Setari Cookie-uri

5 ani decand ashtept cu disperare sa raman insarcinata

buna daca are cineva vre'un remediul spunetzimi shi mie ce ash putea face sa raman insarcinata am 25de ani acu 5ani jamate am ramas insarcinata pt.prima data shi am pierdut printr'o hemoragie.am mers la ginecolog shi ma chirotat cand am ajuns acasa mergand la tualeta miam dat seama ca aveam pansament in mine. cred ca am scos mai mult de o fasha fiind naiva shi suferind in urma pierderei nu am mers sa consult un alt doctor la un anumit moment dat vazand ca nu mai raman insarcinata am inceput sa umblu pe la ginecologi raspunsul era...ooo doamna nu va batetzi capul santetzi sanatoasa primul vine mai greu ca dupa aia nu va vetzi mai putea opri.acu 2ani am inceput sa consult medici in frantza shi am aprofundat cu toate analizele shi toate ecografiile posibile in final miau gasit o cicatrice pe uterus foarte rau plasata shi mam operat in noembrie, normal dupa operatzie in maxim 6luni ar fi trebuit sa raman insarcinata au trecut 10luni shi minunea nu sa intamplat tot ce mia mai ramas e sperantza.ori ce sfat e bun venit. in ziua de astazi un sfat inseamna o sperantza pt.mine va multzumesc :-*
kudika113519
Postat pe 22 Septembrie 2009 03:19
te inteleg,eu am asteptat 9 ani...in fine la mine minunea s a produs..( dupa n doctori la care am fost)
iti recomand sa ti gasesti un doctor ginecolog( specializat pe pb de infertilitate)care iti va face seturile de analize necesare depistarii cauzei(analize hormonale,prolactina,setul de analize ce se da oricarei gravide,hsg..pt verificarea trompelor)in urma acestora , daca nu va gasi la tine cauza..sotul va urma si el sa faca o spermograma pt a vedea cat de sanatosi sunt spermatozoizii.
cauza poate fi in primul rand stresul,la serviciu sau acasa..daca aveti un serviciu care va solicita si nu va satisface din nici un punct de vedere..schimbati-l daca e posibil cat mai curand; daca va permiteti mergeti in week end-uri in locuri linistite sau placute dvs.(la tara,munte,plimbari,vizitati manastiri)
si petreceti zilele cat mai departe de viata cotidiana si stres.

doctorul care m a ajutat pe mine ff mult a fost Anca Moisa(maternitatea giulesti),trebuie sa ai ceva timp sa alergi dupa ea pe la spital(are si un cabinet)dar vei vedea singura daca va fi de folos sau nu.
iti urez sanatate !
civita
Postat pe 12 Noiembrie 2009 07:54
Buna.Te rog sa nu disperi pentru ca stiu ca o sa ramii insarcinata se gasesc produse naturiste care te ajuta ,dar asta inseamna sa ei aceste produse citeva luni.,ptr ca aceste produse naturiste isi fac efectu mai tirziu depinde de fiecare om in parte.Mai multe relatii pe net kitialbastru@yahoo.com O zi buna iti doresc si noroc.
kudika026596
Postat pe 12 Noiembrie 2009 08:22
Urmati o dieta cu urmatoarele suplimente nutritive :BIOZINC,BIOCALCIU SI CORDICEPS. Singurele sigur nefalsificate le gasiti la farmaciile TIANSHI. ESTE BINE CA administrarea biozincului sa se inceapa cu 2-3 zileinainte de biocalciu,deoarece in acest fel se stimuleaza sinteza metabolismul enzimatic.Celelalte produse ce vor fi administrate ulterior asimilandu-se cu mult mai bine in acest fel.Dupa 6-10 luni puteti ramane gravida.Nu consumati nimic prajit,carne,paine,racoritoare colorate si chimizate.Consumati legume si fructe de pe piata taraneasca.Gatiti pe gratarul cuptorului electric.
healthy005909
Postat pe 12 Noiembrie 2009 09:34
Buna,Laura.
Incearca atat tu, cat si sotul tau tinctura de Branca Ursului.O prietena de-a mea de 10 ani incerca sa ramana insarcinata. Si ea si el au avut probleme. Dupa nici 2 luni de tratament cu tinctura de Branca Ursului, a ramasa insarcinata. Acum are 7 saptamani de sarcina.
Multa Bafta !!!
cristinuca77
Postat pe 12 Noiembrie 2009 09:44
Buna ziua!
Ti-as recomanda Tinctura de BRÂNCA URSULUI. e f.eficienta, o gasesti usor pe la magazinele specializate in comercializarea plantelor.

