Setari Cookie-uri

vanatai la subrat din cauza epilatorului.

Buna!! Am si eu o problema, nu stiu daca v-atzi confruntat pana acum asa ceva , dar m-am gandit sa va cer o parere.
Am o piele foarte sensibila , o terminatie capilara foarte slaba si de aceea ma invinetesc foarte repede la cea mai mica lovitura. M-am epilat la subrat cu epilatorul si dupa utilizari mai indelungate mi-a lasat o piele vanata, usor vatamata si e foarte incomod. am renuntat sa il mai folosesc in zona ca poate se mai "trage" vanataia , dar se pare ca nu a fost asa. Deci adio maiouri, trebuie sa port numai tricouri ceeace e foarte incomod. Stiti cumva vreun unguent sau alta modalitate sa imi mi se refaca zona respectiva si sa aiba un aspect normal.
Va multumesc mult!
miha_rap
Postat pe 19 Mai 2010 10:58
aoleu, super naspa ! o sa se duca sunt sigura ! exista lama, si daca ai bani, ipl-ul ! pupici
sab628
Postat pe 20 Mai 2010 08:11
Si eu folosesc aceeasi metoda, o consider eficienta pentru ca tine 1 saptamana , firul nu se indeasa ca si cu lama.
Eu pun inaite talc pe piele (se gaseste la orice farmacie)si nu am nici o problema.
Neusera
Postat pe 20 Mai 2010 09:34
buna! si eu am trecut prin aceeasi experienta,mai exact de 5-6 ani am aceasta "problema"! tot de la epilator cred, insa nu iti va trece...cel putin mie nu imi trece! stiu ce inseamna sa nu mai porti maiouri, bluze fara maneca...se vede urat, te simti prost....eviti sa ridici mana, doar ...doar sa nu se vada:(
nu cred ca exista vreun unguent sau altceva care poate reface culoarea pielii de la axila:(
idboio
Postat pe 20 Mai 2010 09:44
cu pudra de talc nu am incercat niciodata. o sa vad de acum inainte sa vad daca are vreun efect, sper sa nu stimuleze transpiratia .
miha_rap
Postat pe 20 Mai 2010 10:21
Buna,

Iti recomand, atat tie cat si altor fete care au aceasta problema, dar si probleme de sensibilitate a pielii sau foliculita, epilarea cu zahar, deoarece pana acum s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de epilare si aproape deloc dureroasa, nu este fierbinte, este igienica, dar nu face vanatai, foliculita si pielea chiar este foarte fina dupa aceea. In Romania se realizeaza in salonul organic din Bucuresti - Ever Green.
Fiti frumoase si sanatoase!
kudika084010
Postat pe 20 Mai 2010 10:28
cu zahar? nu stiam ca exista si metoda asta. O sa ma interesez mai mult asupara subiectului. Din nefericire nu pot sa ajung la salonul respectiv ca nu sunt din bucuresti si daca este si metoda noua de apilat cred ca prin craiova o sa ajunga mai taz.. din pacate :(
miha_rap
Postat pe 20 Mai 2010 11:10
De la: corinac, la data 2010-05-20 10:28:09Buna,

Iti recomand, atat tie cat si altor fete care au aceasta problema, dar si probleme de sensibilitate a pielii sau foliculita, epilarea cu zahar, deoarece pana acum s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de epilare si aproape deloc dureroasa, nu este fierbinte, este igienica, dar nu face vanatai, foliculita si pielea chiar este foarte fina dupa aceea. In Romania se realizeaza in salonul organic din Bucuresti - Ever Green.
Fiti frumoase si sanatoase!

