Setari Cookie-uri

dati-mi o solutie

Dati-mi o solutie;Cum pot scapa de mucegai?;Am izolat si perete de la exterior si acum apare pe tavan si pe restul peretilor;
getasart
Postat pe 16 Noiembrie 2008 06:00
izolarea peretului face ca umezeala sa ramana in interior, incercati sa reduceti umezeala...un ventilator ce o absoarbe spre exterior
pattyinx
Postat pe 16 Noiembrie 2008 10:11
Multumesc; am sa caut sa-mi cumpar;
Doamne ajuta!
getasart
Postat pe 17 Noiembrie 2008 07:27
De la: getasart, la data 2008-11-16 06:00:27Dati-mi o solutie;Cum pot scapa de mucegai?;Am izolat si perete de la exterior si acum apare pe tavan si pe restul peretilor;
florinii
Postat pe 5 Decembrie 2008 08:26
Va sugerez sa dizolvati piatra vanata (se foloseste la tratamente in pomicultura)in apa, solutia rezultata (cat mai concentrata) sa fie data cu trafaletul, bidineaua pe suprafetele mucegaite/imediata vecinatate a acestora. Dupa uscare se aplica varuiala obisnuita. Spor la treaba!
fordxad
Postat pe 5 Decembrie 2008 17:50
Cauta Aquamat elastic este produs de Isomat si cu ala scapi de mucegai dar trebuie prima data sa ajungi la placa de beton sau tencuiala ce ai si sa dai 3 miini consumul ested e 3.6 kh/mp i trei straturi.
Baby_condo
Postat pe 6 Decembrie 2008 09:03
De la: getasart, la data 2008-11-16 06:00:27Dati-mi o solutie;Cum pot scapa de mucegai?;Am izolat si perete de la exterior si acum apare pe tavan si pe restul peretilor;
incearca cu produse AVITOP
Teo60
Postat pe 6 Ianuarie 2009 04:37
folositi clorura de calciu(sau apa stop) se gaseste in comert, dar cel mai bun produs este cel fabricat de catre soc.chemtex borzesti(onesti)calitate exceptionala.
se ilatura tencuiala sa ramana zidul curat se aplica pe zid 3 stratui(varuieli) cu pensula, bidinea, prin frecare puternica sa patrunda in zid sa fie aborbita de perete.lasat 7 zile dupa car se tencuieste,driscuieste normal, dar atentie!mortarul se sace nu cu apa ci solutie de clorura de calciu
eu am construit un aburitor o camera in care aburesc cherestea de fag si 72ore intra abur de 120grade in 6 ani nu a cazut tecnuiala de pe zid succes
mariancircasov
Postat pe 6 Ianuarie 2009 07:56
Solutiile prezentate ataca doar efectele fenomenului, nu si cauzele lui. Incepe prin a incalzi si usca foarte bine incaperea in care apare mucegaiul. Apeleaza apoi la magazinele care comercializeaza produse de gen; cu siguranta iti vor recomanda ceva util. Succes!
lulu_healthy
Postat pe 6 Ianuarie 2009 08:52
Si eu am probleme am incercat cu piatra vinata si nu a dat rezultate nu sti cu ce sa mai incerc
dinuion70
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:31
Vizitati siteul:www.drywallteam.ro,sau apelati la SC LIRA AUR SRL-Satu Mare,Tel/Fax:0261760145,Mobil:0754613288,E-mail:liraaursrl@yahoo.com. Mult succes!
auricapopsm
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:00
Se gaseste in orice magazin de materiale de constructii un spray antimucegai de la Bison.Eu l-am folosit si a dat rezultate.Speli locul de mucegai cu o solutie concentrata de clor si in momentul cand sa uscat pulverizezi pe suprafata atacata de mucegai sprayul.Bafta.
doruionel
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:02
am patit si eu la baie acelasi lucru si singurul remediu usor si eficient a fost hipocloritul.Se pune intr-o sticla cu pulverizator de la detergent de geamuri si se pulverizeaza locul mucegait.Se lasa vreo 2 -3 ore sa actioneze cu geamul deschis si apoi mucegaiul dispare ca prin minune.Nu se spala,nu se face nimic.Atat!Succes!