Actiuni ale extractului de brânca ursului:

Relanseaza activitatea glandelor sexuale la barbati. În urma administrarii vreme de 60 zile s-au constatat cresteri de pâna la 500% (în unele cazuri si mai mult) a concentratiei de spermatozoizi, precum si o marire semnificativa a motilitatii acestora.
Stimuleaza puternic activitatea ovarelor la femei, fiind un foarte puternic reîntineritor, util în tratarea amenoreei, sterilitatii, menopauzei premature.
Mareste afluxul de sânge în zona aparatului genital, atât la barbati cât si la femei, fiind un puternic afrodiziac.
Favorizeaza relaxarea mucoaselor uterine la femei, mareste cantitatea de secretii vaginale cu rol de lubrefiere, induce totodata o stare usor euforica.
Scade tensiunea arteriala, stimulând foarte puternic circulatia sanguina periferica.

Gasesti pe net mai multe detalii si merita sa incerci!
angysmile_angy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:08
Draga Laura, tinctura de branca ursului este foarte buna si pe langa poti sa folosesti si lady4. Este tot tratament naturist. In doua luni de zile am ramas insarcinata. Bafta!!!
Esti tanara nu trebuie sa intri in panica.
kudika176738
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:18
intra si tu pe copilul.ro
tury65
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:20
intra si tu pe copilul.ro
tury65
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:21
sunt tratamente naturiste pentru asa ceva / de genul tinctura de brinca ursului sau cretisoara / dau rezultate dar este necesar sa ai rabdare si incredere / o zi buna /
ungureanu88_gmail_com
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:31
buna as vrea si eu un sfat de la voi incerc sa raman insarcinata da nu reusesc acu un an am avut niste dureri groaznice si am fost la ginecolog si mi-a zis ca am anezita bilaterala am luoat tratamentu mia trecut pe moment si dupa 2 luni iar am avut am luoat niste pastile si nam mai avut probleme dar nu am ramas spuneti-mi niste tratamente naturiste sa incerc
healthy006043
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:49
astept un raspuns multumesc frumos
healthy006043
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:02
Buna! Ai consultat si un endocrinolog? Eu l-am consultat dupa doi ani de mers pe la ginecologi si a functionat, am ramas insarcinata dupa 3 luni de la tratamentul dat de endocrinolog. Incearca!
irego
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:40
Nu dispera. Si eu am avut problema asta la varsta ta. Am fost la prof. Poiana de la Polizu, care mi-a recomandat: relaxare, vitamine, fructe si dulciuri si, foarte important, sa scap de obsesia cu sarcina. Mi-a mai recomandat sa nu fug la baie imediat dupa... ci sa astept o jumatate de ora, timp in care sa ma relaxez citind ceva placut sau ascultand muzica, cu picioarele pe pereti (nu radeti, este o pozitie foarte relaxanta). In rest, nici un fel de medicament. Dupa o luna de la inceperea acestei "terapii" s-a produs minunea: am ramas insarcinata. Nu imi venea sa cred cat de simplu a fost, dupa ce m-am chinuit ani de zile cu fel si fel de tratamente dureroase si costisitoare; am repetat analizele de cateva ori. Am nascut, la termen, un baietel perfect sanatos. Dupa inca trei ani s-a nascut si surioara lui.
Succes!

Jaqueline_healthy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:41
Jaqueline are mare dreptate, cu cat esti mai stresata sa ramai insarcinata cu atat se lasa asteptata sarcina! eu renuntasem la ideea sa mai fac copii si atunci am ramas insarcinata
irego
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:48
Vezi sa nu ai cumva trompele infundate,eu dupa 5 ani de tratamente am aflat ca le aveam infundate.Procedura este dureroasa,dar,eficienta.
healthy002395
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:58
Iubito, laura, da' scrie fetito si tu corect! ca m-a durut capul pana am terminat tot textul tau de citit!

PS: acum si o intrebare misogina: sex ai facut?
PS2: trompe infundate, raceli f puternice netratate si nedescoperite,etc.. - ar putea fi una din cauzele "infertilitatii" tale.
cristinne83
Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:57
am avut o prietena cu ani in urma si ea tot ca si tine vroia un copil si nu rminea insarcinata.dar stiu ca a facut un tratament la Salonta . a fost de trei ori imoreuna cu sotul si dupa care a ramas insarcinata si are un baiat.nu stiu cit este de costisitor acuma ca asta a fost mai demult inca pe vremea lui ceausescu. dar eu spun ca poti sa te informezi pe internet si ca acolo precis te vor ajuta. iti doresc succes si sa devi o mamica cit mai repede.http://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/4107.html#
evamoise2007_yahoo_com
Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:09
am fost la doctor si mi-a zis ca e totu in regula da chestia e alta am uitat sa spun mie nu-mi vn ciclu regulat luna trecuta mi-a venit pe 11 iar acu mi-a venit pe 1 deci la mine nu-i o data fixa sau aproximativ sunt diferite decat ma trezesc ca mi-a venit nu ma doare absolut nimic cand imi vine oricum va multumesc pentru sfaturile voastre
healthy006043
Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:30
De la: matilda, la data 2009-11-12 11:40:51Buna! Ai consultat si un endocrinolog? Eu l-am consultat dupa doi ani de mers pe la ginecologi si a functionat, am ramas insarcinata dupa 3 luni de la tratamentul dat de endocrinolog. Incearca!



