochirurg
-chirurg ortoped
-medic reumatolog




Teste si examinari Examinari initiale in cazul durerilor lombare

Medicul va face o anamneza a pacientului pentru a afla istoricul medical al acestuia , pentru a afla simptomele si tipul activitatilor fizice ce le desfasoara. Medicul va face apoi un examen fizic complet. Intrebarile si examenul fizic il vor ajuta pe medic sa excluda o serie de cauze importante ale durerilor lombare. Medicul va intreba pacientul si despre cat este de stresat la munca sau acasa pentru a fi sigur ca pacientul nu este susceptibil pentru o afectiune cronica.

Pentru majoritatea pacientilor doctorul va indica tratamentul chiar dupa testele initiale. Medicul va indica tratament ambulator si posibil fizioterapie.
Daca pacientul are peste 50 de ani sau are anumite simptome specifice unei afectiuni medicul va recomanda mai multe examinari.

Teste pentru dureri lombare

Daca examenele initiale nu arata semne ale unei afectari severe, mai probabil pacientul nu va avea nevoie de teste imagistice.

Aceste teste sunt indicate daca pacientul:
-are mai mult de 50 de ani
-are probleme ale coloanei vertebrale congenitale (de la nastere)
-antecedentele medicale si examenul fizic releva semne ale unei afectiuni serioase cum ar fi: fracturi, tumori, infectii, sau leziuni severe ale nervilor
-antecedente de orice tip de artrita la nivelul coloanei vertebrale
-antecedente de utilizare a steroizilor sau alte droguri de mai mult timp
-durerile de spate nu s-au diminuat sau mai rau s-au inrautatit dupa 2 saptamani de tratament ambulator, tratament ce poate include analgezice, exercitii
-daca are un istoric de episoade dureroase frecvente
-daca medicul crede ca este necesara o interventie chirurgicala
-daca leziunea a fost ca urmare a unui accident de munca si pacientul poate obtine o compensatie
-daca pacientul este implicat intr-un procres in legatura cu leziunea suferita



Testele imagistice ce pot fi facute in functie de ceea ce suspicioneaza medicul sunt urmatoarele:
-radiografie a coloanei vertebrale
-tomografie computerizata
-rezonanta magnetico-nucleara (RMN)

Pentru mai multe informatii despre RMN in legatura cu durerile lombare trebuie ca pacientii sa fie informati despre urmatoarele examinari.
Testele imagistice cum ar fi mielograma sau discografia au fost inlocuite de examene mai simple. Uneori mai sunt folosite atunci cand este vorba de un diagnostic incert sau inainte de o interventie chirurgicala. Daca medicul recomanda discografia cel mai bine ar fi pentru pacient sa mai consulte un medic in legatura cu acest test.

Daca pacientul are dureri ale membrelor inferioare sau parestezii la acest nivel o electromiograma sau examene privind conducerea nervoasa sunt necesare pentru a vedea cat de afectata este functia nervoasa. Aceste investigatii verifica functia coloanei vertebrale, functionalitatea muschilor si a nervilor care controleaza membrele, precum si conducerea nervoasa.
Teste de sange pot fi necesare pentru a exclude unele boli metabolice, artrita, cancerul sau o alta infectie. Radiografiile osoase sunt necesare pentru a cauta eventuale tumori la acest nivel sau semne de infectie.
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 17 Noiembrie 2009 06:24
buna ce inseamna vizibil pentru tine?asta inseamna ca ai scolioza deci un fel de cocoasa,ai fost la doctor?incearca kinetoterapie si copunctura daca vrei iti dau adresa
kudika078676
Postat pe 17 Noiembrie 2009 06:38
buna
eu am probleme cu coloana
imi spui unde te doare si cum?
pupici
bfirstchoice
Postat pe 17 Noiembrie 2009 07:38
Buna dimineata,

In primul si in primul rand trebuie sa mergi neaparat la un doctor specialist, pana nu se agraveaza si mai tare problema.

Eu sufar de discopatie lombara de vreo 3 ani de zile si stiu cum e sa te doara coloana, am momente in care imi vine sa plang pur si simplu de durere. Sunt foarte folositoare exercitiile specifice pentru problemele cu coloana, eventual gimnastica medicala.

Cat despre partea cu cei care nu te inteleg cu adevarat, inseamna ca nu ai gasit inca persoana potrivita. Sotul meu sufera si el de scolioza si are spatele un pic deformat. Se vede destul de tare, de aceea noi nu mergem la plaja vara sau la piscina. Eu l-am inteles si accept punctul lui de vedere, dar sa stii ca in momentul in care l-am ales a contat mult prea putin aspectul fizic. Partea care m-a cucerit a fost sufletul si bunatatea lui. Asa ca ai rabdare si sigur vei gasi si tu persoana care sa te accepte asa cum esti.

