Setari Cookie-uri

atacuri de panica

am atacuri de panica de 6 ani,am avut o pauza de 3 ani dar acum au revenit si am nevoie de ajutor, am incercat singura sa trec peste ele dar nu reusesc, am facut terapie o luna si am luat si xanax, mi-e frica sa iau de alte medicamente recomandate de psihiatri, cred ca mi-ar prinde bine sa discut cu cineva care ma intelege.
kudika109762
Postat pe 10 August 2009 21:47
si eu am suferit de asa ceva totul depinde de tine de asta sa fii sigura medicamentele te ajuta cat de cat dar nu fac minuni doar tu poti sa faci asta, in momentul in care te decizi ca vrei sa treci peste o sa treci si iti va fi din ce in ce mai bine, este o problema de durata din pacate vindecarea totala dureaza cam 2 ani si in primul rand trebuie sa gasesti cauza de la ce au pornit aceste atacuri de panica, trebuie sa inveti din nou sa te bucuri de lucrurile simple si sa faci lucruri care iti plac sau iti placeau foarte mult asta te va ajuta sa iti focalizezi gandurile catre lucruri normale si pozitive si sa nu mai stai sa te analizezi. daca crezi ca te pot ajuta id-ul meu este indriescorina. Sanatate
indriescorina
Postat pe 3 Septembrie 2009 20:27
Da, din pacate aud ca tot mai multa lume sufera de atacuri de panica. Am si eu un prieten caruia i s-a declansat la scurt timp dupa ce s-a despartit de iubita lui. Daca vrei lsa-mi id-ul tau si mai discutam. Fii tare.
FlowerAngels
Postat pe 5 Septembrie 2009 08:59

Draga mea !
ATACUL DE PANICA ARE REZOLVARE .
Intradevar "PUTEREA ESTE IN TINE " dar atunci cand esti bolnav nici nu indraznesti sa gandesti ca tu singur te poti ajuta ...
si intradevar pana la acel moment ai nevoie de "AJUTOR".
Eu am fost primul pacient al terapeutului"EU" ,terapeut care a platit insa multe invataminte care i-au fost predate de profesori deosebiti pe acre ii respect,dar si pacientul "EU " a vrut cu toata fiinta sa se faca bine si am facut totul pentru aceasta.
Si ..APOI a venit si vremea "AUTOVINDECARII"
si apoi a venit si vremea "VINDECARII"altor PACIENTI .
Este foarte simplu ,dar atunci cand intradevar vei dori cu toata fiinta ta sa rezolvi aceasta problema ,atunci cand te vei simti in stare sa faci orice pentru a te vindeca ,atunci si numai atunci"CAUTA-MA !"
In viata de zi cu zi sunt expert contabil ,dar si maseur,cosmeticiana,terapeut LIGHT THERAPY si POWER KI,Master teacher REIKI,Vindecator pranic,Practicant Feng-shui,Cristaloterapeut,Practicant controlul mintii prin Metoda SILVA si ULTRA ,iar pasiunea mea sunt "tratamentele distale "am ajuns pana in Filipine,Israel,etc..si voi vrea si mai departe.Ce zici ? EU TE ASTEPT !E-mail :ioana.bobocea@yahoo.com
IOANA1947
Postat pe 9 Septembrie 2009 20:58
draga mea,daca te tratezi singura de unde sti ca ai atacuri de panica iar daca ai fost deja la un medic in urma cu 6 ani [ pe atunci aveai 26 de ani !]si te-a diagnosticat cu atac de panica, desigur ca ti-a dat si un tratament ! ok. daca tratamentul urmat nu a avut nici un efect inseamna ca nu ai nici un atac de panica si boala e doar in mintea ta ! sunt doua aspecte;
1 o alta boala pe care o ai si de care sti iti genereaza panica si 2 posibil sa traesti intr-un stres continu, o nemultumire continua care ar putea fi radacina atacului de panica !
sfat;
daca esti casatorita sau ai un prieten de mult si nu merge, divorteaza urgent fara nici un drept de apel.
daca locuiesti cu parintii si relatia este tensionata din diverse motive, mutate urgent cu chirie.
daca lucrezi undeva unde nu-ti face placere si te duci de necesitate la serviciu, renunta a mai merge si cauta-ti alta munca.
toate cele de mai sus creaza frica ! ...daca ma despart ce voi face singura ...daca ma mut in gazda cu ce sa-mi platesc chiria si cine-mi mai gateste, spala etc.... daca imi las slujba si nu mai gasesc alt serviciu ce ma fac ... invingeti frica si o sa vezi ca viata ta se va schimba in bine ! bine ?
ca si medicamente in afara celor recomandate de un medic psihiatru nu mai lua nimic dupa 'ureiche sau dupa sfatul cuiva' cei mai buni medici in bucuresti in acest sens sunt medicii de la spitalul nr 9.
succes
healthy003132
Postat pe 14 Septembrie 2009 04:08
pt healthy003132 cata dreptate ai.si eu trec prin aceste stari groznice dar nu am curajul sa divortez,sa caut alt loc de munca ,sa-mi gasesc alta locuinta.mai bine prefer sa traiesc un calvar zilnic decat sa iau o initiativa...poate ma ajuti cu un sfat!!!!!!
win
Postat pe 25 Septembrie 2009 10:06
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:07
as avea si eu nevoie de aj tau dar nu stiu cati bani imi trebuie eu sunt din bucuresti o zi buna iti doresc si sper sa ne auzim
healthy008427
Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:18
si eu te pot ajuta cu remediu naturist.mai multe detalii scrie-mi pe adresa de email ivanescu.daniela@yahoo.com.
o zi placuta!
ivanescu
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:05
tarot_healthy
Postat pe 19 Mai 2010 13:09

Te rog sa te uiti pe site : sanoo.ro , apoi in fereastra : Cabinete .. vei scrie : POWER KI si gata vei afla multe informatii utile restabilirii starii tale de sanatate .Eu te astept pentru ca IMPREUNA SA REUSIM !
IOANA1947
Postat pe 19 Mai 2010 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clinica stomatologie 3 De la: kudika_21214 10 August 2013 13:16
Pansament uitat in colon dupa operatie !!! Greseala sau Rea Intentie ?!? 1 De la: 3 Mai 2012 00:26
recomandati-mi un Reumatolog foarte bun 36 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 16:05
Clinica foarte buna FIV(fertilizare in-vitro) BRASOV, pt cine are nevoie!!!!! 2 De la: tarot 19 Mai 2010 12:53
despre otita cronicä 8 De la: Kyiutza 4 August 2010 21:01