Setari Cookie-uri

cine imi poate da un sfat,bineinteles daca a avut asa ceva .

sufar de tulburare depresiva anxioasa,de 5 ani iau tratament si tot nu pot sa merg singura pe strada ce sa fac?

Postat pe 17 Iunie 2009 07:19
De la: healthy003253, la data 2009-06-17 07:19:01sufar de tulburare depresiva anxioasa,de 5 ani iau tratament si tot nu pot sa merg singura pe strada ce sa fac?

Pai ,in primul rand nu strica o detoxifiere a organismului,dupa 5 ani de medicatie s-au strans suficiente toxine cat sa nu dea organismului voie sa-si ia elementele nutritive din hrana ,in al doilea rand ai nevoie de hrana calitativa sau suplimente nutritive pentru buna functionare a sistemului nervos.
enemgabriel
Postat pe 17 Iunie 2009 08:15
Draga mea, nu spui cati ani ai....si nici ce tratamente ai facut pana acum. DAca tratamentul pe care l-ai facut pana acum nu a dat rezultate, normal este sa schimbi medicul psihiatru.In ultimul timp s-au descoperit medicamente de ultima generatie, foarte bune, care iti permit chiar sa desfasori o activitate. Nu stiu daca ai incercat la spitalul Obregia. Am gasit acolo un doctor care si scrie despre acest domeniu al depresiei : Victor Marinescu, pe care il gasesti si lala policlinica Medicover.
In paralel trebuie sa faci si sedinte de terapie cognitiva.Asta inseamna foarte multi bani de aceea incearca sa afli unde exista psiholog care sa deconteze aceste sedinte prin casa de sanatate de care apartii. Exista clinici unde te poti duce la psiholog, gratuit, cu trimitere de la medicul de familie. Daca intamplator esti la casa OPSNAJ iti recomand o psihologa foarte buna VIRGINIA NEACSU, policlina Cobalcescu. Este tanara, dar un un exceptional si de mare talent si, mai ales, foarte in domeniu.
De asemenea iti recomand si tratament homeopat in paralel cu cel alopat. Merge foarte bine pe zona de tulburare pe care o prezinti. Un foarte bun medic homeopat este d-na Coros DAniela, cu cabinetul pe sos. viilor , vis a vis te spitalul de plamani Marius Nasta.
Mai sunt o multime de alte procedee care sa te ajute.Acupunctura (aici poti apela la specialistii de la Centrul de acupunctura - nu stiu exact cum se numeste - care se gaseste chiar in curtea spitalului Panduri), reflexoterapie (atentie unde o faci). Poti apela la terapia Bowen - si aici stiu ca sunt persoane care vin la domiciliul pacientului. Foarte important este si ajutorul familiei si faptul ca nu te poti retrage din societate. Trebuie sa dormi foarte bine.... De asemenea exista muzica terapeutica....Incearca sa ai activitati care iti fac placere, cum ar fi pictatul, chiar daca nu apelezi la materiale foarte costisitoare - este o ocupatie care te ajuta sa-ti exteriorizezi sentimentele. Mai exista metode anume de relaxare si de respiratie care te ajuta sa treci peste atacurile de panica.
Daca poti cauta despre depresie si anxietate si pe internet. Vei gasi o multime de informatii care iti pot fi de folos.

Iti doresc numai bine, daca mai ai nevoie de ceva lamuriri poti sa-mi scrii chiar pe email
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 1 Iulie 2009 20:37
De la: , la data 2009-06-17 07:19:01sufar de tulburare depresiva anxioasa,de 5 ani iau tratament si tot nu pot sa merg singura pe strada ce sa fac?

