ochelari de vedere

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
xenon_bn Avatarul lui xenon_bn

5 mesaje
Membru din: 14/09/2009
Oras: bistrita

De cativa ani m-am lovit de o miopie... Mi-a fost frica sa merg la oftalmolog pana mi-am facut curaj. Ajuns acolo, mi s-a dat prescriptie pentru ochelari: OD -2.5, cilindric -0.5, axa 180 si OS -2.75. De cateva zile port ochelari insa la distanta foarte mare vad in ceata (cu ochelarii pe nas). E normal asa ceva? Primele zile mi-a fost greu sa ma acomodez cu obiectele aflate in apropiere dar acum la distanta mare nu vad foarte clar. E posibil sa fie vina celor de la oftalmologie? Nu s-au acomodat ochii cu ochelarii ? Daca a mai patit cineva asa ceva l-as ruga sa-si expuna aici ideile. Multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
xenon_bn Avatarul lui xenon_bn

5 mesaje
Membru din: 14/09/2009
Oras: bistrita

nimeni?
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
healthy011998 Avatarul lui healthy011998

38 mesaje
Membru din: 1/02/2010

nu e normal...ori medicul a dat reteta gresita sau e de la cei care au facut ochelarii...am patit si eu nu o data de mai multe ori...am schimbat medici si s-a dovedit in unele cazuri vina medicilor in altele greseala celor care au facut ochelarii...testeaza ochelarii si in alte locuri fara reteta ...spune doar ca vrei sa stii ...nu-ti ia nimik pt testare ...eu asa am descoperit greseala...apoi vezi daca reteta se potriveste cu ce spun ei cauta alt medic ala nu e bun...eu am mai multe cazri in familie de astfel de greseli diferite ori din partea medicilor ori de la cei care fac ochelarii.bafta!
Raporteaza abuz de limbaj