Explica cum se face , epilarea cu zahar. Am citit un pic dar nu am aplicat-o.
protopa
Postat pe 20 Mai 2010 13:28
CLOTRIMAZOL UNGUENT DAR TREBUIE SA MASEZI PIELEA DE DOUA TREI ORI PE ZI
healthy014914_madalina
Postat pe 20 Mai 2010 14:54
Miha rap,eu te sfatuiesc sa te interesezi de o crema cu aloe vera,dar sa fie de o firma buna.Eu personal mi-am rezolvat o alta problema de sanatate(mai precis un chist) si nu-i venea doctoritei sa creada .Cred in aceasta planta.Se spune ca aloe vera este mentionata chiar si in biblie,dar nu sunt sigura ,deoarece nu am citit din ea decat cateva foi.Daca te hotarasti,ai grija de la ce firma o iei(crema);nu precizez firma ca sa nu credeti ca fac cumva reclama.Eu am folosit gel de aloe vera(2 linguri pe zi,caci mai mult nu suportam).Acest gel costa 80 lei,dar l-am primit cadou de la o prietena din Bucuresti.Iti doresc din suflet sa-ti rezolvi problema.Pupici tuturor !!!
creata82
Postat pe 20 Mai 2010 16:25
Buna ziua!
Si eu ma invinetesc foarte repede la orice mica lovitura.Spre exemplu am fost sa fac o ecografie abdominala si m-a apasat atat de tare ca m-a invinetit de-o palma in zona ficatului.M-a durut de m-a usturat. Durerea am rezolvat-o cu crema rosie de la Forever. Vanataia am rezolvat-o cu crema verde si crema cu propolis tot de la Forever.Daca doriti amanunte pot sa va ofer.(sudtessgreen@yahoo.com,mmaria@dlb.ro)
Succes in rezolvarea problemei.
Mihai Maria
mariam_healthy
Postat pe 20 Mai 2010 17:20
Salutare tuturor! Din pacate si eu ma confrunt cu o problema la nivelul subratului. Nu stiu sigur daca este de la epilator desi l-am folosit multa vreme neavand nici un fel de problema.La un moment data insa a aparut o iritatie insa nu in ambele parti. Iritatia este insotita si de prurit(mancarimi) ceea ce ma scoate din minti. La inceput nu am luat o in seama asa ca am plecat in strainatate pt o perioada iar aici nu ma pot duce la doctor. Eu am constatat oarecum ca este de la deodorant. Am folosit multa vreme Bourjois. Dupa ce am ajuns in Belgia am luat un deodorant pentru piele sensibila si o perioada daduse inapoi; din pata aia mare rosie ramasese doar putin. M-am bucurat dar dupa sa zic o saptamana a inceput sa se extinda din nou. Acum astept sa ajung acasa sa ma duc la un dermatolog ca nu mai rezist. In ultima vreme am incercat pe cat posibil sa nu mai folosesc deodorant asa des. Adica seara nu ma mai dau cu deodorant si nici cand stau acasa; folosesc doar crema Nivea. Asta mai calmeaza un pic zona. Cam asta este. Dc are ineva vreo idee...
loni
Postat pe 21 Mai 2010 20:03
incearca bitter-ul suedez...stiu ca reface tesutul epitelial si vindeca si cicatrici vechi de 10-20 de ani ;) nu e scump de tot...maxim 25 lei, dar merita..
Lorelei93
Postat pe 22 Mai 2010 20:38
si eu m-am epilat la subrat cu epilatorul si dupa o luna mi-a aparut un nodul..... a fost bine k l-am observat la timp si am aflat k nu era periculos...de atunci n-am mai folosit epilatorul la subrat si mi-a disparut si nodul...ai grija...
maroon_candy
Postat pe 26 Mai 2010 17:13
buna .eu stiu o crema care face sa treaca vanataile dar nu stiu sigur daca se gaseste si in romania.se numeste essaven gel.eu o cumpar din farmacie dar precizez ca locuiesc in italia.vezi un pic daca reusesti sa o gasesti si in romania.nu garantez.bafta
anaxor_ale
Postat pe 3 Iunie 2010 09:25
fetelor,incercati sa frecati pielea cateva zile bune la rand cu lamaie dupa care(la farmacie exista o crema pt albirea pielii) va dati ci crema respectiva.nu va garantez ca va fii la fel ca inainte...dar se mai atenueaza.va spun din proprie experienta.
pe mine m-a mai ajutat si epilatul cu ceara de unica folosinta....asta in conditiile in care pielea mea nu este atat de sensibila ca a voastra...
o zi buna! :*
healthy011628
Postat pe 3 Iunie 2010 11:26
ALOE EVER-SHIELD (deodorant solid)
Numãrul de cod al produsului: 67.
Mod de prezentare: 92 gr produs ambalat în tub plat de plastic prevãzut cu mecanism specific ºi capac inscripþionat ºi sigilat.
Termenul de garanþie inscripþionat pe etichetã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Propilenglicol, apã deionizatã, stearat de sodiu, gel de aloe Vera stabilizat 100% natural, parfum, triclosan.
Compoziþia specialã asigurã calitãþile cele mai cãutate pentru acest produs: lasã pielea sã transpire, împiedicã dezvoltarea microor¬ganismelor care produc mirosuri dezagreabile.
Nu conþine nici un fel de antiperspirante dãunãtoare ºi nici sãruri de aluminiu. Nu existã pericolul obturãrii glandelor sudoripare.
Nu conþine alcool ºi nu are acþiune agresivã faþã de pielea pe care este aplicatã.
Este indicat sã se utilizeze pe suprafaþa pielii iritate dupã epilatul axilar.
Înlãturã pericolul apariþiei hidrosadenitei (care este o piodermitã).
Este un deodorant care are efect care dureazã timp de 24 de ore, dar este indicat sã se foloseascã dupã fiecare spãlare.
Mirosul discret ºi proaspãt nu se constituie în concurenþã pentru parfumurile utilizate în mod obiºnuit de persoana care îl utilizeazã.
Nu pãteazã obiectele de vestimentaþie.
pret consumator 31 ron si pret redus26,3 ron.
ene_m_gabriel
Postat pe 3 Iunie 2010 11:36
Epilatorul e mai eficient decat lama si in urma utilizarii lui parul creste mai rar, insa daca te invinetesti nu are rost sa il mai folosesti. Mergi la un salon de cosmetica si epileaza-te cu ceara de unica folosinta. E igienic, nu raman vanatai si parul creste mult mai greu decat in urma folosirii epilatorului. Nu cu ceara calda, ceara calda dilata porii si nu e asa sterila.
Marussia
Postat pe 3 Iunie 2010 12:19
multumesc sa stii k a dat rezultate foarte bune
healthy002035
Postat pe 5 Iunie 2010 23:36





