Setari Cookie-uri

Firma accesibila de design interior

Salut! Imi poate recomanda cineva o firma de design interior din Bucuresti cu preturi accesibile? Doresc sa-mi reamenajez apartamentul si as dori sa apelez la un specialist deoarece nu ma prea pricep la astfel de lucruri. Este vorba de un apartament cu 3 camere si nu vreau ceva foarte extravagant. Asadar va rog sa nu ma trimiteti la firme ce se ocupa de bogatasii tarii noastre. :)
mycutza_condo
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:23
recomandare design interior si mobilier
www.allseasonsdesign.ro
www.allseasons-furniture.ro
contact: Monica Ianosev

bobo_condo
Postat pe 15 Septembrie 2008 19:16
Interior Store
www.interiorstore.ro
office@interiorstore.ro
InteriorStore
Postat pe 12 Octombrie 2008 03:26
iti recomand www.deco-interior.ro
eu lucrez acolo
sunt arhitecta si ma ocup de amenajari interioare

Postat pe 20 Octombrie 2008 14:01
Salutare! Ne lasi sa-ti cunoastem o parte din personalitatea ta ,iar noi iti stam la dispozitia cu : MOBILA DE LUX DIN LEMN MASIV EGYPT, sculptata manual, pictata sau simpla , RUSTICA sau ANTICHIZATA , USI MASIVE SCULPTATE ,PARCHET PLACAT CU DIVERSE METALE sau PICTAT manual.Onoram comenzi : mobila pentru uz casnic , pt.birouri, sali de nunti / conferinte , pt.spatii comerciale, spatii publice , cabinete medicale cit si accesorii pentru decoratiuni interioare .Toate sunt piese unice realizate manual incepind de la cele mai simple piese pina la cele mai extravagante finisate cu foita de aur autentica.
La noi ai libertatea de a-ti crea si personaliza propriul tau spatiul .Simplu! Faci un priect si noi il transpunem in lemn.
Va asteptam cu drag sa vizitati magazinul nostru MELOOKY din Oradea, Calea Aradului nr.14 sau galeria foto www.condo.ro/comunitate/AngelaHaq , e-mail: melooky_design@yahoo.com
V-am pupat!
AngelaHaq
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:51
Buna,sunt din Simeria si am cumparat un ap pe care vreau sa-l mobilez, dar as vrea sa ma consult cu un deigner pentru interioare.Credeti ca ma poate ajuta cineva?Vreau sa vina si sa hotaram impreuna ce trebuie facut.Bineinteles contra cost!
totto
Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:38
halo, balo!!! salutare...vad aici un strigat de ajutor? iata-ma! eu ma ocup de design de interior si mi-ar face mare placere sa te ajut...doar un mic detaliu ar putea sa ne puna probleme...eu sunt in satu mare, dar daca nu ai alta varianta, eu iti stau la dispozitie si cred ca netul ne-ar ajuta sa trecem peste problema distantei dintre noi...daca doresti sa vorbim mai detaliat, uite adresa mea de yahoo corina_2508 !!! sa auzim de bine!
feeleco
Postat pe 5 Noiembrie 2008 17:26
Buna, am vazut ca mi-ai raspuns si ca m-ai putea ajuta. Dar nu stiu cum sa facem. Cred ca ar trebui sa faci un drum pana aici sa vezi exact despre ce e vorba si apoi putem sa folosim si tehnologiile ultrasofisticate de comunicare.
Ce zici?
Sa auzim de bine!
totto
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:06
cristina, draga, e cam dificil sa discutam asa, pe forum, e mult mai usor daca accesezi adresa mea de mess corina_2508 sau si mai bine, poti sa ma suni la nr 0745556397. ne-am putea intelege mult mai usor, si am putea discuta mai concret. Astept vesti de la tine!!! te salut...
feeleco
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:14
buna....mi ar face placere sa te ajutdaca vrei cu sfaturi si idei sau daca vrei de ce nu si cu mana de lucru,dupa o mica discutie.
dragomir_condo
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:19
depide ce tip de mobilier vrei modern sau stil
pentru mobilier clasic te pot ajuta si la preturi de producator
luminitagrigoriu
Postat pe 23 Noiembrie 2008 23:09
am nevoie de sfaturile unui avizat in domeniu.si mi-as dori o intalnire la fata locului
totto
Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:04
Iti recomand deco KUBIK di Bucuresti-centrul comercial Sphera/stand 22 sau la www.kubikonline.it
ellait69
Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:56
Dintre toate firmele de design interior gasite pe primele 4 pagini google am mers pe knox design si pe maison haute couture.

