Setari Cookie-uri

Unghii ingrosate la picioare, ciuperca sa ce?! Cum se poate scapa de asa ceva, sunt inestetice rau

Buna!
Am si eu o prblema, nu stiu cati va mai confrunati cu ea, dar...am unghiile groase la picioare cele 3 mai mici de la ambele picioare.
Bine ca nu s-a luat ciuperca si la maini ca ar fi fost de rau.
Cum as putea scapa de asta?
A mai avut cineva?
Incercati sa nu ma blamati foarte tare ca stau asa cu ele, ca nu-mi e usor sa va scriu, si din pacate am recurs la drastica decizie de a merge la doctor sa le scot dar m-a calmat ca degeaba fac asta, nu se vor vindeca, si cele care vor creste in loc vor fi la fel pentru ca ciuperca este la radacina unghiei si o va infecta si pe cea noua.
Mi-a propus un tratament extrem de agresiv pentru ficat din pacate oricum al meu e cam praf asa ca am renuntat.
Exista remedii naturiste,,,ceva...orcice...
Multumesc anticipat
cristina_lavinia
Postat pe 28 August 2009 10:43
buna cristina mergi la medicul de familie, acesta iti va da trimitere catre un laborator de analize ,unde iti va lua o proba de sub unghie pentru analiza.dupa 10 zile perioada de inflorescenta a ciuperci iti va comunica natura ei. iar medicul de familie iti va da tratamentul adecvat am avut si eu am luat niste pastile(nuretin denumirea) si am scapat
zuzuvera
Postat pe 28 August 2009 11:10
multumesc din suflet...se pare ca eu m-am speriat la primul examen medical ca tratamentul imi va afecta ficatul,
Tratamentul pe care l-ai urmat tu este cu comprimate sau unguent, local?
Multumesc mult.
cristina_lavinia
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:38
sint comprimate si costau in jur de un milion lei
zuzuvera
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:29
Problema aceasta cu unghiile se poate rezolva si fara medicamente, doar ca necesita circa o luna jumate de tratament. Se pon tampoane de vata muiate in Otet alimentar si se tin 1 0ra pe zi, seara, dimineata . Aceasta metoda reface unghiile si sant dupa ce cresc cu aspectul celor din copilarie. Mult succes si rabdare, dar merita!
lelly
Postat pe 27 Septembrie 2009 15:19
am unghia mare de la picior groasa galbena si dureroasa la medic am fost a spus ca trebuie smulsa unghia pt a o putea trata am fugit va rog daca stiti un remediu fara a-mi smulge unghia va rog.........
otilia_elena_healthy
Postat pe 27 Septembrie 2009 16:13
multumesc pt sfat sper ca medicul sa nu-mi spuna sa-mi smulg unghia asa cum mi-a spus un medic al muncii
otilia_elena_healthy
Postat pe 3 Octombrie 2009 21:24
nu stie nimeni de nuretin nici la doctorii la care am fost si la nici o farmacie
otilia_elena_healthy
Postat pe 5 Octombrie 2009 20:29
eu am avut o ciuperca la picior, care s-a intins la toate unghiile. si am reusit sa scap cu ajutorul unui medicament, Flucovim 150 mg. se ia o capsula pe saptamana cel putin 6 luni sau pana va creste unghia normala.
caty67
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:05
De la: cristina_lavinia, la data 2009-08-28 10:43:20Buna!
Am si eu o prblema, nu stiu cati va mai confrunati cu ea, dar...am unghiile groase la picioare cele 3 mai mici de la ambele picioare.
Bine ca nu s-a luat ciuperca si la maini ca ar fi fost de rau.
Cum as putea scapa de asta?
A mai avut cineva?
Incercati sa nu ma blamati foarte tare ca stau asa cu ele, ca nu-mi e usor sa va scriu, si din pacate am recurs la drastica decizie de a merge la doctor sa le scot dar m-a calmat ca degeaba fac asta, nu se vor vindeca, si cele care vor creste in loc vor fi la fel pentru ca ciuperca este la radacina unghiei si o va infecta si pe cea noua.
Mi-a propus un tratament extrem de agresiv pentru ficat din pacate oricum al meu e cam praf asa ca am renuntat.
Exista remedii naturiste,,,ceva...orcice...
