Setari Cookie-uri

Ajutati-ma cu dieta pentru ulcer duodenal pls.

De curand am depistat ca am ulcer duodenal. Spuneti-mi, va rog, ce si ca sa nu mananc. Stiu in linii generale, insa totusi fac greseli in alimentatie. Voi cum v-ati tratat?
DUMI3TZA
Postat pe 24 Iunie 2010 12:31
Problemele ce apar la stomac sunt de regula cauzate de o hidratatre insuficienta a organismului,astfel ca bicarbonatul din mucoasa stomacului nu ne va mai apara de aciditate,iar mucoasa se va strapunge in general unde este mai ingust-la pilor(duoden)-deci vom avea nevoie de un pansament gastric,excluzand tot ce poate irita mucoasa gastrica,sau scadea PH-ul.Orice tratament se va urma,cosumul de apa va aduce in cele din urma la un echilibru electrolitic si la "pansarea acestui organ.Recomand consumul de apa purificata osmotic,evitarea mancarurilor condimentate,a sucurilor din comert,cafelei,a apelor imbuteliate-eventual consum de ape gen Bucovina care nu are atat de multe minerale anorganice,pe care organismul s-ar chinui aproape inutil sa le elimine.
va doresc multa sanatate!!!
va recomand cu caldura consultarea unui specialist,pe care il gasiti usur -
ortalul: www.apapotabila.net ----- dl.Dan Alexoae(danny water)
puteti sa-i puneti orice intrebare si veti afla lucruri inedite,eventrual spuneti-i de recomandarea ce v-am dat-o
cu respect
tr water
( traian.tataru@yahoo.com )
traiant
Postat pe 30 Iunie 2010 06:54
ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce spune.mie nu mi-au dat regim alimentar decat doua trei saptamani, apoi mi s-a spus sa mananc orice (nu picant), sa fiu atenta ce aliment imi face rau si sa-l elimin.pot sa-ti spun ca am facut exact ce mi s-a spus si nu am mai avut probleme.ma doare stomacul numai cand nu mananc.multa sanatate
healthy006968
Postat pe 30 Iunie 2010 08:07
gasesti pe net ce trebuie sa faci pt ulcer ,si mai este un ceai preparat special care costa in jur de 30 lei cutia pt o luna ,mult succes
qest
Postat pe 30 Iunie 2010 08:13
buna,

te pot ajuta dar te rog sa-mi trimiti nr de telefon pe id forever_florentina ca sa putem vorbi.
kudika070966
Postat pe 30 Iunie 2010 08:32
Si eu am avut ulcer duodenal cu nisa. Datorita sfaturilor unei farmaciste, am scapat de operatie si acum am un stomac sanatos.
Timp de doi ani, am baut ceai de galbenele neindulcit, cca 1/2 pahar din ora in ora.
Aveam la mine mereu biscuiti sau paine prajita pentru situatiile de criza.
Evitam sa consum dulciuri,legume si fructe crude .
Serveam masa din doua in doua ore, cate putin.
Multa sanatate!

Tabry
Postat pe 30 Iunie 2010 10:18
In primul rand mergi la medic si afla exact de ce suferi. Eu am fost la o clinica de gastroenterologie si am facut o endoscopie digestiva superioara (destul de scumpa ca investigatie 250 + 60 RON) si am aflat cat de cat exact ce am. Am fost depistat si cu helicobacter.
Tratamentul cel mai bun pe care l-am aflat ulterior a fost un tratament cu antibiotice (amoxicilina + claritromicina)( Atentie acest tratament il vei face sub supraveghere deoarece este foarte toxic pentru ficat. Se face timp de o saptamana dar este posibil sa ti se faca rau si atunci consulta neaparat medicul. NU FACE NIMIC DE CAPUL TAU !!! MERGI LA MEDIC. Tratamentul cu antibiotice este pentru helicobacter si numai pentru acesta. Daca nu ai helicobacter nu faci tratament cu antibiotic !!!!!.
Pentru ulcer duodenal (diagnosticat !!!) iei un medicament destul de miraculos care se numeste CONTROLOC si care nu prea are contraindicatii si nici nu-ti solicita un regim alimentar deosebit. Vindecarea apare in mai mult de 80% din cazuri si nu mai necesita alt tratament. Forma de prezentare este de tablete gastrorezistente (atentie le inghiti asa cum sunt nu le pisezi sau divizezi !!!). Sunt doua tipuri de dozare 40 mg si 20 mg. Vei folosi cele de 40 mg. Tratamentul consta in administrarea timp de patru saptamani a unei singure tablete pe stomacul gol cu apa, ceai sau ceea ce crezi ca-ti permiti tu pe stomacul gol care nu te supara. Poti manca dupa aproximativ 15 minute.
Medicamentul se vinde in blistere de 28 bucati (tratamentul pe 4 saptamani). Pretul este de circa 52 lei. Atentie !!! din ratiuni comerciale au facut diviziuni de 20 mg si ambalari in blistere de toate felurile. Nu merita sa le cumperi deoarece nu faci decat sa platesti ambalaje si devin astfel foarte scumpe. Medicamentul este atat de de netoxic incat depasirea dozelor chiar de 10 ori nu a prezentat nici un pericol doar in cazul in care individul are strict alergie la acest medicament sau la alte ingrediente pe care le contine(vezi in prospect!).