am trecut si eu prin faza asta ...cum am iesit? m-am indragostit, am citit mult,si in cele din urma mi-am pus increderea in divintate,nu ma intelege gresit sint un om rational nu bigot dar la mine a mers si am ajuns la concluzia ca lumea nu e chiar asa nemernica precun e de fapt dar, printre multimi sant si oameni in prejma carora merita sa traiesti apoi cand dragostea mea m-a parasit mi-a lasat amintiri frumoase si...viata merge inainte si crede-ma merita traita,iti recomand sa citesti:Puterea Gandirii Pozitive/de Norman Vincent Peale SANT SIGUR CA VEI REUSI SA TRECI PESTE ASTA1 un gand drag de la cineva care stie prin ce treci si te intelege!
healthy001803
Postat pe 4 Iulie 2009 16:52
Daca doriti,cititi ce am scris la "Atacuri de panica".
E mailul meu este marilenaadela@gmail.com
Multa sanatate.
Cu dragoste,
Marilena Adela
healthy004017
Postat pe 29 Iulie 2009 13:42
In BUCURESTI - dr. DAN ROSCA - e si psiholog si psihiatru si e cel mai tare
healthy005533
Postat pe 21 August 2009 22:10
BUNA....de aproap 3 ani sufar de asa zisa depresie anxioasa cu tulburari psihosomatice ...am stari extrem d ciudate ,de la starea de ameteala permanenta dureri de spate picioare grele obosite inca de la trezire si dureroase la efort .migrene d cap ,usturimi la ceafa aritmii pina la ...si aici e aici urinari de 50 d ori pe zi fara sa am cv renal ,doar..citeva leziuni pe interiorul vezicii ptr care am primit tratament cu antibiotic ,fara rezultat insa Tratament cu bromazepam alprozalam si cam atit MAI E CINEVA CARE SE CHINUIE ASA CA MINE ?o fi bun acest diagnostic sau o fi altceva ?si noaptea parca mi ar fi strapuns spatele sub omoplati cu stare d disconfort tot spatele incluzind si rinichii ....dar cred ca v am ametit in simptome ,sunt destul de bulversata si eu ,va multumesc ca m ati ascultat
paula92_healthy
Postat pe 5 Septembrie 2009 11:48
De la: paula92, la data 2009-09-05 11:48:16BUNA....de aproap 3 ani sufar de asa zisa depresie anxioasa cu tulburari psihosomatice ...am stari extrem d ciudate ,de la starea de ameteala permanenta dureri de spate picioare grele obosite inca de la trezire si dureroase la efort .migrene d cap ,usturimi la ceafa aritmii pina la ...si aici e aici urinari de 50 d ori pe zi fara sa am cv renal ,doar..citeva leziuni pe interiorul vezicii ptr care am primit tratament cu antibiotic ,fara rezultat insa Tratament cu bromazepam alprozalam si cam atit MAI E CINEVA CARE SE CHINUIE ASA CA MINE ?o fi bun acest diagnostic sau o fi altceva ?si noaptea parca mi ar fi strapuns spatele sub omoplati cu stare d disconfort tot spatele incluzind si rinichii ....dar cred ca v am ametit in simptome ,sunt destul de bulversata si eu ,va multumesc ca m ati ascultat


Renunta definitiv la medicamentele cu care iti otravesti sangele, intestinul, ficatul, plamanii si creierul. Treci pe sucuri de mere si morcovi si mesteca: leustean, telina si patrunjel. Inghite sucul lor si arunca fibra. Consuma multa ciorbita de zarzavaturi pe care apoi sa le pasezi(asa-zisa supa a lui Hippocrate) si incepe sa iei ascorbat de potasiu( vit. C), magneziu, calciu. Elimina pentru 5-6 saptamani carnea, ouale, branza, untul, laptele din alimentatia ta si stai atenta la ceea ce consumi si de unde iti cumperi alimentele. Cumpara doar de la piata, de la producatorii adevarati, mici (taranii), ca sa ai garantia produselor biologice. Elimina din casa ta orice produs care poate sa contina naftalina (inclusiv lumanarelele impotriva tantarilor). Daca vrei alte amanunte: floriingrau@gmail.com . Sanatate multa!
Terra_Mater
Postat pe 5 Septembrie 2009 12:51
De la: healthy001803, la data 2009-07-04 16:52:34
De la: , la data 2009-06-17 07:19:01sufar de tulburare depresiva anxioasa,de 5 ani iau tratament si tot nu pot sa merg singura pe strada ce sa fac?

am trecut si eu prin faza asta ...cum am iesit? m-am indragostit, am citit mult,si in cele din urma mi-am pus increderea in divintate,nu ma intelege gresit sint un om rational nu bigot dar la mine a mers si am ajuns la concluzia ca lumea nu e chiar asa nemernica precun e de fapt dar, printre multimi sant si oameni in prejma carora merita sa traiesti apoi cand dragostea mea m-a parasit mi-a lasat amintiri frumoase si...viata merge inainte si crede-ma merita traita,iti recomand sa citesti:Puterea Gandirii Pozitive/de Norman Vincent Peale SANT SIGUR CA VEI REUSI SA TRECI PESTE ASTA1 un gand drag de la cineva care stie prin ce treci si te intelege!