nu na-m fost la endocrinolog am fost numai la ginecolog care ma mancat de banii o sa incerc si acolo sa vad ms oricum
healthy006043
Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:33
Du te in pelerinaj la Medjugorje in fosta iugoslavie.Ca sa te convingi ca o sa ti se implineasca dorinta citeste cartea '' La Medjugorje se inalta spre Cer suspine si se coboara Miracole. Vol.1,2 Hasnes-Ciurdariu, Doina(autor). Nu trebuie sa mai faci nici un tratament si o sa vezi ce face puterea rugaciunii: acolo Sf. Maria se arata unor vizionari de 20 de ani. Multe femei ca tine care si au pierdut orice speranta sa aiba copii, acum sunt mamici fericite!

Cu drag,

maria_adriana_ungureanu@yahoo.com


ps.
eu plec la Medjugorje duminica 15 noiembrie si ma intorc in 21
CURAJ!


ocoli_u015F
Postat pe 12 Noiembrie 2009 19:00
Buna draga mea,eu te sfatuiesc sa citesti timp de 40 de zile acatistul Sfantului Nectarie si ai sa vezi ca minunea va aparea,acest afant face in ziua de azi adevarate minuni,el dezleaga pantecele neroditoare,cu multa credinta in Dumnezeu ai sa vezi ca ai sa nasti un pui mic si i vei pune numele Sfantului,ca sa ti spun pe scurt cum mi a salvat acesr sfant viata.cand am ramas insarcinata eram foarte fericita si eram foarte ingrijorata sa nu se intample ceva cu sarcina mea,pe net din intamplare am vazut minunile facute de sfantul Nectarie din Eghina,si am inceput sa ma rog sfantului,sarcina mea s a oprit din evolutie la 7 saptamani,iar cand am aflat eram deja ajunsa in saptamana a12a,vreau sa ti spun ca a fost o minune ca nu a pornit nici o infectie in sange pentru ca am stat cu embrionul mort in mine timp de 5 saptamani,iar o prietena de a mea a fost diagnosticata cu sterilitate atat in romania cat si in italia,iar cand a auzit de acest sfant i a facut o vizita in Eghina unde dupa 4 luni a ramas insarcinata si a nascut un baiat minunat care i a pus numele Nectarie,sora mea cand a nascut prin cezariana un baietel minunat,uterul nu mai reactiona si medicii erau pregatiti sa l extirpeze,in acest timp sotul ei se afla la biserica Radu Voda din Bucuresti si se ruga sfantului sa mearga totul bine,a primit telefon si a spus ca trebuie sa vina neaparat la spital ca trebuie sa semneze pt scoaterea uterului deoarece nu se mai contracta,dupa ce a ajuns acolo si a semnat ca este deacord uterul ca printr o minune si a revenit,ca rasplata pt acest ajutor i a pus numele Nectarie,asa draga mea sa ne rugam neincetat sfantului ca sa ne ajute sa ramanem insarcinate
healthy008068
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:54
Stiu prin ce treci.Am fost in aceeasi situatie,cinci ani am luptat sa am un copil si desi nu mai avea sperante acum este o realitate (am un copilas de trei luni).Cauta Branca Ursului si nu-ti pierde speranta.Cu Dumnezeu inainte!
lioaga
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:13
multumesc frumos pentru sfaturile vroaste am sa incerc tot ce ma-ti sfatuit sa fac
healthy006043
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:25
De la: healthy008068, la data 2009-11-12 21:54:08Buna draga mea,eu te sfatuiesc sa citesti timp de 40 de zile acatistul Sfantului Nectarie si ai sa vezi ca minunea va aparea,acest afant face in ziua de azi adevarate minuni,el dezleaga pantecele neroditoare,cu multa credinta in Dumnezeu ai sa vezi ca ai sa nasti un pui mic si i vei pune numele Sfantului,ca sa ti spun pe scurt cum mi a salvat acesr sfant viata.cand am ramas insarcinata eram foarte fericita si eram foarte ingrijorata sa nu se intample ceva cu sarcina mea,pe net din intamplare am vazut minunile facute de sfantul Nectarie din Eghina,si am inceput sa ma rog sfantului,sarcina mea s a oprit din evolutie la 7 saptamani,iar cand am aflat eram deja ajunsa in saptamana a12a,vreau sa ti spun ca a fost o minune ca nu a pornit nici o infectie in sange pentru ca am stat cu embrionul mort in mine timp de 5 saptamani,iar o prietena de a mea a fost diagnosticata cu sterilitate atat in romania cat si in italia,iar cand a auzit de acest sfant i a facut o vizita in Eghina unde dupa 4 luni a ramas insarcinata si a nascut un baiat minunat care i a pus numele Nectarie,sora mea cand a nascut prin cezariana un baietel minunat,uterul nu mai reactiona si medicii erau pregatiti sa l extirpeze,in acest timp sotul ei se afla la biserica Radu Voda din Bucuresti si se ruga sfantului sa mearga totul bine,a primit telefon si a spus ca trebuie sa vina neaparat la spital ca trebuie sa semneze pt scoaterea uterului deoarece nu se mai contracta,dupa ce a ajuns acolo si a semnat ca este deacord uterul ca printr o minune si a revenit,ca rasplata pt acest ajutor i a pus numele Nectarie,asa draga mea sa ne rugam neincetat sfantului ca sa ne ajute sa ramanem insarcinate