--------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 7 Iunie 2010 16:55
De la: healthy014914_madalina, la data 2010-05-20 14:54:43CLOTRIMAZOL UNGUENT DAR TREBUIE SA MASEZI PIELEA DE DOUA TREI ORI PE ZI


Clotrimazolul se aplica in micoze.. Dansa are echimoze, nu micoze, iar un masaj i-ar agrava vanataia.. Incearca cu comprese reci, lioton gel sau un preparat pe baza de hirudina - ajuta la disparitia vanataii. Apoi schimba metoda de epilare, mai putin agresiva! O cura cu vitamina C cu bioflavonoide ar ajuta ca sa se reduca fragilitatea vasculara si sa nu mai ai astfel de incidente.
camiflorea
Postat pe 7 Iunie 2010 17:11
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-03 11:36:05ALOE EVER-SHIELD (deodorant solid)
Numãrul de cod al produsului: 67.
Mod de prezentare: 92 gr produs ambalat în tub plat de plastic prevãzut cu mecanism specific ºi capac inscripþionat ºi sigilat.
Termenul de garanþie inscripþionat pe etichetã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Propilenglicol, apã deionizatã, stearat de sodiu, gel de aloe Vera stabilizat 100% natural, parfum, triclosan.
Compoziþia specialã asigurã calitãþile cele mai cãutate pentru acest produs: lasã pielea sã transpire, împiedicã dezvoltarea microor¬ganismelor care produc mirosuri dezagreabile.
Nu conþine nici un fel de antiperspirante dãunãtoare ºi nici sãruri de aluminiu. Nu existã pericolul obturãrii glandelor sudoripare.
Nu conþine alcool ºi nu are acþiune agresivã faþã de pielea pe care este aplicatã.
Este indicat sã se utilizeze pe suprafaþa pielii iritate dupã epilatul axilar.
Înlãturã pericolul apariþiei hidrosadenitei (care este o piodermitã).
Este un deodorant care are efect care dureazã timp de 24 de ore, dar este indicat sã se foloseascã dupã fiecare spãlare.
Mirosul discret ºi proaspãt nu se constituie în concurenþã pentru parfumurile utilizate în mod obiºnuit de persoana care îl utilizeazã.
Nu pãteazã obiectele de vestimentaþie.
pret consumator 31 ron si pret redus26,3 ron.


