Setari Cookie-uri

l-carnitin

buna. am descopeit de curand in supermarcket pliculete cu l-carnitin de la rommac q-form si as vrea sa stiu daca le-a folosit cineva.si care au fost rezultatele stiu ca l-carnitin se gaseste in multe produse de slabit dar totusi imi e teama sa nu aiba reactii adverse(ingrasat) pt ca din ce am citit la indicatii si pe net ar fi destinate celor care practica sport

astept vesti de la voi.IOANA
healthy004745
Postat pe 18 August 2009 14:57
BUNA,
EU AM BAUT CARNITINA LICHIDA SI NU MI SA PARUT SA-SI FACA EFECTU ,PROBABIL TREBUIE CONSUMAT PE O PERIOADA MAI LUNGA
kudika072193
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:48
Salut!
Si eu iau L-Carnitin sub forma de comprimate.. Mi-au fost recomandate de instructorul de la sala . Aceste comprimate isi fac efectul doar in combinatie cu miscarea, mai precis , cu efortul.
Atata timp cat nu facem nici un fel de miscare (si nu ma refer la mers pe jos 1 statie de masina), L-Carnitina nu are nici un efect asupra organismului.
k_x_na
Postat pe 16 Septembrie 2009 11:07
Eu am luat de pe redis-nutritie.ro

Indr-adevar, trebuie combinata cu efortul (sala, alergare, etc).

Eu nu pot spune ce efecte are ca... nu m-am tinut de tratament
michelle_venus_21
Postat pe 30 Septembrie 2009 08:46
De la: michelle_venus_21, la data 2009-09-30 08:46:45Eu am luat de pe redis-nutritie.ro

Indr-adevar, trebuie combinata cu efortul (sala, alergare, etc).

Eu nu pot spune ce efecte are ca... nu m-am tinut de tratament
cALITATEA SI CONCENTRATIA LASA DE DORIT ACEASTA FIRMA,DEH,MADE IN ROMANIA.
ene_m_gabriel
Postat pe 30 Septembrie 2009 08:57
enemgabriel, poti sa incetezi??? Te duce mintea sa intelegi?
tu si cealalta persoana nu faceti decat sa fiti contra la tot ce se spune pe aici, si foarte urat din partea ta, pt ca nimeni nu a zis ceva
Spune detaliile despre mlm-ul din care faci parte si atat!!! Chiar nu ne intereseaza comentariile tale .

Ce oameni...
michelle_venus_21
Postat pe 30 Septembrie 2009 15:43
:) draga de tine.... nu-i musai sa citesti ce nu-ti place:) le-ai incercat?:) nu ti-au fost bune?:)) ps: nu sunt in mlm:) doar folosec produse care-mi sunt pe plac,care m-au ajutat sa scap de probleme:)(le cumpar de la distribuitori)
ema25ema
Postat pe 30 Septembrie 2009 15:56
De la: michelle_venus_21, la data 2009-09-30 15:43:05enemgabriel, poti sa incetezi??? Te duce mintea sa intelegi?
tu si cealalta persoana nu faceti decat sa fiti contra la tot ce se spune pe aici, si foarte urat din partea ta, pt ca nimeni nu a zis ceva
Spune detaliile despre mlm-ul din care faci parte si atat!!! Chiar nu ne intereseaza comentariile tale .

Ce oameni...
Ai argumente cand faci referire la chiciurile alea?
ene_m_gabriel
Postat pe 30 Septembrie 2009 16:10
dak vrei sa slabesti incearca ceaiul si pastilele zein
iulia_14
Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:22
BUNA EU AM LUAT ACUM CEVA ANI CUMPARAM DE LA CORA,CA SUNT DIFERITE PRODUCTII,EREA RECOMANDATE DE UN CAMPION DE FITNESS DE AL NOSTRU,PARCA REDIS-NUTRITIE,DAR AM LUAT SI BATOANE CU CIOCOLATA EREAU BUNE LA GUST SI PLICURI,VREAU SA-TI ZIC CA AM SLABIT CALUMEA SI REPEDE,SI NU NUMAI EU...,NOI AM LUAT VARA,ACUM DEPINDE DE PERS,UNII TRANSPIRA DE LA ELE,,EU NU, DAR AM SLABIT ,NU AM FACUT SPORT,DAR MERGEAM PE JOS,SI CARNEA O SA-TI RAMANA TARE ,DACA FACI SPORT MAI BINE ,PT MINE AU FOST BUNE ITI DAU SI ENERGIE SI NU SUNT PROSTE LA GUST,SI IEFTINE.SUCCES.
kalis27
Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:29
Salut Ioana. Intr-adevar, L-carnitina trebuie combinata cu efortul fizic. Eu luam 2-3 pastile inainte de antrenamentele din sala de forta. Foloseam L-carnitine din gama Universal, nu stiu de la celelalte firme care si cum au efect. Personal, cu efort fizic am reusit sa slabesc de la 106 la 95 kg si cu carnitina, si cu efortul fizic. Nu are rost sa folosesti daca ai de gand sa stai la tv, efectul e nul. Salutari!
xenon_bn
Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:58
L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si in unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse.


