Mai multe
Buna.am 20 ani.si am o problema "mica"sa zicem.am sani mici,am incercat un tratament cu tinctura de marar si fara rezultate.am o dieta cat se poate de normala.nu tin regim,sunt in forma,numai ca ma exaspereaza treaba asta cu sanii.nu stiu ce alte tratamente sa mai fac....ca de permis produse mai scumpe nu imi permit....multumesc | ||
alexa07 Postat pe 9 Februarie 2010 15:21 |
||
---|---|---|
Buna ar fi o operatie de marire a sinilor, dar costa. | ||
kudika098645 Postat pe 16 Februarie 2010 12:00 |
||
Da asa e ,numai prin operatie vei reusi sa-ti maresti sanii .In ziua de azi toate femeile care au aceasta problema apeleaza la aceasta interventie.Nu sunt riscuri mari si operatia este rapida. | ||
|
||
paula_jianu Postat pe 16 Februarie 2010 22:42 |
||
Indiferent ce tratamente ai urma si indiferent cati bani ai cheltui,daca ai iesit din perioada de pubertate si ei au ramas mici,nu rezolvi nimic.Crede-ma eu am incercat toate cremele si medicamentele posibile si imposibile.Treaba asta cu tinctura de marar e de cand era bunica fata si nu rezolva nimic concret.Eu nu ii am mici,doar un pic lasati in urma alaptarii.Chiar foarte putin.Adica nu m-a ajutat nimic dupa ani de tratament.La fel ca si celelalte doamne,consider ca singura varianta ramane chirurgia plastica,si doar daca ai o problema de ordin psihologic cu sanii tai.daca nu ai probleme in a-i accepta asa cum sunt,eu spun sa te linistesti.Depinde de ceea ce iti doresti.Multa sanatate! | ||
cmonikdulcik Postat pe 19 Februarie 2010 09:29 |
||
da' alta solutie in afara de operatie nu exista deloc?...sportul ajuta la ceva...arat bine..desi nu fac sport....dar daca incep sa ma abonez la sala...ar rezolva ceva? ![]() |
||
alexa07 Postat pe 19 Februarie 2010 15:03 |
||
De la: alexandracip, la data 2010-02-19 15:03:50da' alta solutie in afara de operatie nu exista deloc?...sportul ajuta la ceva...arat bine..desi nu fac sport....dar daca incep sa ma abonez la sala...ar rezolva ceva? Ba da..sala te ajuta la sani...faci execrictii pentru bust si cu timpul vei vedea rezultate ![]() |
||
Sabrinutza_healthy Postat pe 25 Februarie 2010 22:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Roscat cu aspect natural? | 7 | De la: luchianramona 9 Iunie 2011 15:31 |
pistrui | 35 | De la: RoxyRoxx 10 August 2011 20:04 |
Castiga saptamanal unul dintre cele 5 vouchere Unghii False in valoare de 50 de lei. | 1 | De la: maryiya 21 Noiembrie 2010 10:32 |
|
||
ingrijire corporala | 4 | De la: FAT_FRUMOS 17 Ianuarie 2012 23:41 |
Permanent | 26 | De la: kudika_491 7 Martie 2012 13:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.