Setari Cookie-uri

piscina ieftina facuta de tine

eu vreau patinoar in loc de piscina...
Hermycc
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:11
chiar, ce trebuie sa fac cand o sa fiu mare, ca sa am un patinoar mic, numai al meu? :)
Hermycc
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:13
Ma scuzati ca intru pe topic dar fiind vorba despre piscina as avea si eu o intrebare.Imi cer scuze deoarece aici se vorbeste despre construirea piscinei iar eu vreau sa intreb despre pastrarea apei din piscina.Am cumparat o piscina adusa din ungaria si am probleme cu calitatea apei care desii o oxigenez cu pompa isi schimba culoarea f repede si sunt nevoita sa o schimb la fiecare saptamana,capacitatea piscinei fiind aproximativ 14000 litri va dati seama ce greu o golesc si o umplu din nou.am pus bineinteles un fel de comprimate de clor si tot degeaba.stiti cumva alte solutii care m-ar ajuta???
angelblue_67
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:38
De la: angelblue_67, la data 2009-01-30 17:38:35Ma scuzati ca intru pe topic dar fiind vorba despre piscina as avea si eu o intrebare.Imi cer scuze deoarece aici se vorbeste despre construirea piscinei iar eu vreau sa intreb despre pastrarea apei din piscina.Am cumparat o piscina adusa din ungaria si am probleme cu calitatea apei care desii o oxigenez cu pompa isi schimba culoarea f repede si sunt nevoita sa o schimb la fiecare saptamana,capacitatea piscinei fiind aproximativ 14000 litri va dati seama ce greu o golesc si o umplu din nou.am pus bineinteles un fel de comprimate de clor si tot degeaba.stiti cumva alte solutii care m-ar ajuta???
ai scris 14000LITRI?????????????????CE ESTE BAZIN OLIMPIC??????
gigibrbr_condo
Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:53
De la: elfcica, la data 2009-01-29 23:11:58eu vreau patinoar in loc de piscina...
LA UN PATINOAR BETONEZI O SUPRAFATA CAT VREI TU DAR NU UITA SA AI FACI SI O BORDURA MICA BAGA APA SI ASTEAPTA SA INGHETE
gigibrbr_condo
Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:55
este un forum sau nu ?Gazda fii buna si alege-ti oaspetii ! Vrei prieteni sau gabori ?
vilador
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:31
Nu este chiar bazin olimpic domnu gigi este destul de mare incat pot innota 4-5 persoane in ea.Da nu stiu de ce pe acest forum in loc sa se raspunda frumos la o intrebare se gasesc "cocosi"care se dau rotunzi chiar daca sunt doar niste bieti pui de aprozar stil "fratii petreus".Am pus o intrebare simpla nu am nevoie decat de raspunsuri simple care poate mi-ar putea fi de folos.Da noi romanii daca nu ne dam mai destepti unul decat altul nu suntem sanatosi.Asa ca fiti buni si incetati sa va mai bateti joc unii de altii si daca stiti raspundeti daca nu bye, bye.
angelblue_67
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:06
Cum o oxigenezi? pai ce e acvariu? Sistemele de filtrare folosite la piscine recircula apa printru filtru mineral (un soi de nisip special) si un filtru biologic.....in plus la filtrul biologic se adauga mult cunoscuta si urit mirositoarea cloramina...deci daca se inverzeste asta inseamna ca in papa piscinei tale se dezvolta vietati...adica EUGLENA VIRIDIS pe care o invatam prima data la biologie.....ceac ce inseamna ca filtrarea nu se efectueaza cum trebuie si apa nu are suficient clor....
Mihaitu_condo
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:14
Daca am inteles bine ai cam 14 mc de apa. La volumul asta ar cam trebuii sa ai un filtru cu aproximativ 50 kg de nisip. Ai asa ceva?