Daca ai helicobacter in saptamana in care iei antibiotic poti creste doza de CONTROLOC 40 mg la doua tablete/zi.

CONTROLOC se pare ca este un medicament care trateaza spre deosebire alte paleative care doar reduc simptomele.

Acum depinde si de fondul organismului tau.

MERGI NEAPARAT LA UN DOCTOR BUN !!! Chiar daca iti este greu financiar fa un efort si mergi la cei mai buni specialisti.

Iti doresc insanatosire si multa incredere in tine. Nu te lasa coplesita de de boala. Dupa ce urmezi tratamentul cu CONTROLOC te rog trimite-mi si mie un mail.

tm
tiberiu.morar
Postat pe 30 Iunie 2010 10:26
salut , in primul rand o alimentatie la ore fixe fara exces de sare si condimente , exclus sucuri cu acid sau alte artificii chimice din comert , pentru tratarea ulcerului incearca un amestec de tincturi de propolis 30 % sau miere propolizata 2 % si complementar ceai sau tinctura de galbenele si tinctura de ghintura , multa sanatate
ungureanu88_gmail_com
Postat pe 30 Iunie 2010 10:39
Buna,
sint mai noua pe forum, apropo de acest subiect, eu am ramas din timpul sarcinii (sint 2 ani de atunci) cu o aciditate ert este de care nu stiu cum sa scap, in afara de paine, cartofi fierti si carne de pui fiarta, orice maninc am senzatia ce imi fermenteaza in stomac si imi da dureri asa de acute ca imi taie respiratia.
Are cineva ideea despre un tratament naturist, evit medicul din cauza ca nu pot sa suport tubul acela ce il introduce in stomac.
monica27
Postat pe 30 Iunie 2010 11:23
o lingura ulei de masline extravirgin dimineata si miere de albine
a mers la sigur
mi333
Postat pe 30 Iunie 2010 11:38
www.algae-facts.com
microalge de inalta calitate, superioare tuturor produselor existente acum in Ro........informeaza-te, iar pt detalii ma poti contacta telefonic de preferat
mihai_microalge
Postat pe 30 Iunie 2010 11:58
Poti incerca tratamentul asta, e foarte bun pentru probleme de genul tau. http://clujnapoca.olx.ro/tratament-natural-eficient-pentru-infectia-helicobacter-pylori-iid-90417223
semaka_boy
Postat pe 30 Iunie 2010 12:19
De la: mirc, la data 2010-06-30 11:38:50o lingura ulei de masline extravirgin dimineata si miere de albine
a mers la sigur



Aciditatea si ulcerul si cam orice boala de stomac e vindeca in decurs de cateva luni foarte simplu. Dimineata pe stomacul gol cate o cescuta de ceai pelin si o lingurita de miere in fiecare zi, mierea separat, nu in ceai. Eu am suferit 20 de ani de stomac, am facut tratamentul asta 3 luni, mananc si beau orice, nu mai am aciditati sau dureri. E cel mai bun tratament, pastilele nu sunt bune, nu isi fac efectul. Cel mai rau era k nu puteam mank nici macar o ciorba, ma luau arsuri si intepaturi de nu-mi mai venea a trai
Alis_Flo
Postat pe 30 Iunie 2010 12:20
De la: traiant, la data 2010-06-30 06:54:46Problemele ce apar la stomac sunt de regula cauzate de o hidratatre insuficienta a organismului,astfel ca bicarbonatul din mucoasa stomacului nu ne va mai apara de aciditate,iar mucoasa se va strapunge in general unde este mai ingust-la pilor(duoden)-deci vom avea nevoie de un pansament gastric,excluzand tot ce poate irita mucoasa gastrica,sau scadea PH-ul.Orice tratament se va urma,cosumul de apa va aduce in cele din urma la un echilibru electrolitic si la "pansarea acestui organ.Recomand consumul de apa purificata osmotic,evitarea mancarurilor condimentate,a sucurilor din comert,cafelei,a apelor imbuteliate-eventual consum de ape gen Bucovina care nu are atat de multe minerale anorganice,pe care organismul s-ar chinui aproape inutil sa le elimine.
va doresc multa sanatate!!!
va recomand cu caldura consultarea unui specialist,pe care il gasiti usur -
ortalul: www.apapotabila.net ----- dl.Dan Alexoae(danny water)
puteti sa-i puneti orice intrebare si veti afla lucruri inedite,eventrual spuneti-i de recomandarea ce v-am dat-o
cu respect
tr water
( traian.tataru@yahoo.com )