are si efect de epilare?
camiflorea
Postat pe 7 Iunie 2010 17:15
De la: camiflorea, la data 2010-06-07 17:15:11
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-03 11:36:05ALOE EVER-SHIELD (deodorant solid)
Numãrul de cod al produsului: 67.
Mod de prezentare: 92 gr produs ambalat în tub plat de plastic prevãzut cu mecanism specific ºi capac inscripþionat ºi sigilat.
Termenul de garanþie inscripþionat pe etichetã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Propilenglicol, apã deionizatã, stearat de sodiu, gel de aloe Vera stabilizat 100% natural, parfum, triclosan.
Compoziþia specialã asigurã calitãþile cele mai cãutate pentru acest produs: lasã pielea sã transpire, împiedicã dezvoltarea microor¬ganismelor care produc mirosuri dezagreabile.
Nu conþine nici un fel de antiperspirante dãunãtoare ºi nici sãruri de aluminiu. Nu existã pericolul obturãrii glandelor sudoripare.
Nu conþine alcool ºi nu are acþiune agresivã faþã de pielea pe care este aplicatã.
Este indicat sã se utilizeze pe suprafaþa pielii iritate dupã epilatul axilar.
Înlãturã pericolul apariþiei hidrosadenitei (care este o piodermitã).
Este un deodorant care are efect care dureazã timp de 24 de ore, dar este indicat sã se foloseascã dupã fiecare spãlare.
Mirosul discret ºi proaspãt nu se constituie în concurenþã pentru parfumurile utilizate în mod obiºnuit de persoana care îl utilizeazã.
Nu pãteazã obiectele de vestimentaþie.
pret consumator 31 ron si pret redus26,3 ron.


are si efect de epilare?
HM,TE CAM DERANJEAZA DEODORANTUL,POTI SA-L FOLOSESTI LA SPALAT PE DINTI,NU TE IRITI SI CHIAR ITI ALBESTE DANTURA FARA SA TE TAI.
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Iunie 2010 23:24
De la: mariam, la data 2010-05-20 17:20:59Buna ziua!
Si eu ma invinetesc foarte repede la orice mica lovitura.Spre exemplu am fost sa fac o ecografie abdominala si m-a apasat atat de tare ca m-a invinetit de-o palma in zona ficatului.M-a durut de m-a usturat. Durerea am rezolvat-o cu crema rosie de la Forever. Vanataia am rezolvat-o cu crema verde si crema cu propolis tot de la Forever.Daca doriti amanunte pot sa va ofer.(sudtessgreen@yahoo.com,mmaria@dlb.ro)
Succes in rezolvarea problemei.
Mihai Maria


ai rezolvat simptomul si nu cauza, fragilitatea vasculara, adica predispozitia pt aparitia vanatailor nu ai rezolvat-o.. aveti la forever ceva pt problema asta?
camiflorea
Postat pe 8 Iunie 2010 21:57
De la: camiflorea, la data 2010-06-08 21:57:55
De la: mariam, la data 2010-05-20 17:20:59Buna ziua!
Si eu ma invinetesc foarte repede la orice mica lovitura.Spre exemplu am fost sa fac o ecografie abdominala si m-a apasat atat de tare ca m-a invinetit de-o palma in zona ficatului.M-a durut de m-a usturat. Durerea am rezolvat-o cu crema rosie de la Forever. Vanataia am rezolvat-o cu crema verde si crema cu propolis tot de la Forever.Daca doriti amanunte pot sa va ofer.(sudtessgreen@yahoo.com,mmaria@dlb.ro)
Succes in rezolvarea problemei.
Mihai Maria


