Setari Cookie-uri

ajutor! probleme cu ficatul

va rog ajutati-ma si pe mine cu numele unui hepatolog bun sau cu un sfat. in 2007 mi-am scos vezica biliara (aveam pietre si f dese crize). problema e ca la citeva luni de la operatie a inceput sa-mi fie din nou rau. nu am dureri, doar stari de rau f dese, oboseala, gust amar in gura, stari de voma si lesin etc... analizele sint bune, dar mie mi-e rau. ceea ce e stresant e ca stiu f multe persoane care se simt excelen dupa operatie iar mie mi-e mai rau ca inainte. puteti sa-mi recomandati un hepatolog bun (care sa nu-mi spuna ca sint sanatoasa pt ca analizele sint bune). stiu si eu ca analizele sint bune si tocmai de asta e asa de frustant! sau poate aveti un sfat ce sa fac ca sa sustin ficatul. banuiesc ca e o problema functionala, ficatul nu face fata in lipsa vezicii biliare.. astept un sfat va rog deoarece am ajuns la exasperare!
multumesc
lumiiana
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:48
Cand se ajunge la extirparea unui organ din corp, cum este cazul tau ,...trebuie sa intelegi cauzele pentru care s-a ajuns aici,...nu e deajuns sa extirpi ceea ce nu mai functioneaza atata cat cauza nu este eliminata.Eu sunt consultant de nutritie si ori de cate ori pot ajuta pe cineva ,o fac cu drag,...daca iti doresti o solutie concreta ,iti las nr. meu de la cabinet 0726183468
anavera
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:08

Daca vrei sa incercam IMPREUNA sa rezolvam problema ta te rog suna-ma la 0744300432 sau e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com.
Detalii despre mine pe site :"www.sanoo.ro" ,apoi click"Cabinete private" si acolo click pe "Cabinet individual "POWER KI"
IOANA1947
Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:55
buna, sigur daca vrei vb contacteaza-ma pe stefania_dareli pe messg, sanatate multa.
stefania49
Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:43
Buna...imi pare rau de ce ti s'a intamplat, am auzit astfel de kazuri si m'au speriat f tare:-ss....iti doresc multa sanatate in acest an ....eu am probleme cu inima doar la 12 ani ....doctorul mi'a zis k este lipsa de calciu....dar eu ma simt din ce in ce mai rau.....ai putea sa ma ajuti?...
multumesc:*
___Anna___
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:47
De la: AnoOtza, la data 2010-01-17 15:47:55Buna...imi pare rau de ce ti s'a intamplat, am auzit astfel de kazuri si m'au speriat f tare:-ss....iti doresc multa sanatate in acest an ....eu am probleme cu inima doar la 12 ani ....doctorul mi'a zis k este lipsa de calciu....dar eu ma simt din ce in ce mai rau....defapt in 2009 pe 21 noiembrie am fost operata de apendicita si de atunci ma simt asa...ajuta'ma te rog:(

multumesc
___Anna___
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:49

ATENTIE !!!!!!!!!!!!!

Foarte bune rezultate la tratamentul cu aparatul de biorezonanta SCIO !




PENTRU A INVINGE CRIZA ,PART - TIME PENTRU ORICE PROFESIE SI CALIFICARE , din Bucuresti sau orice alta localitate din Romania sau strainatate.

O oportunitate deosebita pentru profesii cu multiple contacte umane (avocat,medicde familie sau bspecialist ,farmacist,receptioner hotel,manager hotel,magazin sau centru de sanatate si frumusete ,antrenor echipa sportiva,etc)

Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile . Sediul este in BUCURESTI , zona UNIVERSITATII. Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80 …COD 1332 . sau
e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com
NOI TE ASTEPTAM !
si
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre mine intra te rog pe site: "sanoo.ro" ,apoi in dreapta pe harta Romaniei ,click pe Bucuresti-Ilfov ,apoi sus pe Cabinete medicale si in sfarsit click pe Cabinet individual "POWER KI" .
INCEARCA !
si vei afla foarte multe informatii utile pentru sanatatea ta .

IOANA1947
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:59
Daca doctoriii iti spun ca analizele sunt bune, aparant este bine. Ceea ce pacientii nu cunosc, desi doctorii stiu dar nu se complica, este ca analizele facute la noi sunt mai degraba clasice si nu atat de profunde. Pasul urmatori ar fi analizele mai specifice, dar care nu se executa la noi in tara din lipsa de tehnologie, reactivi, etc. Eu imi fac analizele in Franta. Mi le trimit la unul din cele mai mari laboratoare din EU, la http://www.biomnis.com
Numai cateva laboratoare recolteza la noi si le trimit pe transport aerian, iar rezultatele vin mai repede si mai exacte decat la noi.
Poti vorbi doctorului tau sa ia legatura cu ei si va fi indrumat catre laboratoarele romanesti acreditate de catre ei care recolteaza.
http://www.biomnis.com
okyo
Postat pe 22 Ianuarie 2010 12:40
De la: okyo, la data 2010-01-22 12:40:12Daca doctoriii iti spun ca analizele sunt bune, aparant este bine. Ceea ce pacientii nu cunosc, desi doctorii stiu dar nu se complica, este ca analizele facute la noi sunt mai degraba clasice si nu atat de profunde. Pasul urmatori ar fi analizele mai specifice, dar care nu se executa la noi in tara din lipsa de tehnologie, reactivi, etc. Eu imi fac analizele in Franta. Mi le trimit la unul din cele mai mari laboratoare din EU, la http://www.biomnis.com
Numai cateva laboratoare recolteza la noi si le trimit pe transport aerian, iar rezultatele vin mai repede si mai exacte decat la noi.
Poti vorbi doctorului tau sa ia legatura cu ei si va fi indrumat catre laboratoarele romanesti acreditate de catre ei care recolteaza.
http://www.biomnis.com