De acord cu ceea ce ti se spune despre puterea gandirii pozitive. In plus, si pentru tine aceeasi sugestie ca si pentru paula92. Tu nu esti bolnava psihic! Esti doar slabita iar organismul tau sufera din cauza ca ii lipsesc anumite rezerve de minerale si vitamine si in acelasi timp este supus continuu unui stres puternic. Manaca multe fructe si mai ales consuma multe sucuri proaspete si naturale de fructe si zarzavaturi BIOLOGICE (fara urma de chimicale). Sanatate multa!
Terra_Mater
Postat pe 5 Septembrie 2009 12:58
caut un medic psihiatru bun.....in Iasi daca cunoaste cineva. ma simt uneori foarte obosita....nervii mei imi mai joaca feste si as vrea sa fac cateva sedinte.
crinamardare
Postat pe 5 Septembrie 2009 14:17
doamnelor,domnisoarelor,excelentele voastre, eu va raportez un caz propriu,grav an sine dar , un saz medical autentic, xaxi bolbav sau sanatos, viata trebuie parcursa, ,calea divina trebuie uzitata ,ca sa zixem asa , alta solutie nu exista,.....sxuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfuncyie neurologica an remisie datorata unui accident vascular petrecut acum patru,spre cinci ani ,laun varf de hipertensiune nedecelat la timo.... eu am lucrat la ,,s. t. s. ,, iar la aceasta revolutie nenorocita , desi fusesem coleg de liceu ,,un an doar,, cu comandantul ,,s. t. s. ,, am fost an urma unor interventii nefericite an care nu aveam ce cauta,,am fost mutat agresiv ,urmarit de 215, agresat pana la trecerea an rezerva,afost an totalitate vina mea, unii si au rotunjit veniturile au facut facultate eu mi am complicat viata doar.......raportez asta pe fondul unei vieti de familie aberante cu o partenera de viata , agresiva ,colerica , zilnic cauza de stress, la care nu am putut renunta pentru a nu face rau copiilor,....care dupa ani nu receptioneaza corect mesajul ,nu mi satisfac ,,unul din ei,, mesajul de sacrificiu a unei vieti....trecute pana la etapa de 62 de ani actuali aproape 63 consumati........ am ramas cu un sindrom ciudat de sesizare permanenta a unor cuvinte urate pe care an anii tineri care nu mai revin niciodata , le rosteam an casa , la zilnicile agresiuni din partea sotiei,.....acum sesizez agresiv chiar si nu banalele, fraze rostite oriune an aceasta tara amarata romania condusa de scelerati,bogati unii cred eu ,,ei bolnavi ,nu eu,, care vorbesc urat an media crezand ca guverneaza aceasta lumee...unul din ei un veritabil bolnav psihic care este si europarlamentar, afirma ca vorbeste 11 limbi straine pentry ca mai apoi sa rosteasca fraze murdare comune unor delincventi,pusacriasi chiar... la aproape toate posturile ,,t. v. ,, se rodtesc fraze de maidan, care ,,atentie domnisoara, aici dezbatem un lucru serios ,prin energia ,,negativa,, eliberata aduc grave disfunctii atat an planul personal cat si an cel colectiv national.... cred eu ca nu este de fapt nimic rau patogen an ce simt eu doar ca sunt prin trauma mea personala lezat si mai receptiv ....cazul dumneavoastra este tipic unui om lezat an capacitatile sale senzoriale si de comunicare, cred sigur domnisoara ca ar trebui parasita terapia ce o faceti,am o mica fraza de adaus,s o numim sa , nici psihiatrii cei mai bine pregatiti nu sunt mai sanatosi,am cunoscut candva unul la spitalul de tangenta an tr un alt caz cand era atat de vizibil lezat psihoterapeutul ancat ,,se sprijinea de un perete care era la o distanta de ,,n metrii de domnia sa,,..... defi parasiti terapia an cauza nu poate aduce decat rau , ar trebui sa ne antalnim domnisoare cu tor respectul va cer asta ,eu sunt un bun crestin de pilda afirm asta ,,eu nu l percep pe dumnezeu ca pe un mosulet care ne gate pe umar cand gresim ci ca pe creatorul universului..,,.....cred ca din punct de vedere compensatoriu ,comunicarea a doi oameni lezati an functionare lor ca entitati crestine corecte ar avea o motivatie si o pista cirecta an sine ...eu am multe cunostinte medicale ,carti de specialitate ,acum si ,,media internet,, ami conduc fazele an maladia mea ,fara medicatii alopate care au ,,efecte secundare majore,de pilda an ,,hipertensiune ma tratez cu ,,ceai de marar,decelat din ,,media internet,,.....asta cu succes deplin dupa i terapie insistentemcu suucces vizibil acum,,, ami stapanesc bine reactiile puteti si dumneavoastra stapani boala printr o terapie natirista selectata cu grija....comunicati cu mine, se poate depasi orice an timp util domnisoara...tanasemarian251146@yahoo.com.... multumesc pentru permisiva intrare an pagina...sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 6 Septembrie 2009 11:21
doamnelor,domnisoarelor,excelentele voastre, eu va raportez un caz propriu,grav an sine dar , un saz medical autentic, xaxi bolbav sau sanatos, viata trebuie parcursa, ,calea divina trebuie uzitata ,ca sa zixem asa , alta solutie nu exista,.....sxuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfuncyie neurologica an remisie datorata unui accident vascular petrecut acum patru,spre cinci ani ,laun varf de hipertensiune nedecelat la timo.... eu am lucrat la ,,s. t. s. ,, iar la aceasta revolutie nenorocita , desi fusesem coleg de liceu ,,un an doar,, cu comandantul ,,s. t. s. ,, am fost an urma unor interventii nefericite an care nu aveam ce cauta,,am fost mutat agresiv ,urmarit de 215, agresat pana la trecerea an rezerva,afost an totalitate vina mea, unii si au rotunjit veniturile au facut facultate eu mi am complicat viata doar.......raportez asta pe fondul unei vieti de familie aberante cu o partenera de viata , agresiva ,colerica , zilnic cauza de stress, la care nu am putut renunta pentru a nu face rau copiilor,....care dupa ani nu receptioneaza corect mesajul ,nu mi satisfac ,,unul din ei,, mesajul de sacrificiu a unei vieti....trecute pana la etapa de 62 de ani actuali aproape 63 consumati........ am ramas cu un sindrom ciudat de sesizare permanenta a unor cuvinte urate pe care an anii tineri care nu mai revin niciodata , le rosteam an casa , la zilnicile agresiuni din partea sotiei,.....acum sesizez agresiv chiar si nu banalele, fraze rostite oriune an aceasta tara amarata romania condusa de scelerati,bogati unii cred eu ,,ei bolnavi ,nu eu,, care vorbesc urat an media crezand ca guverneaza aceasta lumee...unul din ei un veritabil bolnav psihic care este si europarlamentar, afirma ca vorbeste 11 limbi straine pentry ca mai apoi sa rosteasca fraze murdare comune unor delincventi,pusacriasi chiar... la aproape toate posturile ,,t. v. ,, se rodtesc fraze de maidan, care ,,atentie domnisoara, aici dezbatem un lucru serios ,prin energia ,,negativa,, eliberata aduc grave disfunctii atat an planul personal cat si an cel colectiv national.... cred eu ca nu este de fapt nimic rau patogen an ce simt eu doar ca sunt prin trauma mea personala lezat si mai receptiv ....cazul dumneavoastra este tipic unui om lezat an capacitatile sale senzoriale si de comunicare, cred sigur domnisoara ca ar trebui parasita terapia ce o faceti,am o mica fraza de adaus,s o numim sa , nici psihiatrii cei mai bine pregatiti nu sunt mai sanatosi,am cunoscut candva unul la spitalul de tangenta an tr un alt caz cand era atat de vizibil lezat psihoterapeutul ancat ,,se sprijinea de un perete care era la o distanta de ,,n metrii de domnia sa,,..... defi parasiti terapia an cauza nu poate aduce decat rau , ar trebui sa ne antalnim domnisoare cu tor respectul va cer asta ,eu sunt un bun crestin de pilda afirm asta ,,eu nu l percep pe dumnezeu ca pe un mosulet care ne gate pe umar cand gresim ci ca pe creatorul universului..,,.....cred ca din punct de vedere compensatoriu ,comunicarea a doi oameni lezati an functionare lor ca entitati crestine corecte ar avea o motivatie si o pista cirecta an sine ...eu am multe cunostinte medicale ,carti de specialitate ,acum si ,,media internet,, ami conduc fazele an maladia mea ,fara medicatii alopate care au ,,efecte secundare majore,de pilda an ,,hipertensiune ma tratez cu ,,ceai de marar,decelat din ,,media internet,,.....asta cu succes deplin dupa i terapie insistentemcu suucces vizibil acum,,, ami stapanesc bine reactiile puteti si dumneavoastra stapani boala printr o terapie natirista selectata cu grija....comunicati cu mine, se poate depasi orice an timp util domnisoara...tanasemarian251146@yahoo.com.... multumesc pentru permisiva intrare an pagina...sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 6 Septembrie 2009 11:21
multumesc ptr raspunsuri ...nici u nu stiu c m ar mai putea ajuta ...dar la 40 de ani masimt ca o batrina de 70 de ani ,ma vaicaresc toata ziua ai incomodez p cei care sunt linga mine care ma iubesc sufar pentru ei dar si ptr mune ca nu voi putea sa ma bucur asa cum trebuie de fetita mea acum in virsta d 17 ani Ma bucur ca pot sta de vorba cu voi Inca o data va multumesc
paula92_healthy
Postat pe 6 Septembrie 2009 14:01
De la: paula92, la data 2009-09-06 14:01:25multumesc ptr raspunsuri ...nici u nu stiu c m ar mai putea ajuta ...dar la 40 de ani masimt ca o batrina de 70 de ani ,ma vaicaresc toata ziua ai incomodez p cei care sunt linga mine care ma iubesc sufar pentru ei dar si ptr mune ca nu voi putea sa ma bucur asa cum trebuie de fetita mea acum in virsta d 17 ani Ma bucur ca pot sta de vorba cu voi Inca o data va multumesc [/quote
Paula, tocmai pentru a te bucura pentru inca muuuulti ani de-acum inainte de fetita ta si ea de tine si impreuna de viata, trebuie sa gasesti forta de a te desprinde de medicina alopata. Ceea ce ti se intampla tie s-a intamplat si se intampla multor oameni de pa intreaga planeta, in parte pentru anumite traume sufletesti , in parte pentru anumite solicitari nervoase in parte pentru epuizare fizica si nervoasa. Dar in cele mai multe cazuri problemele se agraveaza tocmai prin interventia psihosomaticelor pe care tot mai multi medici le adminieìstreaza ca si cand ar arunca frimituri de paine porumbeilor. Bolile mintale sunt o creatie a medicinei si a industriiilor farmaceutice. cautati in yuo tube video despre inventatorii de boli si vei intelege cum se face ca toti mai multi poameni devin bonavi de boli grele, care schimba radical viata lor si a familiarilor. Eu iti pot furniza aceasta adresa, in italiana: http://www.laleva.org/it/2009/09/inventori_di_malattie_assolutamente_da_vedere.html Trebuie sa incetezi sa iti plangi de mila, pentru ca asta doar iti agraveaza situatia, te tine incatusata in "boala" ta. Crede-ma: TU POTI SA TE VINDECI urmand terapii naturiste! Sanatate multa si Doamne ajuta!
Terra_Mater
Postat pe 6 Septembrie 2009 19:37
De la: paula92, la data 2009-09-06 14:01:25multumesc ptr raspunsuri ...nici u nu stiu c m ar mai putea ajuta ...dar la 40 de ani masimt ca o batrina de 70 de ani ,ma vaicaresc toata ziua ai incomodez p cei care sunt linga mine care ma iubesc sufar pentru ei dar si ptr mune ca nu voi putea sa ma bucur asa cum trebuie de fetita mea acum in virsta d 17 ani Ma bucur ca pot sta de vorba cu voi Inca o data va multumesc




