Setari Cookie-uri

sansa de vindecare

..va rog dati-mi sfaturi ...am czncer pulmonr tumora 10 cm in plamanul stang intins si in plamanul dr cu o tumora de 1 cm...sunt disperat...multumesc
healthy013319
Postat pe 27 Februarie 2010 23:52
buna...imi pare f rau sa citesc asa ceva dar te inteleg...e greu sa gasesti cuv in acest caz...sper ca ai gasit specialisti buni iar de acum jumatate din vindecare iti apartine: rabdare, perseverenta si gandire pozitiva...
k_mizi
Postat pe 13 Martie 2010 10:25
...MULTUMESC MULT......MAINE MA OPEREZ LA VIENA DESIIIII.....MULTUMESC MULT ORICUM
healthy013319
Postat pe 13 Martie 2010 16:37
De la: healthy013319, la data 2010-03-13 16:37:53...MULTUMESC MULT......MAINE MA OPEREZ LA VIENA DESIIIII.....MULTUMESC MULT ORICUM


Sper ca totul a decurs bine!
Chiar daca te-ai operat, revenind acasa, poti continua cu acest tratament:
Macerat de obligeana: 1 lingurita de radacina de obligeana macinata sau maruntita bine, se pune seara intr-un pahar cu apa (200ml) la macerat. A doua zi dimineata se incalzeste nitel in bain-marie si apoi se strecoara. Se bea cate o sorbitura ( inghititura) inainte de fiecare masa si cate una dupa fiecare masa; in total 6 inghitituri pe zi. Se consuma zilnic cate un pahar de infuzie de coada calului dimineata cu 30 de minute inainte de micul dejun si seara cu 30 de minute inainte de cina. Peste zi se consuma 1-1,5 l de infuzie de coada soricelului. Infuziile se pregatesc astfel: se fierbe apa si pentru fiecare 250 ml de apa se pune care o lingurita cu varf de planta si se lasa sa se infuzeze ca 2 minute, dupa care se strecoara si se consuma. Infuzia de coada soricelului se pastreaza in termos.
Se fac bai de sezut cu coada calului sau bai complete cu coada calului;
Se fac impachetari cu coada calului oparita pe aburi si cu comprese de bitter suedez. Toate aceaste informatii se gasesc in cartea "Sanatate din farmacia Domnului" de Maria Treben, care se gaseste in toate Plafarurile din tara.
Toate plantele se gasesc la Plafar, ca si bitterul suedez.
Sa se consume multa vitamina C crescand gradual doza, pana la 10 gr.
Sa se consume clorura de magneziu (30 gr dizolvata in 1 l de apa); se pastreaza la frigider si se bea cel putin 100 ml pe zi.
Se consuma Coenzima Q 10 (3 pe zi)
Se ia ala Clorella si alga Spirulina, cate 3 pe zi.
Se consuma ascorbat de potasiu: bicarbonat de potasiu combinat cu acid ascorbic (vitamina C pura) si se beau impreuna. Se amesteca ci o lingurita de lemn sau plastic si nu de metal. Se bea imediat altfel isi pierde rapid efectul.
Se consuma ulei de peste Merlucius care are vitamina E si D si Omega 3.
Se consuma zilnic 2 linguri de ulei de in crud: o ligura la pranz si una la cina, fara a se incalzi.
Sa se evite alimentele de origine animala, sarea, zaharul si uleiul rafinate.
Sa se consume foarte multe sucuri proaspete de mere, morcovi, sfecla rosie, si din frunze de telina, patrunjel, salata andive, crescione, sfecla frageda.
In caz de lichid ascetic, se consuma cate 2-4 lingurite de praf de pelin (se tine 15 minute sub limba si apoi se inghite).
In plus, fa cel putin o clisma pe zi cu diverse infuzii de plante: musetel, coada calului, coada soricelului, tataneasa. La fiecare 250ml pui o lingurita cu varf de planta si o lasi in apa fiarta 2 minute apoi o strecori. Tii solutia 12-15 minute in intestin si apoi o elimini. Ajuta la detoxifierea organismului.
Si foarte mult pozitivism! Gandeste pozitiv despre si la orice, dar mai ales la vindecarea ta!
TREBUIE sa crezi in sansa ta de a te vindeca! Sa crezi, sa fii convins ca te vei vindeca, ca nu poate fi altfel! Sa fii increzator in tine si in ajutorul Divin! Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne pierde!
Nu are sa iti dauneze, ci dimpotriva, va tine sub control situatia, impiedicand o eventuala recidiva a cancerului, care, dupa cum bine este stiut, este o boala perfida care se reface si multiplica in cele mai multe cazuri. Sper sa nu fie si cazul tau.
Sanatate multa si Doamne ajuta!
Terra_Mater
Postat pe 18 Martie 2010 09:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 14 De la: thadoogback 20 Iunie 2011 19:32
STERILETUL COOPER T 12 De la: didi15 26 Mai 2010 07:30
Am si eu o problema...dk ma poate ajuta cineva,s ma lamureaska inainte d a aj l un specialist..am luat anticonceptionale,si din neatentie nu am urmarit si zilele kre erau numerotate,adik in loc d sambata am luat o pe cea d luni sh am kntinuat asa pana l s 9 De la: nicoleta_macovei 7 Martie 2010 14:40
laparoscopie 10 De la: healthy002115 2 Octombrie 2009 22:13
ulei ricin 9 De la: sabysab 24 Decembrie 2009 21:24