Sa fim seriosi !. Laboratoarele romanesti sunt f. bune. Dotarile sunt aceleasi ca instrainatate. Problema nr. 1. este ca, medicii nu sunt atenti la rezultate. Medicul este acela care ar trebui(daca ar fi interesat), sa stie ce sa faca si sa ceara , sau daca vrea sa rezumeze rezultatele. In cazurile hepatice, poate sa vada; colesterolul in special LDL, treigliceridele,WSH.care poate sa fie si sub limita admisa,la care nu este obligatoriu ca rezultatele de labporator sa fie semificative. Nu in toate cazurile hepatice, transaminazele sunt mari. O EKG. se p[oate vedea daca are steatoza, sau lobii ficatului mariti, sau neomogeni. Aceste sunt defapt analize de rutina. Da ,doar daca medicul se implica, numai ca medicii profesionisti sunt pe cale de disparitie precum caprele negre.
Intrati pe sete-ul WWW.sfatulmedicului.ro. acolo iti poti evalua rezultatele analizelor in plus functie de rezultate vei avea si diagnostic prezumtiv(ghidare),Despre ficat, cauze, sunt f. multe de spus. Trebuie sa insisti si sa-i ceri sa-ti faaca analizele cum trebuie si mai ales sa le interpreteze. Boala medicilor este si aceia ca, ei nu colaboreaza intre eisi nu cer investigatiile care trebuiesc. Lor le place doar sa se vada la TV . acolo dau la greu sfaturi , sunt super destepti si umani. Insa cand ajungi la el/baza propriei publicitati TV, ''mutesc'',Ficatul este singurul organ care se regenereaza , dar trebuie sa ajungi la timp la el.Si problemele hormonale pot fi o cauza serioasa, stresul, splina si pancreasul. Iata de ce trebuie ca, investigatiile sa fie facute cum trebuie si complecte. Va-si recomanda vreun medic, dar de curand am fost f. dezamagitt de medicul care am crezut ca este cel mai cel''. Banul strica, omenia,profesionalismul. Medicii sunt singurii prestatori de serviicii care nu raspund de calitate si nu da termen de garantie.
In concluzie vezi daca nu cumva ai steatoza hepatica(ficat gras). Daca ai nu te lasa prostita de ""ei nu ai nimic,un pic de grasime/ficat, dar este ok"". Medicul spune asta pentru ca, este un criminal'. Steatoza hepatica ne tratata(hepatoprotectoare, esentiale, antiinflamatoare, regim fara grasimi, fara stres etc. duce in timp la ciroza, care poate sa fie galopanta, mediu, sau inactiva. Dar in toate cauzele trebuie TU'', sa fii acela care sa te preocupe si nu medicul,pentru ca la noi in romania nu mai avem medici preocupati de meseria lor. Este doar o industie de facut bani.
Mama mea , a fost diagnosticata cu ascita hepatica(prin punctie in , abdomen de unde au scos lichid, sa vada de ce oare moare aceasta femeie), si la 4,5, zile a decedat. Evident cu diagnostic de Ciroza hepatica cu complicatii. A sesizat ca nu mai poate , am mers la mai multi medici din ''industria medicala'', si in 6 luni a decedat.
Mama mea , nu a mancat produse industrializate de nici un fel(totul din gospodarie proprie), nu a baut nici un fel de bauturi alcoolice, nu a fumat. Dar a avut parte de ; stres, multa munca, si foarte multe suparari si neimpliniri, aparent le-a duspe toate, dar a scobit-o in interior.
In final, mediculeste acela care cere laboratorului sau investigatorului, analize si investigatii. Trebuie sa stie sau sa vrea, ce sa ceara, sa se consulte si cu alti medici/alte sectii, si mai ales 90% dintre ei au uitat ca, un factor de risc este; boli din copilarie, boli in familie. Cati dintre dvs. care ati fost la medic , indiferent de ce fel de superprofesor, superclinica'', va-u facut istoricul copilariei si al familiei??????????, Acolo sunt factorii de risc, sau daca copilul a supt sau nu la san,(imunitate si lactoza),Regimul de stres in familie si la serv. probleme in familie,deces in familie etc. Ei doar asta te intreaba; daca fumezi sau daca consumi alcool."ca robotii''.Cu sau fara alcool steatoza este la fel , ca si ciroza. Nu spun asta din prea multa stiinta, o spun dinpropria experienta/propria familie,care au plecat/lumea ceialalta . Ei au vrut sa mai traiasca, dar diagnosticul real a fost la autopsie. Invatati sa mancati sanatos,sa betisucuridin fructe si legume. Spuneti NU'' orcarui suc cump[arat din comert , bere,apa minerala. Bea un 50%,.tuica de la tara(palinca), sau un coniac bun, un sfer de vin de tara indoit cu apa plata sau de fantana. Acesta este medicament pt. ficat, dar nu intreceti masura.
Dorina.
dorina27
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:27
da sigur solutii sunt te rog sa ma contactezi pe stefania_dareli si vb.
stefania49
Postat pe 16 Martie 2010 18:41
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 19 Martie 2010 05:59
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 19 Martie 2010 06:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Spitalul Groazei 20 De la: kyru 24 Martie 2010 21:12
Boala Lobstein !!! 3 De la: saiaka 25 Iunie 2012 20:45
CABINET TERAPII COMPLEMENTARE SI ALTERNATIVE 3 De la: kudika226898 13 Octombrie 2010 00:20
medic ginecolog in iasi 12 De la: petronik010792 19 Iunie 2016 20:32
stafilococ alb 1 De la: kudika_29184 3 Iunie 2013 06:45