te rog mult nu te ma vaicari in fata celor dragi ,in special in fata copilului .Ii vei transmite si ei strea ta se va imbolnavi mai devreme sau mai tarziu .pe mine m a sfatuit o dna psiholog ca acasa sa nu mai vorbesc despre starile mele depresive si anxioase ca sa nu le transmit raul mai ales copiilor. mi aspus sa vorbesc doar cu dumneaei la cabinet despre toate simptomele.ai mare grija de copil.sunt tare fragili.
sanatate si bucurie
healthy004017
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:47
De la: healthy004017, la data 2009-09-07 09:47:30
De la: paula92, la data 2009-09-06 14:01:25multumesc ptr raspunsuri ...nici u nu stiu c m ar mai putea ajuta ...dar la 40 de ani masimt ca o batrina de 70 de ani ,ma vaicaresc toata ziua ai incomodez p cei care sunt linga mine care ma iubesc sufar pentru ei dar si ptr mune ca nu voi putea sa ma bucur asa cum trebuie de fetita mea acum in virsta d 17 ani Ma bucur ca pot sta de vorba cu voi Inca o data va multumesc




te rog mult nu te ma vaicari in fata celor dragi ,in special in fata copilului .Ii vei transmite si ei strea ta se va imbolnavi mai devreme sau mai tarziu .pe mine m a sfatuit o dna psiholog ca acasa sa nu mai vorbesc despre starile mele depresive si anxioase ca sa nu le transmit raul mai ales copiilor. mi aspus sa vorbesc doar cu dumneaei la cabinet despre toate simptomele.ai mare grija de copil.sunt tare fragili.
sanatate si bucurie

si inca un sfat pe care l am primit de la psiholog:pe langa sedintele de psihoterapie si tratament faceti cel putin 15 min de exercitii fizice zilnic .elibereaza endorfinele-hormonul fericiri
totusi sfatul meu cel mai important pe care il dau tuturor este intoarcerea la credinta,intoarcerea cu fata catre Dumnezeu caci aceasta este cauza mai ales atulburarilor sufletesti.
sanatate si bucurie
Doamne ajuta
healthy004017
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:56
gluiiiiiiiiiiiii
kudika002209
Postat pe 7 Septembrie 2009 14:55
bunii mei prieteni ,va multumesc ptr sfaturi si incurajari ,insa eu nu am luat tratament alopat foarte mult Am inceput cu fevarin numai citeva saptamini ptr ca nu mi a priit si am continuat cu bromazepam o perioada mai lunga ce i drept dar in cantitati mici de vreo citeva luni nu i au nimic ASvra sa stiu ce parere aveti ,urinarile astea asa de 50 de ori intr o zi poate fi un simptom psiho?e posibil asa ceva ?va pup si va astept cu un raspuns
paula92_healthy
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:49
De la: paula92, la data 2009-09-07 15:49:30bunii mei prieteni ,va multumesc ptr sfaturi si incurajari ,insa eu nu am luat tratament alopat foarte mult Am inceput cu fevarin numai citeva saptamini ptr ca nu mi a priit si am continuat cu bromazepam o perioada mai lunga ce i drept dar in cantitati mici de vreo citeva luni nu i au nimic ASvra sa stiu ce parere aveti ,urinarile astea asa de 50 de ori intr o zi poate fi un simptom psiho?e posibil asa ceva ?va pup si va astept cu un raspuns