Multumesc anticipat



cristina, mie medicul mi-a prescris un tratament care ma costa 6 mil. pe saptamana....asta in 2004 cand banii astia insemnau ceva. in schimb am scapat de ciuperca luand flucovim 150 mg o data pe saptamana, timp de aproape un an. se ia o singura capsula(de fapt asa se si vinde, o singura capsula/cutie, doar gramajul difera, adica poate fi de 75 sau 100 mg)pe saptamana timp de 6 luni sau pana cresc toate unghiile asa cum ar trebui sa fie. eu avand toate cele 5 unghii afectate, am luat aproape un an, dar am scapat de ciuperca. si nu-ti pot spune cat de afectate au fost unghiile mele!!!
caty67
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:14
tratamentul cu pastile pentru onicomicoza dureaza in jur de 6 luni si este toxic pentru ficat.Incearca Curanail,este un lac care se aplica pe unghia bolnava si are rezultate bune : http://www.chemistdirect.co.uk/curanail-5-nail-lacquer-amorolfine-treatm ent_1_2703.html sau daca vrei tratament naturist incearca asta : http://www.chemistdirect.co.uk/profoot-vitanail---natural-nail-fungal-tr eatment_1_39425.html .
infacol
Postat pe 31 Octombrie 2009 09:33
cred ca era vorba despre....nu retin denumirea:) ..parerea mea:)
dinuflo
Postat pe 31 Octombrie 2009 10:33
Am suferit cu problema aceasta a onicomicozei 30 de ani, de fapt era o suferinta estetica si sufeream pentru ideea ca nu sunt perfect sanatos. Am incercat toate medicamentele posibile si imposibile, care intr-adevar mi-au afectat si ficatul, unele erau extrem de scumpe, fara nici un rezultat. Va dau o reteta sigura, nu sunt nici pe departe adeptul chimicalelor agresive care n-au nimic de-a face cu organismul nostru, dar intr-adevar Flucovim a functionat si in cazul meu si fiind perfect sanatos nu mi-a afectat de loc ficatul. Se ia o capsula de 150 mg odata pe saptamana, vindecarea dureaza cateva luni, de aceea recomand pe langa aceasta exista un antimicotic natural numit Biosept, un extract de sambure de grapefruit care se aplica si local si intern si care accelereaza simtitor procesul de vindecare. Daca aveti probleme cu ficatul cunosc si pentru aceasta solutia, un produs natural regenerator si protector al ficatului, cu un tratament corespunzator se alimina astfel si CAUZA pentru care sistemul nostru imunitar nu a fost in stare sa ne apere de fungii. Sunt inca doua probleme esentiale. Trebuie sa stiti ca ciupercile adora dulcele si acidul, deci faceti totul ca sa eliminati ZAHARUL din alimentatie si faceti totul sa scapati de tot ce este acid, de ex. otetul.(muraturi in saramura nu in otet, alimente fara acidifianti etc.)Daca doriti scrieti-mi pe mail va stau cu mare placere la disopozitie.
Antioxidanti_NSE
Postat pe 31 Octombrie 2009 10:56
De la: otilia_elena, la data 2009-10-05 20:29:51nu stie nimeni de nuretin nici la doctorii la care am fost si la nici o farmacie
kudika016454
Postat pe 31 Octombrie 2009 16:38
pt. ciuperca s-au unghii ingrosate, se tamponeaza cu apa oxigenata la partea ingrosata ( apa se cumpara dela farm,) nu se pune compres ca arde ci numai se tamponeaza .Intr-o luna sa vindeca .in timpul acesta mancati multe fructe si beti apa multa
kudika016454
Postat pe 31 Octombrie 2009 16:55
buna Infacol , la noi , in romanica , unde gasim Curanail lac???multumesc anticipat. camelia
healthy005256
Postat pe 31 Octombrie 2009 18:06
buna Healthy17 am citit mesajul tau legat de onocomicoza unghiilor de la picioare si ma intereseaza schema de tratament pe care ai urmat-o , avind si eu aceeasi problema.nu sunt de acord cu medicamentele de sinteza extrem de nocive pt ficat , si de aceea vreau sa aflu cum de te-ai vindecat cu Biosept( a propos, de unde l-ai cumparat)si ce trofic hepatic( regenerator hepatic) natural ai folosit. iti multumesc anticipat healthy 005256 (camelia adica)
healthy005256
Postat pe 31 Octombrie 2009 18:17
buna
vreu sa stiu si eu mai multe despre tratament daca ai urmat si a avut efect
multumesc
healthy005156
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:01
Nu exista 2 pers. cu aceeasi boala care sa aiba simptome la fel sau trat. sa dea acelasi rezultat, deci urmati numai sfaturile specialistului.
stefania2005
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:13
din cate stiu eu in Romania nu se mai gaseste,dar iti poti comanda de afara si platesti cu cardul.Mai exista si alte produse,ex : Loceryl...da cautare pe google dupa substanta activa (amorolfina)
infacol
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:16
am tratat pe cineva cu lamisil unguent pe toate unghiile , chiar si pe cele nevatamate. Apoi, dupa o perioada am cumparat Omicral 2 x 2 (2 dimineata si 2 seara) 28 de bucati, 7 zile. Apoi pauza 3-4 saptamani, iar se iau 28 de bucati, iar pauza si apoi inca 28 de bucati. Deci se repeta de 3 ori, cu pauzele de rigoare. si asa i-a trecut, dar dureaza ceva pana se retrage. Acum nu stiu daca e un tratament universal, dar in acest caz a avut efect. Omicral(substanta activa itraconazol) se gaseste sub 3 denumiri. Parca una este chiar itraconazol si costa pt 28 de bucati aproape 100 ron. Dar merita sa va faceti bine, decat sa ajungeti la operatii pt scoaterea unghiilor. Plus ca ciuperca asta face si alte ravagii prin organism, daca nu scapati de ea. Succes! Incercati si tratamentele de mai sus naturiste, daca aveti timp si consecventa. Sanatate!