Carnitina a fost izolata din carnea rosie la inceputul secolului 20 si apoi s-a reusit sinteza ei in laborator, insa rolul ei in organism nu a putut fi inteles decat in 1970, dupa care a fost introdusa pe piata sub forma de medicament si mai recent a fost reincadrata ca supliment nutritiv, fiind folosita in lumea sportului in special de catre culturisti, care au utilizat-o in ideea reducerii masei adipoase si pentru ameliorarea performantei fizice (in special in ceea ce priveste rezistenta la efort).


In medicina, carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-carnitina are proprietati antioxidante. Acetil-L-carnitina, un derivat de carnitina a dovedit eficienta neuroprotectoare, fiind utilizata si in tratamentul maladiei Alzheimer.


Principalul mecanism al L-carnitinei in organism se refera la implicarea sa in metabolismul grasimilor. Toate tesuturile, cu exceptia creierului, utilizeaza acizi grasi cu lant lung pentru producerea de energie. In muschii striati si in muschiul cardiac, o contributie majora la producerea de energie o are beta-oxidarea acestor acizi grasi. Pentru ca acizii grasi sa ajunga in celula acolo unde vor fi metabolizati, si anume in interiorul mitocondriilor ("fabricile de energie" ale celulelor) este nevoie de L-carnitina care faciliteaza transportul acizilor grasi prin membrane. O alta funtie a L-carnitinei este de a elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal (dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedica buna functionare a mecanismelor energetice.


Acel "L" pus inaintea cuvantului "carnitina" se refera la polaritatea chimica a substantei. Exista si D-carnitina, o varianta a acestei substante, pe care multi cercetatori o considera toxica pentru oameni.


L-carnitina a fost folosita cu succes ca tratament adjuvant in afectiuni cardiovasculare, cum ar fi angina pectorala, insuficienta cardiaca si in prevenirea aparitiei infarctului de miocard. Administrarea ei reduce severitatea simptomelor si in unele cazuri poate conduce la diminuarea dozelor din medicatia uzuala pe care o foloseste pacientul.


In cazul sportivilor, de performanta sau nu, suplimentare cu carnitina se bazeaza pe supozitia ca administrarea acestei substante ar putea sa accelereze transportul grasimilor in celule, ceea ce conduce la o oxidare mai rapida a acestora si astfel o scadere in greutate mai eficienta si o crestere a rezistentei la efort. De asemenea, se presupune ca prin eliberarea de energie din lipide, o parte din glicogenul muscular este economisit, ceea ce mareste timpul pana la aparitia oboselii musculare.


Pentru individul normal, 20-200 mg carnitina provenite din alimentatie si sintetizate in organism, sunt suficiente, insa pentru alte categorii e nevoie de doze mai mari.


Dozele optime de administare a carnitinei se incadreaza intre 2 si 6 grame si se recomanda sportivilor, celor cu probleme cardiovasculare si celor ce vor sa scada in greutate. In aceasta privinta, L-carnitina nu a dovedit efecte spectaculoase, insa in asociere cu regim alimentar hipocaloric si efort fizic se produce o cumulare a efectelor, cu o scurtare a timpului pana la obtinerea unor rezultate vizibile.


Au fost efectuate studii in care s-a administrat continuu cate 2 grame de carnitina zilnic si nu au fost observate nici un fel de efecte secundare. In cazuri izolate au fost remarcate simptome gastrointestinale usoare, cum ar fi crampele abdominale, greata sau diaree. Nu au fost raportate cazuri de toxicitate prin supradozare cu l-carnitina. Interactiunea carnitinei cu alte medicamente este rara, dar totusi este bine sa va sfatuiti cu o persoana avizata (medic, antrenor) inainte de a folosi acest supliment pe termen indelungat.


Dr. Serban Damian
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:13
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-30 16:10:27
De la: michelle_venus_21, la data 2009-09-30 15:43:05enemgabriel, poti sa incetezi??? Te duce mintea sa intelegi?
tu si cealalta persoana nu faceti decat sa fiti contra la tot ce se spune pe aici, si foarte urat din partea ta, pt ca nimeni nu a zis ceva
Spune detaliile despre mlm-ul din care faci parte si atat!!! Chiar nu ne intereseaza comentariile tale .

Ce oameni...
Ai argumente cand faci referire la chiciurile alea?


