Setari Cookie-uri

produsele gerovital si gerovital h3

sunt tentata sa incep terapia cu injectii gerovital h3. daca are cine detalii rog sa ne informeze. anul trecut s a vandut ,in afara , acest produs f f bine, am inteles ca au fost incasari de cateva milioane de euro. am vazut un reportaj la televizor cu institutul de geriatrie si arata groasnic. strainii folosesc aceasta terapie cu injectii si capsule de gerovital h3 fara a avea recomandari de la medic si fara un consult de un medic geriatru. am intrebat mai multi medici pe aceasta tema dar nimeni nu a stiut sa mi raspunda sau sa mi l recomande ca fiind f bun! sincer chiar nu mai inteleg nimic! in afara exportam la preturi f mari iar la noi in farmacii e pe lucru de nimic dar nu ti l recomanda nimeni. o programare la institut e aproape imposibila pt ca sunt liste de asteptare si conditiile sunt groaznice. daca te internezi fara a fi batran sau bolnav nici nu se uita la tine . aceasta terapie este antiimbatranire. sa ne apreciem valorile si sa profitam de beneficiile lor! f
healthy013614
Postat pe 7 Martie 2010 03:16
Bunã ziua! Pot sã vã asigur cã Gerovitalul este un produs foarte bun care se gãsește sub mai multe forme: drajee, fiole injectabile, creme, soluții contra cãderii pãrului, și ce-o mai fi.S-a întâmplat cu el ce s-a întâmplat și cu Boicilul. Fiind produse deosebit de eficiente, s-a vândut patentul!!!
NO COMENTS! Asta e altã discuție, inutilã dealtfel.
Mãcar Gerovitalul se mai gãsește pe piața Româneascã! Acest produs are mai multe indicații printre care și prevenirea îmbãtrânirii.
Tratamentul se urmeazã astfel:
- intern: 2 dj. pe zi la 2-3 ore dupã mesele principale 12 zile, cu pauzã de o lunã dupã care se poate repeta
- injectabil: 1 fiolã i.m. de trei ori pe sãptãmânã, 4 sãptãmâni cu pauzã de 1-2 luni, dupã care se poate repeta.
Concomitent, așa cum se fãcea și la Institutul Ana Asslan, se pot folosi, ar fi chiar indicat, și produsele cosmetice din aceeași gamã. Depinde ce urmãrește fiecare.
Mai existã și alte scheme de tratament, dar aceasta eate cea clasicã.

ATENȚIE ÎNAINTE DE A ÎNCEPE TRATAMENTUL CU GEROVITAL OBLIGATORIU VÃ FACEȚI ÎN PREALABIL TESTUL DE SENSIBILITATE!!!!!!!!!!!!!
Substanța de bazã fiind procaina, poate da reacții alergice, mergând pânã la șoc anafilactic!
Testul se face de obicei la un cabinet de alergologie,iar dacã nu, la orice cabinet medical, care cunoaște procedura.

ÎNCÃ ODATA !!!!! NU luați tratamentul fãrã testare!
Cu bine și sã aveți o zi frumoasã!
kristina007
Postat pe 14 Martie 2010 11:25
Am inceput acest tratament si l-am urmat 24 de zile; o zi injectia si o zi pastila.Mi-a fost recomandat de doctor pentru regenerare, colateral la o alta problema. Cand faci injectia trebuie sa stai intainsa 15 minute pentru ca da ameteli.Inainte de inceperea tratamentului trebuie sa afli daca esti alergica la gerovital.Din injectie iti pune in ochi o picatura si daca ti se inroseste ochiul esti alergica.Poate exista si alta metoda dar miepe asta mi-a recomandat-o, nu a fost necesar sa o fac pentru ca mai folosisem cosmetice pe baza de Gerovital fara reactii alergice.Peste trei luni voi relua tratamentul.Pretul fiolelor este ptr 12buc cca 10 lei , patilutele tot pe acolo...nu mai stiuCam asta este povestea.Sanatate!
Donamishi
Postat pe 15 Martie 2010 12:28
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 15 Martie 2010 19:59

Recomandari