Setari Cookie-uri

Un strop de placere, un strop de sanatate, o clipa de relaxare! Arta de a te relaxa in wellnesul francez!

Franta este unica! Si nu o spun doar eu, ci milioanele de turisti care vin anual in spa-urile franceze pentru tratamente si relaxare. Este locul ideal pentru toti turistii din intreaga lume care vor sa aiba grija de sanatatea lor, locul ideal pentru cei care vor sa-si pastreze tonusul si tineretea.
“Wellnes”-ul in Franta este mai mult o mare afacere decat o simpla tendinta. “Cura cu apa” isi are radacinile cu peste un secol inainte, iar Franta este considerata locul nasterii thalassotherapiei – considerata cea mai eficace. Francezii intotdeauna au apreciat natura si ceea ce ea ofera. Tarmurile Atlanticului si valurile Mediteranei sunt surse inepuizabile ale thalassotherapiei. Exista nenumarate izvoare naturale, iar beneficiile balneoterapiei se gasesc in spa-uri pe intreg teritoriul tarii. Si daca ai nevoie de mai multe motive pentru a alege relaxarea, alintul si locul unde sa-ti regasesti forma maxima, ei bine, diversitatea regiunilor si arta de a trai in armonie cu natura, fac toata diferenta.

Spuneti Da si faceti un pas hotarator pentru un izvor nesecat de sanatatre si bunastare!
Apa are foarte multe proprietati benefice. Ce stiti despre ea? Un corp care plonjeaza in apa calda devine cu 80% mai destins si scade greutatea de pe articulatii. Dispersata in picaturi fine pe corp iti da sentimentul de renastere. Propulsata in jet intens, va da senzatia de furnicaturi, va stimula circulatia, si asa vei avea parte de un masaj dumnezeiesc. Ce parere ai despre un masaj cu apa? Cura cu apa de izvor are o multitudine de virtuti: refixeaza si reintroduce mineralele in corp si il revigoreaza. Fa un exercitiu de imaginatie si poti simti deja cum intineresti. Relaxand, stimuland, hranind – apa are toate felurile de inzestrari. Hidroterapia le foloseste pe toate, iar apa folosita in acest fel are darul exclusiv pentru a te ajuta sa reajungi la o forma de invidiat.

Mai multe puteti citi in revista online http://www.colorchic.ro/articole-sport-0-16.html
colorchic
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:59
tarot_healthy
Postat pe 19 Mai 2010 13:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ADMIN? 1 De la: healthcare 29 Iunie 2009 13:48
Centru de ingrijire 6 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 09:53
despre otita cronicä 8 De la: Kyiutza 4 August 2010 21:01
Operatie rinoplastie / deviatie de sept 2 De la: kudika_1015242 22 Noiembrie 2016 17:15
vertebre deplasate care ating nervul sciatic 4 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:18