ABSORBANTELE atat de necesare

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucuresti


Dragele mele ,am mai scris de pericolul tratarii cu DIOXINA (provoaca CANCER )a tampoanelor si absorbantelor de pe piata .
Ba mai mult se pare ca unele firme producatoare pun ceva mai multa dioxina pentru a provoca sangerare abundenta care necesita cumpararea de noi si noi absorbante ....Asa se explica avantul cancerului genital in lume .
A aparut insa o noua generatie de absorbante (LADY ANION)dar si un plasture cald(LOVE MOON) pentru eliminarea durerilor menstruale .
LADY ANION se refera la actiunea ionilor negativi (distrug bacteriile)si a emisiei de infrarosii(stimuleaza sistemul imunitar si circulatia sanguina la nivel de vase capilare ,astfel incat organismul sa nu ramana descoperit pe perioada ciclului menstrual )
Sunt produse 5 tipuri de absorbante de dimensiuni diferite ,pentru orice ora a zilei .
LOVE MOON elimina durerile ,imbunatateste conditia meridianelor energetice ,promovand o buna circulatie sanguina ,detumefierea si scaderea in greutate.
Daca va intereseaza sa le achizitionati si cu un pret redus cu 25% fata de pretul de pe piata atunci va rog sa ma contactati pentru a deveni "CLIENT PREFERENTIAL"
Ioana 0744.300.432 sau 021.420.80.96
Raporteaza abuz de limbaj