ai rezolvat simptomul si nu cauza, fragilitatea vasculara, adica predispozitia pt aparitia vanatailor nu ai rezolvat-o.. aveti la forever ceva pt problema asta?
oau,predicpozitia la vanatai????????/hahahahaaaaahaaaaa,nu ,produsele forever nu sunt destinate pentru tratarea unor boli inventate de catre tine.Care ar fi cauza unei boli numita vanataie?astept cu nerabdare un raspuns mai mult decat argumentativ,unul pertinent din partea ta.
ene_m_gabriel
Postat pe 8 Iunie 2010 23:04
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-03 11:36:05ALOE EVER-SHIELD (deodorant solid)
Numãrul de cod al produsului: 67.
Mod de prezentare: 92 gr produs ambalat în tub plat de plastic prevãzut cu mecanism specific ºi capac inscripþionat ºi sigilat.
Termenul de garanþie inscripþionat pe etichetã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Propilenglicol, apã deionizatã, stearat de sodiu, gel de aloe Vera stabilizat 100% natural, parfum, triclosan.
Compoziþia specialã asigurã calitãþile cele mai cãutate pentru acest produs: lasã pielea sã transpire, împiedicã dezvoltarea microor¬ganismelor care produc mirosuri dezagreabile.
Nu conþine nici un fel de antiperspirante dãunãtoare ºi nici sãruri de aluminiu. Nu existã pericolul obturãrii glandelor sudoripare.
Nu conþine alcool ºi nu are acþiune agresivã faþã de pielea pe care este aplicatã.
Este indicat sã se utilizeze pe suprafaþa pielii iritate dupã epilatul axilar.
Înlãturã pericolul apariþiei hidrosadenitei (care este o piodermitã).
Este un deodorant care are efect care dureazã timp de 24 de ore, dar este indicat sã se foloseascã dupã fiecare spãlare.
Mirosul discret ºi proaspãt nu se constituie în concurenþã pentru parfumurile utilizate în mod obiºnuit de persoana care îl utilizeazã.
Nu pãteazã obiectele de vestimentaþie.
pret consumator 31 ron si pret redus26,3 ron.

Din punct de vedere al continutului e perfect si eu l-am luat dar nu ma pot da cu el decat dupa epilare pt ca , ca antiperspirant nu-mi place . Ma umezesc sub brat si nu suport, nu am transpirat niciodata si daca ma dau cu el transpir.
protopa
Postat pe 9 Iunie 2010 15:40
Mai mustiucule, ene m gabriel, spune celor carora le recomanzi aceste laturi (vorbesc de ce vinzi tu in Romania, nu de cele originale) si ceva despre efectele secundare ale utilizarii lor, si eventual si preturile.
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni. Pentru orice problemã de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Paunul
Postat pe 9 Iunie 2010 17:30
Planta Aloe Vera