De mancat nu prea poti mank mai nimic fara sa ai probleme, dar cu ceaiul de pelin si cu lingurita de miere in fiecare dimineata pe stomacul gol, cam intr-o saptamana poti mank aproximativ orice fara sa mai ai probleme
Alis_Flo
Postat pe 30 Iunie 2010 12:22
Un remediu verificat chiar de o persoana in vasta este consumul dimineata pe stomacul gol a unei banane.Bineinteles fara prajeli si alimente probate ca fac rau.Remediul provine tot de la un medic.Incearca ! Multa sanatate fara multi bani la medici.
cameliavinereanu
Postat pe 30 Iunie 2010 13:00
De la: cameliavinereanu, la data 2010-06-30 13:00:04Un remediu verificat chiar de o persoana in vasta este consumul dimineata pe stomacul gol a unei banane.Bineinteles fara prajeli si alimente probate ca fac rau.Remediul provine tot de la un medic.Incearca ! Multa sanatate fara multi bani la medici.




Oricine stie ca banana constipa si la probleme stomacale asta iti mai trebuie. Poate sunt si alte tratamente, ceaiul pelin vindeca orice rana, stomacul de fapt are rana cand doare, acolo este umezeala si totul se vindeca greu interior, cu ceaiul pelin scapi si de operatie de ulcer. E bun la multe pelinul avand proprietatea de a vindeca intr-un mediu atat de umed. Cine are probleme cu stomacul, sa faca cateva luni tratament, fara prescriptiile medicale medicamentoase si dupa cateva luni sa mearga la control, nu numai ca nu mai sunt durerile, dispare si rana . Am avut giardia la 10 ani, a fost descoperita dupa 2 ani, eram sa dau in leucemie, am scapat cu medicamente si vitamine luate timp de 6 luni. In 2 ani m-a mancat viermele ala la stomac plus medicamentele in 6 luni, deci eu am fost terminata. Am scapat de leucemie, de vierme, dar am suferit 20 de ani, pana am intrebat intamplator o colega de servici, mi-a zis de ceaiul asta pt ca sotul ei in 6 luni a scapat de cutit, avea ulcer si era avansat. Un ceai ieftin la care nu te gandesti face minuni, plus mierea care are rol ca pansament.
Alis_Flo
Postat pe 1 Iulie 2010 00:22
Am fost la medic si mi-au depistat duodenita eroziva, gastroduedenita cronica, boala de reflux gastro-esofagian, reflux duodeno-gastral, H. pylori, pancreatita si tot buchetul pe care il puteau descoperi acolo. Am urmat un tratament, am scapat de pylori, insa nu am scapat de ulcer. Am auzit de Controloc, si de ieri am inceput tratamentul. Beau cate o pastila(20mg) dimineata, pe stomacul gol. Vreau sa stiu daca e intr-adevar bun, cum spun altii. Apropo de regim, lactate pot manca? Pentru ca le ador si mi-ar fi greu sa renunt definitiv la ele.
DUMI3TZA
Postat pe 1 Iulie 2010 15:37
De la: DUMI3TZA, la data 2010-07-01 15:37:36Am fost la medic si mi-au depistat duodenita eroziva, gastroduedenita cronica, boala de reflux gastro-esofagian, reflux duodeno-gastral, H. pylori, pancreatita si tot buchetul pe care il puteau descoperi acolo. Am urmat un tratament, am scapat de pylori, insa nu am scapat de ulcer. Am auzit de Controloc, si de ieri am inceput tratamentul. Beau cate o pastila(20mg) dimineata, pe stomacul gol. Vreau sa stiu daca e intr-adevar bun, cum spun altii. Apropo de regim, lactate pot manca? Pentru ca le ador si mi-ar fi greu sa renunt definitiv la ele.



