Despre american dent din brasov

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Despre american dent din brasov: (4 din 1 vot)
 
ramona_dulgheriu Avatarul lui ramona_dulgheriu

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

Din nefericire, am fost ieri la ei sa imi scot o masea de minte, la o "doctorita" Irina. Dupa 2 anestezii si 30 de minute in care m-a chinut ptr a scoate maseaua si nu putea ptr ca anestezia era apa de ploaie iar eu simteam orice, m-am ridicat in dureri infernale si am plecat spre cristal Dent plangand pentru ca efectul a 2 anestezii trecusera in mai putin de 1 minut.

Nu recomand nimanui nici macar un control la clinica asta de 2 lei. Femeiea aia imi zicea ca defapt tin eu prea mult la masea, nu ca anestezia era apa curata. Credeti-ma ca a ..tras de masea si simtem orice!
La cristal dent dupa o anestezie, in care mi-a amortit jumatate de fata doctorita de acolo a facut ce n-a facut Irina in mai putin de 5 minute .
Specific ca intre timp, aceasta Irina a tipat la mine, si cand i-am cerut sa vad radiografia, sa vad ce radacina am la maseaua respectiva, mi-a zis ca nu e nevoie ptr ca eu nu stiu sa "citesc" acea radiografie! I-am cerut chiar sa imi faca o anestezie pentru a 3-a oara dar una serioasa, mi-a zis ca de fapt ei nu au asa ceva si chiar daca ar avea nu mi-ar face pentru ca, repet- tin prea mult la acea masea.
Mai ganditiva unde mergeti!
Raporteaza abuz de limbaj
CAMI2004 Avatarul lui CAMI2004

1 mesaj
Membru din: 26/11/2007

A patit si fratele meu ceva asemanator acum cativa ani.Am fost cu el la American Dent pentru ca isi sparsese dintele din fata, iar acolo i-au facut o anestezie foarte puternica, tare, pentru varsta lui (11ani) cred ca a facut alergie sau a avut intoleranta la una din componentele din anestezic.I s-a umflat buza de sus foarte tare, cu cat efectul anesteziei trecea buza superioara i se umfla, ne-am intors cu el inapoi iar doctorii de acolo, dadeau din umeri, spunand ca nu au ce sa faca.
concluziille le trageti si voi!!!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika226898 Avatarul lui kudika226898

4550 mesaje
Membru din: 9/07/2010

La cum se face medicina in ziua de azi, o sa dam din ce in ce mai des de tampiti din astia...trist, dar adevarat....
Raporteaza abuz de limbaj
kristina84 Avatarul lui kristina84

1 mesaj
Membru din: 28/10/2010

Si eu am fost la americandent si pot spune ca am fost foarte multumita de cum a lucrat insa era doctor. Foarte amabil si atent...
Raporteaza abuz de limbaj