cred ca doar un medic iti poate raspunde mai bine la intrebarea cu privire la urinarile dese.cauta si un psihoterapeut cu experienta.ia legatura si cu un medic naturist.dar ai grija nu merge la orice "vindecator".esti din Bucuresti?
sanatate si bucurie
healthy004017
Postat pe 7 Septembrie 2009 18:08
De la: paula92, la data 2009-09-07 15:49:30bunii mei prieteni ,va multumesc ptr sfaturi si incurajari ,insa eu nu am luat tratament alopat foarte mult Am inceput cu fevarin numai citeva saptamini ptr ca nu mi a priit si am continuat cu bromazepam o perioada mai lunga ce i drept dar in cantitati mici de vreo citeva luni nu i au nimic ASvra sa stiu ce parere aveti ,urinarile astea asa de 50 de ori intr o zi poate fi un simptom psiho?e posibil asa ceva ?va pup si va astept cu un raspuns


cred ca doar un medic iti poate raspunde mai bine la intrebarea cu privire la urinarile dese.cauta si un psihoterapeut cu experienta.ia legatura si cu un medic naturist.dar ai grija nu merge la orice "vindecator".esti din Bucuresti?
sanatate si bucurie
healthy004017
Postat pe 7 Septembrie 2009 18:08
..nu nu sunt din bucuresti sunt di birlad cei mai apropiati medici si sa zicem buni sunt la iasi Am fost la iasi vreun an de zile cu analize si consultatii mi au papat banii si au dat din umeri am facut bioenergie ,homeopatie numaipsihoterapie nu am facut ptr ca nu am un psiholog care sa ma ajute aici in orasul meu La iasi unde sa stau ptr sedinte si nu sunt asa d sigura ca ma poate ajuta SUNT epuizata financiar si fizic de" oameni "care vor sa te ajute ,contracost bineinteles Ce sa fac asta e viata m am rsemnat insa eram curioasa daca mai e cineva asa ca min macar de as fi singura in sityuatia asta Va pup
paula92_healthy
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:29
De la: paula92, la data 2009-09-07 15:49:30bunii mei prieteni ,va multumesc ptr sfaturi si incurajari ,insa eu nu am luat tratament alopat foarte mult Am inceput cu fevarin numai citeva saptamini ptr ca nu mi a priit si am continuat cu bromazepam o perioada mai lunga ce i drept dar in cantitati mici de vreo citeva luni nu i au nimic ASvra sa stiu ce parere aveti ,urinarile astea asa de 50 de ori intr o zi poate fi un simptom psiho?e posibil asa ceva ?va pup si va astept cu un raspuns


Paula draga, in ceea ce priveste urinarile foarte frecvente si numeroase, pot fi cauzate de ( nu vreau sa te sperii, dar e bine sa nu neglijezi acest aspect) un diabet insipid. pentru asta cere-i medicului tau sa iti dea trimitere la endocrinolog si sa iti faci toate analizele si testarile pentru a exclude acest suspect. Banuiesc, ca ai facut deja verificari in privinta functionarii rinichilor. Si eu am avut aceasta problema, e drept, nu asa de accentuata ca in cazul tau, si am facut testul de insetare. Din fericire a rezultat negativ. Tu ai monitorizat vreodata cantitatea de apa consumata in 24 de ore si respectiv urina eliminata in aceeasi perioada? daca nu ai facut-o, fa-o! Incepi sa verifici de la o anumita ora ambele cantitati, pana a doua zi la aceeasi ora. Daca acestea corespund aproximativ, nu trebuie sa fii tare ingrijorata.Cauta sa iei ascorbat de potasiu, tinctura madre de echinaceea si clorura de magneziu si sa elimini sarea total din alimentatie; treci imediat pe alimentatie strict vegetariana si nu consuma orice legume, fructe si zarzavaturi ci numai biologice, netratate cu chimicale de niciun fel. Consuma multe sucuiri de mere si morcovi si suc de patrunjel verde (are mare efect in reglari hormonale si intarirea sistemului imunitar) si suc de telina, leustean. Fa-ti clisme cu musetel si cafea biologica, pentru circa 40 de zile (iti vor curata corpul de orice toxina pe care prin medicamente si alimentatia plina de pesticide, metale grele, hormoni, ai aintrodus-o in corpul tau)
Sanatate multa!
Terra_Mater
Postat pe 9 Septembrie 2009 04:16
....d na tera_mater nu e cazul unui diabet insipid am facut teste endocrinologice iar in cea ce privste masurarea cantitatii d urina acasta nu dpaseste 2,5l in 24 de ore .insa la un control in interiorul vezicii s au vazut citeva leziuni pe partea unde vazica se invecineaza cu uterul.am luat antibiotic o perioada insa nimik Urmeaza sa merg din nou la medic sa vedem c poate face desi sunt sceptica nu mai cred in ei de trei ani nu ma pot ajuta cu nimic cocret va pup si sa auzim numai d bine
paula92_healthy
Postat pe 9 Septembrie 2009 20:36
De la: paula92, la data 2009-09-08 15:29:54..nu nu sunt din bucuresti sunt di birlad cei mai apropiati medici si sa zicem buni sunt la iasi Am fost la iasi vreun an de zile cu analize si consultatii mi au papat banii si au dat din umeri am facut bioenergie ,homeopatie numaipsihoterapie nu am facut ptr ca nu am un psiholog care sa ma ajute aici in orasul meu La iasi unde sa stau ptr sedinte si nu sunt asa d sigura ca ma poate ajuta SUNT epuizata financiar si fizic de" oameni "care vor sa te ajute ,contracost bineinteles Ce sa fac asta e viata m am rsemnat insa eram curioasa daca mai e cineva asa ca min macar de as fi singura in sityuatia asta Va pup