Las-o ene sa isi verse si ea amarul...chiar nu vezi ca spui prostii? Sau nu te duce mintea sa intelegi.
Reff la subiectul postului... L-Carnitina este ok, ajuta la slabit doar daca e combinata cu sportul si eventual dieta... Ca orice alt supliment despre care se spune ca ajuta la slabit. E un post aici in forum care spune cam tot despre L_Carnitina...
Din punctul meu de vedere produsele Redis nu-s toate tocmai ok, iar daca cineva isi imagineaza ca poti slabi cu batoane de ciocolata doar ca-s cu L_Carnitina...se amageste. Acele batoane se incadreaza in categoria suplimente(proteine) si sunt menite sa suplineze... nu ajungi sa balotezi la salata de la pranz, bagi un baton....pentru Dumnezeu, mai cititi si voi, mai femeilor. Poate daca nu il recomanda Florin U si Nicoleta L... nu il cumparati....eh, ce face reclama?! Mama comertului... si cum mama prostilor e mereu bortoasa.... concluzionati by urselves...
Pucca_healthy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:08
De la: xenon_bn, la data 2010-01-20 11:58:08Salut Ioana. Intr-adevar, L-carnitina trebuie combinata cu efortul fizic. Eu luam 2-3 pastile inainte de antrenamentele din sala de forta. Foloseam L-carnitine din gama Universal, nu stiu de la celelalte firme care si cum au efect. Personal, cu efort fizic am reusit sa slabesc de la 106 la 95 kg si cu carnitina, si cu efortul fizic. Nu are rost sa folosesti daca ai de gand sa stai la tv, efectul e nul. Salutari!


Buna alegere Universalul. Felicitari!
Pucca_healthy
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:09
bine zis domnule doctor imi aduc aminte ca se face si o analiza la singe sau la urina care se numeste asa ;eu am folosit ceai verde chinezesc nu ii fac reclama dar in cazul meu a fost bun si sint multumita
bogdan_7000
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:30
De la: Pucca, la data 2010-01-20 20:08:33
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-30 16:10:27
De la: michelle_venus_21, la data 2009-09-30 15:43:05enemgabriel, poti sa incetezi??? Te duce mintea sa intelegi?
tu si cealalta persoana nu faceti decat sa fiti contra la tot ce se spune pe aici, si foarte urat din partea ta, pt ca nimeni nu a zis ceva
Spune detaliile despre mlm-ul din care faci parte si atat!!! Chiar nu ne intereseaza comentariile tale .

Ce oameni...
Ai argumente cand faci referire la chiciurile alea?


Las-o ene sa isi verse si ea amarul...chiar nu vezi ca spui prostii? Sau nu te duce mintea sa intelegi.
Reff la subiectul postului... L-Carnitina este ok, ajuta la slabit doar daca e combinata cu sportul si eventual dieta... Ca orice alt supliment despre care se spune ca ajuta la slabit. E un post aici in forum care spune cam tot despre L_Carnitina...
Din punctul meu de vedere produsele Redis nu-s toate tocmai ok, iar daca cineva isi imagineaza ca poti slabi cu batoane de ciocolata doar ca-s cu L_Carnitina...se amageste. Acele batoane se incadreaza in categoria suplimente(proteine) si sunt menite sa suplineze... nu ajungi sa balotezi la salata de la pranz, bagi un baton....pentru Dumnezeu, mai cititi si voi, mai femeilor. Poate daca nu il recomanda Florin U si Nicoleta L... nu il cumparati....eh, ce face reclama?! Mama comertului... si cum mama prostilor e mereu bortoasa.... concluzionati by urselves...


In mare parte Pucca spune adevarul. Nu se face/facem reclama la o anumita firma de produse, conteaza factorul mental al fiecaruia + indicatiile de pe prospect
xenon_bn
Postat pe 21 Ianuarie 2010 01:34
mai bine mancati fructe si legume,carne fiarta dar mai rar regim mai naturist decat tot felul de chestii scumpe care daca te lasi de ele te ingrasi.echilibru,daca astazi mananci bine maine la salata,daca poftesti ceva mananca dar maine postesti s-au mananci cate un mar,
belami
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:29

PENTRU A INVINGE CRIZA ,PART - TIME PENTRU ORICE PROFESIE SI CALIFICARE , din Bucuresti sau orice alta localitate din Romania sau strainatate.

O oportunitate deosebita pentru profesii cu multiple contacte umane (avocat,medicde familie sau bspecialist ,farmacist,receptioner hotel,manager hotel,magazin sau centru de sanatate si frumusete ,antrenor echipa sportiva,etc)

Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile . Sediul este in BUCURESTI , zona UNIVERSITATII. Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80 …COD 1332 . sau
e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com
NOI TE ASTEPTAM !
si
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre mine intra te rog pe site: "sanoo.ro" ,apoi in dreapta pe harta Romaniei ,click pe Bucuresti-Ilfov ,apoi sus pe Cabinete medicale si in sfarsit click pe Cabinet individual "POWER KI" .
INCEARCA !
si vei afla foarte multe informatii utile pentru sanatatea ta .

IOANA1947
Postat pe 22 Ianuarie 2010 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu mai pot! 48 De la: 4Life 28 Ianuarie 2010 21:44
helow. oare dc barbati sufera mai mult la despartiri? 19 De la: valibilic 14 Mai 2011 20:33
Mancaruri rapide inainte de servici 7 De la: Rusu_Andrei_Andrei_1 17 Iulie 2016 22:20
INFECTIE LA COLOANA CU PIOCIANIC-AJUTATI-MA!! 2 De la: camiflorea 21 Martie 2010 12:45
vergeturile 6 De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 17:52