Mi-a placut portofoliile celor doua in special cel de la maison haute couture care prezinta lucrari reale si nu poze 3D.

Dupa ce le-am contactat am primit in aproximativ 3 zile ofertele de pret care nu variau foarte mult ..poate ceva mai scump maison haute couture dar aveau avantajul ca ei se ocupau de alegerea mobilierului ,transport etc..


Ce mai mi-a atras atentia a fost firma 3fingers dar ei am vazut ca merg mai mult pe partea de baruri ,cluburi ...mai putin case..
SolomonAndreea
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:11
Eu sincera sa fiu nu as apela la o firma de design interor, cred ca tu poti realiza ceva unic, pe gustul tau, poti sa-ti amenajezi apartamentul in asa fel incat sa te simti bine si pe deasupra doar ai tot internetul la dispozitie...ce rost ar avea sa dai niste bani pe niste idei la care poti avea acces direct de acasa?
andra_alexandra
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:46
lalulai, lalulei...
feeleco
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:39
Sincer vorbind, noi romanii ne pricepem cam la toate...suntem mari mesteri si specialisti in orice, mai ales atunci cand e vorba sa "aruncam bani in vant" pe servicii specializate pe anumite domenii...la ce bun atatia destepti?ca doar ma descurc singur muuuuuuuuuuuult mai bine...cu atata informatie pe m2...pai, atunci, fratilor, la ce atatea scoli? la ce atata specializare? la ce facultati?....da-le-ncolo, doar suntem romani...din pacate nu cantitatea de informatii este problema, ci calitatea lor, si putinta noastra sau neputinta noastra de a alege ce mai bun din fiecare, de a filtra, decanta, si a le imbina astfel incat sa rezoneze...si de preferinta sa nu miroase a kitsch...in puii mei, la asta nu m-am gandit...
feeleco
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:41
Unii au talent,dar nu toti se pricep la a-si amenaja singuri locuinta. Si eu credeam ca e floare la ureche, gaseam pe piata o groaza de obiecte care ma incantau, dar trebuie sa stii sa le imbini,ce culori folosesti,unde, stiluri, sa nu iasa incarcat, tiganesc, sa te simti confortabil etc
andradeedee
Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:19
Ma numesc Cosmin si am un prieten din Bucuresti care m-a rugat sa ii caut o firma pentru ai redecora apartamentul el fiind plecat in Anglia. Astfel am inceput sa caut si am gasit o firma din Brasov care face lucrari de genul in tara. Am contactat si alte firme din Bucuresti dar cel mai acceptabil pret a fost oferit de White Mountain Property Brasvo. Astfel am stabilit o intalnire. Ma gandeam ca va trebui sa merg in BV dar directorul firmei s-a oferit sa vina el personal, el fiind si englez.
I-am lasat apartamentul pe mainile lui si cand m-a sunat sa imi spuna ca este gata am mers sa vad. Am fost surprins de lucrarea lor la cat m-a costat. A meritat sa risc si recomand tuturor sa incerce gustul englezesc.
onea_cosmin
Postat pe 4 Februarie 2009 22:19
Intra pe www.iodesign.ro
Iti recomand sa apelezi la acesti tineri, studenti la arhitectura. Te vor incanta cu ideile lor moderne, tineresti.
celestina20
Postat pe 5 Februarie 2009 10:36
Accesibile cred ca sunt toate firmele ... si de multe ori nu cel mai scump e si cel mai bun..