zi si mi-e de acolo ce trebuie sa citesc rugaciunea sau cu totu ce scrie acolo ca gasii pe internet http://saraca.orthodoxphotos.com/acatiste/acatistul_sf_ierarh_nectarie.htm


astept raspuns
healthy006043
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:31
cunosc si eu multe persoane care au aceasta problema... cel mai bun lucru care ai putea sa-l faci e sa nu te mai gandesti atat de mult la ideea de a ramane insarcinata, relaxeaza-te, pregateste o seara romantica, relaxeaza-te si poti folosi tinctura naturista "branca ursului".... e un sirop foarte bun....sora mea l-a folosit, iar dupa 1-2 luni "s-a lipit"...

succes
Ella_personal
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:50
Buna , eu am asteptat 7 ani si eram ok si eu si sotul , dar nu venea bobita . mi-am facu analize hormonale si am avut o usoara hipotiroidie ( lipsa de iod in organism ) . Am luat tratament , dar dupa 3 ani am inceput tratament naturist si am mancat foarte multe legume si fructe si dupa inca 2 ani am ramas insarcinata la varsta de 31 ani si acum am un baietel de 2 ani si 8 luni. daca vrei sa discutam poti sa ma suni la nr 0749662301.Te pup si multa bafta.
naturistul
Postat pe 13 Noiembrie 2009 12:03
De la: naturistul, la data 2009-11-13 12:03:14Buna , eu am asteptat 7 ani si eram ok si eu si sotul , dar nu venea bobita . mi-am facu analize hormonale si am avut o usoara hipotiroidie ( lipsa de iod in organism ) . Am luat tratament , dar dupa 3 ani am inceput tratament naturist si am mancat foarte multe legume si fructe si dupa inca 2 ani am ramas insarcinata la varsta de 31 ani si acum am un baietel de 2 ani si 8 luni. daca vrei sa discutam poti sa ma suni la nr 0749662301.Te pup si multa bafta.




mai bine lasa-mi id tau de mesenger te pup
healthy006043
Postat pe 13 Noiembrie 2009 12:11
buna ziua eu am avut o prietena care a facut tratament la SOVATA si acum are un baiat.
incearca si tu SOVATA este renumita pentru tratamente pentru femei care au probleme ca si tine. iti doresc succes.
evamoise2007_yahoo_com
Postat pe 13 Noiembrie 2009 15:27
buna,trebuie sa citesc toate cele 12 condace si rugaciunea sfantului,si ai sa gasesti acolo in acatist cam asa Bucura te ca dezlegi pantecele neroditoare,ai sa vezi ca o sa ti fei de mare folos,inainte de toate exista Dumnezeu iar apoi toate tratementele naturiste
healthy008068
Postat pe 13 Noiembrie 2009 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salut! 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 15:39
indole-3-carbinol si fibromul uterin 1 De la: kudika066888 7 Ianuarie 2011 18:40
Se mai pot folosi daca sant expirate? 29 De la: kudika142512 15 Ianuarie 2011 14:45
AM FACUT AVORT..:( E DOAR O POVESTE TRISTA SI DUREROASA 52 De la: raisa0510 9 Iunie 2016 11:55
va rog sa ma ajutati si pe mine!! 4 De la: TF_ 6 Septembrie 2009 23:10