Aloe Vera înfloreºte în zone cu climã caldã ºi uscatã. Supravie¬þuieºte în condiþii în care alte plante s-ar ofili ºi ar muri, prin închiderea porilor spre a împiedica pierderea umiditãþii. Existã 200 de varietãþi de aloe, dar Aloe Barbadensis Miller (Aloe Vera) este planta care este cea mai de folos oamenilor datoritã proprietãþilor sale terapeutice.
Cronici din vechime aratã cã efectele benefice ale plantei Aloe Vera au fost cunoscute de secole.
George Ebers i-a descoperit antichitatea în 1862, într-un papirus egiptean datând din anul 1500 î.Hr. Medicii greci ºi romani au folosit-o cu mare succes ca plantã medicinalã. Reginele egiptene o utilizau în cãutarea frumuseþii fizice, în timp ce în Filipine, era folositã în combinaþie cu laptele pentru tratarea infecþiilor la rinichi. Aloe este menþionatã ºi în Biblie, iar legenda povesteºte cã Alexandru cel Mare a cucerit insula Socotra din Oceanul Indian, pentru a avea la dispoziþie aloe cu care sã trateze rãnile din rãzboi ale soldaþilor sãi.
În zilele noastre, deºi medicamentele de sintezã sunt foarte eficiente în vindecare, pot apãrea efecte secundare nedorite datoritã folosirii lor îndelungate sau interacþiunii lor cu alte medicamente. În consecinþã, tot mai mulþi oameni de ºtiinþã se întorc în trecut spre a redescoperi terapii tradiþionale, adesea naturale, care au fost neglijate pânã acum. Ca urmare, Aloe Vera atrage din nou atenþia datoritã capacitãþii sale de a oferi multe avantaje pentru sãnãtatea ºi stilul nostru de viaþã.
Aloe Vera, numitã ºi descrisã de Linne, Aloe Barbadensis descrisã de Miller, precum ºi Aloe Vulgaris a lui Lamarck, constituie una ºi aceeaºi plantã. Face parte din familia Liliacee, asemeni usturoiului, cepei, crinului, lalelei, etc. Frunzele sale cãrnoase pot atinge lungimea de 40 50 cm, lãþimea bazei fiind de 6-10 cm. Au marginile dinþate sub forma unui dinte de fierãstrãu.
Gelul din interiorul frunzei este protejat de partea cãrnoasã din exterior, pentru a împiedica pierderea umiditãþii ºi a proteja frunza de mediul ambiant. La tãierea frunzei începe procesul de oxidare care poate duce la pierderea multor proprietãþi benefice ale gelului.
Stabilizarea este metoda de conservare a gelului într-o stare cât mai apropiatã de forma sa originalã, fãrã a se pierde eficacitatea frunzei proaspete.
Forever Living Products deþine brevete ale procesului de stabilizare, unul dintre cele mai reuºite fiind cel al farmacistului Bill Coats (fondatorul companiei Aloe Vera of America).
Forever Living Products este cel mai mare cultivator de Aloe Vera ºi cel mai mare producãtor ºi distribuitor de produse pe bazã de Aloe Vera. Fondatã în 1978, compania s-a dedicat fabricãrii unor produse care vin în ajutorul oamenilor, produse care au ca ingredient major gelul de Aloe Vera 100% stabilizat. FLP are plantaþii de Aloe Vera în Rio Grande (sudul statului Texas) cât ºi în Republica Dominicanã ºi Orientul îndepãrtat. Fiecare etapã a procesului de cultivare este supravegheatã de experþi, de la pepinierã unde sunt îngrijiþi puii pânã la recoltarea manualã programatã cu multã atenþie. Se recolteazã numai plantele mature dupã patru ani de creºtere. La cultivarea plantelor de Aloe Vera nu se folosesc îngrãºãminte chimice, erbicide sau pesticide.
O firmã sorã, Aloe Vera of America stabilizeazã gelul (cu substanþe naturale!) dupã câteva ore de la recoltarea frunzelor mature ºi, tot aici, cercetãtorii firmei concep compoziþia produselor.
Multe dintre produsele Forever poartã sigla Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Iatã câteva date despre acest Consiliu ªtiinþific:
Înfiinþat în anul 1981, a avut drept obiectiv protejarea industriei de prelucrare a aloei împotriva concurenþei neloiale ºi a reglementãrilor inutile. În 1982, 25 de companii fãceau parte din acest consiliu, care a convenit asupra unui cod etic ºi a stabilit un program de inspectare ºi testare. Companiile ale cãror produse respectã înaltele standarde certificate, au dreptul de a aplica pe produsele lor sigla de aprobare din partea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Acest program de testare a început în anul 1985. Forever Living Products ºi Aloe Vera of America ºtiind cã aceste produse sunt de o calitate neegalatã, au solicitat testarea gelului de Aloe Vera în stare brutã, a produselor: Aloe Vera Juice, Aloe Vera Gel ºi Aloe Berry Nectar. La începutul anului 1986 s-a fãcut cunoscut cã produsele amintite mai sus erau primele produse care se conformau ºi chiar depãºeau înaltele standarde stabilite de Consiliul ªtiinþific Internaþional pentru Aloe, aprobându-se aplicarea Siglei de certificare pe aceste produse. Obiectivul firmei Forever Living Products a fost dintotdeauna sã fie lider în lume în industria de prelucrare a aloei, obþinând produse de cea mai bunã calitate. Pânã în prezent aceastã siglã a fost acordatã majoritãþii produselor FLP.
Forever Living Products este o companie internaþionalã care deserveºte multe categorii de clienþi, necunoscând limite de vârstã, sex sau culturã. Ca urmare, dupã aprobarea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe au urmat alte premii. Pe eticheta câtorva dintre produsele FLP se vede o literã K, simbol care este de fapt un calificativ Kosher, acordat produselor care se ridicã la nivelul unor standarde foarte severe de puritate ºi calitate. Existã multe grupãri religioase care privesc calificativul K drept un ghid pentru a alege produsele sigure ºi de bunã calitate. Mai târziu, Societatea Islamicã a testat un numãr de produse Forever Living ºi a certificat cã acestea sunt conforme cu toate cerinþele Societãþii privind calitatea ºi acceptabilitatea produselor. Aceste standarde sunt foarte înalte ºi demonstreazã în plus recunoaºterea mondialã a produselor.