Deci, ideal este consultarea pietii si foarte important portofiile firmelor (lucrari realizate nu proiecte 3d ca e plin internetu de ele)
kbr
Postat pe 7 Februarie 2009 17:06
Buna, iti recomand o firma din Brasvo care se ocupa de amenajari interioare in toata tara si in nici un caz nu se ocupa de bogatasii tari...Eu sunt office assistant si iti pot confirma.
Daca esti interesata sa colaborezi cu noi si vrei sa vezi ce am mai facut pana acum vom fi incantati sa va oferim cele mai bune servicii la preturi rezonabile.
Onea Cosmin, onea_cosmin@yahoo.com, 0748216175
onea_cosmin
Postat pe 8 Februarie 2009 16:05
De la: onea_cosmin, la data 2009-02-08 16:05:51Buna, iti recomand o firma din Brasvo care se ocupa de amenajari interioare in toata tara si in nici un caz nu se ocupa de bogatasii tari...Eu sunt office assistant si iti pot confirma.
Daca esti interesata sa colaborezi cu noi si vrei sa vezi ce am mai facut pana acum vom fi incantati sa va oferim cele mai bune servicii la preturi rezonabile.
Onea Cosmin, onea_cosmin@yahoo.com, 0748216175



Doamna doreste design interior si nu amenajari interioare

din punctul meu de vedere cred ca exista o diferenta intre cele doua concepte
SolomonAndreea
Postat pe 9 Februarie 2009 18:50
Imi cer scuze daca am inclus intr-un singur termen ambele intelesuri....deasemenea se ocupa si de design interior...adica alegerea mobilei, incadrarea acesteia in spatiul de locuit si nu numai. Daca se doreste mai multe detalii despre ce servicii ofera aceasta firma pot sa va pun la dispozitie printr-un e-mail.. O zi buna.
onea_cosmin
Postat pe 10 Februarie 2009 17:26
office assistant?...la firma din brasov?aceea care a decorat apartamentul prietenului tau?telenovele...
feeleco
Postat pe 10 Februarie 2009 20:26
Pentru Domnisoara sau Doamna "feeleco", va rog sa imi dati o adresa de e-mail pentru a va putea pune la dispozitie detalii despre aceasta firma (WhiteMountainProperty)....Si de ce nu ar fi posibil ca aceasta firma sa reamenajeze si sa decoreze aparatamentul prietenului meu??? Normal ca am recomandat aceasta firma stiind de ce sunt capabili...Dupa cum am spus o sa va ofer cu placere informatii despre aceasta firma...O zi buna
onea_cosmin
Postat pe 11 Februarie 2009 23:03
...eram doar dezorientata...in primul mesaj afirmai ca stii o firma de design, de a caror servicii a beneficiat prietenul tau si esti foarte multumit....dupa care citesc un al doilea mesaj al tau, cum ca esti office assistant...la aceasta firma?....asta nu intelegeam...nimeni nu zice sa nu recomanzi o firma, mai ales daca intr-adevar merita si ai tu garnatia ca sunt specialisti...Va doresc succese!
feeleco
Postat pe 12 Februarie 2009 09:54
Firmele din Bucuresti practica preturi mai mair decit cele , de exemplu din Ploiesti .Sunt designer amenajari interioare si ma puteti contacta la nr. de tel. 0728244935 .Va garantez ca veti lucra piese frumoase si la preturi mult mai mici decit in Bucuresti .Nu va costa nimic in plus deoarece transportul si montajul sunt gratuite.
valeanucarmen31_condo
Postat pe 12 Februarie 2009 21:00
cine stie de unse pot cumpara tatuaje pentru pereti?
havana_caju
Postat pe 13 Februarie 2009 16:18
De la: havana_caju, la data 2009-02-13 16:18:45cine stie de unde se pot cumpara tatuaje pentru pereti?
havana_caju
Postat pe 13 Februarie 2009 16:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
apropo de factura de gaze 1 De la: condo000524 2 Iunie 2009 17:22
Eoliene si generatoare pentru eoliene 2 De la: Kostea 4 Februarie 2014 18:01
Perdele si draperii 2 De la: kudika329746 17 Noiembrie 2010 07:12
In pana de idei :-S 7 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:56
nu face-ti case din lemn 1 De la: condo002974 7 Februarie 2010 05:12