O zi buna!

Ioana
ioanalmoldoveanu
Postat pe 17 Noiembrie 2009 08:58
DACA AI UN CENTRU CERAGEM IN ORASUL TAU CAUTA-L SI NU VEI REGRETA.POATE IMI VEI MULTUMI CANDVA.
adrianaadriana_healthy
Postat pe 17 Noiembrie 2009 09:18
Buna dimineata,
Am aflat de curand de la un medic despre o incaltaminte extraordinara. Se numeste MBT, sunt geniali: se folosesc in foarte multe afectiuni de coloana, articulare, musculare, platfus. Nu va zic mai multe, trebuie sa-i incercati si sa va convingeti singure. Din cate stiu au un singur magazin, cel in care am fost si eu, este in Careffour pe Vitan Barzesti, langa Autovit. Puteti accesa si site-ul www.mbt.ro. Astept parerile voastre.
alinarami
Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:19
draga mea am citit atat de mult despre aceste dureri incat aproape ca nu mai imi este nimic la indemana problemele prin care deja am trecut deci leam pus si in practica am facut tot ce este omeneste posibil si iata ca a sosit si ziua in care pot spune ca am reusit ci brio sa inlatur acele dureri ingrozitoare care ma tintuiau la pat zile in sir numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga as vrea ca din aceasta experienta sa aveti voi ceilalti de invatat si sa mergeti la medic pana nu e prea tarziu chiar daca societatea asta a noastra este infricosata de sistemul nostru sanitar sa stiti ca mai sunt si medici care isi fac treaba cu profesionalism iata sunt un caz fericit eu nu pot decat sa va doresc multa sanatate si sa depasiti cu bine toate problemele fie ele cat de mari SANATATE CU CARU VA DORESC
GYPSI
Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:29
draga ioana ca mare dreptate ai nu frumusetea fizica este cea care da starea de bine ci sufletul zambetul acela tainic si sincer izvorat din inima conteaza de o mie de ori mai mult decat acea frumusete angelica dar demonica prin interior
GYPSI
Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:47
buna fetelor,eu m-am opert de o luna si jumatate si m-am dus la control datorita durerilor f mari de spate{coloana},asa am descoperit ca pe langa scolioza mai am si hernie de disc si cu fizioterapie nu am rezolvat nimic,durerile mi rau se accentuau. Asa ca eu te sfatuiesc sa mergi la un neurochirurg sa-ti dea sa faci radiografie sau RMN si in functie de rezultat decide ce e de facut.Daca vrei i-ti recomand si un medic f bun la spitalul militar.BAFTA SI MULTA SANATATE.
magdav56
Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:19
magda eu mam operat de hernie lombara acum 2 luni si vreau sati zic ca sunt ok in prezent fac recuperare dar ma simt fffff bine
GYPSI
Postat pe 17 Noiembrie 2009 13:21
si daca aflai despre noi si veneai la noi..poate nici nu mai ajungeai la cutit..dar ...asta este...recuperare grabnica si multa sanatate
crysswald
Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:33
Buna seara,inteleg,ca,ai dureri ale coloanei vertebrale,mai mult,acuzi o problema de estetica a coloanei vertebrale ceea ce inseamna o tulburare a staticii vertebrale sau mai exact o deviere a curburilor fiziologice ale coloanei vertebrale.Desigur inteleg ,ca aceasta problema te poate complexa mai ales estetic,insa,nu poti sa ramai in umbra si sa iti plangi de mila ci trebuie sa iei imediat masuri de profilaxie a acestei degenerari,precum si recuperarea cat mai grabnica a afectiunii de care suferi.Iti sugerez inainte sa asculti toate sfaturile de pe forum sa consulti un medic specialist reumatolog/ortoped/balneofizoterapeut pt investigatii clinice si paraclinice.Odata ceai aflat diganosticul exact poti incepe etapa urmatoare si anume recuperarea medicala/kinetoterapia-fisioterapia-hidroterapia/Pt detalii si consult specializat daca esti din Bucuresti scrie-mi pe adresa de mail si te indrum spre specialistii adecvati problemei tale.Sanatate!
andreaV
Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:52
multumesc de urari
GYPSI
Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:52
buna. legat de problema ta cu spatele...nu am apucat sa citesc toate comment-urile ca sunt pe fuga. am 27 de ani si acum 2 ani m-am operat de hernie de disc. nu-si poate imagina nimeni prin ce am trecut pana la operatie...ce dureri...de plangeam pe strada...in fine....a trecut:) ma simt mult mai bine acum. nu stiu exact ce probleme ai u cu spatele, insa eu am facut diferite tratamente de la pastile, injectii si pana la fizioterapie. la trei sapt, dupa cele 10 sedinte de fizioterapie, am cazut la pat, intepenita efectiv. drept prin urmare, si vb din experienta, eu recomand celor care au probleme mai grave cu spatele sa-si faca inainte de toate un RMN pt ca acolo se vede tot. dr care m-a operat mi-a spus ca fizioterapia mai rau mi-a facut. si mama a trecut exact prin acelasi lucru. dc vrei sa-ti mai impartasesc din experienta mea ma poti contacta pe mess la pisicutzakitty. dc nu, ma repet: un RMN spune totul. si plus de asta RMN-ul nu este periculos deloc, pt ca nu te radiaza.
p.s. am vazut ca ti s-au recomandat diferite tratamente (acupunctura). crede-ma pe cuvant ca fiecare organism reactioneaza diferit la aceste tratamente. nu spun ca nu sunt benefice, dar asa cum mie fizioterapia mi-a "zgandarit" si mai mult problema cu coloana, asa poti pati si dc urmezi un tratament inainte de a stii exact care e situatia. si inca ceva...radiografia la coloana e o nimica toata pe langa RMN.
whiskas
Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:00
buna am fost la doctorul codrut si am urmat o luna si jumatate vroiam sa va intreb cit timp ati luat tincturile ?dupa acopunctura?
kudika078676
Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:06
ai mare dreptate cat e de dureros de imprevizibilaa aceasta durere care parca te omoara intr-o clipa doamne cine nu a trecut nu stie ce mult te doare ce urata stare pori sa ai cand simti ca dintr-un om perfect sanatos ajungi sa mergi garbovit ca un mos in baston sa nu poti sa te indrepti sa nu poti sa mergi normal sa stai normal tot ce a fost normalitate devine anormalitate e graznic ...dar iata ca a venit aceasta zi in care pot sa imi reiau viata de acolo de unde am lasat-o sa-mi reiau cursurile caci am omis sa spun ca am 23 de ani si de doua luni sunt alt om recuperarea mea acum este primordiala pentru mine...Va doresc numai bine...
GYPSI
Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:24
Buna,
te rog daca esti amabila sa-mi recomanzi si mie acest doctor.astept raspuns.multumesc