sunt multi care au suferinta aceasta si din pacate cred ca nr este in crestere direct proportional cu stressul acumulat zi de zi,dar in cele mai multe cazuri problema este sufleteasca.trebuie sa intelegem faptul ca Dumnezeu a lasat niste legi (pt buna noastra functionare) si atunci cand ele sunt incalcate aceasta buna functionare a trupului si a mintii se strica.mai este si mostenirea parintilor si bunicilor (pana la al patrulea neam ,dupa unii Parinti) cumulata cu greselile noastre aduc acest dezechilibru.schimbarea gandirii si a modului de viata aduce ameliorare si chiar vindecare.atentie la legile lasate noua de Hristos.
sanatate
healthy004017
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:41
Buna Paula92, subscriu sfaturilor pe care le-ai primit de la Terra Mater. Consider ca ar fi util sa faci o cura pentru eliminarea parazitilor intestinali, o curatare a colonului, o alcalinizare a intregului organism prin dieta sau apa alcalinizata. Totodata, iti recomand protectie impotriva aparaturii electronice, (calculator, telefon, televizor etc) prin expunerea cat mai redusa la aceste surse de perturbare si prin dispozitive de protectie.O ora de plimbare prin parc in ritm alert, seara/dimineata ar fi salutara.
Lasa noul sa patrunda in viata ta, mergi pe strazi pe care nu ai mai fost, executa operatiunile de rutina intr-o maniera noua si creatoare, de exemplu spala-te pe dinti cu mana stanga (daca esti dreptace).Pentru echilibrare generala, care sa determine, printre altele, reducerea starii de stress, a durerilor de spate si a frecventei urinarilor, iti recomand terapia Scenar. Mult succes!
scenartherapist777@gmail.com
Kheiron
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:25
De la: deliapetrescu@yahoo.com, la data 2009-07-01 20:37:16Draga mea, nu spui cati ani ai....si nici ce tratamente ai facut pana acum. DAca tratamentul pe care l-ai facut pana acum nu a dat rezultate, normal este sa schimbi medicul psihiatru.In ultimul timp s-au descoperit medicamente de ultima generatie, foarte bune, care iti permit chiar sa desfasori o activitate. Nu stiu daca ai incercat la spitalul Obregia. Am gasit acolo un doctor care si scrie despre acest domeniu al depresiei : Victor Marinescu, pe care il gasesti si lala policlinica Medicover.
In paralel trebuie sa faci si sedinte de terapie cognitiva.Asta inseamna foarte multi bani de aceea incearca sa afli unde exista psiholog care sa deconteze aceste sedinte prin casa de sanatate de care apartii. Exista clinici unde te poti duce la psiholog, gratuit, cu trimitere de la medicul de familie. Daca intamplator esti la casa OPSNAJ iti recomand o psihologa foarte buna VIRGINIA NEACSU, policlina Cobalcescu. Este tanara, dar un un exceptional si de mare talent si, mai ales, foarte in domeniu.
De asemenea iti recomand si tratament homeopat in paralel cu cel alopat. Merge foarte bine pe zona de tulburare pe care o prezinti. Un foarte bun medic homeopat este d-na Coros DAniela, cu cabinetul pe sos. viilor , vis a vis te spitalul de plamani Marius Nasta.
Mai sunt o multime de alte procedee care sa te ajute.Acupunctura (aici poti apela la specialistii de la Centrul de acupunctura - nu stiu exact cum se numeste - care se gaseste chiar in curtea spitalului Panduri), reflexoterapie (atentie unde o faci). Poti apela la terapia Bowen - si aici stiu ca sunt persoane care vin la domiciliul pacientului. Foarte important este si ajutorul familiei si faptul ca nu te poti retrage din societate. Trebuie sa dormi foarte bine.... De asemenea exista muzica terapeutica....Incearca sa ai activitati care iti fac placere, cum ar fi pictatul, chiar daca nu apelezi la materiale foarte costisitoare - este o ocupatie care te ajuta sa-ti exteriorizezi sentimentele. Mai exista metode anume de relaxare si de respiratie care te ajuta sa treci peste atacurile de panica.
Daca poti cauta despre depresie si anxietate si pe internet. Vei gasi o multime de informatii care iti pot fi de folos.