floare_de_crin
Postat pe 6 Noiembrie 2009 21:04
buna otilia,
eu cind eram mai tinara am luat de la pedichiura o asemenea ciuperca.de la ustensile nedezinfectate ai luat-o.dute la medic specialist in dermatologie.la mine a durat tratamentul cam 3 luni pentru ca trebuia sa merg in fiecare zi la medic sa ma curate si sa ma panseze.ai curajul si conformeaza-te acelor indicatii date de doctor de specialitate.
ioanacuna
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:47
intrebare:daca folosesc otetul alimentar sau apa oxigenata pot sa ma mai dau cu oja, sau nu si face bine efectul compresele. Pt ca eu personal nu le suport asa galbene si nu stau cu pedichiura nefacuta
kudika_bibi
Postat pe 19 Februarie 2010 12:39
Categoric NU. Nu se dau cu oja unghiile afectate,le faci mai mult rau
si acum oricum e iarna, nu e asa rau fara pedichiura facuta. Du-te la doctor si ia ce iti spune, ca aceasta ciuperca ataca si organismul, nu doar unghiile.
floare_de_crin
Postat pe 19 Februarie 2010 23:40
buna ziua am o problema cu unghile de la picioare,am practicat fotbalul si in multe meciuri am fost calcat pe degete si am 4 unghii de la degete distruse ,un fel de negru' sub unchie.Le am de mult timp cam de 5 luni si nu am scapat de ele ,nu ma dor sau alceava insa aspectul lor e foarte urat iar vara ma d eranjeaza mult datorita aspectului,am incercat sa le tai insa sratul de sub unghie isi pastreaza culoarea urata .As fii intresat de un remediu sau o solutie sa fac sa imi cada unghile proaste pt a curata partea de sub unghie.
MS!
healthy013848
Postat pe 12 Martie 2010 18:35
Ar fi bine sa mergi la doctor, ca iti poate spune mai bine ce e de facut. Negrul acela este de fapt sange inchegat si nu cred ca e bine sa stai asa cu el acolo, ca se poate infecta si sa nu ajungi sa ramai fara degete...
floare_de_crin
Postat pe 13 Martie 2010 19:28
Buna am si eu probleme cu unghile ,am lovito au cativa ani buni unghia de la picior degetul cel mare ,si prima sa inegrit ,poi sa produs un strat de carne moarta sub unghie si unghia sa ingrosat si este unflata si am incercat sa o tai dar numai de la jumatate pentruca nu puteam mai mult ca ma si durea dar acuma creste ffff greu si este tot asa de groasa si carnea aia ce este sub unghie lipita ce sfaturi imi dati ma multumesc
kudika321155
Postat pe 12 Septembrie 2010 12:23
SI sa stau o ora nemiscata?
kudika418288
Postat pe 11 August 2011 22:15
si stau o ora nemiscata?:O
kudika418288
Postat pe 11 August 2011 22:16
Si eu am incercat toate medicamentele de prin farmacii ptr. unghii bolnave. Nu a functionat nici unul dintre ele. Am intrat pe un forum si am vazut chestia asta cu otet. Marturisesc ca nu m-am tinut o luna jumatate, dar cand imi aduceam aminte imi puneam aceste bandaje cu otet de mere, dimineata(pt. ca le lasam toata noapte la "muiat"), le curatam bine si acum aproape am scapat. Toti cara aveti aceasta ciuperca, nu ezitati nici o clipa ptr. ca acest tratament cu otet functioneaza cu adevarat.
Aveti incredere.
kudika_8861
Postat pe 19 Septembrie 2012 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
epilare fete 16 De la: Selenass 6 Mai 2010 12:02
epilarea cu lama nu indeseste parul 65 De la: ingeras1 5 Mai 2010 00:26
la SIBB - TARGUL PENTRU FRUMUSETEA SI SANATATEA TA, in periaoda 14-17 noiembrei...se vor gasi o diversitate de produse naturiste... 2 De la: TF_ 29 Octombrie 2009 20:33
epilarea inghinala&axiala 95 De la: healthy001306 19 Iunie 2013 18:54
unghii ! 1 De la: Lavini_Unghii_False 9 Septembrie 2010 17:56