mateescuvalentina
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:08
Bref antimucegai... are ambalajul roz.... dar vezi ca dupa ce dai cu el o sa inceapa sa cada gletul din locurile unde a patruns ciuperca asa ca trebuie sa te pregatesti sa si gletuiesti si sa varuiesti..... dar garantat nu mai ai probleme. cunosc doua familii care au avut astfel de probleme... in unele apartamente de bloc chiar nu ai cum sa reduci umiditatea asa ca asta e singura solutie pe care am vazut-o ca da rezultate
wind27gis
Postat pe 6 Ianuarie 2009 12:27
Buna. Va propun sa vizitati pagina www.drywallteam.ro sau cea a firmei noastre www.izomil-construct.ro.tl Veti gasi totul despre igrasie si inlaturarea ei definitive. Depinde de judetul in care stati. Noi suntem din Constanta, dar consultind harta de pe drywallteam ve-ti gasi o firma cit mai aproape de d-stra, pe care sa o contactati pentru lamuriri. Va asteptam pentru orice intrebare la izomil.construct@gmail.com
izomil
Postat pe 6 Ianuarie 2009 15:22
se pare ca nici sporii nu i-ati distrus cum trebuie, si de cate ori apare umezeala, infloreste mucegaiul..
Inafara de aerisire , locurile unde apare mucegaiul trebuie spalat BINE CU HIPOCLORIT..eu stropesc cu un pulverizator peretele,pina isi reia culoarea initiala..o sa vedeti,negrul se transforma in galben, apoi in alb.
SE USUCA BINE si apoi zugraviti din nou..
iarna doar ca sa evitati astmul cauzat de mucegai, stropiti cu hipoclorit....zugraveala sa o aplicati la vara, acum nu-si are rostul.
astept vesti despre cum v-ati descurcat..
erika9
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:24
ps..daca s-a umezit zidaria,curatiti tencuiala .lasati sa se usuce,(camo vara) dati cu var si puneti deasupra in LOC DE TENCUIALA...polistiren ..
erika9
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:26
Stropirea cu clor este doar o solutie temporara,pentru a scapa de neplacerile produse de mucegai trebuie ca toti peretii exteriori sa fie izolati,cu polistiren de 5cm sau chiar mai gros.
Eu stau la parter,pe colt si ca sa fie tacamul comlpet si pe nord,3 ani am sters cu clor saptamanal toti peretii de am devenit alergici toti membrii familiei la acesta,inclusiv pe cei interiori,din cauza umezelii mucegaiul se inindea peste tot,pana nu am izolat totii peretii exteriori nu am scapat de aceasta neplacere.Toamna si primavara cand nu era caldura,un calvar,miros,alergii,dupa ce am izolat s-a schimbat radical situatia,mai apar mici dungulite pe la colturi,asta poate si din cauza faptului ca vecinii de la 1 sunt debransati de la caldura,pe viitor chiar ne gandim sa izolam si tavanul pentru a scapa si de acele mici dungulite.Pe langa faptul ca am scapat de mucegai a crescut si confortul termic,termometrul indica acum cu 3-4 grade mai mult.
dian_vladian
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:32
nu mai incalziti cu aragazul
lulucosac
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:40
piatra vanata, dar incercati sa depistati cauza umezelii si sa existe modalitatea de aerisire
modanca
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:09
Dar cum scapi de umezeala propriu zisa din camera?Stau la parter ,pe nord...si vine un miros insuportabil de mucegai.... umezeala de la subsol....Situatia s-a mai ameliorat putin de cand am raschetat parchetul si i-am dat cu tratament antimucegai +lacuit.Mi-e teama de un astm bronsic la copii :(
rameena
Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:09
Se scoate parchetul, se dau doua straturi de vopsea hidroizolatoare Koprox,se pune parchetul la loc fara a zgaria stratul de vopsea si gata. La fel si peretii se pot vopsi cu doua sraturi de KOPROX!Pentru detalii,vizitati siteul:www.drywallteam.ro.sau apelati la SC LIRA AUR SRL Satu Mare,Tel/Fax 0261760145, E-mail:liraaursrl@yahoo.com.
auricapopsm
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:57
Este destul de dificil sa desfaci tot parchetul ,iar solutia este destul de costisitoare si cu un deranj foarte mare,ma refer la o casa in care se locuieste.
Va este mult mai usor sa izolatie din subsol cu polistiren expandat de fatada,sau sub parchet cu polistiren extrudat de 0,3-2cm.
Pentru problemele de mucegai la perete singura solutie este : dublarea peretelui cu gips-carton pe structura metalica si vata minerala.Solutia cu polistiren se utilizeaza numai la exterior,la imterior determina aparitia condensului(mucegai) pe tavan sau pe peretele neizolat.