Lactatele nu sunt indicate stomacului bolnav, provoaca aciditate puternik dand arsuri. Lichide acide nu sunt indcate, rosiile la fel. Nu bazez pe medicamente, orice medicament are rolul de a trata o anumita boala, dar in medicamente sunt o gramada de alte medicamente care ataca alte organe, in special ficatul este atacat. Tocmai de aia am tot recomandat pt stomac un tratament f simplu si e natural. Un ceai si o miere nu pot provoca alte dureri, ba mai mult, vindeca si ce nu stii, mierea e f buna pt ficat de exemplu, ceea ce medicamentele nu.
Alis_Flo
Postat pe 1 Iulie 2010 17:47

In general, se spune ca facem ulcer nu din cauza a ceea ce mancam ci din cauza a ceea ce ne mananca... . Probabil ca esti "setata" pe multa sensibilitate fata de ceea ce se intampla in jurul tau. Acum, da-mi voie sa-ti spun si eu ceva : 1.Nu te mai uita la televizor, decat la
emisiunile care te reconforteaza. 2. Daca ai incredere in tine, ce-ti mai pasa de ce spun ceilalt
i? 3. Desigur ca nesimtirea nu e tocmai indicata dar, daca simti ca ceea ce se intampla in jurul tau te afecteaza negativ, da cu delete ! Conteaza ceea ce se intampla in tine caci TU contezi cel mai mult in viata ta.
Mananca regulat si sanatos, distanteaza-te de ceea ce nu te reprezinta si, PACE BUNA ! Si, nu uita sa razi...Cat mai des si cat mai mult. Apropo : uneori e bine sa razi si de tine...daca o sa poti asta, esti salvata ! Toate cele bune !
Nathaly_Albu
Postat pe 1 Iulie 2010 21:13
Eu am facut ulcer in 1992. M-am chinuit cu regim, cu medicamentele care se gaseau atunci. Eram slaba de nu ma puteam tine pe picioare cu atata regim, si degeaba. Primavara si toamna o luam de la capat. Ca si Tiberiu Morar mai sus, deabia in 2003 am gasit o doctorita care citise de Helicobacter Pylory. Am facut endoscopie, apoi am urmat schema de tratament cu ANTIBIOTICE, si multumesc bunului Dumnezeu nu mai am nimic. 95% din ce ce au ulcer duodenal au HP. Daca ai Helico. P., degeaba tii regim. Te chinui inutil. Ulcerul nu se vindeca. Nu-l lasa bacteria. Asta e sfatul meu. DAca esti din Bucuresti, mergiu la Policlinica cu plata nr. 1 si caut-o pe dr MUNTEANU DEMETRA. Sper sa mai lucreze. DAca nu, mergi la mai multi doctori si cere-le sa faci analiza de depistare a HP. Si sa-ti faca schema de tratament cu antibiotice. Eu m-am chinut 10 ani ca medicii nostrii au aflat tarziu de HP. Unii nici acum nu stiu sau nu vor sa stie. Eu citisem de HP din 1996 intr-o carte de specialitate scrisa de un medic englez. M-am documentat mult, ca eram propusa la operatie si am refuzat. Ulcerul duodenal NU cancerizeaza. Cel putin nu exista cazuri pana in prezent.
mireladoncut
Postat pe 1 Iulie 2010 22:21
Ah, si inca ceva. Nu mai incerca tot felul de retete si medicamente naturiste. Eu am incercat , la acea vreme tot. Sucuri de varza, cartof. Era sa mor. Asta e solutia. Nu la toate bolile merg leacurile babesti sau eu stiu ce aloe vera pe care dai o gramada de bani. Antibioticele nu te ucid. Au salvat omenirea. Ce s-ar face cei bolnavi de TBC? Bunicul meu a luat 5 ani antibiotice ca a facut TBC in beciurile comuniste si a trait...82 de ani. Asa ca daca nu se descoperea -din greseala- ANTIBIOTOICUL, nu mai aveam azi probleme cu suprapopularea mondiala. Sanatate iti doresc.
mireladoncut
Postat pe 1 Iulie 2010 22:27
De la: mireladoncut, la data 2010-07-01 22:27:09Ah, si inca ceva. Nu mai incerca tot felul de retete si medicamente naturiste. Eu am incercat , la acea vreme tot. Sucuri de varza, cartof. Era sa mor. Asta e solutia. Nu la toate bolile merg leacurile babesti sau eu stiu ce aloe vera pe care dai o gramada de bani. Antibioticele nu te ucid. Au salvat omenirea. Ce s-ar face cei bolnavi de TBC? Bunicul meu a luat 5 ani antibiotice ca a facut TBC in beciurile comuniste si a trait...82 de ani. Asa ca daca nu se descoperea -din greseala- ANTIBIOTOICUL, nu mai aveam azi probleme cu suprapopularea mondiala. Sanatate iti doresc.