mihaelagagiu
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:52
Durerile pot fi ameliorate in cel mult 3 luni de cura, daca nuse rezolva vii si scrii pe acest site ca ai fost pacalita. Nu este nici o persoana care sa nu-mi multumeasca pentru produs.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturale” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
ierdnamad
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:28
Cu mare placere i-l recomand tuturor care au nevoie pe DR.MUNTEANU MARIAN de la SP. MILITAR CENTRAL de care eu am fost foarte multumita si sunt binenteles.Acum ma simt foarte bine si fac aproape orice mai putin efort si fara ridicat greutati mari.As vrea sa merg si la munca dar doctorul nu-mi recomanda pt ca este frig si nu am voie sa stau nici in curent cel putin 6 luni.Ce sa zic...multa sanatate tuturor.
magdav56
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:15
pentru un sfat sau o sugestie asi vrea sa stiu cati ani aveti
am avut si eu probleme , am scapat, dar... nu stiu daca este ceva asemanator sau ...
astept raspuns
apetulburi
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:46
Coloana se poate reface dupa o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN Capsule
Garantat!
healthy001487
Postat pe 21 Noiembrie 2009 09:00
De la: healthy001487, la data 2009-11-21 09:00:28 Coloana se poate reface dupa o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN Capsule
Garantat!
SI GINE GARANTEAZA?TI-AM MAI SPUS BAI NENE CA ,COLAGENUL ESTE PRODUS DE ORGANISM SI NU TREBUIE LUAT DIN ALIMENTATIE.MAI PUNE MANA SI CITESTE SI NU MAI INCERCA SA NE PACALESTI CU PORCARIILE ALEA DE PRODUSE INEFICIENTEARAT DOVADA CA IN 3 LUNI S-A VINDECAT CINEVA SAU DISPARI LA MUNCA.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Noiembrie 2009 09:09
De la: healthy001487, la data 2009-11-21 09:00:28 Coloana se poate reface dupa o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN Capsule
Garantat!

cu ce garantezi ca mi se va reface coloana,sau mai bine zis ce intelegi prin"coloana se reface in 3 luni",sigur vb despre coloana vertebrala ???
justforme
Postat pe 22 Noiembrie 2009 19:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Verifica-ti sanatatea !urgent rezolvat ,calitate si precizie in diagnostic ! 1 De la: healthy006304 19 Februarie 2010 15:28
ingrijorata 3 De la: Carmina0525 30 Octombrie 2010 16:46
afaceri...parca stii de unde sare iepurele !! 1 De la: camyy crystyna 14 Aprilie 2009 22:22
nodul fibromatos 4 De la: healthy009383 25 Noiembrie 2009 16:15
am doar 18 ani si simt ca viata nu are nici un sens 9 De la: lucianmbv 29 Noiembrie 2009 02:12