Pentru detalii faur_design@yahoo.com sau 0727120161
design
Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:17
eh... poa tamplaria de lemn nu e asa rea...

Postat pe 15 Ianuarie 2009 17:08
eh... poa tamplaria de lemn nu e asa rea...

Postat pe 15 Ianuarie 2009 17:37
Deoarece lucrez in domeniu, va asigur ca am vazut de toate!Tot ce spuneti Dvs.,va stopa pentru o perioada foarte scurta aparitia mucegaiului.Am vazut o casa izolata la interior cu rigips, asa cum sugerati,si dupa cateva luni a inceput sa fie mai rau ca inainte:mucegaiul a trecut si prin rigips,iar aerul din casa a devenit irespirabil,nemaivorbind de sanatate!In schimb,tehnologia DRY WALL TEAM,taie raul de la radacina:stopeaza patrunderea in continuare a umezelii,lasa peretii sa respire,si culmea este mai ieftina decat rigipsul ,si singura vopsea ECOLOGICA!!! din Europa!
Va doresc succes!
auricapopsm
Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:00
Subscriu si intaresc cele afirmate mai sus. DRY WALL TEAM a venit cu o solutie unicat in Romania, fara concurenta. Pentru a va edifica, vizitati situl www.drywallteam.ro Pentru intrebari, va astept oricand sa ma contactati la adresa izomil.construct@gmail.com Pentru orice, exista o solutie.
izomil
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:19
Va multumesc pentru informatiile tehnice,pe care credeti ca mi le transmiteti,din pacate solutia despre care vorbiti dumneavoastra este mult mai scumpa decat gips-cartonul,dar nu vreau sa intru in polemica,fiecare face ce doreste.
Ca o precizare sistemul pe care vi l-am enuntat l-am aplicat in ultimii 10 ani,cu rezultatele scontate.
Va multumesc inca odata pentru informatii si va doresc succes in activitate.
design
Postat pe 16 Ianuarie 2009 19:18
Nu trebuie sa multumiti. Suntem aici ca sa dam doar sfaturi, fiecare din experienta sa, ca ceilalti, ce nu s-au lovit de anumite probleme pina acum, sa si le rezolve cu succes. Eu, ca toata lumea de pe aici cred, sunt deschis dialogului si accept ideile practice. D-stra spuneti ca ati aplicat sistemul cu rigipsul, de 10 ani cu succes. Sper ca nu am inteles eu gresit. Perfect. Cu toate ca si aici, la rigips, se pot aduce multe contraargumente. Dar asta este o alta discutie. Ce vroiam eu sa va spun, este ca va contraziceti singur.Cu cateva interventii mai sus, cineva a sugerat acest lucru: "se scoate parchetul, se dau doua straturi de vopsea hidroizolatoare Koprox,se pune parchetul la loc..." D-stra ati raspuns imediat urmatoarele: "Este destul de dificil sa desfaci tot parchetul ,iar solutia este destul de costisitoare si cu un deranj foarte mare,ma refer la o casa in care se locuieste.
Va este mult mai usor sa izolatie din subsol cu polistiren expandat de fatada,SAU SUB PARCHET CU POLISTIREN EXPANDAT de 0,3-2cm."
A da parcketul la o parte pentru a se da cu vopsea, ERA COSTISITOR, dar A DA PARCHETUL LA O PARTE pentru a pune polistiren, nu era!!!!!!
E o contrazicere in ceea ce spuneti si afirmati.
Eu va doresc succes si pe viitor si accept propuneri, de la toti care au rezolvat ceva, dar care a durat in timp, nu pentru 1-2 ani.
A masca igrasia de pe un perete, e foarte usor.....
A scapa definitiv de ea si de apa din perete, asta nu mai este chiar la indemina oricui....
Fiecare investeste si face ce vrea cu banii lui...
O zi placuta tuturor.
izomil
Postat pe 18 Ianuarie 2009 08:08
ar trebui sa vedeti de unde vine umezeala si sa interveniti inainte ca apa sa ajunga linga casa in orice caz va trebuie si vizita unui specialist in lucrari de impermeabilizari constructii dar sa fie specialist
vasilecroitoru
Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Usa urat mirositoare 32 De la: yo3ffe_vio 20 Aprilie 2010 15:46
casa la tara 28 De la: 22 Februarie 2014 14:33
mucegai 49 De la: lori40 25 Octombrie 2016 12:00
sexul e f important pt mn 154 De la: oana_mihaela_m 5 Mai 2011 11:50
nu curge apa calda 5 De la: kudika511937 9 Aprilie 2012 21:52