Iti doresc numai bine, daca mai ai nevoie de ceva lamuriri poti sa-mi scrii chiar pe email
FELICITARI PENTRU SFATUL ACORDAT !!! AVETI PERFECTA DREPTATE !!!
lelly
Postat pe 21 Noiembrie 2009 21:54
intra pe e-mail terap[ii,florale@gmail.com
tratamentul este complex presupune o schimbare de atitudine ,de alimentatie,cura de detoxifiere,anumite produse care sa tonifice sist.nervos si bineinteles ESSENTE FLORALE BACH care ne armonizeaza tocmai acolo unde se produc aceste dizarmonii ,la nivelul emotiilor si sentimentelor.
cu mare drag,
dia_luna_sol
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:25
Poti merge la toti psihologii lumii, daca nu inlaturi problema ce ti-a provocat anxietatea, slabe sperante Exista un medic american care a studiat acest lucru 20 de ani si a ajuns la concluzia ca pana si cancerul si dabetul(el insusi fiind bolnav) se vindeca astfel Absolut totul este indus de creier
kudika059219
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:31
De la: healthy007430, la data 2009-11-23 20:31:21 Poti merge la toti psihologii lumii, daca nu inlaturi problema ce ti-a provocat anxietatea, slabe sperante Exista un medic american care a studiat acest lucru 20 de ani si a ajuns la concluzia ca pana si cancerul si dabetul(el insusi fiind bolnav) se vindeca astfel Absolut totul este indus de creier


Ai dreptate, desigur, totul este indus de creier dar trebuie sa fii invatat cum sa-i folosesti creierul. De obicei cand oamenii sunt bolnavi intra in panica, incep sa gandeasca totul in negru, intra in depresie, cad psihic. Un tratament usor care sa nu te transforme intr/o leguma este foarte bun deoarece iti acorda timp, timp in care poti gandi, iti poti reveni, te poti recupera, si , mai ales poti afla ceea ce iti face bine. Psihologul te invata cum sa iti privesti problemele si cum sa le gestionezi, ce poti afla despre tine, cum sa te potri cu ceilalti.... etc. E bine sa mergi si la un preot cu care sa vorbesti la fel ca si cun psiholog. Legatura cu divinitaea este foarte, foarte importanta - de aceea preotul trebuie sa cunoasca natura umana foarte bine. Pentru ca trebuie sa te ajute sa intelegi rostul tau in viata... DAca incepe sa-ti dea canaoane si post fara sa-ti explice ce inseamna si pentru ce trebuie sa le faci.. este greu sa accepti... practic vei avea o frustrare in plus. Iti recomand sa citesti carti de psihologie dar din acelea accesibile, carti religioase carti de invatatura....La un moment dat Cel de Sus te va indrepta spre lectura care iti va face bine si te va ajuta sa descoperi ceea ce te intereseaza. Te avertizez ca toate acestea, care practic vor duce la o transformare a ta poat sa dureze luni bune de zile. Ceea ce ti se intampla este un semnal ca faci ceva gresit.... iar tu trebuie sa descoperi ceea ce e gresit....
Iti doresc numai bine
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 23 Noiembrie 2009 23:24
esti cu pluta. poate dai pe la facultatea de medicina intii, inainte sa iti dai cu parrea despre intreruperea tratamentului. nu e recomandabil nici macar sa intrerupa brusc tratamentul. dar cum multi si multe pe aici stiu totul inainte....
alckimist
Postat pe 4 Martie 2010 00:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dermatita seboreica 6 De la: jasmine_31 7 Februarie 2011 01:59
SISTEM IMUNITAR SCAZUT 29 De la: kudika032207 4 Martie 2014 14:23
WORKSHOP DE PSIHOSEXOLOGIE SI PSIHOTERAPIE 18-20 DEC.2009 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 9 Decembrie 2009 15:23
bradicardie 17 De la: Monicamm85 31 Mai 2010 11:00
cum se administreaza gingo biloba? 37 De la: marialazar 2 Iunie 2015 16:30