ene_m_gabriel
Postat pe 9 Iunie 2010 22:23
D-le ene-m-gabriel, vanataia sau echimoza este rezultatul lezarii vaselor de sange din tesutul subcutanat ca urmare a unei agresiuni fizice. Daca intensitaea agresiunii nu justifica aparitia ei, echimoza poate fi simptomul unei afectiuni hepatice decompensate, sau a unei boli hematologice sau de colagen. De aceea am spus ca trebuie cercetata cauza aparitiei vanataii, pt ca nu toate lumea care foloseste epilatorul face si vanatai. Cu irurile d-voastra indepartati simptomul, dar nu si cauza producatoare. Agresivitatea d-voastra nu sugereaza decat frustrarea consecutiva efectuarii unei afaceri paguboase, mai ales ca ale d-voastra cunostinte medicale nu au cum sa atraga clientela, Trebuie sa dati intai dovada de competenta ca, mai apoi, lumea sa aiba incredere ca recomandarile d-voastra sunt in cunostinta de cauza si nu doar de dragul de a face bani, indiferent de consecinte.
camiflorea
Postat pe 17 Iunie 2010 14:59
Inainte sa va epilati cititi ceva medicina. Acolo sunt ganglionii axiali. Asa cum si inghinal sunt ganglionii inghinali. Aceste epilari cu ceara sau cu aparat care traumatizeaza f tare pielea, pot avea urmari tragice. Cancer limfatic, care duce la moarte sigura in maxim 1-2 ani. Eu va recomand epilarea cu lama.Nu tine mult, dar cred ca ai timp ca la fiecare dus sa te razi, dureaza 30 de secunde si nu are uramri , in timp atat de nefaste.
Mai ganditi-va.
o zi buna.
PS> pt cine nu are ce face decat sa urmaresca greselile de ortografie, sa imi corecteze, mailul, si sa il reposteze.
O zi buna
healthy013618
Postat pe 18 Iunie 2010 08:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Spasmofilie 3 De la: Piscolinoo 23 Ianuarie 2012 12:41
50 de milioane de americani suferã de diferite forme de artritã, reumatism sau osteoartrit. 0 De la: 25 Aprilie 2009 03:25
ar trebui sa ne facem griji sau sa imi fac griji??? 6 De la: fata 29 Ianuarie 2010 11:02
rinichi cu pielon dublu 3 De la: tarot 12 Noiembrie 2009 04:58
rinoplastie:stan cotulbea este un macelar!!!!! 36 De la: oana_22 27 Februarie 2019 09:20