Setari Cookie-uri

Aplic Unghii False cu Gel in Slatina si Bucuresti - Despre unghii false

Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de "narav" iar altele vor doar sa se aiba unghii superbe si usor de intretinut.
Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza foarte mult structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui, ele vor arata la fel ca inainte.

Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.

Unghii din GEL
Aplicarea acestora incepe prin punerea unui suport special peste unghia naturala, apoi se adauga GELUL (realizat dintr-o compozitie speciala) si se construieste astfel o unghie in continuare celei naturale, lugimea acesteia ramanind la alegerea clientei. Acest gen de manichiura poate rezista si pana la 3 luni de zile, si necesita o ingrijire din doua in doua saptamani. Intretinerea lor se realizeaza prin pilirea stratului superior si adaugarea altuia, oferind astfel un aspect natural unghiei.

Unghii din gel
Aceste unghii sunt compuse din portelan dentar si se gasesc sub forma de gel. Aplicarea lor se realizeaza prin lipirea unei unghii de plastic de la jumatatea unghiei naturale, se pileste bine pana nu se mai observa diferenta dintre unghia naturala si cea artificiala, dupa care se aplica un strat de gel. Acestea sunt mai putin rezistente decat cele de acryl, iar persoanelor care au contact mai des cu tastaturile li se recomanda sa evite aplicarea acestor unghii deoarece astfel deteriorarea unghiilor este mai rapida.

Unghii din plastic
Acestea sunt si cele mai raspandite, dar si cele mai putin recomandabile deoarece rezistenta lor este de mai putin de 2 saptamani. Aplicarea lor consta in simpla atasare a unghiei de plastic deasupra celei naturale, fara a se mai adauga ceva.

Unghiile artificiale trebuiesc in permanenta ingrijite pentru a evita consecintele defavorabile determinate de acestea. Trebuie periodic sa mergi la o manichiurista pentru a evita caderea unghiei, acest lucru intamplandu-se deoarece lipiciul unghiei se slabeste si unghia artificiala cade de pe cea naturala. Un alt motiv de a merge la programarile de ingrijire este pentru a evita subtierea unghiei naturale si totodata pentru a evita decolorarea acesteia.

Acestea sunt unele modele aplicate de noi.

Pentru relatii si programari in Bucuresti si Slatina va rugam sa ne contactati:

Andreea Lungu - Expert Nail Art
ID. Mess - andreeamariana38
Tel. 0768410366
muleina
Postat pe 23 Martie 2010 02:49
buna!as vrea si eu cu gel un continuarea unghiei mele.cat costa si aplicarea si intretinerea?
kudika008823
Postat pe 24 Octombrie 2012 23:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fond de ten 22 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 22:46
colantzi lucioshi 23 De la: carmen_natural 6 Decembrie 2010 22:21
caut petrol dublu rafinat 1 De la: silvymgo 27 Decembrie 2008 09:48
Celulita la adolescente 45 De la: pufosica 13 Iulie 2010 18:08
par permanent cretz 2 De la: AnoOtza 31 Ianuarie 2010 10:21