Varza si cartofi la stomac cand e bolnav, mai mult, sucuri, ce acididati trebuie sa fi avut, asta nu e reteta naturista, e imbunatatirea bolii stomacului
Alis_Flo
Postat pe 2 Iulie 2010 13:38
Din cate stiu eu, varza face rau la stomac :) Cartofii oricum nu-mi plac si nu-i consum.
DUMI3TZA
Postat pe 3 Iulie 2010 10:30
era vorba de sucul de cartof crud sau de varza. Deci, eu sunt opentru ceaiuri si chestii cat mai naturale. dar nu cand ai nisa sau nise la stomac. Sau cand esti infestat cu helicobacter Pylori. este o bacterie sub forma de spirala, f.f. rezistenta la acidul care se secreta in stomac. Numai antibioticele luate dupa un program anume, dat de medic, il omoara sau ii reduce concentratia. Dupa aceia, poti face si alte tratamente. Dar iti zic: nu va mai fi nevoie. Atata timp cat esti in criza, numai antiacide si un tratam de eradicare HP, daca ai. Si eu cred ca ai. 95% din ulcerosii duodenali, il au.

Sanatate iti doresc.
mireladoncut
Postat pe 4 Iulie 2010 05:44
Pe langa dieta ia si ceva de la naturisti care da rezultate 100%.Poate te pot ajuta cu un nr de tel al specialistului la care s-a tratat fratele meu.
elena_moldovan64@yahoo.com
kudika189811
Postat pe 7 Iulie 2010 09:10
Poate as putea sa te ajut cu un nr de tel de la un specialist in naturiste! El personal a avut asemenea probleme! fratele meu s-a tratat la el si este foarte multumit! Eu trebuia sa scat un rinichi iar sotul meu era la pamant cu diabetul. Ce-o sa zici?! O familie de prapaditi!!!
Azi suntem cu totii ok si pot sa ajut si pe altii ca nu ma costa nimic si nici nu cer bani!
elena_moldovan64@yahoo.com
timisoara
kudika189811
Postat pe 7 Iulie 2010 09:17
In primul rand lasa-i pe escrocii de la Amway cu apa purificata, pe cei de la FOREVER cu "aoleo" vera...cat si pe ceilalti vanzatori de iluzii...te vei simti mult mai bine....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 15:52
De la: kudika226898, la data 2010-07-11 15:52:19In primul rand lasa-i pe escrocii de la Amway cu apa purificata, pe cei de la FOREVER cu "aoleo" vera...cat si pe ceilalti vanzatori de iluzii...te vei simti mult mai bine....


ce ma sfatui sa fac?
DUMI3TZA
Postat pe 11 Iulie 2010 17:38
la capitolul remedii naturale, eu iti recomand Redigest. Contine concentrat de armurariu si cuticula de pipota stabilizata si este recomandat pentru ulcer gastric si duodenal. Stiu o persoana care s-a vindecat de ulcer cu nisa cu ajutorul acestui remediu, acum mananca orice fara probleme,
Narcisa_tesfio
Postat pe 11 Iulie 2010 17:48
De la: monica27, la data 2010-06-30 11:23:02Buna,
sint mai noua pe forum, apropo de acest subiect, eu am ramas din timpul sarcinii (sint 2 ani de atunci) cu o aciditate ert este de care nu stiu cum sa scap, in afara de paine, cartofi fierti si carne de pui fiarta, orice maninc am senzatia ce imi fermenteaza in stomac si imi da dureri asa de acute ca imi taie respiratia.
Are cineva ideea despre un tratament naturist, evit medicul din cauza ca nu pot sa suport tubul acela ce il introduce in stomac.


nu-i musai sa iti faca endoscopie ca sa iti puna un diagnostic, mai bine mergi la medic!
camiflorea
Postat pe 11 Iulie 2010 20:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
seminar DXN Ganoderma 2 De la: kudika226898 13 Mai 2011 18:47
Traumele psoriazisului 8 De la: Vrabie_Loredana 17 Octombrie 2011 13:22
Medicina Traditionala Chineza 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 09:58
Credeti ca Tatoiu chiar s-a vindecat de cancer cu reteta minune? 119 De la: kudika226898 18 August 2014 22:16
Ganoderma efecte si surprize 4 De la: healthy008843 21 Decembrie 2013 23:48