Pentru mai multe detalii http://www.piscinexpert.ro
Mihaitu_condo
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:22
Piscina e prevazuta cu o pompa cu filtru(nu are nisip)care ia apa din piscina o filtreaza (e ca o sita f.deasa) si o impinge inapoi in piscina oxigenand astfel apa.
angelblue_67
Postat pe 1 Februarie 2009 10:30
imi cer scuze in lipsa de timp si in graba nu mi-am dat seama de dimensiuni este fireasca dimensiunea mai tarziu m-am deslusit si mi-am dat seama de greseala si dupa ce am mai discutat cu cateva persoane cred ca are dreptate mihai dar pana cand nu vede cineva cel putin cunoscator acea instalatie cred ca nu are rost sa vb aiurea , aici chear ai foarte mare dreptate concluzia ----consulta un specialist ----este cel mai sigur mesaj de ajutor
gigibrbr_condo
Postat pe 2 Februarie 2009 01:05
Ma bucur "ca ti-ai revenit",draga gigi,dar nu am nici o problema cu instalatia ci as fi curioasa daca stie cineva ce substante se pot pune in apa pt a o pastra limpede cat mai mult timp deoarece o umplu f.f. f.greu( din fantana mea nu pot sa o umplu decat de 2 ori pe zi cate o ora si jumatate pt ca apoi scade apa din fantana si mi se dazamorseaza pompa si umplutul piscinei-nu exagerez-dureaza o saptamana!!!!)Va multumesc mult la cei care ma pot ajuta!!!!!!!
angelblue_67
Postat pe 3 Februarie 2009 00:18
pastile de cloramina dar ai grija la sensibilitatea pieli.Unele persoane sunt alergice la clor. Oricum pastilele se pun intr-un recipient dedicat, ca parte integrata a kit-ului de filtrare a apei. Asa cum am mai spus probabil instalatia de filtrare e subdimensionata sau incompleta. Acel nisip special se afla intru-un recipient cilindric cu capace semisferice de dimensiuni rezonabile si functioneaza ca si straturile din pinza freatica. O piscina se umple primavara si se goleste toamna. In timpul verii decit se completeaza ce se pierde prin evaporare. Un kit bine dimensionat de filtrare trebuie s-a o intretine curata, fara bacterii sau alte vietati microscopice specifice baltilor.
Mihaitu_condo
Postat pe 3 Februarie 2009 08:14
Instalatia de filtrare este exact cum scrie in actele primite de la vanzator(repet din Ungaria)dar nu are nici un fel de nisip.Stii cumva daca se pot procura instalatii de filtrare de care vorbesti tu?Pastile de cloramina am tot pus dar degeaba dupa 2-3 sapt apa se inverzeste (stiu ca sunt bacterii).Cineva mi-a spus sa incerc cu piatra vanata(denumirea populara a CUSO4) dar nu stiu daca aceasta nu ataca pielea.
angelblue_67
Postat pe 8 Februarie 2009 10:50
raman la ideia ca trebuie sa consulti un specialist apoi cred ca trebuie sa-ti imbunatatesti si sistemul de alimentare si in final o zona de acces unde sa te poti clati inainte de a intra in piscina .Ai incercat cumva sa speli piscina cu detergent de vase sa vezi ce bine se curata PS si sa stii ca nu am vrut sa fiu rautacios!!!1
gigibrbr_condo
Postat pe 8 Februarie 2009 15:57
Da gigi am spalat-o si cu detergent de vase si cu clor si cu nu mai stiu cate dar degeaba,iar sistemul de alimentare cu apa il tot astept de vreo 10 ani, ni se tot promite ca vom avea apa curenta si canalizare dar stii tu vorba ceea desteptu promite...si prostu asteapta,fondurile nerambursabile pt aceste proiecte cred ca au aripi...Inca o data si numai bine!
angelblue_67
Postat pe 8 Februarie 2009 19:25
da se pot lua si separat kituri de filtrare. Acceseaza prin mail adresele de la link-ul postat de mine si intreaba acolo un specialist. Instalatia de filtrare e relativ complicata:
Skimmerul mentine planul apei perfect curat. Racordat la pompa, skimmerul poate absorbi intreg debitul instalatiei, curatind astfel planul apei de frunze, insecte si impuritati care se depun, inainte ca acestea sa se ingreuneze si sa cada la fundul bazinului.
Filtru cu nisip este realizat din trei straturi de fibra de sticla si rasina. Este echipat, conform standardelor, cu o vana cu 6 cai si este recomandat atat pentru piscine private cat si publice. Mediul filtrant utilizat: nisip filtrant cu granulatia de 0,6-0,8 mm.
Daca te pricepi putin o sa intelegi cum sa adaptezi filtrul respectiv in circuitul deja existent.


http://www.piscinexpert.ro/Filtre_piscine
Mihaitu_condo
Postat pe 9 Februarie 2009 18:25
eMAG.ro
augustina_priescu
Postat pe 13 Februarie 2009 12:26
eMAG.ro
augustina_priescu
Postat pe 13 Februarie 2009 12:27
in legatura cu acoperirea suprafetei de apa din piscina se poate face si cu perne speciale umplute cu aer si legate intre ele am vazut eu asa ceva si pe deasupra si protejeaza apa de a se umple cu impuritati praf .
becudani
Postat pe 13 Februarie 2009 14:08
eu cred ca e mai bine sa nu o faci singur, sa mai cauti pe cineva care stie cum se face.
kudika18121981
Postat pe 13 Februarie 2009 22:52
sulfatul de cupru sau piatra vinatata, folosita in tratamente la pomi si vita de vie e un fungicid de baza in tratamentele impotriva atacului PLASMOPARA VITICOLA sau mai pe romaneste MANA VITEI DE VIE.... eficient la plante //////echivalentul echidistant intre MERCEDES si ALTE MASINI







Mihaitu_condo
Postat pe 14 Februarie 2009 20:03
poate ma primiti si pe mine la vara in piscinile voastre k eu nu-mi permit sa am una
Dumitrache_alina_healthy
Postat pe 16 Februarie 2009 12:37
De la: Mihaitu, la data 2009-02-14 20:03:49sulfatul de cupru sau piatra vinatata, folosita in tratamente la pomi si vita de vie e un fungicid de baza in tratamentele impotriva atacului PLASMOPARA VITICOLA sau mai pe romaneste MANA VITEI DE VIE.... eficient la plante //////echivalentul echidistant intre MERCEDES si ALTE MASINI







gigibrbr_condo
Postat pe 16 Februarie 2009 18:55
De la: alinuta_sarmaluta, la data 2009-02-16 12:37:26poate ma primiti si pe mine la vara in piscinile voastre k eu nu-mi permit sa am una
MAI INTAI SA REUSIM NOI SA CONSTRUIM SI APOI MAI VEDEM
gigibrbr_condo
Postat pe 16 Februarie 2009 18:57
Bucurestiul e plin de posesori....Imaginea conteaza. Deci daca te bazezi.....lanseaza o cerere si asteapta oferte....
Mihaitu_condo
Postat pe 16 Februarie 2009 22:22
daca nu ai piscina, NU existi ! E cel mai trendy-flendy sa ai o piscina pe marginea careia sa bei un cocktail cu umbreluta...Daca pui si niste becuri colorate, succesul e asigurat !
myrella73
Postat pe 20 Februarie 2009 15:33
mihaitu Daca te referi la cablajele masinilor sa stii ca nu au chiar asa mare diferenta Si referitor la piatra vanata bunica mea stropea si rosiile si vinetele cu aceasta.Anul trecut la ultima umplere am pus si in piscina putina piatra vanata si sa stii ca apa s-a mentinut curata mai mult timp dar eram curioasa daca nu are efecte negative asupra pielii?Pentru alinuta-eu te-as primi la piscina mea dar decat sa dai banii pe tren(buc.-hunedoara)mai bine ii aduni si-ti iei si tu o piscina.Eu am dat pe a mea 850 ron(in martie 2008) adica cam vreo 4-5 bilete de tren
angelblue_67
Postat pe 2 Martie 2009 12:48
Totusi este mai ieftin sa apelezi la o firma specializata in piscine.Daca vrei sa faci economii si te apuci tu, sa realizezi un lucruri la care nu te prea pricepi, vei avea probleme .Si pentru remediere vei scoate din buzunar cu mai multi bani decat daca ai fi apelat de la inceput la o firma specializata.Din pacate la noi in Romania, toata lumea face de toate, daca se pricepe daca nu.
happydom
Postat pe 2 Martie 2009 15:26
Salut!

Daca sunteti interesati, aruncati o privire si apoi poate va hotarati sa ne contactati.
office@aquatecpiscine.ro
www.aquatecpiscine.ro

Tel.: 0758 060 908

Va asteptam!
krum
Postat pe 11 Martie 2009 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 1 De la: tataran 6 Iunie 2009 09:45
am si eu acasa un (copac) lamai sfatuitima cum sa il salvezi e foarte bolnav 1 De la: condo003214 17 Februarie 2010 12:46
panouri radiante 2 De la: kudika_943793 26 Noiembrie 2013 09:22
NOU! - IZOLAREA TERMICÃ CU SPUMÃ ecologicã 100% garanție 50 ani 3 De la: contact_izohaus_ro 24 Februarie 2010 00:22
Cactusul de Craciun 49 De la: angelblue_67 18 Martie 2009 10:32